ivangp БЛАГОДАРЯ ТИИИИИ

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
fif42
Опитен
Мнения: 425
Регистриран на: 21 Фев 2011 02:38

Мнение от fif42 »

Откакто приех,приветствах,благодарих,отглехдах и се сприятелих с милата ми болчица ,нещата взеха да се нареждат.Болката за дълъг период от време отсъства,на моменти ми се обажда да и благодаря и да я подундуркам,спах на по-дълги интервали снощи,данес работих почти с лекота,абе обичам сия :D
Благодаря за напътствията и покрепата :D
Абе и вас си ви обичкам :D

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Аз от книгата на Ерик разбрах за техниката,която всъщност прилагах от близо година и усещах,че мога да помагам по този начин на хората,без да знам за какво става въпрос,а и не съм се чудил и питал какво правя всъщност.Просто така го усещах вътрешно и прилагах на някои хора.Не съм се старал и след прочита на книгата да се придържам към неговите съвети и да променям начина си на работа с техниката.Приятелката ми също бързо я схвана и когато я прилага на майка си,а тя е неконтактна и болна от Алцхаймер казва,че майка и е реагирала на енергията.
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс

MAG2001
Майстор
Мнения: 765
Регистриран на: 07 Апр 2011 14:34

Мнение от MAG2001 »

:D :D :D :D :D :D :D Еееййй!!!Много ви обичам!!!Всичките!!!По-здрав!!!За всички нас!!!

http://www.youtube.com/watch?v=waO5Odh0 ... re=related

Така де.Иван каза да не спамим с раздумки, за песни не е ставало дума.Бързам да се възползвам докато не е дръпнал шалтера и на тях :wink:
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related

MagicWoman
Активен
Мнения: 290
Регистриран на: 12 Фев 2011 20:46
Местоположение: София

Мнение от MagicWoman »

~ Чудесата които можем да извършим са ограничени единствено от нашето съзнание ~
http://www.nad-dietite.com

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Фиф,дай малко инфо за тази болка.Наблюдавала ли си я при какви мисли и случки става по силна или се появява?Как си сега?
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс

fif42
Опитен
Мнения: 425
Регистриран на: 21 Фев 2011 02:38

Мнение от fif42 »

ПРЕНАРЕЖДАНЕ НА МАТРИЦАТА
практика базирана на Техниката за емоционална свобода

Водещ - Ирена Рельовска-Бартън, единствената българка прилагаща уникалната техника, която достига директно до подсъзнанието.

Кога - 30.08.2012 г. от 18.30 ч.

01.09.2012 г. от 11.00 ч.

Къде - ул. „Оборище“ № 131 вх. А (близо до МОЛ Сердика)

Ако познавате Основната рецепта на ТЕС
и се интересувате как да стигнете до по-дълбоките кътчета на съзнанието си, където са остарелите програми на поведение или неприятните спомени, които искате да заличите, това е практиката, която ще ви помогне.

Ново попълнение в бързоразвиващата се енергийната психология, „Пренареждане на Матрицата” е създадена през 2008 година от британеца Карл Досън, един от 29-мата мастъри на ТЕС в света.

Техниката се прилага чрез ТЕС върху фрагменти от съзнанието, откъснали се в стресираща ситуация и останали като енергийни тела. Работи се директно върху тях с цел да се освободи негативният им емоционален заряд. Откриват се блокирани емоции, скрити в подсъзнанието, и така се стига до травмиращи преживявания от най-ранна детска възраст и дори минали прераждания. След разтоварване на негативния емоционален заряд от тези фрагменти, човек се свързва с дълбоката си вътрешна мъдрост и разбиране за преживяното.

Предимството на „Пренареждане на Матрицата” е, че може да замените старите схващания и преживявания с нови, позитивни и трансформиращи. Така имате възможност да „пренапишете” миналото и да промените бъдещето.

Ирена ще направи кратко представяне на техниката и ще я демонстрира върху всеки, който пожелае да изпита ефекта върху себе си.

Практиката е нова и непозната за България, но всеки, който е бил в” „Матрицата“ получава уникално преживяване, което трудно се предава с думи. Присъствието по никакъв начин не обвързва с бъдещи обучения или консултации. Целта е повече хора да се докоснат до скритите възможностите на собственото си подсъзнание и значително да подобрят живота си „ТУК И СЕГА”.

Запишете се сега
Иване,с какво тази дама може да ни шашне с тази и техника,моля поясни :D

fif42
Опитен
Мнения: 425
Регистриран на: 21 Фев 2011 02:38

Мнение от fif42 »

Гена,чак днес видях питането ти за моята болка.Да забелязала съм,че като мисля за даден човек,който ми причини много негативни емоции ми се появява.От своя страна аз исках този същия човек да изживее всички мой негативни емоции и да изреве всичките мой сълзи,които изревах,това си е моя грешка :D преди няколко дни писах в темата на Аква по тоя въпрос.Надявам се ,че съм осъзнала грешката си .Сага болката отлетя в небитието,благодарение на препоръката на Иван--да я приема,обикна,благодаря и да и стана приятелка :D Както писах там,аз съм си виновна за това,че приех нещата по този начин,просто трябваше да се тръшна от смях,да легна по гръб и да махам с крьчета пак от смях :D Както е казано , :lol: човек се учи докато е жив.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Пренареждане на матрицата е още една техника за работа със случки, каквато е и ТКФ.
При нея си представяш случката, но като страничен наблюдател и си представяш, че сда си спомняш какви емоции си изпитвал когато случката се е случила.егашното ти аз потупва върху точките на тогавашното ти аз, докато или сам физически потупваш по своите точки или терапевт потупва по тях.

