Разкажете ваша или на познати ТЕС случка

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
mimiska
Активен
Мнения: 154
Регистриран на: 08 Сеп 2008 19:51
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от mimiska »

Мислих да отварям нова тема, но ще я опиша тук, тъй като (надявам се) случката е факт, който няма да има развитие напред във времето.
В началото на септември бях на лекар поради липса на менструация от 3 месеца. Не се констатираха никакви проблеми и човекът ме прати на хормонални изследвания. Видя резултатите и каза, че сочат състояние на критическа възраст. Да, малко рано, но това е положението. На 43 съм. Изписа ми Фемовита, като каза, че ще трябва да ги пия следващите 15 години. Когато казах: "И... когато дойде - тогава, така ли?", лекарят каза: "То, ако дойде, ще е истинско чудо!" :roll: Пих хапчетата 1 месец и ги спрях... Да, имах си редовно топли вълни през цялото това време. Разбира се, правих ТЕС за вълните, правих ТЕС и за резултатите от изследванията. Честно казано, не помня какво точно съм казвала, но със сигурност е било нещо от сорта, че избирам да се нормализират нивата на хормоните в тялото ми. Правих си ТЕС редовно, като все се канех да започна предизвикателството заради нивата на ТСХ, които бяха уникално високи, но така и не започнах, а и тези редовни декларации полека-лека спряха... И днес - о, чудо! :lol: Нямам обяснение. Ама не съм сигурна, че искам да имам такова. Не знам дали се радвам, но по-скоро да, защото все пак наистина ми е малко раничко да влизам в този етап на живота още отсега. Мноооого ще ми е любопитно да му кажа на моя д-р какво се е случило и да чуя мнението му.
Няма съмнение, че ТЕС има пръст. Пряко или косвено... Сещам се за фразата, че променяла събития. Аз мога конкретно да назова събитието, което ме извади от критическата. :lol: Рязко ми спряха топлите вълни и оттогава не съм ги имала, чувствах се много даже добре, но че ще стига и до чудо, не ми е минавало през акъла. А случката беше гадничка сама по себе си и преживях такъв шок тогава, че ме върна години назад. :lol: Нищо кой знае какво, въпрос на гледна точка. :wink: Но на мен ми дойде в повечко - намерих въшки в главата на малката ми дъщеря и в моята. Явно оттогава живея нов живот, хехе. Всъщност действието беше на принципа "клин клин избива". Няма случайни неща, нали?
Това имах предвид в темата за скарлатината като казах, че днес ми е ден за разбиване на традиционната медицина. :lol:
"Ah, but I was so much older then,
I'm younger than that now."
Bob Dylan
bulgi
Участник
Мнения: 70
Регистриран на: 03 Фев 2007 21:24

Мнение от bulgi »

нека да ви разкажа за чистенето и подреждането при мен.
Много тежък случай съм, ама наистина много тежък. Но понеже прескачам дори и моята изключително висока граница за разхвърляно реших, че е време да направя нещо.
В неделя започнах да тесвам. Минах през това, че ме мързи, че го смятам за загуба на време, направих така по около 2 кръга. Сменях фразата както ми дойде, докато изведнъж не ми изникна, че се чувствам безпомощна, когато подреждам. Защото насред голямото разхвърляно преди да подредя не мога да му видя края, как всичко ще го сложа някъде и няма да стане още по-разхвърляно. И че ми иде да крещя, когато се чувствам така, крещях през зъби и наум (нямаше как да е на глас) в този момент и минавах по точките.
Когато се прибрах извадих всичко от гардероба и го подредих без веднъж да се ядосам или обезверя, че всичко наистина ще е подредено когато приключа. След това продължих и с другата стая. А вчера като се прибрах, чистих, мих, продължих да оправям без грам негативно чувство у себе си.
Надявам се да продължа така, но трябва да тесвам и това, че е добре да го правя редовно това чистене и подреждане и че не е толкова страшно.
За мен определено си е напредък :) макар да обичам безпорядъка :)
просто минавам
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 06 Яну 2011 12:12

