Моите успехи с ТЕС!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Моите успехи с ТЕС!

Мнение от гената »

Искам да споделя за първият мой резултат който постигнах като новобранец ползвайки ТЕС!
Всички които са чели книгата,а и повече инфо за ТЕС в нета,може би се спомнят,че пише за това,как един път когато се елеминира даден проблем той не се появява повече,за това че на някой много бързо им действа или за други които само като четат ефекта го има без да правят упражненията.
Ето какво се получи при мен!
Научих за ТЕС от една жена с която се запознахме по скайп,но за това какво ни свързва няма да коментирам сега,определено здравословни проблеми......бегло се запознах с това какво представлява и изпитах страхотно възхищение на този метод,интуицията ми подсказа,че това е нещо велико.Изкефих се какво се казва максимално и видях една възможност да си помогна за много проблеми,най вече емоционални,както и да го предложа на приятели,познати и други хора които знам,че биха имали полза от нещо което само може да промени живота им и избави от куп страдания.
В началото бързах да споделя и да запозная другите какво е ТЕС,отколкото да се захвана и да разбера по конкретно какво се прави и да действам за себе си,но такъв съм си аз.Купих книгата и я прочетох един път,погледах и някои клипове и си казах,почвам да правя тес за главоболие.Имах една много специфична и странна болка,все едно нещо ме боде с игла.Направих един ден само един пълен кръг с точките на пръстите за това,че имам главоболие.
Даже и не знаех,че между двата кръга се прави 9г,новобранска ти му работа,четох аз него че се прави като сандвич,ама както и да е.Всяко нещо с времето си казах аз и си карам така,полека лека само с точките и потупванията!
На вторият ден усещам,лека промяна и пак един път се тесах за главоболие.Отпусна ме,болката взе да изчезва и най интересното е,че ту се появява,след малко изчезва,все едно нещо в мен я прогонваше.На третият ден вече бях като нов,чак не можех да повярвам,че я няма и на четвъртият ден имаше пак слаба болка,тесах се за остатъчно главоболие.И след това край,нямам думи!

Не съм се задълбочавал да правя по 10 пъти на ден ТЕС за даден проблем,както и в този случай за който пиша!!!!
Мисля,че при мен за някои неща,проблема изчезва с един или до три теса!
Е вярно,че в случая говоря за нещо по леко,но знам че за по сериозни неща за които искам и ще работя,няма да стане толкова бързо,но това не означава,че ще загубя воля и желание,напротив!

Главата ми е като нова,изчезна дипресия,напрежение,спокоен съм,мислите ми са само положителни,никой не може да изнерви у дома,нито други които са ме дразнили и въздействали по някакъв начин емоционално.Сринаха се всичките ми проблеми които се бяха струпали,а напрежение в семейството с родители и баба ми си имах в повече,както и други лични емоции.Усещам,вече все едно имам някаква защита в мен,дори и да се замисля за нещо което преди е било и ме е карало да страдам,само се явява като блед спомен и отминава,напълно се промени всичко в мен.Уверен съм в себе си,имам самочувствие,спокоен съм,концентриран,не забравям за неща които чак се чудех как може да тръгвам нанякъде и да ида в другата стая и да не помня за какво съм отишъл там,дори и нещата ми потръгнаха лека полека с работата и знам,че човек е важно да е здрав и емоционално да е спокоен и освободен от всякакво напрежение и негативни емоции,защото има ли ги,не му върви в нищо и започва да се срива и да върви надолу,така че моят съвет е чистете негативните емоции,мислете положително и другото си идва само.
Е това е което исках да споделя,а знам че за тези които сега започват и научават за ТЕС,може да погледнат с известна доза недоверие на прекалено хубавите неща които се пишат,но както се казва,печели този който играе,а ако не играе нямам как да спечели!
Успех и дано да има все повече хубави коментари за това кой какво е постигнал с ТЕС!
С нетърпение очаквам скоро да има с какво друго да се похваля!


