Програмиране на съзнанието за Богатство и изобилие чрез ТЕС!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Thesoanita
Участник
Мнения: 19
Регистриран на: 12 Окт 2010 21:59

Мнение от Thesoanita »

Благодаря на Иван, Алиса, Мая и Вяра за дадените съвети и подкрепата! Вие и форумът тук с всичките му участници, ме мотивирате да продължа да практикувам ТЕС смело и уверено! :) Желая Ви много слънчеви емоции!

aurelia1507
Участник
Мнения: 51
Регистриран на: 22 Юни 2010 20:33

Мнение от aurelia1507 »

ТЕС дойде като манна небесна, защото преди това никакви техники за положително мислене не са ми помогнали. Някой път ще направя списък на всички книги и всички техники, които съм ползвала - БЕЗ РЕЗУЛТАТ. Чета книгата и прилагам техниката, видях и в интернет доста клипове, прецизни
Благодаря ти за това изречение Thesoanita. Вчера се зачетох в поста ти. Браво на теб. Всичко мо беше много интересно, но в това намерих отражение на себе си. При мен нещата не са съвсем така. През последната година изчетох доста книги, ходих на няколко семинара, правя визуализации, казвам утвърждения... НО не постигам особен успех. По време на семинара и известно време след това съм енергетизирана, пълна с енергия и обнадеждена, че ще се оправят нещата и след не много дълго време нещата си тръгват пак постарому, аз изпадам в някакви депресия и сивота и така....
С Тес се запознах лятото, октомври бех на семинар за напреднали. Нещата ми се получават, но имам доста силна съпротива срещу редовното правене на ТЕС. Снощи ми светна изведенъж като прочетох поста ти, че за мен ТЕС е като последна спасителна сламка за промяна на убеждения и за личностна трансформация и поради досегашния си опит с други такива техники се страхувам да му се отдам на 100%, за да не се разочаровам пак.
Това беше много силно прозрение за мен и днес започнах да ТЕС-ам точно това - за съмненията и за спасителната сламка, за неувереността и неубедеността.
Благодаря на Иван и на всички, които пишете в този форум, защото в изказванията ви намирам отговор на въпроси, които ме вълнуват мен :) Хубава, ала и снежна седмица :)

Публикувай отговор