БЛАГОДАРЯ ИВАНЕ

Мнение от просто минавам »

Минавам от тук само да кажа “БЛАГОДАРЯ ИВАНЕ, ЧЕ ИМА ТАКИВА ХОРА КАТО ТЕБ”. Преди една година попаднах в Интернет на сайта и след два дни започнах. За една година ТЕС ми помогна много.Отървах се от много негативни емоции и усещания. Чуствам се като нов човек, много по сигурна в себе си и знам, че съм докоснала правилния път. Изчистих много боклук от себе си и още много имам да чистя, но продължавам напред. Това е от мен желая на всички да сте много здрави и щастливи.А забравих да спомена, че отказах и цигарите след 30 години яко пушене. :oops:
ivangp
Site Admin
Мнения: 4563
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

kate.mj написа:Хора, днес ми се случи нещо извънредно!
Бях в мола на Цариградско шосе и едно момиче припадна. Беше с приятелка и приятелката се развика за помощ. Първата ми реакция беше да изтесам момичето - на около 30 години - но реших, че на физическо ниво няма да стане! За нула време се събра народ и започнаха да звънят на бърза помощ и 112.
Единственото, което направих на физическо ниво, бе да разчистя чистачките с метлите и да си осигуря визуален достъп до момичето.
Започнах да я тесам наум. Казах си: аз съм Деси - така викаше приятелката й. Почуквах сабления удар на себе си, а после мислено обхождах точките върху нея. "зле ми е. нямам представа какво ми стана. но вече ми е по-добре. имам огромна нужда от почивка..." и такива неща от този сорт. казвах всичко, което интуитивно ми идваше наум.
Докато я видях, че отвори очи и се размърда.
Изпитах особено изтощение и облекчение и огромно желание да си тръгна.
Отидох и си купих една тениска от "Зара".
Когато се върнах на "местопрестъплението", бяха откарали момичето, а някаква телевизия вземаше интервю от някаква продавачка.
Почувствах се особено удовлетворена!!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
mary089
Активен
Мнения: 151
Регистриран на: 10 Мар 2009 10:28

Прясна ТЕС-случка от нощес

Мнение от mary089 »

:wink: В хотела, където съм в момента в съседната стая има една двойка шведи. Те според мен не са добре нещо с мозъците и възпитанието, защото през нощта вдигат ужасен шум - викат, тропат, говорят.....Няколко нощи се събуждам от този шум и после не мога да заспя, а през деня съм на работа и съм като парцал, е не съвсем, защото ТЕС-ам умората и недоспиването. Но тази нощ пак ме събудиха в 2.30 ч. виковете на съседите и така побеснях, което на фона на спокойствието и дори безчувствеността ми на моменти, направо беше потресаваща реакция. За секунди бях на ръба да скоча и да се втурна към вратата и да организирам бесен скандал. Но реших първо да пробвам с ТЕС. Започнах първи кръг с усещането, че ще се пръсна от яд и бяс и каквото се сетите към тези двамата, че искам да ги убия, да ги удуша, за да не чувам повече гласовете им....Към края на втория кръг тия взеха да замлъкват, направих още няколко кръга със снишаващо се ниво на бяс....тишина...., направих един последен кръг с настройката, че ме е страх да заспя, защото тези пак ще се развикат и щи ме стреснат и така заспах и спах до сутринта! :lol: ТЕС помага за всичко! Опитайте :)
Alisa
Майстор
Мнения: 2098
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Днес толкова се впечатлих от категоричния ТЕС-резултат, че не мога да не го споделя!
Човек с температура 39,5 с ТЕС за има-няма 5 минути свали на 37,7 с три пълни кръга! Пояснявам, че човекът, освен че не приема ТЕС, го отрича и категорично отказва, да го използва! Признавам си, че леко се възползвах от безпомощното му състояние и го ТЕСнах без да го желае, но резултатът беше шеметен! После вече получих съгласие на два пъти за още ТЕС-пълни кръгчета и всеки път температурата си беше по 37,7 -37,9 ... :D :D :D Думите, за състоянието бяха-отпадналост и горене. После, за общото състояние-болка в тялото, в мускулите, усещане за разпадане...( грип)! :D :D :D :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
galia nh
Участник
Мнения: 29
Регистриран на: 25 Дек 2008 18:41

Мнение от galia nh »

Хм, и аз влизам да се похваля за един преборен грип, но тук има направо смайващи неща...
Та за моя грип - вчера, на работа ме тръшна - адско главоболие, изтръпване на ставите, запушен нос, втрисане и висока температура, всичко. Направих три пъти ТЕС и то, признавам си, не много сериозно, просто нямаше къде да остана на спокойствие. Въобще не вярвах, че направен ей така, междудругото, ще има ефект. Докато се прибера вечерта вкъщи - няма главоболие, няма температура. Днес идвам на работа и никой не вярва на очите си - здрава съм! То и аз не вярвам чак, а най-невярваото е, че изчезна и хремата, която нали уж е или една седмица, или 7 дни:)) Много ми хареса това с хремата - дори не го тесах, просто изчезна като бонус към другия ефект:))
И да не пиша нов пост - една приятелка, ама много несериозна, решила да направи ТЕС отгоре-отгоре ЕДИН ПЪТ за раничка на шийката на матката. Отишла на лекар и ми се обади смаяна, че нямало раничка за горене! Ей такива работи, много хубаво, че има къде да ги сподели човек:))
mary089
Активен
Мнения: 151
Регистриран на: 10 Мар 2009 10:28

Преборен грип

Мнение от mary089 »

И аз от вчера тесам разни грипни симптоми. Не успях така отраз да го пресека, но имам чувството, че минавам някак набързо през всички етапи. Примерно за 2 дена съм минала през етапите, през които минавам обикновено за 1 седмица и повече. като се започне от първите симптоми - болки в гърлото и ставите, минава се през хрема, болки в очите, втрисане и температура и накрая "слизане" надолу към трахеята и дробовете - тези всичките етапи ги минах от вчера сутринта до сега и сега като че ли вече излизам от тунела, само подкашлям леко. Но това си е истинско чудо, защото оикновено /преди да знам за ТЕС/ на този етап стигах задължително до антибиотик, за да не развия пневмония, защото нямам сливици и няма какво да ми пази дробовете....
Siska
Участник
Мнения: 58
Регистриран на: 02 Фев 2011 19:18
Местоположение: София

за стреса, последствията и още нещо :)

Мнение от Siska »

Здравейте и от мен :)
Чух за ТЕС преди около 2 месеца, попрочетох малко и за EFT и TFT, започнах от любопитство и като експеримент.. и сега след 1,5 месеца целенасочена работа съм толкова вдъхновена от резултатите, т.е. от начина по който се чувствам, че реших да споделя моя, макар и малък все още :), опит.
И така - моите проблеми за щастие не са свързани със сериозни физически болести, но бях на път да ги превърна в цяла гама от психологически такива благодарение най-вече на сериозна доза стрес и изолация от другите.
Преди да споделя какво и как пробвах, ще дам кратка предистория, която ми се вижда необходима за да опиша откъде тръгнах - преди 3-4 години животът ми сякаш започна да се "срива" на всички флангове, или поне аз възприемах промяната така и се съпротивлявах с все сили ;). Прекратих дългогодишната си връзка, малко преди сватбата; започнах нова връзка, която беше много важна за мен, но която след време другият човек избра да прекрати, което ми донесе доста болка и разочарования; от добра и бързо развиваща се кариера нещата се развиха така, че известно време не знаех дали ще имам пари да си платя сметките следващия месец и дали ще имам работа; бях на 30 години и за първи път в живота си бях сама (въпреки, че винаги съм си представяла, че точно на тези години ще започна да градя семейство) и ме беше ужасно страх от това; през последните 2 години живеех „като насън” или по-точно като робот – бях в режим на „оцеляване” и си забранила да мисля за това какво наистина искам (защото животът ми беше безкрайно далеч от това „нещо” ;)) и си повтарях само „трябва да се справиш, трябва да уцелееш” и..уцелях, но с ясното съзнание, че нещо в мен не е ОК и че въпреки външния си успех, вътрешно се чувствам „не-цяла”, на парчета. Някак си се усещах като кучето на Павлов - ужасно стресирана и уплашена от страх, в който вече не вярвам, т.е. вече нямаше кой знае каква причина за стрес, но аз продължавах да „уцелявам” и да не живея в истинския смисъл на живеенето. Историята от кратка стана доста дългичка :), така че спирам дотук, искам само да добавя, че през това време аз не стоях просто ей така, чакайки да ставам все по-зле - напротив, опитвах доста различни неща за да се чувствам добре: спорт, медитация, спрях цигарите, пишех как се чувствам и водех диалози със себе си „ОК, Сиска, какво наистина трябва да направя за да си добре?”. И въпреки, че тези опити даваха известни, доста нестабилни резултати, аз продължавах да се чувствам все по-изолирана от света и от близките си (които за мое щастие наистина ме покрепяха и вярваха в мен), както и все по-обезверена, че изобщо някога пак ще се чувствам себе си, ще бъда уверена и обичаща живота.
Чух за ТЕС случайно, от моя позната, която има Хашимото и мислеше да опита тази техника. В началото отрекох идеята, защото си мислех, че аз познавам „толкова добре себе си” ;), че няма да има смисъл. Мухата обаче бръмчеше в главата ми и след няколко дни порових повече в Интернет, намерих този форум и попаднах на един сайт за EFT , откъдето си свалих ръководството на Гари Грейг на английски. Изобщо не знаех от къде да започна, защото проблемите ми бяха „ужасно” много. И започнах с едно клипче в utube за изчистване на енергията от друг човек (то е малко по-„популярен” ТЕС) и си казах „изчиствам енергията си от Иван (мъжа, с който се разделих преди 2 години и което още ме тормозеше и .. може би още ме тормози донякъде)”, след два кръга по точките се почувствах супер и спах като „къпна” – наистина работи си помислих и на следващия ден изживях ужас като някъде следобяд станах супер нервна, без причина, в главата ми започнаха да появяват всички неща, които не можех да простя на Иван и се прибрирах от работа изпълнена с такъв гняв, какъвто не бях изпитвала от много месеци. Първоначално бях много разочарована, че ТЕС не работи, после осъзнах, че може би наистина се изчиствам – от негативните емоции, които още изпитвам към него. Продължих с ТЕС, вече малко по-сериозно – разгледах форума, прочетох съветите на Иван, направих си няколко списъка: с негативни случки; с неща, които „не мога да си простя”; с нещата към които стремя и с „контра-силите”, т.е. защо всъщност не ги искам; с негативните ми убеждения към самата мен, например „аз не мога да изграждам дългосрочни и хармонични взаимоотношения” или „аз съм нервна”. И започнах по списъка, както и със странични неща, които се сещах – спомени, които изкачаха в главата ми, като цяло най-вече от личния живот засега: случки с родителите ми, случаи, в които съм се чувствала предадена, неуспехи в личен план. Минах и през ПО – някъде към края на втората седмица си казах „Супер, тази техника наистина работи, обаче дали наистина това е моят път, дали не трябва сама да се справя с предизвикателствата в живота си, защото няма да „истинско” ако се справя чрез ТЕС”, после си дадох сметка, че просто си търся извинение за да продължа да страдам. Основно се занимавам с ТЕС само вечер преди лягане, но за 1,5 месеца успях да постигна наистина много, като се има предвид, че по собствената ми преценка не съм и на половината от това, което искам да постигна (а именно да постогна хармония със себе си, защото не съм си поставяла „предизвикателство”): подобрих значително взаимоотношенията си с приятелите си, с майка ми и баща ми и с колегите си; спрях да се дразня на най-дребните си недостъци и да се обвинявам за тях, както и да правя това с другите; спрях да се чувствам непрекъснато под „заплаха”, неясно каква; спрях да се изучавам дълго в огледалото за да се убедя, че лицето ми все още е красиво и няма бръчки; вероятно и още доста неща, които вече съм забравила, че съм имала/правела. Но най-важното, което мога да обобщя като резултат, е че от усещането, че се „влача”, придобих нормалното си състояние, или по-точно нормалното си състояние, преди последните 2 години – да се радвам на живота и да „флиртувам” с него (нямам предвид да си играя, а по-скоро да доставям и търся радост и удоволствие), да се смея доста (защото почти бях спряла да се смея) и да вярвам, че всичко ще е ОК и че няма невъзможни неща, условно няма разбира се.
В момента не мога да повярвам, колко зле се чувствах и как през голяма част от времето си се усещах „мръсна” и „разкъсана”. Надявам се и да не го повярвам отново ;).
Ще споделям резултати :).
Сиска
Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 16:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

COPY от 30.12.2010г.

Мнение от Angel_K »

Това е копие от мой пост от декември:
Пуснато на: Чет Дек 30, 2010 6:53 am Заглавие: От малка бенка до хирург
––––
Здравейте,
След 7м с ТЕС не за 1ви път заявявам РАБОТИ!
Та имах една бенка , която незнайно как за мен израсна в брадаваца ли незнам как се казва но стъчеше няколко милиметра над кожата.
И това от бенка до да стръчи стана за не знам колко време , просто една сутрин я открих.
Всичко бе ок до вечерта преди Бъдни вечер(23.12) през деня силно ме сърбеше в тази област но имах много работа и не се сетих въобще ,че може да е от нея.Вечерта се прибирам вече си ме боли яко.
Влизам за душ и хоп изненада , израстъка 2ен и мораво червен...
24.12.2010г.
Почнах с ТЕС , на другия ден макар почивен отидох на хирург да го види все пак,подарих му книга за ТЕС че го безпокоя в тях и ми даде да го мажа с едно мазило антибиотик..
И каза понеделник ще го резнем рутинна операция!
И както бе станало това мораво се виждаше ,имаше и 2 черни точки той каза , че са 2 корена на косъм в него.
И Бъдни Вечер и Коледа ТЕС .
Като си представях как това намалява и изхвърля тия коренчета ...
Мазах се и с мазилото но по-наблягах на ТЕС с визуализация , че това намалява и се успокоява.
27.12.2019г.
И отивам в понеделник , хах изненада спаднало на ниво каквото си беше като тези коренчета на косъм ги нямаше.

Все пак го резнаха защото е на кофти място високо в слабините и точно там минава ръба на слипа ...
10мин операция , рутинна както се казва.
Преди нея и по време на нея пак ТЕС...
Казаха ми да си взема аналгин , аулин ... за болката казах добре и си заминах.
Мина месната упойка докато дойда до нас и като почна да боли ,ТЕС , по-тъпа болка още ТЕС след няма и 15мин хах няма болка .
И понеже ми бе казано повече да лежа ако може за да не се дърпат 2та конеца. Кво да правя освен да се ТЕС докато си лежа?
Та представях си , че раната е добре , не е зачервена , че се слепват крайщата абе квото ми дойдеше наум но позитивно!
На другия ден съм на превръзка но доктора го няма и звънна на една сестра да я смени, погледне и да му звънне.
Та маха тя и казва "Раната е добре зараства и е спокойна... Вас в събота ли ви срязаха..." Аз "Не вчера сутринта..."
И "Хах много е добре за вчерашна ..."
29.12.2010г
Днес си бях при хирурга да я види .
Каза добре е само така "Да ти кажа попрочетох книжката и дори пробах малко Абе работи , благодаря за книгата..."

Та с 2 думи РАБОТИ с ТЕС всичко е в твойте ръце не в аптеката!
Потупвайте се на воля със сигурност няма да Ви навреди!
Весело изпращане на 2010г. и още по-весело посрещане на 2011г.
ТЕСайте не се бавете ,че 2012г, е след една година нямате много време Very Happy

P.S. Само да каже ,че заради една подценена преди 17г инфекция едва не умрях и затова не отказах ножа сега. Ако щете го кажете страх.
Не ,че не съм го ТЕСал но Smile


––––––––––––––––––––––––––––
05.02.2011г.
Малко над месец след оперцията , забелязах , че друга бенка за която внимавах при къпане под мишницата , почти е изчезнала , станала е като косъм...
Явно с ТЕС-а на предната съм повлиял и на тази :-)
Все повече чудеса стават след ТЕС , това меко казано ме радва .
Искренно се радвам на всеки новозаписал се и споделил поредното ЧУДО! :)
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
Albena
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 21 Фев 2011 02:01

ТЕС помогна и на мен

Мнение от Albena »

Здравейте всички! Пиша за първи път във форума, но ви чета от няколко дни. Разбрах за ТЕС от блога на непознат за мен човек - пишеше за удивителни резултати. Реших да отворя препратката, която той беше дал и ви намерих. Започнах да чета, да е минало най-много седмица от онзи първи момент. Снощи реших да опитам, макар да не бях сигурна, че ще направя нещата правилно. Снощи теснах чувството си на обида и пренебрежение от човек, когото много обичам. Започнах с чувствителност на въпросния проблем 7 или 8. Направих 3 кръга, всичко както пише в наръчника, все още не съм си купила книгата. След първото тесване се появи главоболие, след второто много силно главоболие, а след третата обиколка не усещах нищо. Но след тази трета обиколка след това трето ТЕСване аз не можеш да формулирам дори проблема в главата си, буквално не можех да формулирам дори самата НФ. Днес моя приятелка ме видя и каза колко по-добре изглеждам от последната ни среща преди месец. Наистина се чувствам много по-добре. Това обаче което ме провокира да ви пиша е нещо изумително... поне за мен. В ученическите ми години имах връзка, в която страдах много и психически и физически, буквално. Появи ми се мъртва кост на лявата китка. По-малко от месец след като се разделихме тя изчезна. В настоящата си връзка се чувствам обидена от страна на партньора си. Лятото ми се появи мъртвата кост отново на същото място(минали са 4-5 години от първата поява). Тази вечер аз забелязах, че мъртвата кост е изчезнала...Не знам как да го обясня. Да кажа, че е случайно смятам, че ще прозвучи несериозно; затова просто ще кажа че за мен ТЕС помогна само след около 15 минути работа снощи. А се чувствах, повярвайте ми ужасно. По-голямо доказателство за възможността да си помагаме с ТЕС аз не мога да дам. Има много хора, които споделят на тях колко им е помогнала ТЕС, но реших, че и аз трябва да пиша, за да могат новозапозналите се с ТЕС да видят, колкото се може повече доказателства. Това е от мен, ще споделям и следващите си резултати с вас. Искам да благодаря на всички участници във форума-благодарение на вас аз повярвах и се научих как да ползвам ТЕС.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Случи ми се нещо интересно. Интересно е не това, че се оправих с ТЕС, а това, че започнах да тесам едно, а то какво излезе. Де го чукаш, де се пука, дето се вика.
Една сутрин бях в много добро разположение. Но стана така, че се ядосах на Яна (2 г.) за нещо съвсем дребно. Учудих се чак, че се ядосвам. Ситуацията беше следната - тя ми се пречкаше пред вратата на хладилника и не можех да го затворя. От тук започнах да се изнервям. После тя поиска да се качи и да си избере нещо. Взе си едно плодово мляко и я сложих на столчето й. След това се доизнервих от това, че тя иска да бърка с пръсти, (което прави всеки ден без да й се ядосвам). Нищо не й казах и започнах да тесам. Тесах със затворени очи и от време на време я поглеждах как се маже, за да засиля гнева си. Потупвах се по точките и си описвах какво изпитвам, а на някои ключови моменти спирах и правех "Въпреки че..."
Не мога да възпроизведа целия вътрешен диалог, който водих, но общо взето минах през следните фази. Първо тесах за това колко се гневя, че тя отказва да яде с лъжица и се маже. Не можех да я гледам и не можех да повярвам, че съм я гледала спокойно предния ден да прави същото. Не можех да си представя, че този гняв може да се изтеса и че мога да се освобода от него. Само с разума си се карах да продължавам да се потупвам. После минах на това, че всъщност не се държа адекватно за нейната възраст. И накрая осъзнах, че страдам от това, че не мога да й говоря като на голям човек. Когато изтесах липсата да приказвам с голям човек, отново отворих очи и видях пред мен едно прекрасно момиче, което се справя изключително добре и облизва пръстите си много сръчно :D
Alisa
Майстор
Мнения: 2098
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Случката ми не е само резултат от ТЕС, но я споделям тук, ако трябва и другаде,ще я покажа.
Снощи 26 срещу 27.02 се събудих от истерична болка в глезена?! Не ме свърташе на едно място! Изведнъж се сетих, че вечерта, след срещата ни с Мая и Рали, повървях пеш и при една стъпка, хлътна капак на шахта под крака ми и усетих леко "клъцване" под глезена. Аха-първо се опитах с КР (Квантов Резонанс), че е метод, който сега усвоявам, но от силната болка, останах с впечатлението, че не се получава. Освен това ми възникна въпросът, защо се случи това? И започнах да ТЕСам и въпроса и отговора (няколко кръгчета на ум в просъница), които се появиха. У мен се надигна силна емоция, която не успях да формулирам, но за това пък се сетих , че разполагам и с ЕТ(който не знае това, да прибягва до теника ЗАКЛИНАНИЕТО) и веднага я пуснах. После пак опитах с КР. Заспала съм (което значи, че болката е спаднала до толкова, че да успея да се отпусна и заспя). Сутринта, след доста дълбок сън, болката беше вече съвсем слаба, с леко затруднена подвижност на глезена и болезнено стъпване (през нощта изобщо не можех да го помръдна дори само заради болката) . Пак си направик КР и ТЕС, заради съпътстващите мисло-емоции. До към обед вече нямаше болка или по-скоро беше локализирана само в една точица- явно мястото на "клъцване". В този момент вече ми няма нищо, но превантивно си направих пак КР и продължавам с ТЕС, заради причините, за стигане до случването на инцидента. :D . Това е, много съм доволна от урока и успешното му усвояване.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
MagicWoman
Активен
Мнения: 290
Регистриран на: 12 Фев 2011 20:46
Местоположение: София

Мнение от MagicWoman »

И аз имам какво да споделя след днешния семинар.
Първото, което реших да ТЕС-ам беше един емоционален проблем, който се изразяваше в стягане в стомаха. След тесането той изчезна, но главата ме стегна като в метална каска, предполагам, че е бил същият проблем, изчезна и той, но ме заболя гърба - тази болка също изчезна, а с нея и емоционалния проблем. :D
Femme
Напреднал
Мнения: 393
Регистриран на: 16 Фев 2010 22:47
Местоположение: София

Мнение от Femme »

Бяхме днес в поликлиниката за контролен преглед на сина (5 год.). В коридора имаше майка на ръце с едно съвсем малко детенце, може би нямаше годинка. То спеше, но докато им дойде редът се събуди и почна много да плаче. Майка му му даваше залъгалката, но то не спираше. Тогава си помислих, че мога да пробвам да му направя прокси. Започнах да си представям, че го потупвам по точките. И за моя изненада още на скулата то се умълча и започна да се оглежда. И за още по-голяма моя изненада се загледа в мен, сякаш знаеше, че аз правя нещо за него. :) Беше много приятно изживяване.
Публикувай отговор