ТЕС променя миналото

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
mary089
Активен
Мнения: 151
Регистриран на: 10 Мар 2009 10:28

ТЕС променя миналото

Мнение от mary089 »

Наскоро се хванах, че когато се опитвам да си спомня нещо отпреди повече от 2 години /преди ТЕС/, мисля за себе си като за друг човек :o Има един период от живота ми около 12 години, свършващ със запознанството ми с ТЕС, събитията от който съм ТЕС-ала най-много. Та точно този период сега ми е "тъмна индия" в главата. Опитвам се да си спомня нещо от него и все едно че гледам черно-бял филм, а аз самата съм някаква второстепенна актриса. Много по-лесно ми е да си спомня случки от детството, отколкото от този период. Всички това го изписах, за да кажа, че според мен ТЕС променя не само настоящето ни, емоциите ни, а и миналото! Имам предвид, че събития които са имали невероятно въздействие върху мен и би трябвало да оставят отпечатък за цял живот, просто са изтрити от там...Трудно ми е да го формулирам по-ясно, но е просто невероятно!

vqra
Майстор
Мнения: 640
Регистриран на: 18 Яну 2010 15:20

Re: интересно наблюдение

Мнение от vqra »

Aха :D
Per aspera ad astra!

Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 16:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

За това не се бях сетил да пиша , но да права си така е .
Много по замъгено е много по-далечни са и при мен събития от преди 2г. а други са ми кристални като вчера а са преди повече от 15г.
Да не говорим , че усещанията за тези събитя които съм тесал ,са все едно не съм бил аз там а са ми разказвали т.е. няма я емиоцията...:-)
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com

mary089
Активен
Мнения: 151
Регистриран на: 10 Мар 2009 10:28

Мнение от mary089 »

Angel_K написа:Да не говорим , че усещанията за тези събитя които съм тесал ,са все едно не съм бил аз там а са ми разказвали т.е. няма я емиоцията...:-)
Точно това е усещането - че не си бил ти тогава, а някой друг. Мисля за себе си в 3 лице - тя така е направила, тя така е постъпила и т.н.
:D

atinqnka
Участник
Мнения: 17
Регистриран на: 08 Мар 2010 19:17

шес

Мнение от atinqnka »

Не се бях замисляла досега в такъв аспект. Но е факт че нямам емоция към операцията която правих и всичко свързано с нея. Все едно че е станало отдавна и гледам нещата отстрани. Нямам никакви притеснения . Но като днам какъв рев и тес падна преди това. Нищо в живота не е случайно . За ТЕС прочетох в един вестник Доктор може би месец преди това. Заинтерисувах се, купих книгата.
Мисля че тес е като хапчето аспирин, ползваш го когато си на зор, без да му мислиш.
Последен случай, ставам за първа смяна и корема ми се бунтува. Абе зле работата. А трябва да хвана автобуса щото пътувам на 30 км и няма как да ида по друг начин. Е, тесах попътно до спирката и в автобуса. Е приключих с проблема. Чак след това в един момент се сетих че го е имало.

dejavu
Участник
Мнения: 79
Регистриран на: 18 Юни 2011 12:05

Мнение от dejavu »

Хей страхотна тема. Много благодаря!

Публикувай отговор