(ММС) Преведени статии на Български (уникални)

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
radoraev
Участник
Мнения: 75
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

(ММС) Преведени статии на Български (уникални)

Мнение от radoraev »

СТАТИЯ 1:
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... horse.html

Имаме вече статия преведена от Стефани Гавраилова:


MMS: Чудодейния разтвор или Троянски кон?

написана от:
Габриела Сегура, сърдечен хирург с богат опит и с интереси в алтернативната медицина / алтернативното здраве, изследвания, психологията и човешкото състояние. Тя работи за Задругата на Космическия разум.

Казвам се Андреас Лудвиг Калкер, и след като прочетох тази статия, нямах друг избор освен да отговоря.... вече 2 години изследвам ClO2, свързан със здравословни проблеми.

Базирана на науката, и окончателно тази Статия е равна на „ Земята е плосък синдром.......”

Насладете се:

Цитат:

Много хора не знаят, че ММS по същество е белина.

Това е грешна Декларация, и липса на химически познания! Използва се да стабилизира питейната вода без ракови трихалометани за повече от 100 години насам.

http://scholar.lib.vt.edu/theses/availa ... thesis.pdf

Цитат:

В интерес на истината, потенциалните дългосрочни и опасни странични ефекти от редовната употреба на ММS трябва да даде на някого тръпки/треперене.

Какви дългосрочни странични ефекти? ClO2 се разпада, когато оксидира на кислород и сол!!!! Нищо друго.

Цитат:

Преди да продължим, е необходим важен урок за окислението и свободните радикали. Кислорода е основен елемент, който поддържа живота, но на грешното място или в погрешното време, кислорода може да сее много хаос на нашите клетки, да причинява рак, да допринася да сърдечно- съдови заболявания, дегенеративни заболявания и стареене чрез процес, наречен оксидация. Вие сте наблюдавали оксидацията на ябълка, когато я разрежем и тя потъмнява или когато видите пламъкът на свещ.

Отново грешно!!!! Теорията за свободните радикали е постулат от Денам Хармън през 1958!!!

Оксидативния капацитет на кислорода е 1,3 V и митохондрията може да понесе това много добре, но Озонът има окислителен потенциал на 2,07 V, това е твърде силно и би навредило. ClO2 има само 0.97V и не може да навреди на нашите клетки, поради твърде ниския електронен потенциал. Доказано е, че оксидативния стрес удължава живота! Свободни радикали = електрически потенциал, напрежението се брой! 12V не е същото като 220V.

Теорията за свободните радикали на стареене (FRTA) гласи, че организмовата възраст, тъй като клетките......................................

Цитат:

Окисляването може дори да предизвика болестни промени в ДНК-то ви.

Грешно отново:
Научно доказателство:

Глюкозното Ограничаване Разширява Caenorhabditis elogans чрез предизвикване на митохондриално дишане и увеличаване на оксидативния стрес.Цитат:

До сега, вие би трябвало да сте разбрали защо анти- оксидантите са толкова важни... Това е причината поради която ние сме любители на толкова антиоксиданти, като витамин С, Е, каротеноиди, ресвератрол, таурин, коензим Q10 и мелатонин.

Грешно отново:
Научното доказателство:

Почти 70 клинични проучвания с повече от 230 хиляди участници разби предполагаемите ползи от антиоксидантни хранителни добавки. Беше побликувано в списанието на Американската медицинска асоциация (JAMA)
"показва, че не само полезно, но, че бета-каротиновите витамини А и Е повишават леко риска от смъртност.

"Нашите резултати противоречат на твърдението, че антиоксидантите подобряват здравето. Като се има предвид, че между 10% и 20% от възрастното население в Северна Америка и Европа консумират оценяваните продукти, последствията за общественото здраве могат да бъдат значителни", казват авторите, theHospital Копенхаген (Дания).

Цитат:

„Токсичните ефекти на хлорен диоксид са свързани с тези на натриев хлорит - много силен оксидант, който в доза се счита за смъртоносен.”

10- 15 грама от лек газ са наистина много! 70 грама готварса сол, също са смъртоносни!!!

Научни данни:

Контролирани клинични оценки на хлорен диоксид, хлорит и хлорат при човека.
Lubbers JR, Chauan S, Bianchine JR.

За да се оцени относителната безопастнос на хроничното прилагане на хлорната дезинфекцираща вода в човека, контролиращо проучване е било предприето. Клиничната оценка била проведена в три фази, обща за разследванията в областта на наркотиците. Фаза 1, покачваща се дозата на толеранстност в изследването, разгледала острите ефекти на постепенното увеличаване, на единични дози хлорни дезинфектанти на здрави възрастни мъже- доброволци.Фаза 2, разглеждала влиянието при нормални индивиди, на ежедневното приемане на дезинфектантите, в концентреция от 5мг./ л. за дванадесет последователни седмици. Хората с ниско ниво на глюкозо-6-фосфат дехидрогеназа, можело да се очаква да бъдат особено чувствителни към оксидативния стрес. Следователно, във фаза 3, хлорит в концентрация от 5 мг / л. била прилагана ежедневно в продължение на дванадесет последователни седмици на малка група, която е била потенциално изложена
на риск - глюкозо-6-фосфат дехидрогеназен- дефицит теми. Физиологичните въздействия били оценени чрез оценка на батерията на количествени и качествени тестове. Трите фази на този контролиран, двойно-сляп, клинична оценка на хлорния диоксид и неговите потенциални метаболити при мъжете- доброволци, били извършени без произшествия. Нямало никакви очевадни нежелани клинични последствия, отбелязани от някой от участващите субекти или от медицинския екип. В няколко случая, статистически значими тенденции в определени биохимични или физиологични параметри били свързани с лечението; обаче, нито една от тези тенденции не била преценена, че има физиологично следствие. Човек не може да изключи възможността, че на дълъг период от лечение , тези тенденции може наистина да постигнат дял от клиничната важност. Въпреки това, липсата на вредни физиологични реакции в рамките на проучването, относителната безопасност на орално приемане на хлорния диоксид и неговите метаболити, хлорит и хлорат, е доказана.Цитат:
„ Известността на ММS, почти религиозен маркетинг включва твърдението на излечима малария в десетки, ако не и на стотици хиляди хора. Звучи много учудващо, но това е съсвесем есетествено, тъй като MMS, натриев хлорит е добре известно, че причинява хемолиза на червените кръвни клетки - което означава, че те се рушат и се унищожават- червените кръвни клетки. Това всъщност е убийството на червените кръвни клетки, които маларийния паразит е убит, тъй като тя нахлува в червените кръвни клетки.”

Грешно както обикновено.

Доказателство от науката:

Хлорен диоксид и хемодиализа.

Катедра по фармакология и токсикология, Dartmouth Медицинско Училище, Хановер, Ню Хемпшир 03756.

Абстрактен/ Териотичен

В Съединените щати хлорирането на питейна вода е било стандартен метод за дезинфекция в продължение на 75 години. В последно време опасенията се повдигнат относно склонността на хлориране, за да се въведе потенциално канцерогенни трихалометани (THM) като хлороформ в крайната вода.
Нивата на THM зависят от много фактори, включително качеството на необработваната вода. Многобройни обществени водно пречиствателни съоръжения, изпитват трудности в изпълнение на настоящите американски стандарти за защита на околната среда на Агенцията и е вероятно, че допустимите нива може да бъдат намалени в бъдеще. Алтернатива на хлорирането, което не генерира THM по време на дезинфекция е хлорния диоксд, но има опасения за остра и хронична токсичност на ClO2 и дезинфекция на вторични продукти, хлорит и хлорат. Вредните ефекти на умерено високите нива на тези oxychlorines, са доказани/демонстрирани експериментално на червените кръвни клетки, функцията на щитовидната жлеза и развитието на животни в лаборатория. Неблагоприятни ефекти в контролирани проспективни стадии при хора и в реални ситуации в общността на водоснабдяването, все още не са открити- ясни доказателста за неблагоприятни ефекти на здравето.
Отново, много ограничен човешки опит не са установени неблагоприятни ефекти върху здравето.

Цитат:
FDA съветва потребителите да спрат да използват MMS и веднага да го изхвърлят.

Microcyn технологията FDA доказва ClO2 продукт:

http://www.oculusis.com/us/technology/

Един и същ продукт, като MMS….


Цитат:
Накратко, MMS НИКОГА не трябва да бъде здравно лечение, алтернатива или друг начин!

Това е вярно....
Тъй като не може да патентовате минерална сол ( NACLO2) или лимонена киселина. Не можете да правите никакви пари като BIG-PHARMA-PRODUCT, най- лошият от всички.

Може да предизвика "спонтанни ремисии" на много дори животозастрашаващи заболявания!

СТАТИЯ 2
http://www.health-science-spirit.com/MMS.html

Натриев Хлорит

MMS

Чудотворен Минерален Разтвор

Статия от Уолтър Ласт

Натриевият хлорит се промотира като чудотворен минерален разтвор или ММS, (Miracle Mineral Solution) с изключително силна антимикробна активност. Можете да си дадете сметка за силата на този разтвор от данните изложени от окткривателят му, че 75 хиляди души са били излекувани от малария в рамките на един ден, като 98% от тях са били излекувани за 4 часа (1). Тоези факти имат изключителни последици не само за самолечението, но също така з а фармацевтичната индустрия и медицината. Бих искал да коментирам тези въпроси в тази статия.

Обичайната употреба на натриевият хлорит

Подкиселен натриев хлорит е изпозлван в много страни, включително Австралия и САЩ като антимикробно средство в хранителната индустрия, за пречистване на вода и за стерилизация вболници и на клинични уреди и помещения. В болниците натриевият хлорит се използва като дезинфектант от около сто години, а в месодобивната индустрия от около 50 години. В държавите и общините, в които се обръща голямо внимание на общественото здраве все по-често се премахва употребата на вреден хлор за пречистване на водата и се заменя с безвредният хлорен диоксид (2).

В разтвор натриевият хлорит(NaClO2) е силно алкален и стабилен, но при подкиселяване формира газът хлорен диоксид (ClO2), който мирише на хлор и е едно от най-силните антимикробни и антипаразитни средства. Той разрушава анаеробните микроби и паразити, но не уврежда полезната чревна флора и лактобактериите. Единственият остатък в тялото или водата след употребата му е малко количество сол (или натриев хлорид -NaCl).

През 2003 Австралийският и Новозеландски Закон за Хранителните стандарти (Australia New Zealand Food Standards Code) е променен за да разреши употрбата на натриев хлорит, подкиселен с лимонена киселина или други киселини разрешении за хранителни цели за антимикробно третиране на месо, птици, риба, плодове и зеленчуци (3).Времето за смесване н прилагане трябва да е по-малко от 5 минути и нивата на хлорен диоксид не преминават 3 ppm. Докладът за оценка на безопасността заключва, че при правилна употреба никакви остатъци от веществото не се откриват в обработените продукти преди продажабата им и следователно няма опасност от токсичност.

В твърда форма натриевият хлорит е нестабилен и обичайно се смесва с 20% натриев хорид. Промишлено той се произвежда и доставя в Авдстралия като 31% разтвор във вода. За крайни потребители в хранителната промищленост и селското стопнаство той се продава като 5% разтвор наречен Вибрекс (Vibrex). В САЩ и Великобритания се продават таблетки, които отделят хлорен диоксид (4 ppm за 1 или 30 литра вода). В Германия и Италия хлорният диоксид е основното стредство за пречистване на питейна вода.

Интересен факт е, че стабилизараният натриев хлорит, който не се превърща в хлорен диоксид е патентован за интравенозна употрба за лечение на автоимунни заболявания, хепатит и лимфоми. Смята се, че той предотвратява антигенната актвност и автоимунният отговор (4).

Откриването на MMS, the Miracle Mineral Supplement-Чудотворният Минерален Разтвор.

Джим Хъмбъл, химик и металург, случайно открива ММS като използва цяла бутилка стабилизирани кислородни електролити (S.E.O.) и напълно излекува свой спътник от малария, по време на експедиция в джунглата. S.E.O. съдържа около 3% натриев хлорит.

Хъмбъл постепенно разбира, че S.E.O. е прекалено слабо и действието му не се дължи на освобождаването на кислород, а на подкиселяването му и освобождаването на хлорен диоксид. Това е начинът, по който той се използва за болнична дезинфекция. Проблемът бил да се намери безопасна дозировка и процедура така, че този мощен дезинфектант да може да се изпозлва от хора. Хъмбъл достига до 28% разтвор, който поради близо 20% съдържание на натриев хлорид (сол) всъщност съдържа само 22.4% натриев хлорит. Поради своя почти чудотворен ефект в подкрепянето на имунната система срещу микроби и паразити Хъмбъл дава на натриевия хлорит името „Чудотворна Минерална Добавка”, но тъй като хранителните добавки изискват специално одобрение от здравните служби всички го наричат Чудотворен Минерален Разтвор, тъй като изпозлването на този разтвор за третиране на вода не изисква никакви регистрации и разрешителни.

Хъмбъл изпозлва разтвора в максимална доза от 3 пъти по 15 капки. Той пише: „ ММS води до едни от най-бързите резултати, които съм виждал, включително и за рак, диабет, артрит, херпес, брадавици, които се втвърдяват и падат и много други.” Също така пациенти със СПИН в много отслабено състояние, можаха да се върнат на работа без повече опалквания или признаци за заболяването (1).
Всички заболялвания свързани с микроби и имунни реакции се повлияват изключително добре, като това включва не само инфекции и автоимунни реакции, но повечето заболявания. Хлорният диоксид се изпозлва за унищожване на Антракс по време на атаките в САЩ през 2001. Дори болести, които не смятаме, че се дължат на микроби и иммуни реакции се подобряват от ММS. (1).

Пример за неочакван резултат пи употреба на ММS Хъмбъл разказва следната случка: на младо момиче, с наднормено тегло, депресия и с неразвиващ се бюст е даден ММS. Още от следващият ден гърдите и започват да се развиват. След още една доза, 4 дни по-късно тя получава първата си менструация от 6 месеца, гърдите и са напълно развити, депресята и изчезва и започва да отслабва (1). Моята интерпретация на това е, че проблемите с абили причинени от Кандида.

Поради силната си окислителна способност, хлорният диоксид изглежда инактивира повечето отрови, може да помогне при зъбобол и прави натрупани в тялото тежки метали разтворими така че по-лесно да бъдат отделени. Друго преимущество на хлорният диоксид в сравение с хлора е, че не реагира с органична материя, като храна, клетки на тялото или полезната чревна флора, а специфично унищожава патогенните микроби. Обаче ММS реагира с витамин С и вероятно с други антиоксиданти.

Ако този продкут получи широка известност това би било съкрушително з а медицинско-фармацевтичната индустрия. FDA има дълга история на вкарване в затвора или „неутрализиране” по различни други начини на изобретатели на ефективни естествени лекарства и терапии, които вредят на фармацевтичната индустрия и Хъмбъл, бидейки американец се предпазва като се крие в Африка или Централна Америка.

Инструкции за употреба

Трябва да се наблегне на това, че МMS не се изпозлва за лечение на хора, а за пречистване на вода. След като я пречистим ние можем да я изпием и по този начин да стимулираме имунната си система. Обичайната препоръка е да се започне от 1-2 капки МMS и постепенно да се увеличи до 15 капки три пъти на ден. Смесете МMS с киселинният активатор. Препоръчва се 10% разтвор на лимонена киселина във вода, която можете да направите сами, като разтворите 1 лъжица лимонена киселина в 9 лъжици вода. Лимонената киселина се продава по магазините като продукт за домашно приготване на сладкиши. Киселинната реакция предизвиква отделяне на хлорен диоксид.
Лимоновият сок или оцет също са използвани за активатори, преди да бъде открито, че 10% разтвор на лимонена киселина е много по-ефективен. Ябълковитя оцет може да утежни проблеми с гъбични инфекции, но бял оцет може да се използва. Обичайната препоръка е да се използва 5 пъти повече киселина отколкото МMS. Ако ползвате стандартен капкомер умножете броя на капките по 1.5 за да се получи количество равно на капките от стандартно шише МMS. Различните видове капкомери дават различен размер капки и е добре да стандартизирате своя капкомер като преброите колко капки са нужни за да се напълни чаена лъжичка с капкомер и от шише с МMS. Един милилитър съдържа 17 капки. Една равна чаена лъжичка МMS и 10% разтвор лимомена киселина съдържа около 80 капки, т.е четвърт чаена лъчичка съдържа около 20 капки.

За по-лесна употреба, капките киселина няма нужда да бъдат броени, ако се убедите, че сте сложили малко повече киселина от точната пропорция. Когато взимате 15 капки МMS можете да го смесите с цяла чаена лъжичка киселина, а когато взимате 6-7 капки МMS, смесете го с половин чаена лъжичка. Освен това, 10% разтвор на лимонена киселина е по-силен от другите киселини като оцета например. Затова, за да постигнете същите резултати можете да използвате по-голямо количество от другите киселини, ако позлвате тях. Миризмата на хлорният диоксид е много по-силна ако подкиселите с 10% разтвор на лимонена киселина, отколкото с оцет и антимикробният и антипаразитен ефект е много по-силен.Поради това, трудни случаи, като Лаймската болест, се подобряват от 15 капки МMS подкиселен 10% лимонена киселина, но не се повлиява когато са използвани други киселини.

Не се тревожете твърде за броя на капките. Идеята е да увеличите количеството МMS постепенно, докато преодолеете проблема си.

Три минути след като сте добавили киселината разредете с половин чаша вода, и ако желаете добавете билков чай или сок без добавен витамин С, например ябълков или гроздов, но не и портокалов. Малко канела с мед разбъркана във водата помага да се преодолее неприятният вкус. Първоначалната силна миризма постепенно намалява тъй като хлорният диоксид е разтворен във водата, вместо да се изпарява във въздуха. Не дръжте антиоксидантни хранителни добавки в близост до МMS. Ако вкусът е твърде киселинен за Вас, неутрализирайте течността със сода за хляб преди да я изпиете.

Изпийте разредения МMS наведнъж или разделен на глътки за около един-два часа за да избегнете силното гадене. Най-добре действа на празен стомах, но тогава е по-вероятно да имате гадене. Като алтернатива можете да вземете една доза от да кажем 6 капки и един час по-късно още 6 капки. Такава двойна доза изглежда действа по-ефективно отколкото единична доза два или три пъти през деня. Най високата двойна доза е от двукратно взети 15 капки, но малко хора са способни да я поемат без да предизвика повръщане.

Най-добре е да се вземе МMS точно преди да си легнете. Разтвора действа много бързо и много често след изпиването му се появява сънливост. Освен това е по-лесно да се справите с гаденето ако успеете да заспите. Ако взимате МMS два пъти на ден вземете едната доза вечерта преди да си легнете. Имайте предвид, че някои хора изпитват обратен ефект и не успяват да заспят ако са взели МMS преди лягане.

Алтернативен метод за интензифициране на антимикробната програма е да взимате 3-4 капки разтвор на всеки час и половина за няколко дни. Временно намалете дозата ако получите гадене.

Хъмбъл смята, че е безопасно да се дава МMS на деца за инфекции. Максималната доза за деца, както и за хора с поднормено или наднормено тегло е 3 капки на всеки 11.4 кг телесно тегло. Аз бих изпозлвал 2-3 капки за 12 кг тегло като максимална доза.

Джим Хъмбъл смята, че за повечето заболявания, интензивната фаза на лечението е приключила когато сте взимали 15 капки два или три пъти на ден за една седмица. Ако не можете да достигнете това ниво останете малко по-дълго на най-високата доза, която можете да понесете. След това Хъмбъл препоръчва поддржащ прием от 6 капки на ден за по-възрастни хора или от 6 капки два пъти седмично за по-млади хора.

Моите лични предпочитания са са по-висок прием за няколко седмици, два пъти в годината или при нужда ако се развива някаква инфекция, без поддържащ прием през останалото време.Това обаче зависи и от състоянието на организма. Например ако ви умъртвят зъб или имате някакви възпаления, които не могат да бъдат премахнати веднага, бих препоръчал няколко капки МMS дневно, докато не се премахне състоянието. Също така ако не може да достигне достатъчно висока доза, която да унищожи микробите, препоръчително е да се остане по-дълго на по-ниска доза, която не причинява дискомфорт.

Състояния

В случай на сериозни остри инфекции или отравяния, като малария, Хъмбъл препоръчва да се приемат веднага 15 капки, последвани от 15 капки един час по-късно. Повечето състояния се подобряват от средно-висока доза взимана за продължителен период, някои паразитни или вирусни състояния имат нужда от поне една двойна висока доза за да се получи резултат. При животозастрашаващи остри състояния, висока двойна доза се поняся по-леко отколкото при хронични заболявания.

За хронични заболявания винаги увеличавайте дозата много бавно за няколко седмици. Най-добре е да увеличавате с 1 капка на ден, докато усетите гадене. На следващия ден намалете отново с 2 капки и останете на това ниво за няколко дни преди да започнете да увеличавате отново с по 1 капка на ден. По този начин постепенно се увеличава количеството, и се държи под контрол гаденето. Можете да намалите проблемите като разделите дозата за деня на сутришна и вечерна, но постепенно увеличавайте докато не се стигне до гадене. Ако гаденето отказва да изчезне, стойте на по-ниската доза по-дълго време. В края на краищата може да се стигне до гадене, повръщане или диария, но е по-добре ако това е при по-висока доза МMS.

При остри инфекции можете да започнете с 3-4 капки и да увеличите бързо, дори това да причини гадене, повръщане и диария. При остър проблем с паразити като малария или при отравяне и ухапвания от змия висока двойна доза МMS често би помогнала.

За абсцес на зъб, инфектирани венци и парадонтоза изпозлвайте разтвор на 6 капки МMS за изплакване и жабурете няколко минути, а за възпелно гърло си правете гаргара с разтвора. Можете сами да определите колко вода, сок или чай да добавите към разтвора.

При синузит смесете капка МMS с киселината и няколко пъти вдишайте през носа изпаряващият се хлорен диоксид-първо през едната ноздра, после през другата. Имайте предвид, че това е дразнещо за лигавиците и го правете много внимателно.

За инфекционзи и инфектирани кожни заболявания можете да се изкъпете или измиете поразеният участък с подходящо разреден разтвор.
Беше ми споделен случай, в който псориазис е изчезнал след няколко седмици локалко лечение. Изпозлвайте го също така и вътрешно за всиччки автоимунни заболявания, включително склеродерма, левкодерма/витилиго и алопеция.

За изгаряния Хъмбъл съветва да напръскате изгорения участък с неразреден МMS направо от бутилката без да се смесва с киселина. Съвсем леко с върховете на пръстите разнесете по изгореното. Оставете го за около 30 секунди до 1 минута. Киселинните химикали в изгореното неутрализират алкалният разтвор на МMS и болката спира за секунди. Измийте с вода. Абсолютно е необходимо да измиете разтвора от изгореното в противен случай изгарянето ще се влоши. Ако направите тази процедура правилно, изгарянето ще се излекува за около ¼ от обичайното време. За слънчеви изгаряния Хъмбъл съветва да оставите разтвора за 15 до 30 секунди и да изплакнете с вода.

За да намалите гаденето, а също при рак на червата или при възпалаителни състояния на червата, можете да го използвате активиран в половин литър вода като клизма. Използвайте обикновена клизма преди това за да почистите червата или изполвайте лаксатив. При рак на матката, цервикса или яйниците може да вкарате активиран разтвор в недразнеща концентрация.

При настинки МMS унищожава вируса но не предотварятва отделянето на секрет. То може да бъде спряно със „Захарно Лечение”: сложете чаена лъжичка захар в устата си докато се разтвори и я изплюйте и вземете още една. Продължете така около 1-2 часа и повторете на следващия ден или по-дълго ако има нужда. Захарта изтегля слуз и лимфа от лимфните възли и постепенно прочиства синусите.

При грип препоръчвам няколко високи дози МMS за един-два дни и след това взимане на високи дози натриев аскорбат (вещество, което когато реагира със слюнката в устата се превърща във витамин С; б.пр.)--половин чаена лъжичка във някаква течност на всеки два часа, докато не се почувствате по-добре.Странични ефекти и проблеми

Някои хора се затрудняват да завършат лечението си с МMS поради често гадене. Това е по-чест проблем при напреднал рак и други хронични заболявания. Поради това препорчъвам програма за изчистване на червата и антимикробна терапия с по-меки вещества преди започване на терапията с МMS. Това ще премахне голяма част от токсините с по-малко дискомфорт, отколкото това би станало с разтвора. Като част от тази предварителна програма пепоръчвам 3 седмичен курс с разтора на Lugol или воден разтвор на йод и накрая курс със вода пречистена с MMS. За инструкции за Тоталното Пречситване (Ultimate Cleanse: www.health-science-spirit.com/ultimatecleanse.html ).

Някои хора с напреднали дегенративни заболявания изпитват голяма слабост, когато взимат MMS. Смятам, че това се дължи на липса на антиоксиданти и по-специално на глутатион.В този случай се взима по 1 грам N-Acetyl Cysteine на ден за да стимулира продукцията на глутатион. Това помага за изхрълянето на токсичните минерали.

Рано или късно се получава гадене, повръщане и диария.Това е благоприятно за изчистване на организма от токсините. Понякога се появяват и други реакции, като например възпаления. За да спрете гаденето вземете 1 грам витамин С, но имайте предвид, че това спира и антимикробното действие на лекарството. Други методи за спиране на гаденето с а приемане на витамин Б6, джинджифил, притискане на 2- см под китката-по средата на вътрешната страна на ръката и също рефлексология:притискане на зоната на стомаха на ходилото-точно под ставата на големия пръст-стъпете на ъгъл, камък или ръб на мебел.
Опитът ми показва, че голяма част от гаденето може д абъде премахнато като се изчистват червата преди да се вземат капките или веднага щом започне гаденето. Това може да се направи с клизма или колоникс (дълбока клизма, б.пр.) или чрез приемане на лаксатив преди да започне гаденето. При рак на червата или възпалителни състояния на червата можете да използвате активиран MMS в половин литър вода като клизма, като задържите водата. Направете друга клизма преди тази с MMS за да почисти червата ви.

При рак на матката, цервикса яйчниците можете да вкарате разтвор в концентрация, която не е дразнеща.

При сърдечно-съдови заболявания и артерио-склероза има данни, че е възможно прекалено бързо премахване на холестеролните плаки и да доведе до отслабване на засегнатите съдове.За да се избегне проблемът Д-р Матиас Рат препоръчва взимане на високи дози витамин С-до 10 грама дневно, разеелено на дози, за няколко седмици, преди започване на MMS терапията. Целта на това е да укрепи кръвоносните съдове и да ги наптави по-еластични. Други средства за повишаване на еластичността на съдовете са сок от лимон, сокове от зелени растения, меден салицилат, магензиев хлорид, MSM, и N-Acetylglucosamine. В случай на рак, също препоръчвам изпозлване на допълнителни терапии, според препоръчките на терапевтите, като например програмата от 8 части: www.health-science-spirit.com/diseases.html

Оксиданти и антиоксиданти

Освен гадене, като страничен ефект от терапията могат да се появат възпаления. За да разберем тази реакция трябва да излседваме функцията на възпалението и ролята на оксидантите и антиоксидантите в процеса. Възпалението повишава кръвоснабдяването и снабдяването с ханителни вещества към областта, в която се намира и е нужно за да може имунната система да функционира и за оздравяването на увредените органи и тъкани. Ако имунната система не е достатъчно силна да премахне микробите, които нападат организма и болните клетки, възпалителните процеси, които имат за цел да лекуват се превърщат в разрушителни хронични възпаления, които са симптом на съвременната епидемия от хронични болести.

Оксидантите подкрепят имунната система като унищожават микробите директно и като дават повече сила на имунната система. В резултат на това когато се приемат силни оксиданти като хлорният диоксид могат да се очаква появяане на възпаления. При всяко реално подобряване на здравословното състояние се получават различни лечебни кризи, включително временни възпаления.Това е благоприятно за излекуването, макар д а е неприятно. За по-подробно обяснение на този процес-лечебната криза, вижте www.health-science-spirit.com/healingcrisis.html.

Обратното на този процес, подтискането на възпалението може да бъде видян в официалният медицински подход за изпозлване на противовъзпалителни стероиди в лечението на автоимунни заболявания. Според моя опит тези заболявания могат да бъдат преодолени в рамките на дни или месеци с естествени подходи, но ако се прави лечение със стероиди в същото време, е много по-трудно да се постигне напредък. В този случай всяка повишена имунна активност, изразяваща се в чести възпаления е блокирана от стероидите. Важно е да се има предвид, че не е препоръчително да се намаляват силно противовъзпалителните лекарства, докато червата и зъбите са прочистени от инфекции и антимикробна терапия е била направена.

Антиоксидантите имат обратна роля на оксидантите. Те предпазват телесните клетки и функции от оксидиране. Оксидацията трябва да се случва само по определни точно установни пътища за да произвежда енергия или да елиминира нападения и вредни вещества. Ако повишим употребата на оксиданти, трябва също да повишим употребата на антиоксиданти, в противен случай може да получим ненужни възпаления, поради дразнене в тъканите и други дегенративни изменения. Пример за това е отслабване на зрението, което може да се получи при приемане на високи дози MMS за повече от няколко дни.

Липсата на антиоксиданти е честа при хорничните заболявания и напредването на възрастта. Прием на висока доза MMS или прием за продължително време влошават пложението. Оксидантите и антиоксидантите трябва да се приемат отделно в различно време иначе се неутрализират взаимно. Например ако изпозлвате MMS преди закуска и преди лягане, а антиоксиданти от предиобяд до късен следобед.

Това се отнася не само до хранителните добавни, като витамин С, Е, Б комплекс и коензим Q10 или екстракт от гроздови семки, но също и храни с високо съдържание на антиоксиданти, като горски плодове, сокове, пресни плодове, полиненаситени мазнини, куркума, черен или зелен чай, какао и други. Тъй като хлорният диоксид реагира много добре с витамин С, препоръчително е да се взима по 1 грам или повече от него, когато се приема MMS за повече от няколко дни за да предпазите чувствителните към оксидиране структиру като сърцето, мозъка и очите.

Свръхдоза натриев хлорит

Всеки който е консумирал повече от ½ чаена лъжичка MMS трябва веднага да зпочне да пие колкото се може повече вода. Най-добре е да се добави ½ лъжичка сода бикарбонат и натриев аскорбат към всяка чаша вода.След като изпиете много вода, опитайте се да предизвикате повръщане.

Понастоящем MMS е достъпен за закупуване в интернет. Съществуват 2 типа с леко различаващ се състав.Едните са със технически разтор с 20% натриев хлорид, а другите са с чист натриев хлорит изпозлван за хранителната индустрия.Концентрацията на натриев хлорит е 22.4%.
(...)
Пазете MMS ПРЕДПАЗЕН ОТ ДИРЕКТНА СЛЪЧНЕВА СВЕТЛИНА!

СТАТИЯ 3
http://www.mmsfacts.com/is-mms-a-scam#more-95

ПРЕВОД:
ВАЖНО: Макар че, аз лично вярвам в MMS (Miracle Mineral Solution), по никакъв начин не мога да препоръчвам MMS за лечението на всяка болест или заболяване. Информацията на този сайт е от публикации на Джим Хъмбъл, различни публикации в Интернет и от моя личен опит. FDA (Администрацията по храните и лекарствата) започна да обръща внимание на MMS и различните претенции относно продукта. Към този момент FDA не е удобрила използването на MMS, за лечението на всяка болест или заболяване. Информацията в този сайт не трябва да се счита за медицинска помощ. Ние не продаваме или произвеждаме MMS, всички препратки в този сайт са до производителите на MMS. Моля, имайте предвид това, когато четете всеки пост на този сайт.

Знам със сигурност, че има много измами в Интернет насочени към хората, които са отчаяни и готови да опитат всичко и това е престъпление срещу човечеството. Мога да ви кажа от първа ръка, когато разбрах, че майка ми има рак, аз опитах всички видове "природни лекове" и докато напълно вярвах във тях, някои от тези "лекове" бяха на толкова абсурдна цена, че дори не беше е смешно.
Трябва да бъдете внимателни с пазаруването онлайн тези дни, винаги има някой мошенник, който иска да направи бързи пари.Това което ме притеснява е, че те са готови да поставят нечий живот в опасност за да го направят!

Започнах изследванията си върху MMS (Miracle Mineral Solution) преди месеци и първото нещо,на което попаднах беше изобретателя Джим Хъмбъл. Той не се опитва да направи пари от това невероятно откритие, вместо това той има мисия да помага на хората.
Този човек знаеше за какво говори, обяснявайки защо MMS работи и ти казва как да го направиш. След като прочетох инструкциите за това как се прави MMS реших, че ще бъде по-добре, ако просто го закупя предварително направено, вместо да се опитвам да спестя някой долар, от нещо което беше важно за мен.От тогава научих, че ако не купуваш големи количества от съставките, не е по-евтино, от това да купиш бутилка.
След като прочетох книгата на Джим , установих че той е сложил всичко на масата за да могат всички да видят, причините да направи MMS обществено достояние, как можете да го направите сами и неговите хиляди документирани случаи на забележителния процент на излекувани от малария в Африка.
Той включва копия на писма от държавни служители и различни лекари за успеха им с него. Бях впечатлен, но бъдейки човекът който съм, аз исках повече информация. Натъкнах се на видеоклипове от лекари, които са тествали MMS в Мексико (защото FDA не биха позволили то да бъде използвано за лечение в САЩ!) . И отново те твърдят, същото като Джим, MMS работи и работи бързо при много заболявания.
Понякога просто трябва да опиташ нещо върху себе си за да разбереш дали наистина работи за теб. Започнах да взимам MMS преди няколко месеца и се чувствам страхотно. Жена ми също започна да го взима и нашите деца за обща превенция. Майка ми имаше рак на гърдата. Може да попитате MMS ли излекува нейния рак. Тя го взима само 6 седмици, преди нейната операция, но преди да започне MMS, казваха че ще трябва да се премахне цялата гърда както и няколко лимфни възли. Това е около 4 седмици, след като тя започна MMS. Каза ми,че се чувства по-добре, бучката изглеждаше много по-мека и по-малка. Когато тя влезе за операция, открили, че не се разпространява и е по-малка от "очакваното" и не трябва да премахат гърдата й или лимфните възли.
Майка ми започна приемането на MMS, Essiac чай, Paw Paw, плюс някои специализирани витамини. Аз наистина вярвам, че това е причината "бучката" да се свие и ракът да не се разпространява (Мисля, че разпространилите се малки части също бяха убити) и те не трябва да премахват гърдата й. Мисля ли, че ММС е измама? ... По дяволите, не!
Отговорности: Тези твърдения не са оценени от FDA (US Food & Drug Administration – Администрация по храните и лекарствата). Споменатите продукти не са предназначени за диагностициране, лекуване или предотвратяване на всяко заболяване.
.........................................................
СТАТИЯ 4
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2011.html
Преведена:

АХЛ отново атакува MMS

Интернет сайтът ProjectGreenlife.com е лицето пред обществеността или онлайн входа към бизнеса, дома и склада на Даниел Смит събрани в едно.

· В тази сграда нахлува група от трийсет служители на АХЛ, които изземват почти всичко.

Това се случва, независимо че Даниел е уведомил АХЛ, че открива интернет сайт, който представлява Клуб за здраве с частно членство и неговото нотариално заверено писмо им дава няколко седмици време за възражение. Напълно законно е, така че АХЛ ще преживее трудни моменти, ако използва това срещу него. Адвокатите на агенцията не са могли да открият никаква причина или законови норми, за да възпрепятстват откриването на сайта, така че не са отговорили нищо.

· Сега го обвиняват в контрабанда, а това няма нищо общо с неговия бизнес.

Изфабрикувани обвинения

Те трябваше да изфабрикуват престъпление, защото вече са се съгласили той да открие интернет здравен клуб с членство. В противен случай не биха получили съдебна заповед да претърсят имота му. Но какво законно правят те в действителност?

· Няма закон срещу продажбата на MMS
· Всеки в този здравен клуб с частно членство има правото да използва MMS по какъвто начин поиска.

След това АХЛ изписа серия от лъжи, описвайки по лъжлив начин MMS като твърди, че е 28% натриев хлорит, промишлен избелител. Те пропускат да споменат, че дозата MMS е само 3 капки в чаша вода, което е над 1 000 пъти по-слабо от индустриалната белина. Лъжата чрез „премълчаване” е също толкова лоша, колкото и другите лъжи. И разбира се те грешат за 28-те процента натриев хлорит, тъй като е 22.4%. Разликата не е голяма, но показва, че те не се интересуват дали излагат фактите правилно, защото смятат, че обществеността ще повярва на всичко, което казват.
Надявам се, че виждате какво прозира в този момент.

· Няма закон забраняващ продажбата на MMS или разговорите за него в частен здравен клуб;
· Няма доказателства за вреда при хора, които приемат MMS през устата;
· АХЛ няма какво да цитира, защо нищо вредно не се е случвало.

Докато 1,5 милиона души са починали в света миналата година след като са лекувани с лекарства предписани от лекари, никой не е умрял и дори не е имал нежелани ефекти от MMS – с изключение на някои обикновени Herxheimer реакции (като гадене и отпадналост), които са отминавали след няколко часа и са възникнали в резултат на предозиране.
Тъй като от АХЛ не могат да открият реални проблеми, те скалъпват обвинения срещу Даниел. Те държат на всяка цена да хвърлят Даниел и жена му в затвора, за назидание на другите. Те ще направят всичко възможно да ги тикнат в затвора незаслужено. Така си мислят, че това ще възпре останалите да продават MMS, тъй като всеки знае, че от АХЛ са способни да скалъпят фалшиви обвинения срещу всеки, който продава MMS.

Корупция на държано ниво за спиране на ефективно лечение.

Има една точка касаеща MMS, с която изглежда всички са съгласни, включително държавните агенции, университетите, учените, химиците биолозите и дори критиците на MMS.

· Всички те приемат факта, че MMS убива 98% от всички известни патогени и вируси причиняващи заболявания.

Има много научни документи в интернет, които представят тези данни – просто напишете в Гугъл „хлорен диоксид” или прочетете FDA 21CFR173.300. Потърсете този номер в Гугъл и ще се появят , а можете да потърсите в Гугъл и “FDA chlorine dioxide” и ще получите множество доказателства, че той унищожава почти всички познати болести.

Всичко, което направих беше да го сложа в човешкия организъм и той подейства. Спасяваше животи и спираше страдания още от първия ден, в който го използвах в джунглата. А сега повечето от държавите по света искат да го спрат. Не ги е грижа, че имаме повече от един милион невероятни случая на излекуване. Защото това намалява приходите на фармацевтичните компании. И разбира се официалните държавни чиновници се плашат от мисълта, че рушветите за тях могат да секнат. И преди съм споменавал, че пътеките на парите имат свой собствен живот. Те са най-могъщото нещо на тази планета. Всеки, които излезе насреща им ще бъде атакуван и дори погубен. Но Земята има нужда от този спасител на живота, MMS. Не можем да позволим парите да управляват.

Сходна атака и в Лондон

Имаше и още една атака, за която трябва да знаете. Дерек Елис от Лондон беше атакуван миналия ноември от Държавната агенция за търговски стандарти. Те избутали настрани жена му, докато той не бил вкъщи и иззели компютъра и стоката му. Въз основа на едно „оплакване”, което дори не са проверили, те унищожават възможността му да издържа семейството си. Обвиняват го в престъпна дейност – макар Дерек да прави същото нещо като много други компании, които продават същите химически продукти на болниците от NHS (Национална здравна служба) в Англия. Можете да прочете повече подробности за това на www.alternativeconcepts.co.uk. Той моли за помощ от обществеността по света, за да се предотврати тази акция.

Стратегия при наименуването на MMS

Нека ви разкрия една тайна, която споменавам в моята книга. Не съм я споделял никъде другаде, а книгата излиза чак сега. Докато търсех име за MMS, осъзнах, че MMS сигурно ще бъде атакуван от АХЛ. Има хиляди алтернативни лекарства наоколо, но кои АХЛ избира да атакува? Може да ви учуди, ако не сте мислили за това:

· От АХЛ нападат алтернативните лекарства, които действат.
Печелят, защото всяват страх и имат и собствен съд. За да получите някаква справедливост, трябва да пренесете битката на по-горно ниво от това на техния съд. Не можете да спечелите в техния съд, а и ще ви струва хиляди долари при това само за да загубите, така че можете да отидете на по-горно ниво.

Знаех, че този свят се управлява от брилянтни, следвали в университети хора, като тези, които управляват АХЛ. Така че избрах име, което би неутрализирало брилянтните следвали в университети хора. Име, което напомня за „менте”. Име, което би накарало хората с брилянтно образование наистина да мислят, че MMS е менте. MMS в действителност означава Чудотворна минерална добавка и хиляди хора вярват в нея, както други хиляди са мислели и все още мислят, че е менте. Тези, които не вярват казват, че всяко нещо носещо подобно име трябва да е фалшиво, а тези, които вярват казват, че това е име от откривател.

Когато моите критици започнаха да ме наричат „Ментето Хъмбъл”, разбрах, че съм успял. Но знаех и че имам само още няколко години преди държавните агенции да започнат да ме преследват. Именно това спомогна MMS да се разпространи в целия свят. Тя е налична вероятно в 80 държави в този момент и към днешна дата, юли 2011 г. имаме 230 пастори в 58 страни. Повече от 5 милиона души са използвали MMS до януари 2010 г. Нашите пастори лекуват безплатно.

Сигурен съм, че знаете, че причината да променим името на Master Mineral Solution миналата година е това, че няма смисъл да продължава да изглежда като „менте” сега, когато всички държавни агенции знаят за него и знаят какво може. Можем да му дадем и хубаво име. Макар критиците да се постараха да навредят на MMS и на Джим Хъмбъл с техните лъжи, всичко, което постигнаха за съжаление беше да попречат на доста страдащи и умиращи хора да използват MMS. Независимо от това, в наша полза, те спомогнаха да удържим MMS извън обсега на държавните агенции. Написаха много материали, за да убеждават хората, че MMS е измама и фалшификат, като държавните агенции желаеха да чуят точно това. Така ни оставиха на мира повече 10 години.

АХЛ противоречи на държавни научни изследвания

Хлорът унищожава избирателно и това е причината поради която той убива патогените, като не вреди на организма. Ето цитат от US Gov EPA: www.epa.gov./ogwdw000/mdbp/pdf/alter/chapt_4.pdf

· 4.1 Химия на хлорния диоксид: Хлорният диоксид функционира като високо избирателен окислител поради неговия уникален механизъм за трансфер на един електрон, където се редуцира в хлорит (ClO2) (Hoehn et al, 1996).
И след това,

· “. . . хлорният диоксид взаимодейства лесно с аминокиселините цистеин, триптофан, и тирозин, но не и с вирусната рибонуклеинова киселина (РНК).” (на организма)
Има хиляди компании в интернет, които използват хлорния диоксид (MMS), защото има избирателно действие. Просто напишете в Гугъл „хлорен диоксид избирателен” (“chlorine dioxide selective,”) и ще получите множество данни.

През 1982 г., Националните институти за здравеопазване във Вашингтон, окръг Колумбия проведоха разширено двойно сляпо клинично изпитване, за да определят дали съществува някакъв риск от приема на хлорен диоксид за даден период от време. Те тестват и химикалите натриев хлорит и натриев хлорат по същото време. Тестовете се провеждат с хора, а не с плъхове, така че да не трябва да се екстраполира, за да се покаже, че плъховете реагират като хората. Тестовете показват, че няма нежелани състояния възникнали в човешкия организъм за период от шест месеца. В една 6-месечна фаза от тестовете, дозите са били същите като тези на MMS. Ето линк към доклада. Прочетете го и сами преценете. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/article ... 3-0059.pdf.

Последният аргумент беше, че MMS ще образува опасни химикали, но това не е така. Моля, проверете с добър химик моите данни. Хлорният диоксид (MMS) се разпада на натриев хлорит, натриев хлорат и готварска сол (натриев хлорид). С изключение на готварската сол, те се отделят от тялото ви в рамките на два часа. Виждате ли? След няколко часа нищо от MMS не е останало в организма ви с изключение на малко количество сол. От хилядите лекарства, 90% от тях оставят отрови в тялото ви.

Така АХЛ реши, че трябва да отнеме MMS от хората. Последният път, преди няколко месеца, те се опитаха да накарат Даниел да унищожи всичко в неговия магазин докато те наблюдават. Можете ли да си представите арогантността на тези хора? Ако могат да ви накарат да го направите, никой съд няма да се произнесе, че са постъпили погрешно. АХЛ разчита на това да сплаши Даниел да се откаже. Само че не:

· Даниел отказва да направи това и АХЛ се налага да се оттегли.
Е, със сигурност и други ще идват.

Спаси живота си или живота на любимия си човек

Често цитираните статистики сочат, че или вие или някой ваш близък ще има животозастрашаващо заболяване в даден момент в рамките на следващите пет години. Не знам какви ще са съществуващите условия в света по това време (нещата се променят), но ако имате MMS във вашата аптечка това може да спаси живота ви или живота на който и да било болен в близост до вас. Запомнете, аз не печеля пари от продажби на MMS. Нашата църква лекува безплатно, но не можем да гарантираме, че ще бъдем близо до вас или дори наоколо.

Не търся дарения. Научих, че това не е правилният път към целта. Още веднъж искам само предварително да спомена за предстоящата интернет техника, където ще ви помоля за само 30 секунди седмично от вашето време. Точно така – секунди, не минути. За само 30 секунди, ще създадем свят без болести или поне с 90% по-малко болести. Но за да стане това са нужни тези 30 секунди. Изчакайте – ние изграждаме интернет сайтовете, пишем текстовете и създаваме оборудването. Скоро ще имаме нужда от вашите 30 секунди, за да го задвижим.

Заповядайте на обучение за MMS.


Запомнете, ние обучаваме хората тук, на най-красивия карибски остров, Доминиканската република. За една седмица на интензивна подготовка, можем да ви обучим как да използвате MMS. Всеки човек прави това:

· Приготвя MMS по същия начин, както би го направил вкъщи
· Мие зъбите си с MMS
· Прави гаргари с него
· Използва MMS в устата си
· Използва MMS за кожата си, по същия начин, по който би го правил за лечение на Резистентна на метицилин стафилококова инфекция (най-лошата позната инфекция)
· Вдишва MMS
· Слага MMS в очите, носа и ушите си
· Прави протоколи 1000, 2000, 3000, и 4000
· Пълни MMS в шишенца за спрей и пръска лицето и кожата си
· Прави таблетки MMS2
· Научава се да тества разтвора за пиене, за да е сигурен, че е активен.
· Научава как да използва напитката за спортисти Гейторейд, за да проверява MMS, защото когато е активен, той променя цвета й.
· Научава кои неотровни лекарства лекуват заболявания, които MMS.

След това, всеки има 3 дена практика за лекуване на местни хора. Всеки получава Пасторски сертификат, докторски сертификат по MMS и пълномощия за откриване на църква.

· Всеки обучен си тръгва оттук с познания далеч надхвърлящи тези на който и да било друг лечител по света. Когато открие църквата си, ще лекува повече хора за седмица, отколкото лекар през целия си живот. Ще знае как да опазва собствения си живот и този на хиляди други.

Човечеството се нуждае от теб! Заповядай на обучение по MMS и ще имаш много повече право да се наричаш лекар, отколкото който и да било друг.

Както винаги с любов,
Епископ Джим Хъмбъл

Новата книга е на разположение за изтегляне

Моля, посетете www.miraclemineral.org , за да закупите електронната книга Чудотворният минерален разтвор на третото хилядолетие (Master Mineral Solution of the 3rd Millennium). Разкажете на семейството и приятелите си! Тя съдържа много полезна информация, от която хората се нуждаят. Моля, помогнете ни тази книга да достигне до колкото е възможно повече хора! Печатната версия ще се появи скоро и аз ще ви информирам за това с отделно съобщение. Наистина се вълнувам от това информацията в тази книга да се разпространи в целия свят! Има нови протоколи и толкова много важни открития и свидетелства. Движението MMS се увеличава всеки ден, в целия свят. Днес имаме 225 здравни пастори в 55 страни, които обучават други да обучават и други.

· Новата книга на Джим е в електронната книжарница на Киндъл на страницата на amzn.to/nkJuSN
· Ще се появи във формати за iPhone, iPad, iBook и във формат ePub през следващата седмица от издателство Osmora Publishing – www.osmora.com/en/.

Предстоящи MMS семинари по света

Доминиканската република
от 07 август до 17 август
От 25 септември до 5 октомври

За повече информация, моля да се свържете с нас на: mmsforhispaniola@gmail.com

Нашият нов интернет сайт www.mmsworldcourt.org е вече жив.
Моля да го разгледате и да споделите с нас мнението и идеите си. Може би имате някакви добри данни или информация. Запомнете, имаме нужда от свидетелства. Ако можете да направите видео със свидетелства, с времетраене от 3-5 минути в YouTube, това би помогнало на много хора да ВИДЯТ и ЧУЯТ какво сте направили, за да се излекувате с MMS. Можете да изпращате свидетелства на genesis2mission@gmail.com или да добавите своите на: www.jimhumble.biz.
Новата книга на Джим скоро излиза от печат

Всеки ще получи бюлетин с уведомление за публикуването на печатната версия на Чудотворният минерален разтвор на третото хилядолетие (Master Mineral Solution of the 3rd Millennium). Книгата ще може да се поръчва на: www.miraclemineral.org или на: www.mastermineral.org (писмото се съставя в момента).

Бележки

1. Можете да преминете MMS видео курс вкъщи воден от мен лично и да станете Здравен пастор. За повече информация, моля да се свържете с нас на: genesis2mission@gmail.com.
2. За да разберете повече за това как да се присъедините към Църквата за здраве и лекуване Генезиз II, моля да се свържете с нас на: gen2church@gmail.com.
3. За да разгледате картите за членство, моля посетете: www.genesis2church.com или: www.mmsnews.org.
4. Нашият имейл адрес g2church777@gmail.com беше атакуван от хакери и вече не се използва. Моля, използвайте gen2church@gmail.com за всякакви запитвания към църквата Генезиз II.
5. Посетете www.mmsanswers.org и www.jimhumble.biz за нови протоколи за заболявания. (Протоколи 1000, 1000+, 2000, 3000 и 4000).


....................................................................
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2012.html
.........................................................
Превежда се:
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -lies.html
.............................................................................
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2012.html
.......................................
СТАТИЯ 5
Преведена:
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2012.html


Непсихологическият аспект на болестите

Наскоро приключихме последния си семинар в Мексико. Бях на вечеря с една малка група студенти, които бяха останали /те сега бяха свещеници на здравето на Църквата на здравето и лечението Генезис 2/. Един, който беше станал свещеник по-рано, започна да разказва своята теория за рака и болестите. Около няколко минути ни разказваше за това как душевното състояние определя нашите болести /една теория, в която вярват милиони/. Речта му беше в такъв тон, че изглеждаше, че той просто ни казваше окончателната истина за всичко. Продължи с това, че ако сме ядосани на родителите си, на съпрузите си и/или на правителството, и ако позволим този гняв или други недоволства да растат у нас, това ни разболява. Недоволството може да се превърне в рак, който расте в нас. Разбира се, това може да се случи, но колко често се случва наистина? Той обясняваше как нашето душевно здраве влияе и контролира физическото ни здраве.

Разпознахте ли теорията? Това е може би теорията, в която най-много се вярва, и която се използва, за да обясни защо има толкова много заболявания в нашето общество. НО ПОЗНАЙТЕ КАКВО? Този същият човек имаше инфекция на ръката, тя беше подута, бинтована и не изглеждаше никак добре. Когато го запитаха за това, той обясни, че се е инфектирала след удар в някакъв стълб и той нямал възможност да приложи някакво лечение веднага. Разбирате ли? Той не ни каза, че е бил разстроен заради децата си или съпругата си, или баща си, или нещо друго. Не, това състояние се е получило, защото не успял да приложи лечение на момента.

Наблюдавал съм подобни реакции много пъти през последните 40 години. Хората, които изтъкват психологически причини за болестите, не обясняват собствените си болести по този начин. Когато те се разболеят, това е нещо различно. Тяхното заболяване винаги има физическа, а не психологическа причина. Повечето хора, незнайно защо, искат да вярват, че ние сме не само отговорни за собствените си болести, но че всъщност ние самите предизвикваме болестити. Повечето хора вярват в това въпреки многото противоположни факти. Нека спомена някои противоположни факти.

Преди много години в Холивуд, Калифорния, по пътя за работа всяка сутрин минавах покрай една детска болница. Мисля, че беше презвитерианска болница, но не си спомням точно. Поглеждах към входа на болницата и си представях страданието, което се крие зад тези врати. Един ден, не успях да се удържа и просто се изкачих по стъпалата и влязох. Казах на сестрата, която ме посрещна, че често съм мислел за тези деца в болницата. Тя предложи да ме разведе из едно от отделенията. В отделение номер едно видях деца, които бяха в най-различни състояния. Сестрата ми каза, че децата в това отделение се лекуват от рак с химиотерапия. Попитах дали не е ужасно трудно да се накарат децата да приемат лекарствата от химиотерапията. Сестрата отговори: “Не, те всички са много храбри и не се оплакват.”

Както вероятно сте се досетили, много от децата вече бяха оплешивели, а някои от тях, които лежаха в леглата си, видях, че имаха болки. Третираха ги с обезболяващи 4 степен. Сестрата се гордееше с това, което тук в болницата правеха за тези деца. Може би повечето от вас знаят, че веднъж след като тези деца са започнали лечението, те имат само 2.8% шанс да оцелеят. Тоест, никакъв шанс. Всяко едно дете ми се усмихваше /да, всяко едно дете, дори и тези, които имаха болки/. Някои казваха “здравей”, други махаха с ръка – смели дечица, които умираха, за да може лекарската професия и фармацевтичните компании да спечелят своите милиарди.

МОЖЕТЕ ЛИ ДА ПОВЯРВАТЕ, ЧЕ ТЕЗИ ДЕЦА И МИЛИОНИ ДРУГИ ДЕЦА ПО СВЕТА СА БОЛНИ ОТ РАК, ЗАЩОТО МИСЛЯТ ПОГРЕШНО, ИЛИ ЗАЩОТО САМИ ПРИЧИНЯВАТ СВОЯ РАК! Можете ли да повярвате, че те имат рак, защото мразят майките си или защото се страхуват от бащите си, или поради някаква друга психологическа причина? Всъщност те имат рак, защото един плеоморфичен раков микроорганизъм е във всяка ракова клетка и предизвиква рак в тази клетка. Няма никаква психологическа причина. Съжалявам, но тази теория е просто теория и не върши, а ако проучите задълбочено, ще откриете, че първоначалната информация относно психологическите причини за болестите е написана от лекарите. После, онези, които се занимават със здравословно хранене, убедени от докторите, които сякаш са господ и имат всякакви атестации, написват сума книги, за които получават информация от докторите. Всичко това е част от плана да ни измамят, за да сме болни въпреки здравните програми.

Много експерти по здравословно хранене ще кажат, че имунната система се уврежда от психологическите проблеми и предизвиква заболяване. Но тази теория също не е доказана. Това, че болестите се причиняват от погрешно мислене или от психологически проблеми, си е все още теория. Ако това беше вярно, защо човек се подобрява, когато патогените биват унищожени от ММС? Ако тази теория беше вярна, тогава щяхме да убиваме всички патогени, но пациентът никога не би се възстановил докато не отиде на психоаналитик. Просто трябва да се приеме факта, че човек е болен заради патогените и унищожаването на патогените ще му помогне да оздравее в 90 процента от случаите.

Когато докторите не могат да ви посочат друга причина за рака, тогава те прибягват до гените. Тези деца или възрастни, видите ли, имат рак поради генетични причини. Тези приказки за гените изобилстват от впечатляваща терминология, но докторите не могат и досега не са успели да покажат убедително доказателство за това.

Смъртта от рак на повече от един милион хора годишно не е причинена от това, че хората мразят майките си или поради каквато и да е друга психологическа причина. Лечението на всеки един раковоболен, завършващо в 97.2 процента от случаите със смърт, носи на медицинската индустрия средно по един милион долара. Фармацевтичната и медицинската индустрия работят съвместно вече повече от 100 години, за да доведат до това положение и до всички други болести, и сега получават възнаграждението си. Ако „някой на този свят заслужава да бъде наказан за нещата, които върши, то това са тези хора. Но заболеваемостта от рак сред тези хора е като тази на обикновените хора. С други думи, това, което тези хора вършат, трябва, според психологическата теория за болестите, да им причини всякакви психически заболявания, но това не се случва.

Не отричам, че човек може да се разболее от погрешно мислене, от омраза, страх или други емоции. Може би половин, един, или дори два процента имат рак поради психологически причини, но не може един милион души всяка година внезапно да започнат да имат ужасни психологически проблеми, които да причинят рак.

В днешно време има милиони деца с аутизъм. 95 процента от тези деца са били нормални преди да ги ваксинират и стават аутисти в рамките на дни, даже и часове след ваксинирането. Бихте ли помислили, че тези деца имат аутизъм, защото са мислили погрешно или защото мразят учителя си, или поради някаква друга глупава психологическа причина?

ММС е донесъл здраве на милиони хора по света, убивайки патогените, които причиняват болестите, като също така премахва влиянието на тежките метали. Това е всичко, което ММС прави. Убива болестните патогени. В интернет е пълно с истории на излекувани и познайте – не беше нужно да психоанализираме нито един от тях. Веднъж след като патогените на болестта са унищожени, тялото се заема с работа и излекува увреждането. Удивително, а? /пишете в гугъл “успешни случаи с ММС” и ще видите хиляди такива/. Може също така да прочетете нашата база данни от такива истории, които ние сме събирали, или са ни били изпратени или да посетите 'сподели историята на своя успех”. Не е нужно да пишете пълното си име или дори истинското си име./

Медицинската професия и докторите в продължение на повече от сто години преднамерено ни пробутват лъжлива информация относно храненето. По-голямата част от информацията за храненето, която виждате из Интернет, или в книгите за храненето, писани от тъй-наречените алтернативни специалисти по хранене, може би не е изцяло погрешна, но често има неща в тези книги, които са дошли от медицинската индустрия, или от лекарите. Данните звучат добре, така че стотици хора, които се интересуват от алтернативна медицина, попадат в капана и пишат книги, в които разглеждат някои моменти от тези данни. Но точно това е капанът – да се използват много истини и тук там да се сложи по някоя лъжа, за да се заблудят хората.

Например, доказано е, че солта НЕ причинява високо кръвно налягане, но има много книги, които нашироко изтъкват рисковете за високо кръвно налягане заради солта. Не можете да отслабнете с физически упражнения. Точка. Но можете да отслабнете, ако гладувате, докато правите упражнения. Но отслабването е поради гладуването, а не заради упражненията. Храни с наситени и ненаситени мазнини не водят до напълняване и са чудесни източници на енергия. Има много необходими хранителни вещества, които не можете да получите при вегетарианска диета, не само В12. Идеята, че пастьоризираното мляко е необходимо, е абсолютна лъжа. Това, че генно-модифицираните храни са безопасни, е лъжа. Че белият хляб е здравословен, е лъжа. Маслото е най-хранително от всички известни храни и заместването му с маргарин може да доведе до сърдечни заболявания, но това се препоръчва от докторите. Списъкът може да бъде продължен до безкрай, а пътят на лъжливите данни винаги може да бъде проследен до източника му - медицинската индустрия. Естествено, че те искат да сме болни. От това зависят печалбите им. Всеки раковоболен в днешно време носи един милион долара на медицинската индустрия.

Че стресът е вреден е лъжа. Разбира се, всяко прекомерно нещо е вредно, но човешкото тяло се нуждае от стрес. Основният проблем при стреса е убеждението, че стресът ще ни навреди. Но човек се нуждае от стрес също като се нуждае от физическа активност. Тялото ни е изградено така, че да се справя със стреса, тъй като стресът винаги присъства, той е част от живота. Хората, които се пенсионират и елиминарат стреса често умират в рамките на една година. Да отстраниш стреса е все едно да отстраниш физическата активност. Както всички останали аспекти от живота ни, така и стресът трябва да бъде балансиран. Не бъдете прекалено стресирани, но и не отстранявайте стреса напълно. Е, всъщност едва ли е възможно стресът да бъде напълно отстранен, но не увеличавайте стреса, като се тревожите за него. Приемете го и не се борете с него.

