100 излекувани от Ковид за 4 дена с ЦДС/ММС

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
radoraev
Активен
Мнения: 123
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

100 излекувани от Ковид за 4 дена с ЦДС/ММС

Мнение от radoraev »

Защо не се работи и не се говори за лекарство, а за ваксина???

Благодарности на Beno Balev за превода на видеото на Андреас Калкер относно безупречното действие на Хлорен Диоксид върху Корона вирус с успех 100%

````````
Здравейте, Аз съм Андреас Людвиг Калкер и съм изследовател от 13 години на терапевтичното приложение на хлорен диоксид.
С това видео искам да съобщя официално първия успех срещу корона вируса или ковид 19, защото по-вече от 100 човека, само за 4 дена се възстановиха от корона вируса.
Става дума за предварително проучване, което беше проведено от лекарите на АЕМЕМИ, като основа за интернационалните мултицентични клинични пътеки. Те са регистрирани в clinicaltrials . Gov и се провеждат.
Хлорния диоксид или CLO2 е известен с това, че е най-доброто средство срещу вируси, гъбички и бактерии и се използва по-вече от 100 години успешно за борбата с тях. Дори се използва за питейната вода, която пием всекидневно, също се използва за дезинфекция на кръвните банки за преливане на кръв в хората, което е патентирано от фирма и се използва от 1994г. досега.
Когато открих, че хлорния диоскид заради неговата най-минимална токсичност може да се прилага терапевтично и прочетох много книги и написах книги, бивам от 13 години насам клеветен и дискредитиран. Това се случва в повечето случай от анонимни вебстраници с меен стрийм, които твърдят невярно, че хлорен диоксид CLO2 се бърка с белината, която е съвсем друга субстанция, тя е NaCLО. Хлорния диоксид не е белина и не трябва да се бърка с нея, тъй както една стоманена щанга не може да се сравни с една ръждясала желязна щанга.
Моите книги са цензурирани от амазон, моя ютуб канал беше затворен, пайл пал карта ми беше закрита или бях изключен от немската биофизикална общност. Дори бях елеминиран като изследовател от (непреведимо как се казва организацията ) организация.
Бях по всякакъв начин дискредитиран от различни медии, които медии от тяхна страна получават милиони долари за да представят ваксините за най-сигурното средство. Въпреки, че ваксините нямат гаранция за сигурност и не се носи отговорност за тях.
Има хиляди доброволни свидетелски показания, които потвърждават ефективността на ЦДС при безбройни заболявания, които при конвенционалните методи важат за неизлечими. Тези свидетелски показания биват изтривани в интернет под предлог, че се отнася за една опасна субстанция, въпреки, че и до днес не е документирано научно нито един смъртен случай от стогодишната успешна употреба от орално (през устата ) приемане на хлорен диоксид.
Американската фирма Food & Drug е основния причинител на фалшива информация, с това да се наблюдава перфектно под микроскопа как ЦДС унищожава кръвта, но се вижда, че вместо това ЦДС снабдява червените кръвни телца с кислород и така те се регенерират. Може да се види перфектно, как кръвта от лошо състояние поради липса на кислород, само за секунди се възстановява с килород и точно това е успеха на ЦДС срещу корона вируса.

´´´´´´´´´´´´´
Официално токсичността по LD 50 от официалната база данни по токсикология в Германия , токсичността за течността хлорен диоксид е обявена с 292 милиграма за килограм, между другото за време от 14 дена. Обикновено в тестовете са използвани дози от 50 мг за човек на ден, разделено на 10 дози за ден, което в действителност е приемане от 0,1 милиграм хлорен диоксид на килограм за ден!
Преди няколко месеца публикувах за хлорния диоксид под формата на ЦДС, който при много сериозния проблем на нашето време-така наречения корона вирус, че ЦДС функционира съвършено срещу корона вируса. Това не е теория, а преживяни факти, които представям от патентото си бюро като човек без финансови интереси и са безплатно предоставени за всички.
В края на 2019 бях в Еквадор, където лекарите от съюза АЕМЕМИ участваха в семинара и се запознаха с хлорен диоксид, и неговата форма като газ разтворен във вода. Еквадор е една държава много тежко засегната от корона вируса. Освен от надеждните източници като съда са регистрирани много по-вече смъртни случаи отколкото са обявени официално.
Най-засегнатия град в Еквадор е градът Гуаякил, с хиляди мъртви от корона вируса. Поради спешността на ситуацията лекарите от АЕМЕМИ си употребили първо ЦДЛ върху себе си, защото те също са били инфектирани с корона вируса и по-късно са го давали на роднините си, и всичко е било със стопроцентовa успешност. След проверка на съществуващите проучвания и поради много ниската токсичност на хлорния диоксида в употребените дози, лекарите ангажират в ход една комисия по етика, с предварителни проучвания за терапевтичното приложение на ЦДС.
Хлорния диоксид става да се прилага както венозно (през вената ) така и орално (през устата)
За да се спаси живота в една зона на катастрофа, при спешен случай е посочено в основното законодателство, също така и в декларацията от Хелзинки в която се казва, че лекар може да използва всяка субстанция когато няма друго решение за проблема. Също така въз основа на законодателството за палеативна медицина, за пациентите, които се намират в опасност за живота си.
Лекарите са обслужвали пациентите както по домове им, така и в болниците с една единствена цел да спасяват живот. Те постигнаха отлични резултати, в които всички пациенти с ковид 19 са могли да се излекуват. Пациентите са били с позитивни тестове за ковид 19 или с тежките симптоми като ,загуба на усещане за мирис и вкус, температура, тежки заболявания на дробовете, задух, т.е. всичките симптоми на ковид 19, и всичко това е прецизно документирано.
След безпрецедентни усилия с прилагането на собствения си живот и личните си коли, и с безплатно предоставения 50 мг ЦДС дневна доза за лечение, постигнаха (лекарите) отлични резултати. С ефективност от 97 процента по отношение на ремисията на тежките симптоми само след 4 дневно приложение на ЦДС! Всички пациенти са били правилно информирани и разбира се естествено са дали съгласието си ( за лечението с ЦДС ). Развитието на напредъка на всеки пациент поотделно е по същия начин подробно, всекидневно документирано и предоставя сигурни графични данни за лечението на корона вируса със ЦДС. Ясно се вижда, че хлорния диоксид показва ефективност при лечение на корона вируса и няма негативни странични ефекти, за които погрешно се твърди от FDA или други контролни органи. Тези органи просто са копирали уж данните за вредността , без някога лично като представители на здравеопазването да са проверили вредността (от ЦДС)-което са длъжни и трябва да направят. Всички резултати от изследванията/лечението (в Гуаякил) са нотариално документирани и са предоставени отворено за сваляне от Интернет за да се изчистят всякакви съмнения.
´´´´´´´´´´´´´´´´
https://lbry.tv/@Kalcker:7/100-Recovered-Aememi-1:7
Публикувай отговор