Страница 1 от 1

Странични ефекти от ТЕС

Публикувано: 08 мар 2019 22:44
от Drebosa_5555
Здравейте искам нещо да споделя но незнам дали е на правилната тема. Когато използвам ТЕС винаги ми става лошо, използвам ТЕС днес и утре ми става лошо незнам защо така до такава степен ми става лошо че не знам какво правя. Незнам защо така ми се случва но винаги при използване на ТЕС ми става лошо когато спра с ТЕС и ми минава. Независимо дали само за 1 път използвам ТЕС. Искам да работя с ТЕС но някой да ми обясни защо така става. Благодаря много.

Re: Странични ефекти от ТЕС

Публикувано: 09 мар 2019 08:22
от ivangp
При работа с ТЕС се освобождават много токсини в организма. Т.е. организма започва да се чисти от отрови, които са били складирани в клетките и сега са освободени в кръвния поток и лимфата. Пий много вода когато правиш ТЕС. Най-добре прави Предизвикателството поне един месец с чаша вода на всеки ТЕС. Така хем ще правиш кратък ТЕС всеки път хем ще пиеш много вода.

Re: Странични ефекти от ТЕС

Публикувано: 13 мар 2019 09:57
от Drebosa_5555
Благодаря за отговора, вече по ясно ми стана ще послушам съвета ви. Поздрави.
ivangp написа:При работа с ТЕС се освобождават много токсини в организма. Т.е. организма започва да се чисти от отрови, които са били складирани в клетките и сега са освободени в кръвния поток и лимфата. Пий много вода когато правиш ТЕС. Най-добре прави Предизвикателството поне един месец с чаша вода на всеки ТЕС. Така хем ще правиш кратък ТЕС всеки път хем ще пиеш много вода.