Алчността към парите е сигурно средство да останеш беден!

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Вчера бях на път с мой колега,че имахме работа в Пловдив.В къщата на клиента при който бяхме,имаше парно и козметичните поправки на мебелите с химикалите които ползвам,бяха съпроводени с остра и силна миризма,а маска в случая не носих и не ползвах,макар че и излизах и на студено и ме почна една главоболие,че така отнесох почти цял ден,но когато се прибирахме вече накрая беше кошмарна болка.Не мога да кажа каква беше причината за него,но редовно когато пътувам по този край ме заболява главата,а е и възможно голямото движение,рядко излизам и съм сред много хора,а големият град не е като малкият.
Прибрах се у дома и веднага се теснах за главоболие.Дори по време на първият тес още обикаляйки точките,усещах как една по силна и концентрирана болка се появяваше в главата ми.
Първият тес не беше задоволителен,казах пак ще правя да свалям до 0.
Втори тес,по добре се почувствах и след третият почти поредни,сменях само страните,ляво дясно бях като нов!
До сега от 3 години насам ако съм пиел някакви лекарства,то е беналгин за главоболие.Понякога и по две хапчета пиех за да ми подейства и отпусне главата.
Но след като знам за ТЕС,и това не ми е нужно да го пия.
Споделям и това което за пореден път показа,че ТЕС действа и помага!

Декларацията която ползвам за главоболие е винаги само една и съща,в случаите които съм описал за моите успехи до сега!

Въпреки,че имам главоболие или боли ме главата.......
НФ имам главоболие или боли ме главата.
Последно промяна от гената на 17 Фев 2011 04:07, променено общо 2 пъти.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Добре правиш. Продължавай да споделяш! :D
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Имам регистрация само в два форума,като мога да кажа,че този форум е най добрият на който съм попадал и чел,а след като форума е за споделяне и инфо за даден проблем с цел да се помогне няма как да не пиша каквото знам,какво съм постигнал и аз също да потърся помощ и съвет!
Виждам също така,че когато човек който прави нещо смислено и полезно,веднага се намира една група от разбирачи и професори,всезнайковци които почват да оплюват и говорят глупости,като правят специален форум дори,което за мен е доста глупаво,но има една приказка,че простотията за съжаление ходи по хората.

Определено,скоро ще се включа с коментари в други теми с интересни постижения и съвети!

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

И така,да споделя днешният ми успех отново с помощта на ТЕС!
От два дена усещам някакво подуване и болка в дясната част на носа ми.Днес виждам каква е причината,червена голяма пъпка се оформя която като се бутна макар и леко ме боли.Подкарах я рано рано сутринта да я тесвам,като на третият път след като се теснах за това,че имам гадна пъка и че ме боли,както после и за това че ме е срам от тази пъпка,мога да кажа че болката от 10 почна да спада до към 5,като до обяд вече промяната вече беше значителна,а сега пъпката виждам че си заминава,до довечера смятам че няма и помен да има.
Изкефих се от резултата,че чак не вярвам за толкова бързо как успях да я елиминирам,но важното е че ТЕС отново показа,че когато човек работи упорито,резултатите са налице!

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Мисля,че при мен някои проблеми се премахват от един ли три теса.
Днес правя един опит за три проблема и ще споделя какво съм постигнал!
От както прилагам тес върху себе си забелязвам една много различна увереност в себе си,положително мислене и вяра в успеха на всяко едно нещо което правя и знам,че след като го правя ще успея.
Концентриран съм в мислите и проблема който имам,усещам абсолютно спокойствие в себе си и гледам с настроението си да действам на хората около мен,да няма напрежение и излишно негативно мислене,изобщо мислене което само товари и пречи и виждам,че успявам.
Тук в моята си тема има много да пиша и споделям,то какво ли няма човек да оправя по себе си,ама добре че знае как,а се питам ако не знае и не прилага ТЕС човек,какво правим?
Търпим и и страдаме заради мързела си и това,че сме свикнали когато имаме проблеми някой да дойде и да ни ги оправя,е да ама не!
Няма как да стане!

Ако някой си мисли,че след като ТЕС е техника за емоционална свобода,е начин да се работи само за отстраняване на емоционални проблеми,а не си дава сметка че това всъщност води до други такива,физически примерно се заблуждава!

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

И така,днес работих за болки в лявото рамо,в кръста и в шийните прешлени,болки във врата.
Определено с по три теса нивото на болка спадна до 0.
На обяд ме заболя главата,като болката беше една много странна и остра,ту се появява,ту изчезва.Тесах си главоболието и по едно време си бръкнах с пръст в ухото,усетих острата болка която пронизва главата ми и ухото също като,че ли ме болеше.Теснах се и за болка в ухото,след което пак се натиснах там където ме заболя,но вече я нямаше болката.Главата си ме болеше въпреки,че се тесах цял следобед,чак сега ме отпусна,но всеки е наясно,че глава не боли,а това е знак,че има някакъв проблем и това е само индикация да подскаже за него!Имам на моменти остри болки в панкреаса,които не са дълги или чести,но и тях теса когато се появят.....а и за него си знам от друго място,че явно се очертава някакъв проблем,но и него ще го оправим.
Имам да поработя и за болки в коленете,от ските си имам травми които ми се обаждат,а и паралелно с това мисля да поработя за ниско кръвно.
Очаквайте резултати,при това положителни разбира се!

Между другото искам да споделя,че от близо месец вече всяка сутрин правя петимата тибетци,много съм доволен и нямам намерение да спирам!
От тези упражнения ми се облекчи доста положението в кръста,а преди съм имал случаи без да правя нищо все едно съм осаден и е нещо много неприятно и гадно,но днес след теса мога да кажа,че изобщо бях като нов,а и първото въртене мина без да ми се завие така силно свят както е било преди.Лежа си сега на леглото и си пиша на лаптопа,кръста си ми е ок,а преди ме опъваше,схващаше и болеше на моменти.Работя и на течение,аспирацията е доста коварна и тя много дърпа,което е някаква предпоставка за засилване на тези проблеми за които се тесах днес,но всичко е под контрол!
Ние вървим само напред и нагоре!
Правя всичко което ми подсказва интуицията,а тя определено никога не ме лъже!

Vasilka
Участник
Мнения: 53
Регистриран на: 21 Сеп 2010 22:59

Мнение от Vasilka »

Гени,ти си като свеж полъх в този форум.Ентусиазмът ти е заразителен.
Радвам ти се и ти симпатизирам.

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Благодаря ти за мнението,поласкан съм! :)
То и това е целта,да има повече ентусиазъм,че като гледам някои приятели от какво се оплакват,а като чуят за тупане и точки......всеки сам си решава!Аз лекарства не пия,на лекари не ходя.Достатъчно са опитните зайчета,че аз да съм едно от тях!
Днес за пореден път установих по себе си,че и схванат да е човек,както бях и днес от това течение с тесане се оправям!Не ми е известен друг начин това да се оправи човек толкова бързо,дори и масажа не винаги ми е помагал,а и се иска друг човек,а когато го няма до теб,какво правиш?
ТЕС разбира се,само това е решението!:D
Смуча по едно зрънце хималайска сол,после пия една чаша вода за отскок и почвам да действам.Резултатите идват до минути при мен,така че дерзайте!
ТЕС,ТЕС и пак ТЕС!
Солта и водата който както реши и прецени за него си,но явно има по голям ефект с тях,а и не напразно Иван ни набива в главите за водата,макар че аз си пия и само вода и знам какво може да прави водата,попрочел съм доста неща за нея!

