Промяна на материя

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Аватар
Warlock
Участник
Мнения: 9
Регистриран на: 02 Окт 2012 00:53

Промяна на материя

Мнение от Warlock »

Както обещах на Иван ще споделя няколко мои опитности с ТЕС и два начални резултата от използване на NCT по книгата Емоционална Психотерапия.

Опитности с ТЕС

Искам да подчертая, че правя нормално ТЕС по три кръга.

Още когато си купих първата книжка за ТЕС на Иван се наложи да използвам по време на пътуване. И тъй като ми става лошо реших да ползвам ТЕС. Беше интересно като преживяване, защото се усещаше как все едно успокояващ мехлем намалява гаденето и дискомфорта. И то веднага.

Наскоро реших пак да опитам ТЕС, защото честно казано не бях практикувал скоро и какво бе учудването ми, когато забелязах по-голяма сила и въздействие. Например при проблем с лакътя веднага подейства.

Друга случка е че усетих как проблемното място, което третирам на физическо ниво започна веднага да се променя все едно като от операция. Започна едно дърпане, успокояване и пренареждане.

Опитах за няколко дни предизвикателството за наднормено тегло. В резултат намаля лакомията за сладко, както и започнаха да излизат песъчинки.

Опитност с NCT

Опитах техниката след като прочетох книгата Емоционална Психотерапия и се получиха интересни неща. Третирах случка във връзка с физическа травма и веднага намаля напрежението.

Друг интересен момент е че при една прозявка автоматично идват още 1-2 като на втората започна да ми се гади във връзка с проблема. Като опитах няколко пъти за същия проблем прозявките някак станаха без напрежение и гадене. Сякаш нещо се бе изчистило.

Та това е засега от мен!

Иване, много ти благодаря! :)
"Всяко ТЕСване си е като една нова капка жива вода, добавена в чашата с лечебната отвара". Иван Петърнишки

ivangp
Site Admin
Мнения: 4526
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Промяна на материя

Мнение от ivangp »

Супер! Благодаря, че сподели! :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор