Cлед инсулт

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
kapriz7
Участник
Мнения: 5
Регистриран: 25 сеп 2010 10:47

Cлед инсулт

Мнениеот kapriz7 » 02 ное 2019 19:51

Миналата година през септември имам инсулт със 100% затваряне на сънна артерия.
Сабидих се взех си кафе и забелязах че нещо не е наред.Написах sms на приятелкаи и видях 4e пише Написах sms на приятелката си и видях 4e пише настрани без никакъв смисъл без никакъв смисъл.Изведнъж лявата ми ръка и крак запой наха да стават все по слаби
Cтреснах се но реших да си легна o6те малко да поспя .След 1 час се събудих и лявата страна на тялото бе неподвижна . Въпреки всичко се опитах да стана , не вярвах какво се случва .Паднах и си нараних реброто. Успях да се варна никакси в леглото и пак съм заспала .След 1 час се събудих и можех отново да се движа .Бих втора смяна и отидох на работа , ( живея на близо )за да каза 4е имам Инсулт и отивам до спешното. Аз работя в болница . Никой не ми повйрва защото говорих и се движех нормално . Само star ата се усети и по на барзийт са ен ме закара в спешото , След 10 Мин загубих говора .
успях да проговоря след 5 дена но имам Афазия .Отказаха да ми отварят каротидите защото е 100 % запушване то . Минах Рехабилитация ,
Сега работя oт 2 месеца 2 часa, на ден. Стана по-добре, но все още имам блокажи и смущения в думите
Но Проблемите ми започнаха c стомашно-чревен грип за 2 седмици през юни,
всеки ден се случва нещо, , но нощите бяха най кошмарни втрисания , бодежи - спах с 3 одеала, обилно изпотяване без температура,стомашни болки, затруднено дишане и т. н След 2 седмици бях по добре и се радвах 4е свсичко е добре ,
Cлед това моят лекар ми даде лекарства за понижаване на холестерола, въпреки че взимах вече статини Според лекарката това било много безобидно и трябвало моя холестерол да бъде много нисък .. След 3-4 дена получих спазми.
2.3 дена беше всичко добре, но продължавам да имам спазми, мускулни слабост особено в краката , изтръпване и
.сковаване на разлишни части на тялото ... Понякога през нощта и двете ръце са сковани и се нуждаят от време, за да се движат отново.
Cпоред Невролога съм добре правиха ми много изследвания Бях при Ревматолог , сега 4акам други иследванията . Моге би имам Полиневропатия , ама не се знае. Мога да имам и нарушено оросяване.
Взимам само Аспирин, МГ и Витамини.
Използвала съм ТЕС но не редовно, Имала съм съм забелегителни успехи . Силен забобол 8-9 , слс ТЕС нима помен от него , силно сковаване на врата не могех да си помръдна врата, след 20 Мин TEC все едночи не съм го имала ..........
През тази една година също понякога правих ТЕС но use тях никакво съпротивление, мързел , нежелание , Предпочитах да гледам много ТБ и
нищото да не правя, като изолирана съм,. Пак и как 6те си намеря партьор , кой ще те ме вземе с това заболяване .
Крампите станаха болезнени , Реших да направя Предизвикателството .Имам понякога високо кръвно и затова не винаги вземам солта , Декларация ми :
Въпреки , че имам скованост на ръцете и краката , изтръпване , мускулна слабост и крампи ......Като ми се появи виене на свят и него добавям за кратко .
Но не знам какво да визуализирам . Опитвам се да си преставам че всички ме поздравйват 4е съм здрава, и аз с усмивка се разхождам и тялото ми е добре и здраво . Приставам си отделните системи - неврологичната и съдовата - че са здрави , цели и с Широк лумен( съдовата
)Известно време стана по добре за 1 седмица, но сега крамфите се засилват , по цялото тяло , корема , бъбреците и градни болки .Аз o6те повече се оплаших . И без това лекарите не ми вземат на сериозно тези оплаквания , само вигдат 4е имам страх и искаха да ми дадат антидепресанти .
Сега съм в една чужденка ,, откъде да подхвана. Знам 4е имам много страх в мен
Докато пишех вдигнах високо кръвно и o те не мога да го смакна. А от както права предизвикателството за другите проблеми кръвното ми е нормакно.

Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4489
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Re: Cлед инсулт

Мнениеот ivangp » 03 ное 2019 16:16

Здравей, Каприз!
От поста ти научих доста за проблема ти, но не разбирам какво искаш от мен.
Въпрос ли имаш или просто искаш да споделиш?

Принципно, както на хиляди места съм писал - пътят към перманентоното излекуване минава през работа със случки, както е описано в Процедурата В МИР СЪС СЕБЕ СИ.

Започни да я прилагаш, както пише в книгата.
Не работи със симпроми, а със случки.
Тои инсулт не е случаен. Нещо се е случило за да го предизвика. Имало е случка със силен негативен емоционален заряд.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

kapriz7
Участник
Мнения: 5
Регистриран: 25 сеп 2010 10:47

Re: Cлед инсулт

Мнениеот kapriz7 » 03 ное 2019 18:03

Иване прав си . Има две такива случки .
Първата случка е : Бих си дошла в отпуска в България ( аз живея в чужбина ), вмичко bеше много добре , но в последният ден , в денит преди да отпътувам се скарахме много жестоко със сестра ми.Тя ме обиждаше , нападаше , цялата си злоба изля върху мен . Много мъчно ми станах и се разплаках . Майка ни също пресаствъше на този разговор. Опитваше се да ме зяшети.. Тя и друг път го е правила да ме обижда и напада, Мен ме беше страх всеки път като си дойдех в българия какво ще стане . Бихме и дошли от друг град на гости и нямаше къде да бягане . Така че тормозат продалжи , Когато тя разбра че имам инсулт много се уплаши и разтрои .И от тогава се промени, много по мека е, не обижда , с разбиране и търпение говори. Нима трябваше е да се случи това с инсулта за да имаме нормални човешки отношение .
Втората случка е : Когато се върнах страшно се ядосах такъв хаус зареше в отделението и особено с графика ни , страшата сестра променяше дегурствата на персонала без да ги уведоми или на овесиалния график да корегира, Аз понеже бях зам , старша трябваше си ко да горегирам,И това ми дойде много .
Сега се захващам с трзи случки да чистя .И след това мислй с инсулта емоциите там да ги изчиста.
За парви път след ця ла година събрах смелост да напиша за инсулта толкова ме беше страх . С ТЕС обработвах страха но не могех да видя цйлостната картина,. Много съм благодарна 4е мога тук мойта история да споделя, и за първи път мога да я опиша.
И много странно е че вчера както описах моята история имах по малко крампи и оплаквания .Значи заслуажва си да се споделя. :D

Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4489
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Re: Cлед инсулт

Мнениеот ivangp » 03 ное 2019 22:29

Супер , че си открила случките.
Чисти ги и пиши как вървят нещата.
Аз бих направил и списък с всички негативни случки със сестра ти (от раждането ти досега) и бих ги чистил една по една.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.


Върни се в “ТЕС РЕЗУЛТАТИ И МНЕНИЯ”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта