Прокси за хидронефроза на бебето ми

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
laphroaig
Участник
Мнения: 37
Регистриран на: 17 Ное 2016 13:44

Re: Прокси за хидронефроза на бебето ми

Мнение от laphroaig »

Благодаря много за подкрепата през всички тези месеци. Направихме сцинтиграфия отново и отново показа добра функция на бъбреците 51% на левия с хидронефрозата и 49% на десния, което на практика е напълно нормалната функция на два бъбрека в човешкото тяло,Но обструкция има, която причинява тази задръжка в ляво наречена хидронефроза и съветват всички през които минахме, България, Румъния, Австрия , че и един от Белгия, да се направи хирургическа корекция на легенчето на бъбрека...и се решихме,че трябва да я направим..след този страх който брах през последните две седмици ,че с чакането сме увредили бъбрека...през всичкото това време правих прокси с декларация "имам здрави и напълно функциониращи бъбреци, 50 % левия и 50 % десния, което реално си е така..според изследването...обаче хиругичното лечение е на дневен план въпреки това..сега, започнали сме и хомеопати,но лечение, обаче до момента не виждам резултат..питам се , по отношение на ТЕС, дали не е време да промения декларацията на прокси...имаше моменти променях на "въпреки че задържам пишо в левия бъбрек, то преминава без проблемно и се изтича без нищо да го спира надолу..." Но май не даде резултат, поне според ехографии те и за това се върнах наноървоначалната декларация за функциите...работата е там,че няма симптоми, не създава проблеми това пишо дето се задържа, но лекарските прогнози за единодушни ,че легенчето е твърде голямо, че чашките и те са много увеличени, изобщо целия бъбрек е много увеличен поради това и ще създаде проблеми занапред...много ми е объркано
ivangp
Site Admin
Мнения: 4553
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Прокси за хидронефроза на бебето ми

Мнение от ivangp »

Всъщност положението на детето ти съвсем не е лошо. Просто не трябва да се шашкаш чак толкова много от лекарските прогнози. Браво за упоритостта до тук и за добрите резултати.

Продължавай все така.

Този уикенд във Варна ще се проведе един фестивал на здравето на който ще изнасям лекция за последните новони в развитието нс ТЕС. Смятам, че ще ти е много полезно да гледаш записа от лекцията ми. Ще бъде публикувана във Фейсбук.
Виж тук: https://www.-----.com/zdraveizdrave.varna/
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
laphroaig
Участник
Мнения: 37
Регистриран на: 17 Ное 2016 13:44

Re: Прокси за хидронефроза на бебето ми

Мнение от laphroaig »

Намерих видеото на лекцията на Иван за Универсалният Терапевт: https://m.youtube.com/watch?v=n2Rp65e5SZQ#

Изгледах я два пъти...до сега наблягах на прокси, а не на ТЕС върху собствените си емоции и проблема, който имам във връзка с това състояние на детето...някак си си мислих,че е по-добре да съсредоточа върху нея повече от колкото върху себе си и негативните емоции , които изпитвам, а именно страх и тъга.
Насрочихме операция за 29 октомври, не защото няма друг начин, е според лекарите няма..но съществува вероятност да се израсте и да се оправи от самосебе си...обаче до момента не стана, а и ако не се оправи, може да се случи точно обратното..да увреди нормално функциониращия към момента бъбрек...нещо което за нищо на света няма да допусна..две години не намаля тази пуста задръжка, ще е намалят хирургически. Така ме е страх, какво ще стане, как ще стане, най вече...тя как ще реагира,че я боли ли , ще плаче ли...три дни ще бъдем в болницата и още седмица в града за да превързват и преглеждат, после се прибираме в България. Толкова се бях съсредоточила в идеята да избегна операция, че пропуснах най-важния момент , а именно здравето на детето! Съсредоточих се в това операция да няма, а не в това че операция може и да няма но ще продължават прегледите, изследванията, стреса, страха, препрочитах да отлагам и да се скрия в ъгъла и да чакам да се оправи вместо да взема решение и да застана зад него и все пак ако съпруга ми не настояваше, сигурно пак щях да отлагам и да чакам. Аз и сцинтиграфията отлагах ли отлагах и естествено картинката беше страшна, хубавото е,че детето нищо не помни, аз обаче се сринах и се обадиха разни симптоми, които мислех,че вече съм преборила, или поне се надявах да съм.
Как да промениш начина по който създавал за себе си даден проблем? Виждам в операцията как лошите доктори ще режат детето ми, на вместо доктори, които сама съм потърсила за помощ и съдействие, ще направят това за което са учили и смятат,че могат да помогнат на детето ми.
Не съм способна да взема решение и да застана зад него, така че ако се окаже грешно да живея с последиците от това.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4553
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Прокси за хидронефроза на бебето ми

Мнение от ivangp »

Няма грешни решения. Всички "грешни" решения са уроци. Просто отнема време и повторение на дадено решение за да се научи даден урок. С любов към себе си можеш да излекуваш всичко и да се научиш да приемаш себе си и всики свои решения. Но се иска врем и повторение на практиката от горе посочената лекция за да се постигне даден резултат.
В крайна сметка всичко се свежда до повторение и време.
Върху каквото се фокусираш, на каквото отделяш време, каквото повтаряш се утвърждава и става част от живота и същността ти. Изборът е твой.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор