Странични ефекти от ТЕС

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Drebosa_5555
Участник
Мнения: 2
Регистриран на: 15 Дек 2018 13:15

Странични ефекти от ТЕС

Мнение от Drebosa_5555 »

Здравейте искам нещо да споделя но незнам дали е на правилната тема. Когато използвам ТЕС винаги ми става лошо, използвам ТЕС днес и утре ми става лошо незнам защо така до такава степен ми става лошо че не знам какво правя. Незнам защо така ми се случва но винаги при използване на ТЕС ми става лошо когато спра с ТЕС и ми минава. Независимо дали само за 1 път използвам ТЕС. Искам да работя с ТЕС но някой да ми обясни защо така става. Благодаря много.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Странични ефекти от ТЕС

Мнение от ivangp »

При работа с ТЕС се освобождават много токсини в организма. Т.е. организма започва да се чисти от отрови, които са били складирани в клетките и сега са освободени в кръвния поток и лимфата. Пий много вода когато правиш ТЕС. Най-добре прави Предизвикателството поне един месец с чаша вода на всеки ТЕС. Така хем ще правиш кратък ТЕС всеки път хем ще пиеш много вода.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Drebosa_5555
Участник
Мнения: 2
Регистриран на: 15 Дек 2018 13:15

Re: Странични ефекти от ТЕС

Мнение от Drebosa_5555 »

Благодаря за отговора, вече по ясно ми стана ще послушам съвета ви. Поздрави.
ivangp написа:При работа с ТЕС се освобождават много токсини в организма. Т.е. организма започва да се чисти от отрови, които са били складирани в клетките и сега са освободени в кръвния поток и лимфата. Пий много вода когато правиш ТЕС. Най-добре прави Предизвикателството поне един месец с чаша вода на всеки ТЕС. Така хем ще правиш кратък ТЕС всеки път хем ще пиеш много вода.

Публикувай отговор