Аз лично не съм много впечатлен от техниката. Бавничка ми е. Иначе работи и предимството й пред ТКФ е че може да не изпитваш емоции в настоящия момент, а само да си спомняш какво си изпитвал когато случката се е случвала.

Имам нещо мноооого по-добро.
Ще пиша малко по-късно за него.
След 15-ти Септември ще направя и семинар.
Това е техника при която се работи без да се потупват точки. Изключително проста е.
При нея след като обработиш дадена случка имаш чувството, че тя не ти се е случила. Което отваря страхотни възможности.
Буквално можеш да пренапишеш миналото си.
Освен това с тази техника може да се работи с много случки наведнъж, а не само да ги чистиш една по една както с ТКФ.
И още - когато ти изчистиш дадена случка се получава спонтанен прокси ефект и ако има друг участник в случката и той я изчиства.
Т.е. ако си преживяла катастрофа например и мъжа ти е бил с теб в колата и само ти изчистиш случката и той я изчиства без да е работил върху нея.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

fif42
Опитен
Мнения: 425
Регистриран на: 21 Фев 2011 02:38

Мнение от fif42 »

Иване,не си човек,злато си---просто блестиш :D Чакам да мине 15 септември :D Нека здравето и късмета бъдат винаги с теб :D

pantera
Участник
Мнения: 9
Регистриран на: 09 Май 2011 15:19

Мнение от pantera »

Яко заинтригуване....каде е то средата на септември...!!!

fif42
Опитен
Мнения: 425
Регистриран на: 21 Фев 2011 02:38

Мнение от fif42 »

Днес нещо се бях размислила и усетих как вдигнах кръвно и ми серазлупа сърцето.Тамън се ровех в мойта тема и видях ,че Гената ми е метнал нещо на което да обърна внимание,но аз съм го пропуснала и сега рекох да си отговоря на тези въпроси и да направя тес.Преди да го направя си измерих кръвното---135на95 пулс102, селд Тес и след около15мин то вече беше---115на75 пулс 94 :D А въпросите на които отговорих са:Да откриеш емоционалните корени на проблема могат да ти помогнат следните въпроси:

- Кога започна проблемът?
- Какво се случваше в живота ти по това време? (търси силно заредени с емоции събития!)
- Според теб какво породи този проблем?
- Кои събития в живота ти би желал да не се бяха случили и кои хора би желал да не бе срещал?
- За какво събитие от миналото ти ти напомня този проблем? (кога преди си се чувствал по подобен начин?)
- Какви са отношенията ти с родителите ти?
- От какво се страхуваш?
- Кой те е наранил?
- Кога за пръв път се почувства непълноценен?

Аватар
Warlock
Участник
Мнения: 9
Регистриран на: 02 Окт 2012 00:53

Иване благодря за книгата!

Мнение от Warlock »

Бих искал да благодаря на Иван за издаването на книгата за ТЕС, която открих преди седмица.

Благодарение на нещата изложени в книгата вече като пътувам с кола не ми става лошо. 30 години ми ставаше зле в кола. Но след 3 сеанса с ТЕС при пътуване с кола нешата се сведоха до много лек дискомфорт или без никакви неприятни усещания!

Едно голямо БЛАГОДАРЯ!
"Всяко ТЕСване си е като една нова капка жива вода, добавена в чашата с лечебната отвара". Иван Петърнишки

ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Радвам се че си открил ТЕС.
Изчисти и лекия дискомфорт. Не оставяй нещата недовършени.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

fif42
Опитен
Мнения: 425
Регистриран на: 21 Фев 2011 02:38

Мнение от fif42 »

Сядам да споделя нещо ,което малко ме ошашави днес :D Реших да правя ПРОКСИ на майка ми,че от около седмица е с горно кръвно 180/200 долното и е нормално 80/90 и пулс 70/80 и понеже милата ми мама си мисли,че не правейки нищо по въпроса ще и мине ей така от сомосебе си, след като се тесам от няколко дена за притесненията си за нейния проблем,та рекох да пробвам с ПРОКСИ Кутрето лежи до мен и през цялото време ръмжи като чели бенгалски тигър е седнал в леглото и посягайки да я погаля и да я успокоя така зверски ме ухапа,че чак се уплаших.Между другото пинчерката и майка ми не си говорят :wink: от известно време.Та въпроса ми е може ли кутрето да е усетило енергията или емоциите на майка ми и за това да ме ухапа.Аз много рядко съм правила Прокси на майка ми и тогава съм усещала много силно енергиите и,но този път се зачудих,че не ги усещам.Бях сърдина на Пинчи поне два часа,но излизайки след обяд на разходката все едно нищо не се е случило от нейна страна,от моя един пръст ме боли :D

fif42
Опитен
Мнения: 425
Регистриран на: 21 Фев 2011 02:38

Мнение от fif42 »

от 10 дена се занимавам с кутрето ми ,което е с шипове по врата.Правя и Прокси по няколко пъти на ден и Тес за мен.Прилагам и КС и опитвам и Рекънекшън ,но установих,че нищо не мога да и приложа като хората заради емоциите ми към нея,правя Тес и за това,че съм пристрастна.Почнах да я водя на инжекции защото видях ,че аз сама не мога да се справя,правя тес и за това.Приемам идеи.

Публикувай отговор