Има няколко системи в човешкото тяло, които са изградени с цел да елиминират отровите. Ако никога не сте изпили и чаша кафе, или кола, или бира, вие скоро ще загубите способността да се справяте с отровите, тъй като мускулите и системите, които не се използват, скоро атрофират и спират да работят. По този начин е изградено тялото ни. Тялото е в най-добра здравословна форма, когато всички негови системи работят и се използват. Медицинските книги за храненето, освен ако не са написани от дисиденти, които наистина се интересуват от здравето, посочват малко лъжлива информация, маскирана като истинска. По този начин те ни заблуждават с много истина и тук-там по някоя и друга лъжа. Клинични изследвания са показали, че хората, които пият няколко чаши кафе всеки ден са в по-добро здравословно състояние от онези, които не пият, но същото важи за една бира или дори две бири на ден.

Бирата полезна ли е като храна? Абсолютно не, но тя доставя достатъчно отрова, която да стимулира системата, създадена от природата да елиминира отровите. Всъшност, така системата се упражнява и това не води до увреждане на тялото според клинични опити.

АКО ИСКАТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОВА, КОЕТО КАЗВАМ, ПРОУЧЕТЕ. ИЗПОЛЗВАЙТЕ GOOGLE, STARTRAGE / анонимно гугъл търсене/, IXQUICK или друга добра търсачка. ОБЯСНЯВАМ ВИ ЛОГИКАТА И ТОВА, КОЕТО СЪМ НАУЧИЛ ЗА ШЕСТДЕСЕТ ГОДИНИ В ИНДУСТРИЯТА ЗА ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ, ПОМАГАЙКИ НА ХОРАТА. АКО НЕ ВЯРВАТЕ НА ЛОГИКАТА МИ, ТОГАВА ВАЖНО Е ДА НАПРАВИТЕ СВОЕ СОБСТВЕНО ПРОУЧВАНЕ, ОТКОЛКОТО АЗ ДА ВИ ДАВАМ СПРАВОЧНА ЛИТЕРАТУРА. ПОНЯКОГА НИТО ЕДИН ЧИТАТЕЛ НЕ ПРОВЕРЯВА ПОСОЧЕНАТА СПРАВОЧНА ЛИТЕРАТУРА, ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ.

Така че, ако изберете да вярвате, че болестите се причиняват от лоши мисли и психологически причини, добре. Не искам да принуждавам хората в какво да вярват. Не е моя работа в какво вярвате вие. Просто се надявам да помогна с каквото знам, но в този случай не мога. Моята работа е вие да използвате ММС за спасяването на живот и преодоляване на страданието. Ако го правите, не споря за това, в което вярвате.

Предстоящият семинар:Следващият семинар за ММС в Мерида, Юкатан ще започне на 12 ноември, понеделник, и ще завърши на 16. Може да видите подробности на reverendjanet@gmail.com. Ние имахме 33-ма студенти на скоро приключилия семинар, като 16 от тях бяха дошли от други семинари. Те казват, че са дошли, защото предишният семинар им е харесал и заради това, което са научили. Цената от 950 долара за идващия семинар включва само обяд всеки ден с вечеря за цялата група в сряда. Цената включва работа с ММС в лаборатория, както и всички необходими инстру

radoraev
Участник
Мнения: 75
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Продължение на статиите(не се събраха в един коментар)

Мнение от radoraev »

Предстоящият семинар:Следващият семинар за ММС в Мерида, Юкатан ще започне на 12 ноември, понеделник, и ще завърши на 16. Може да видите подробности на reverendjanet@gmail.com. Ние имахме 33-ма студенти на скоро приключилия семинар, като 16 от тях бяха дошли от други семинари. Те казват, че са дошли, защото предишният семинар им е харесал и заради това, което са научили. Цената от 950 долара за идващия семинар включва само обяд всеки ден с вечеря за цялата група в сряда. Цената включва работа с ММС в лаборатория, както и всички необходими инструменти за използването и направата на ММС. Има капсули за протокола против паразити и хапчета за един месец. Хотелът, както и закуската, и вечерята, са за ваша сметка. Ще ви дадем информация за нощувки от 12 долара до 100 долара.

Съобщение за Мексико: Искам да уведомя всички представители на Мексиканската мисия за ММС, както и потребителите, че съм определил Клара Белтронес за мой личен представител в Мексико. Моля да проверите при Клара за всички аспекти, свързани с ММС мисиите в Мексико. Клара е много добре обучена в използването на ММС и е била заедно с мен в ММС Движение и Мисия повече от всеки друг. Всички, които искат да се свържат с мен, може да го направят като най-напред се свържат с Клара, а ако някой предпочита да се свърже директно с мен, може да го направи. Винаги съм насреща за контакти с всеки. - Архиепископ Джим Хъмбъл.

За момента ще се наричаме Генезис 2 Мисии. Всички групи за продажби на ММС или ММС групите ще наричаме с думата Мисия, вместо Църква. Църквите са донесли много вреди на човечеството, така че голяма част от хората не искат да има нищо общо с църкви. Но ние трябва по някакъв начин да си останем църква, в противен случай правителствата по света ще ни атакуват.

Ние трябва да останем на ниво обикновените хора: много е важно да работим на ниво обикновените хора в Мексико. Срещаме голяма подкрепа по света и особено в Мексико, дотолкова доколкото продължаваме да работим на ниво обикновените хора. Но в момента, в който привлечем вниманието на обществеността чрез реклама или някакво друго средство, нашата защита ще изчезне. Това означава никакво рекламиране във вестници или списания в Мексико, а уебсайтове трябва да бъдат базирани извън Мексико. Това е лесно да се направи. Нашата защита в някои страни е на високо, много високо равнище, но това трае докато не даваме голяма гласност на нашите действия. Просто привличайте нови хора да използват ММС с реклама от уста на уста. Съседът, който се е подобрил, ще бъде нашата реклама, но само от уста на уста.

Както винаги с любов,
Архиепископ Джим Хъмбъл


............................................
Не преведена:
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2012.html
........................................
Превежда се:
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2011.html

..............................................................
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2012.html
..............................................
Тази е преведоха вече до някъде:
На 25 октомври 2012, Андреас Людвиг Калкер, нашият ММС епископ в Испания, беше поканен, през интернет, да говори пред хора в Испания по темата "ММС, измама или чудо"
Разговорът трябваше да се проведе от научна перспектива, тъй като първоначално Андреас проявява интерес към ММС от научна гледна точка . Разговорът трябваше да се проведе на работното място на двамата иницииатори, които са го помолили да направи презентацията.
Андреас е един от основателите на Асоциация на третия свят, посветена на пречистването на вода в Африка, под наименованието ЕНР.
Тази конференция бе наречена "ММС, измама или чудо" и даде за и против относно хлорния диоксид (също наричан ММС), ефективен дезинфектант, използван повече от сто години в питейната вода. Господин Калкер най-напред говори за токсичността на хлорния диоксид, когато бъде погълнат.
Той отбеляза, че има три нива на научно изследване на хлорния диоксид или ММС. Най-високите изисквания за да се извади разрешително за едно лекарство. В това проучване, организирано от правителството на САЩ, е констатирано че поглъщането на 24мг хлорен диоксид е напълно безопасно. (Controlled Clinical Evaluations of Chlorine Dioxide, Chlorite and Chlorate in Man by Judith R. Lubbers,* Sudha Chauan,* and Joseph R. Bianchine*)
По-късно в разговорът Андреас говори за изисканите патенти от различни международни фармацевтични компании с цел печалба за сметка на този продукт или за да се предотврати пускането му на пазара.
Някои от тези патенти включват:
1. Нетоксичен антисептик (Pat 4035483/1977)
2. За борба с човешките амеби (Pat.4296102 / 1981)
3. Против деменция причинена от СПИН (Pat.5877222 / 1999)
4. За лечение на всички видове болести на кожата (Pat 4737307 / 1988)
5. За дезинфекция на жива кръв (Pat. 5019402/ 1991)
6. За лекуване на наранявания по-интензивно (Pat. 5855922 / 1999)
7. За всички видове устна грижа (Рrocter & Gamble) (Pat. 6251372B1/ 2001)
8. Против бактериални ифекции (Pat. 5252343 / 1993)
9. За третиране на тежки изгаряния (Pat.4317814/ 1982)
10. За регенерация на костен мозък (Pat. 4851222 /1989)
11. Лечение на Алцхаймер, деменция и т.н. (Pat. 8029826B2 /2011)
12. За стимулиране на имунната система при животни (Pat. 6099855 /2000)
13. За стимулиране на имунологичната система(Bioxy. Inc.) (Pat. 5830511/ 1998)
Това напълно противоречи на твърдението на Испанската Агенция за Медицински и Санитарни продукти, испанският еквивалент на ФДА, че е възможно ММС да причини бъбречна или чернодробна недостатъчност изразена в недостиг на кислород в червените кръвни клетки. Тази минерална сол, ClO2 (хлорен диоксид), се оказва всъщност, че е невъзможно да бъде закупена на пазара, тъй като не е нужно да се патентова и за това не би донесла високи печалби за фармацевтичната индустрия.
Също може да доведе до спонтанни ремисии на множество патологии, където палиативната грижа е по-изгодна за фармацевтичната индустрия.
По време на конференцията Андреас Калкер наблегна, че интересът на фармацевтичните компаниии не е да лекуват пациента, тъй като излекуването означава да се загуби клиент, и всички нови разследвания направени днес са само палиативни с единствената цел да бъдат осигурени пациенти за цял живот. На конференцията той не намекна нито веднъж как да се взема ММС или да подтикне някой от присъстващите да закупят или погълнат ММС, въпреки че междувременно здравните инспектори и полицията не го интерпретираха по този начин.
Информацията която Калкер сподели се основава изцяло на фактите и е в противовес с интересите на редица международни компании, които биха предпочели да отрекат и избегнат фактите отколкото да спасят човешки животи.
По нито едно време Калкер не заяви, че ММС лекува рак. Обаче цитира случаи на самолечение и също така документирани случаи на спонтанни ремисии из целия свят. По времем на конференцията той се опита да обясни тези лечения от научна гледна точка, изтъквайки също, че обичайно спонтанните ремисии на рак са 1 на 10 000 случая, а при употребата на ММС процентът е по-висок от 85%. 8500 пъти по-висок шанс за оцеляване.
Хлорният диоксид сам по себе си не е вредна субстанция. Тонове от него са използвани в пречиствателната станция на морска вода в Кан Мари (Ибиза), (когато конференцията бе спряна)
Опасността може да настъпи ако някой по грешка използва висока концентрация на ММС. Висококонцентрирани форми на която и да е сустанция могат да причинят смърт и Андреас Калкер отбеляза на тази конференция, че 70г обикновена трапезна сол могат да бъдат смъртоносни.
Имало е хиляди случаи по целия свят на поглъщане на прекомерни дози ММС, но наред със стотиците милиони тонове от същата субстанция използвана всяка година за пречистване на вода, консервиране на зеленчуци, стерилизиране на месо в кланниците и стотици други приложения, все още не е била регистрирана нито една смърт причинена от употребата на хлорен диоксид.
Това доказва, че хлорния диоксид, е един от най-безопасните известни продукти.
Преди да започне информационната конференция, Калкер каза на холандската двойка, която го покани "Не може да продавате ММС в Испания, както в Холандия, за да избегнете легални проблеми". Те обещаха че не биха го направили и че бутилките, които притежават са били закупени преди доста време извън Испания както и че са изцяло за лична употреба.
В края на конференцията около 12 души от гражданска охрана се появиха и изискаха всички от 20те участника да останат по местата си. Очевидно, след конференцията, организаторите на събитието са продали ДВД диск относно хлорния диоксид на входа на сградат където се провежда събитието и полицията е отчела това като нелегално. Също така те са имали един пакет ММС. Полицията е изискала да изнесат бутилките с разтвора, които са закупили от другаде и да ги използват само като обикновен дезинфектант в работата си.
Никакъв ММС не бе продаден по време на конференцията.
По време на конференцията Андреас Калкер изнесе само факти, не мнения или препоръки. Според Медицинския Акт от 2006 дори това е престъпление!
Също така той е бил задължен да прекрати всякаква активност и последващи семинари с министерска заповед!
...........................................
http://curezone.com/forums/fm.asp?i=1671224#i
ПРЕВОД:
Откакто започнах през 1984 г. с ММS, откривайки употребата му в клиника в Мексико, аз никога не съм бил болен за повече от един ден и никога не съм вземал лекарства или антибиотик. През
1980 ми бяха дали няколко месеца живот, не можех да ходя без да падна, имах тежка мигрена и артрит, изцяло зависими от мощни болкоуспокояващи. Нямах никаква представа от здравословн хранене или добавки. Хлорният диоксид ми помогна наистина да оставя всичко зад мен и да оздравея. Оттогава хиляди други по света са го използват успешно, дълго преди да стане направен популярен чрез интернет.Хлорният диоксид е популярен, защото работи добре, евтин е, и нетоксичен, когато се използва правилно. Хлорният диоксид е одобрен от за пречистване на водата. Хлорният диоксид е по-добър от хлора. Използва се в световен мащаб, тъй като се разгражда до натриев хлорид (готварска сол) в тялото. Това не е проблем, тъй като нашата кръв и лимфа са на водно-солена основа.Хлорът (CL) е доказан канцерогенен, но все още се използва, заради одобрението на Агенцията по опазване на околната среда.Ако хлорният диоксид е силна индустриална белина, защо ще има милиони хора, които го използват и от уста на уста разпространяват истории за успеха му в лечението ? Защо не би довел до бъбречна недостатъчност или смърт, което е точно каквото ще се случи, ако пием белина всеки ден?Защо изброените"странични ефекти"отшумяват, ако се намали дозата, а след това се увеличава бавно и по начин тялото може да се справи? Щяха ли да изчезнат тези странични ефекти, ако пиехме индустриална белина? Не, щяха да се влошат.Според Съвета за качеството на околната среда на САЩ, "риска от рак сред хората, които използват хлорирана вода е 93% по-висока, отколкото сред тези, чиято вода не съдържа хлор".Многобройни проучвания показват, че когато хлор се смесва с естествени органични вещества, се създават опасни канцерогенни органохлорини, наречени THMs (трихалометани). Те могат да бъдат вдишани от парите по време на вашият душ в банята, да се абсорбира през кожата от хартиени продукти, които използваме, или погълнати с водата, която пием.От лабораторни изследвания трихалометаните са известни с това, че увреджат щитовидната жлеза, причиняват злокачествени тумори, и могат да повлияят на нервната система, черният дроб и бъбреците, и да причинят репродуктивни нарушения. Хлорният диоксид не е белина, но избелващ агент, с различна, нетоксичена молекулярната форма от търговската БЕЛИНА.

......................................................................................
Ахахахахах най-после документирано излекуване на ХИВ и то в Българския център в Родопите:
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2012.html
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2012.html

ПРЕВОД: (снимките на тестовете са в оригиналните статии в линковете по-горе)

Бихме искали да ви дадем най-новата информация, с която разполагаме относно резултатите от последните две изследвания на господин от България,с чието лекуване се занимаваме в нашия нов център в България. Той е бил диагностициран положително за HIV 2.Той се е заразил с вируса на ХИВ две чрез преливане на кръв преди 2 години по време на работа в Африка. Започва самостоятелно лечение с класическият MMS (MMS1), след като добър негов приятел му го изпратил. Ето това се казва приятел! Ние бяхме в контакт с него по време на престоя му в Африка, за да му помогнем с дозирането. Пристигнахме в България на 27 септември в най-новия ни център , където се запознахме. Започнахме лечение с протоколите, изброени по-долу.
Протоколи,използвани 8 седмици при пациент, болен от ХИВ.
Забележка: Това са точните използвани протоколи и странични ефекти, които е имал.
Пациентът е тестван два пъти за ХИВ и резултатите и два пъти са били положителни. За първи път е тестван в Африка, а втория път- осем месеца преди започване на тези протоколи.Ние не препоръчваме точно този протокол, точно както го четете.Това е просто една насока. Това е, което е направил пациента, и той е имал много странични ефекти. Ние вярваме, че можем да го направим за 3 седмици и много по-лесно за пациенти със същите крайни резултати.Вижте по-долу този протокол по най-добрия начин, по който ние вярваме, че можем да се справим с ХИВ и други болести от това естество. Ние просто поставихме тук протокола, който той е направил тук само с информационна цел, за да споделим това, което този пациент е направил, за да можете да се поучите от него.

1-ва седмица , 9 Август 2012MMS1 или MMS Classic - 3 капки на час , на всеки два часа , 14 часа на ден.След 3 дни, той е увеличил дозата на 10 капки на час , за 14 часа.Странични ефекти: водниста диария, постоянно. Главоболие през целия ден, малко температура.Забележка: Вероятно е трябвало да намали отново на 3 капки и да започне наново, когато страничните реакции спрат.

От 2-ра до 4-та седмицаЗабележка: След 2 седмици той намалява дозата до 5 капки на всеки час , 14 часа на ден. Вероятно е трябвало да намали дозата на 3 капки, за 8 часа на ден, а не за 14 часа. Той го е направил на собствен риск. Странични ефекти: Главоболие и температура, водниста диария, нощни изпотявания, болки в черния дроб и бъбреците.3-та седмица.Променил е на 1-3 капки на час, 14 часа на ден.Странични ефекти: Главоболие и изпотяване в леглото, все още с диария.4-та седмица3 капки на час, 10 часа на ден, намалил на 1 капка, за да се намали диарията, главоболието и нощните изпотявания, въпреки че намаляват, не спрират напълно.Той също така взима и противопаразитно за пет дни по един път на ден . Не си спомня името на медикамента.

5-ти и 6-та седмица Пациентът продължава да приема 1-3 капки на час от MMS1, (MMS Classic), 10 часа на ден, намалява ги, за да премахне тежестта на страничните ефекти. Все още има странични ефекти. Вероятно поради детоксикация на тялото.Странични ефекти: болки в тялото, обриви, болки в гърба, температура, болки в областта на черния дроб, болки в краката, изтръпване на ръцете, появяват се синини и има неспокоен сън.

7 седмица (последната седмица) - само CDS (разтвор на хлорен диоксид)Забележка: той е бил третиран и контролиран от нас ежедневно в продължение на цялата седмица.
1-ви ден:Дадохме му протокол 1000, 1мл на час за 8 часа (8ml CDS, 3000 PPM- части на милион) в 1 литър вода. В бутилката ние добавихме 1/10 от литър морска вода .Странични ефекти: диария. Вероятно причинена от морската вода. Морската вода е по-тежка от водата, а той никога не е пил морска вода.
2-ри ден:12мл в 1 литър нормална вода, 1 ½ мл на час за 8 часа . Добавихме 10 капки ДМСО (диметилсулфоксид). Почасовата дозата слагахме в чаша с равно количество вода, а след това към дозата добавяхме DMSO (10 капки). Причина: Ако ДМСО се добави към целият литър след това той ще започне да неутрализира CDS преди да е привършено с дневната дозировка. Така че, винаги добавяйте ДМСО отделно в една чаша, за да се елиминира този проблем.Забележка: Започва прочистване на черния дроб. 1 литър органичен ябълков сок (без добавени витамин С и захар) , 4 чаши от 250 мл. Всеки ден в продължение на 6 дни. На 6-ти ден с 1-ят литър се приключи до 14:00 ч. В 16:00 ч 1 супена лъжица ЕPSOM SALT (магнезиев сулфат), в 180мл вода, повтаря се на всеки два часа , общо три пъти. Яжте лека вечеря или още по-добре- пропуснете вечерята. Така хлебната содата се пие в 16:00, 18:00, 20:00. В 22:00 смесете 6 0zs., (250 мл) студено пресован зехтин с 6 унции прясно изцеден сок от грейпфрут или сок от лимон и легнете да спите на дясната страна през нощта.Забележка: По-добре е да изпиете тази смес, докато седите в леглото и след това да си легнете веднага. Ако след няколко часа ще трябва да използвате банята, направете го. Вземете цедка или гевгир със себе си, ако искате да проверите това, което излеза и искате да запазите съдържанието за изследване.Странични ефекти - диария, главоболие, изтръпване ръце.
3-ти ден: 16 мл ЦДС, (3000 PPM), в 1 литър, с 10 капки ДМСО , прибавени поотделно към всяка доза със 120 мл вода .1 инжекция CDI (инжекционно CDS), 2 мл на 8000 PPM (части на милион) CDS в задните части. (инжекционно CDS с повишено посредством хлебна сода рН до 6.5 ). Забележка: Ще се нуждаете от цифров измервател за точното измерване на рН-то.1 литър ябълков сок за прочистване на черния дроб (Това е 2-ри ден за промиване на черния дроб).Странични ефекти: главоболие, болки в мускулите на прасеца, изпотяване по време на хранене, диария, болки в гърба.
4-ти ден:20мл CDS , (3000 PPM), в 1 литър, с 10 капки ДМСО , прибавени поотделно към всяка доза със 120 мл вода .Забележка: Добавете още вода поотделно към дозите при добавянето на ДМСО, ако ви дразни на гърлото.2 инжекции CDI (инжекционно CDS), 3 мл на 8000 PPM CDS в задните части. (инжекционно CDS с повишено посредством хлебна сода рН до 6.5 ). 1 литър ябълков сок за прочистване на черния дроб (Това е 3-ри ден за промиване на черния дроб).Странични ефекти: главоболие, болки в гърба, изпотяване, диария, няколко петна кръв по гърба, болки в гърлото.
5-ти Ден:24 мл CDS , (3000 PPM), в 1 литър, с 10 капки ДМСО , прибавени поотделно към всяка доза със 180 мл вода .1 инжекция от CDI (инжекционно CDS), 2 мл на 8000 PPM CDS мускулно в ръката- сутрин, 1мл в страничните тлъстини на корема с игла за диабет -следобяд,
3 мл в задните части - през нощта. (инжекционно CDS с повишено посредством хлебна сода рН до 6.5 ). 1 литър ябълков сок за прочистване на черния дроб (Това е 4-ти ден за промиване на черния дроб). Странични ефекти: Същите като 4-ти ден.
6-ти ден:24 мл CDS , в 1 литър, с 10 капки ДМСО , прибавени поотделно към всяка доза със 120 мл вода .2 инжекции CDI (инжекционно CDS), 3 мл на 8000 PPM CDS в задните части-сутрин, 5 мл - през нощта. (инжекционно CDS с повишено посредством хлебна сода рН до 6.5 ). 1 литър ябълков сок за прочистване на черния дроб. (Това е 5-ти ден за промиване на черния дроб).Клизма с 1 л. вода с 10 мл на 3000 ppm от CDS преди лягане.Странични ефекти: Същите като 4-ти ден.
7-ми ден:24 мл CDS , (3000 PPM), вв 1 литър, с 10 капки ДМСО , прибавени поотделно към всяка доза със 120 мл вода .2 инжекции CDI (инжекционно CDS), 3 мл на 8000 PPM CDS в хълбоците, сутрин и вечер. инжекционно CDS с повишено посредством хлебна сода рН до 6.5 ).1 литър ябълков сок до 16:00 ч .(Това е 5-ти ден за промиване на черния дроб).
В 16:00 ч - 1 супена лъжица английска сол (epsom salt, магнезиев сулфат) в 180мл вода.В 18:00 ч - 1 супена лъжица английска сол (магнезиев сулфат) в 180мл вода.Забележка: Диария- 2 пъти.В 20:00 ч - 1 супена лъжица английска сол (магнезиев сулфат) 180мл вода.В 22:00 ч - смесете 6 0zs., (250 мл) студено пресован зехтин с 6 унции прясно изцеден сок от грейпфрут или сок от лимон и легнете да спите на дясната страна през нощта.Забележка: Става 2-3 пъти през нощта. Не е налице каквото и да било. Може би трябва да се повтаря за месец или два.Допълнителна бележка: Имаше една дама в Англия, която правеш това в същото време и 3 дни от нея излизаше гъста зелена слуз. Много хора са изхвърлили стотици малки зелени камъчета. Ябълковият сок омекотява камъните, така че те не причиняват болка, а английска сол отваря каналите.Заключение: На този пациент бяха направени два бързи кръвни теста за ХИВ и 1 цялостна кръвна картина, направени миналата седмица, след като това писмо беше написано- И ДВАТА СА ОТРИЦАТЕЛНИ! Той е бил тестван в Африка 6 месеца по-рано -два пъти, и двата пъти с положителен резултат за ХИВ.
..........................................................
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2012.html
............................................
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... f-mms.html
........................................................
http://www.mmsnews.org/all-newsletters/ ... -2012.html
Преведена:


КАКВО НЕ ИСКАТ ДА ЗНАЕТЕ ЗА ТОВА КАК MMS УБИВА РАКА

През последните 100 години е имало повече от 100 успешни лекарства за рака. Ройал Райф и Уилям Ф. Коч са първите двама от тези, които са създавали тези лекарства. Райф умира в затвора, а Коч похарчва няколко милиона долара, за да не влезе в затвора. Той умира разорен и съсипан, след като е обявен за невинен от три различни съдебни състава и дела водени цели три години от Агенцията за храните и лекарствата (АХЛ). Второто и третото дело били незаконни, защото били заведени по вече използвано веднъж обвинение. И двамата имали записани повече от 100 хиляди успешно излекувани пациенти с рак. Данните за тези мъже са на разположение в интернет. Потърсете в Гугъл техните имена.

Така, нека сега ви кажа как лекува MMS, защото MMS е едно от няколкото лекарства, които са на разположение на хората по целия свят, безплатно (ако успеят да стигнат до някой от нашите пастори, за да го излекува). По същество, MMS е силно разреден разтвор на хлорен диоксид и вода. Разтвори от 1250 до 10 000 пъти по-силни от MMS се използват в промишлеността като белина.

· Няма белина, използвана в домакинствата по света, която да съдържа хлорен диоксид като част от нейната формула.

Споменавам това, защото всички критици на MMS по света рано или късно споменават в своите писания, че MMS (хлорния диоксид) е мощна домакинска белина. Това доказва, че те не са правили проучвания относно MMS. Прост факт, който всеки трябва да знае е, че хлорният диоксид не е избелващо средство използвано в домакинството. Хлорният диоксид е одобрен от АХЛ за употреба в контакт с храни, а домакинската белина не може да се използва за тази цел. Вижте Уведомление за вещество влизащо в контакт с храни FCN001011 и/ или Вещество влизащо в контакт с храни (FCS) CAS Reg.No. 10049-04-4.

Съжалявам, че отделих толкова време да ви говоря за MMS, но тъй като по света има толкова много хора, които се опитват да ви откажат да го използвате съм сигурен, че желаете да узнаете някои истински данни за това как и защо MMS унищожава рака.

· Документите споменати в параграфите по-горе са уведомление за одобрение от АХЛ за употреба при храни на продукт съдържащ нищо друго освен хлорен диоксид и вода.

Има поне 100 други документа в интернет, които илюстрират одобрението на АХЛ за употребата на хлорен диоксид в храни. Посетете интернет сайта fda.gov в раздела Избор на опаковка, в рубрика Храни и другите разпоредби на АХЛ относно хлорния диоксид. Сега вече не мислите ли, че е доста забавно, че АХЛ казва, че MMS е отровен промишлен избелител, след като вече е бил одобрен за употреба в храни?

Нека ви разкажа едно много странно, особено и ужасно нещо. Всяка година все повече и повече хора умират от рак под грижите на лекарите.

· Миналата година, 2011 г., повече от 7 милиона пациенти страдащи от рак в целия свят са починали под грижите на лекарите, докато, ако само един единствен пациент почине под грижите на алтернативен лекар, който е използвал билкови лекарства обществеността се надига и алтернативният лекар обикновено е съден.
· Не става ли очевидно, че лекарите са погрешното място за търсене на помощ срещу рак? Те са имали 7 милиона провала миналата година. Проверете го. Това не е нещо, което могат да скрият.
· Всеки университет, всеки колеж, всяко правителство одобрява тази пародия, а човечеството изглежда не забелязва това. Това е странното.
· И познайте какво, тези университети и правителства всички те получават пари пряко или косвено от болните от рак, които са страдали и починали.

MMS разрушава всички видове рак. Причината се крие в това, че хлорният диоксид с формула ClO2 е оксидант с уникални характеристики. Важна точка е това, че хлорният диоксид в MMS е 1000 пъти по-разреден и от най-слабата белина. Той се разпространява в тялото като изобщо не го засяга, а само убива патогените. Просто, защото е твърде разреден, за да навреди на организма по какъвто и да било начин.

Освен, че е изключително разреден разтвор, неговият окисляващ потенциал е най-ниският от всички окислители, които могат да се използват в организма. Потенциал на окисляване е електрическият потенциал, които определя какво даден окислител може да окисли. Хлорният диоксид има много по-нисък потенциал на окисляване от кислорода или от който и да било друг окислител. За ваше сведение, потенциалът на окисляване (определя колко активен е даден окислител) на всички известни окислители, които някога са използвани в организма е както следва: озон 2.07 волта, водороден прекис 1.80 волта, кислород 1.28 волта, и ХЛОРЕН ДИОКСИД 0.95 волта. Както виждате, хлорният диоксид е най-слабият известен окислител, които може да се използва в организма.


Относно рака: Раковата клетка е клетка от тялото, която е била променена да реагира по различен начин от нормалните клетки. Съществуват две основни теории за рака.

Теория № 1 е основната теория в света. Тя е възприета от настоящите медицински власти и е поддържана от АХЛ. Тази теория предполага, че няма причина за рака и той просто се появява и няма начин да бъде предотвратен.

Теория № 2 е теорията изказана от двама мъже, Райф и Коч, които първи са излекували рак. Те казват, че микроорганизъм нахлува в клетката и направлява промяната й към ракова клетка. Този организъм се нарича плеоморфен организъм, защото може да възприема разнообразни форми, за да поддържа средата според нуждите си. Всички изследователски проекти относно теория № 2 са прекратени. Всички лекари и учени, които приемат тази теория са съсипани по един или друг начин. Очевидната причина е, че ракът може да се унищожи съгласно теория 2, но няма начин ракът да се унищожи като се прилага теория 1.

· MMS убива плеоморфния организъм в раковата клетка. След това клетката се трансформира обратно в нормална телесна клетка или умира и се отстранява чрез кръвта с нормалните функции на организма.
· Плеоморфният организъм се разрушава посредством окисляването, тъй като MMS няма друга химическа реакция.

Може би знаете, че електроните държат заедно всички съединения, а това разбира се би включило плеоморфните организми. Електроните удържат в едно материята във вселената. Окисляването е процесът, при който електроните се отстраняват от материята като се окисляват и така веществото се разпада и се разрушава.

Веднъж щом електроните бъдат отстранени от съединенията в даден патоген, съединенията се разпадат, като създават липса в него и по този начин го унищожават.

Всяка молекула от MMS може да поеме 5 електрона, което прави поне двойно повече електрони, отколкото при другите окислители, но силата е много по-слаба. Следващата важната част, която трябва да се знае е, че електроните, които хлорният диоксид отнема навлизат и унищожават също и молекулата на хлорния диоксид. Това го прави чист убиец, тъй като не остава нищо друго освен атоми и готварска сол.


MMS2 Вторият важен убиец на рака Когато калциевият хипохлорит се разтвори във вода той се превръща в хипохлорна киселина.

· Това е киселината, която организмът използва, за да убива патогените от стотици хиляди години насам. Формулата е HOCl.

Тя също е и окислител с удивителна способност да навлиза почти навсякъде в човешкото тяло и вероятно по тази причина природата я е избрала за тази работа. Ние просто даваме на тялото допълнителни амуниции от HOCl и това се оказва доста успешно.

· Реалното унищожаващо действие е почти същото като при MMS1, окисляване. Този процес на отнемане на електрони убива патогените и причинява саморазрушение.

Тъй като тези данни са известни отпреди почти 100 години, може да има само едно обяснение на това защо лекарите не ги използват в помощ на унищожаването на болестите. Това наистина действа, а те не използват нищо, което да действа.

Унищожаването на рака: Трябва да спомена няколко неща:

1. Има няколкостотин свидетелства в интернет за лечения на рак с MMS; критиците казват, че всички те са лъжливи. И отново, те никога не дават логично обяснение защо стотици хора биха разказвали такива лъжи.

2. Историята е показала, че скоро след като някой представя доказан метод за лечение на рак той или е сполетяван от насилствена гибел или е хвърлян в затвора. Разбира се методът никога не става известен. Така аз без усилие доказах онова, което откриваме за MMS. Хиляди са се избавили от страданието и от рака, но това нищо не доказва. АХЛ твърди, че противоотровните показания нямат стойност. Правителството и медицинската наука изискват клинични изпитвания като доказателство, а това струва 800 милиона долара. Ако имахме 800 милиона долара за изпитвания, те щяха да ни вземат парите и пак да откажат одобрение за MMS, защото ракът само по себе си създава индустрия за трилиони долари, която те нямат намерение да спират. Така че е много малко вероятно да се появи доказателство в следващите няколко години. Съжалявам, предполагам, че за момента трябва „или да ми вярвате или да умрете”.

Ако се разболеете от смъртоносен рак и започнете да приемате раковите MMS протоколи, по мое мнение ще имате около 90 процента шанс да се излекувате. Ако, независимо от това сте се лекували с лъчетерапия, с химиотерапия или с хирургически операции, шансовете ви за излекуване използвайки MMS протоколите падат до 50 процента шанс за живот, чрез опита. На колкото повече лъчетерапия, химиотерапия и хирургически операции сте се подложили, толкова по-малки са шансовете ви за възстановяване. Ако продължите с медицинското лечение, съгласно докладите на AMA отпреди няколко години, шансовете ви падат до 3 процента за преживяемост. Няма подобрение или промяна в медицинското лечение на рака от 100 години насам.

Аз не печеля пари от продажбите на MMS нито пряко, нито косвено. Моята цел и целта на тази църква е един свят без болести. Парите, които печелим от продажбата на книги използваме за разходите тук и за изграждане на клиники по света.

Процедура за унищожаване на рак: Използвайте протокол 2000 публикуван в сайта ми jimhumble.biz. С този протокол се започва процедурата с малки дози на всеки час и изгражда все по-силни и силни дози с максимум 6 или 7 капки на час (но може да бъде и повече от това). Предпочитам хората да започват с 1 капка активиран MMS на час. След това, когато могат да понесат повече, увеличаваме броя на капките на час, дотолкова, доколкото е възможно, без да се чувства гадене или да се появи разстройство. Ако се появи диария или гадене, отстъпете назад, използвайте по-малко капки, но не спирайте освен, ако лошото усещане не е твърде силно. В този случай, спрете за няколко часа или дори за един ден, но след това продължете с още по-намалена доза.

Няколко дни след като сте започнали протокол 2000 започвате да вземате малки дози от MMS2, като използвате калциев хипохлорит на капсули. Капсулите се приемат на всеки два часа през деня за поне 10 часа. Разбира се увеличавайте дозите като използвате повече хипохлорит в капсулата, но никога повече от размер нула на капсула пълна до половината.

Ако тази процедура не действа или не действа достатъчно бързо, добавете Протокол 3000 към Протокол 2000. Има също и няколко по-малки протокола, които следва да се имат предвид при възможно включване в лечението към този момент.

Какво може да очаквате от цялата тази процедура? Обикновено болката намалява след часове, а цялата болка изчезва обикновено след по-малко от седмица. Ракът обикновено се излекува след няколко седмици, но може да отнеме и месеци. Просто продължете, докато стане по-добре.

Както винаги с любов,
Епископ Джим Хъмбъл

Предстоящи семинари

Доминиканската република
12.02.2012 г. – 22.02.2012 г.
25.03.2012 г. – 04.04.2012 г.
Коста Рика
19.01 – 24.01.2012 г.

За повече информация относно семинара ни в Дом. република,
моля, свържете се с нас на: mmsforhispaniola@gmail.com

За повече информация относно семинара ни в Коста Рика,
моля, свържете се с нас на: lukasjlouw@gmail.com

Ако не можете да дойдете на семинара,
пробвайте домашния видео курс за MMS.
моля, свържете се с нас на: genesis2mission@gmail.com

За повече информация относно членство в църквата,
моля, свържете се с нас на: gen2church@gmail.com

Публикувай отговор