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

От два дена ме боли кръста зарада дупката която има в матрака ми,на който спя,а и доста криви пози заемам на леглото пред лаптопа и от тях какви ли не болки и схващания ми се получават,но да ме пита човек за какво се мъча и аз,няма да мога да кажа и дори сега пиша в една никаква поза,но поне сега не боли дъто:)!Вчера матрака бе сменен,но и си признавам не правих сериозен ТЕС за да си изчистя болката,но тази сутрин го поех на къс пас още със ставането!
Веднага пих вода и направих ТЕС!Еха,болката видимо намаля!
След минути пак вода,пак ТЕС,прави си ги прооизволно през някакви интервали както ми дойде,но и си тесах болката в лявата част на дупето,то и от там мисля че идва проблема и в кръста.
Ами три теса досега и болката почти я няма.
Забелязвам сутришният тес след ставане,с комбинация вода,а аз почти винаги преди тес пия вода си дава бързи и ефективни резултати!
Днес,ще просвещавам мои познати в ТЕС,като две от жените имат сериозни здравословни проблеми,едната с рак на матката!Другата тепърва ще се разбере дали и тя няма,но си има доста други.Активирал съм си всички способности и неща които знам,да ги ползвам в тяхна помощ,а знам,че ще започнат с ТЕС!
Ще се ходи пак до книжарницата за книга,но без няма как!:)

MagicWoman
Активен
Мнения: 290
Регистриран на: 12 Фев 2011 20:46
Местоположение: София

Мнение от MagicWoman »

Гена, разнообрази малко позите пред лаптопа, за да не те боли толкова кръста. Ето някои идейки: :lol:

Изображение
~ Чудесата които можем да извършим са ограничени единствено от нашето съзнание ~
http://www.nad-dietite.com

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Хмммм,много ти благодаря!Но не виждам нищо ново,само една не съм пробвал,тази горе вдясно!Очаквам други идеи!:)

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

И без спам по темата ми,уважавам хора с чувство за хумор,но тук нека пишем само за ТЕС!
И така,тази сутрин се събудих и потривайки очите си установих,че дясното око ми е подуто и ме наболява когато го натискам!Усещам,че има нещо и трябва да се действа за това.
Пих вода и започнах тес:Въпреки,че дясното ми око е подуто.......
после почнах първият кръг с НФ по точките
подуто ми е дясното око на една точка,друга точка боли ме дясното око и така си ги редувах,,9гами си правя задължително винаги и след това 2кръг с НФ само боли ме дясното око!
По време на вторият кръг усетих нещо,като раздижване в окото ми,а и когато се тесам насочвам вниманието си към мястото където е проблема,това Мая ми го каза и съм и много благодарен,при мен има ефект и това работи.
Окото ми сега е ок,може би ще си направя сега още един ТЕС за всеки случай!

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Ако имате болка някъде и ви боли,прегледайте ГНМ какво ви казва за него,направете ТЕС за това което казва тя и споделете!
Убеден съм,че ще останете приятно изненадани!
Като събера повече примери,ще споделя!Но и от друг човек на който му казах да действа така,знам че е успял да избегне много сериозни болки в областа на сърцето и самият той много се изненадва от както прави ТЕС,какви спомени идват в съзнанието му!
Интересното е,че от този човек разбрах като информация за ТЕС,а аз му споделих успехите си и въпреки,че нямаше много интусиазъм да гп ползва за себе си,сега се запали и той,дори снощи разбрах,че има вече регистрация тук!:)

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Снощи преди да си легна направих няколко теса за някои случки преди години,проблемното ми отношение с баща ми,връзки с жени от които си имам някакво емоционално последствие и днес виждам коренна промяна,явно баща ми доста ми е повлиял на това с времето да ми се подува корема,да усещам тежест и сега искам да проследя тези дни чистейки емоции какво се случва с мен и ще пиша,но определено ви препоръчвам да действате и обръщате повече внимание на това да работите за емоционални проблеми,благодаря на Alisa че разговора ми с нея,определено ме накара да обърна по сериозно внимание на тях,отколкото на физическите проблеми.
А нали съм послушно момче! :roll: :D

Публикувай отговор