Боливия полудя по ЦДС срещу Ковид 19

Ако трябва да препоръчам на някого химическо лекарство за болести от всякакъв вид, бих избрал това.
radoraev
Участник
Мнения: 83
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Боливия полудя по ЦДС срещу Ковид 19

Мнение от radoraev »

От Mihaela Stoyanova
част 1 до 4:18 секунда : Здравейте скъпи мои приятели, надявам се че сте добре. Много благодаря за всичко, чувствам много добре и продължаваме да помагаме на още хора. Искам да оставя това съобщение за всички които слушат защото е важно да се знае в тази паника за хлорния диоксид с помоща на който толкова много животи са спасени. Iискам да се обърна към една част от вас: Току що приключиш със слушането на толкова много лъжи от директора на здравната организация, това е някаква лъжа, че хората не умирали от липсата на кислород, а от каквото и да е и не иска да разбере, че хората умират именно от липса на кислород. И един приятел от правителството който каза, че ние сме тролове които говорим глупости, че хората умирали от липса на кислород и атакуваме регионалното управление с изказванията си. Ще ви кажа господа, колко жалко за вашето незнание и тотална липсва на информираност. Сега ще се върна към другата част ос слушащите. Надявам се че от пациентите на които помогнах да оцелеят с тази невероятна субстанция (хлорен диоксид), помогнете ми в даден момент защото тук не е Америка и аз ще преживея, ако трябва чинии на пазара ще продавам, но няма да се откажа и ще оцелея. Хората които се нуждаят от хлорния диоксид, които не се интересуват от икономическите печалби, моля ви говорете за ползите и не умирайте от липса на кислород. Аз се чувствам перфектно и благодаря на всички които ми предоставиха тази субстанция. Чакаме доставка на концентрата който ще разпределим по различни градове, но не стига и транспортирането му не е лесно. Отделили сме 6 хиляди за да купим натриевия хлорид и лимонена киселина концентрата които са ни нужни за да направим хлорния диоксид. С тази доставка ще направим една масова продукция заедно с инженера по химия. Предвиждаме продукция от 20 литра на ден от готов за консумиране хлорен диоксид под формата на инжекционен разтвор, който ще се инжектира на пациенти които са в супер критично състояние. Работим с много доктори, като доктор Арлете с доктор Омар Родригес, който ми е приятел от университета по един протокол за пациенти които се нуждаят от респириране. Благодаря много за обединението на силите за да създаден едно медицинско студио където ще се приготвят протоколите които са необходими и искам да документирам, че това е реално и това не е някаква измама а е истината която се случва. Добре мои приятели извинете ме но оня ден бях настинал и изтощен, но само с протокола от хлорен диоксид и само доза от 30мл на ден съм добре. Господа най-големия страничен ефект който може да получите е само една диария. Престанете да говорите глупости, че това е една опасна и лоша субстанция, която може да те убие, да ти докара много увреждания. Не знам кои са тези автори които твърдят това, но аз продължавам да твърдя, че хората умират от недостиг на въздух.
Държа да отбележа, че не съм професионален преводач, ако някой има забележки да коригира. част 2 до 7:15 секунда :На тези хора им пука, че тези хора умират от недостиг на въздух, не им пука, че тази субстанция (хлорния диоксид) може да оправи недостига на въздух и да не стига до там, че може да подобри живота, повече се тревожат за това, че субстанцията може да ти докара диария. Тревожат се, че тоалетните чинии ще се препълнят с диария, а не да помогнат да хората да могат да дишат и да живеят. АЗ съм тотоално разочарова от всичките тези автори. Аз сикам да помагам искам да ми помогнете да помагам на хората. Създали сме едни екип от хора заедно с мен, като събираме все повечето о лекари и добри мои приятели. Благодарен съм на господ за това което ми прати по време на пандемията в Ухан, аз бях покосен от Ковид, аз медикът. Работех с по сто пациенти с ковид на ден и много мои колеги също бяха покосени. Сега оздравявам и за това в момента не мога да помагам в болницата а съм в нац, където правя тои запис заедно с моя брат Педро който ми помага и ми помага при дишането. Така приятели мои ако не можете да дишате свържете се с нас, пратете някой от семейството за субстанцията. Не ни интересува дали имате пари или не, дали можете да платите или не. И да не можете пак ще помогнем. Ако можете да сътрудничите, имам приятели които просто сътрудичат за повече сусбтанция. До момента това което са ни оставили са 6 хиляди защото за по малко количество цената е двойна. Трябва ни достава на това което са ни оставили. Имам еидн приятел който ми предложи транспорт гратис с кола от Лима. На всеки 24 часа правим минимум 20 литра от хлорен диокси за да продължаваме да се подкрепяме и сътрудничим. Господа ако можете да си платите добре, но и да нямате пари и да не можете да си платите пак ще ви дадем. Няма да оставим никой да умре. Аз бях много зле, бях изтощен. Имаше пациенти който като ги виждах колко са зле не се чувствах добре от това като знаех, че могат да бъде различно ако бяха приели хлорен диоксид. (след обедната ще продължа)
По-бавно става понеже съм и на работа, част 3 до 11:59 минута:
Чувствах се толкова зле за това, че не съм казал на всички, знаейки, че ако приемат хлорния диоксид ще е различно. Един индустриален инженер който го взема Кинтана който живее в Лима който се включи в тази кауза. Така че скъпи приятели това е реално, искаме субстанцията да стигне до целия народ. Моля ви всички които искат да сътрудничат да ме намерят в Watsapp и да напишат само deseo colaborar (искам да сътруднича). Защото наистина имам милиони съобщение на които не мога да прочета всичките и да отговоря. Сега се чувствам супер добре и с една позитивна енергия и чувството, че можеш да дадеш полезна информация. Благодаря на всички чудесни хора, които ни съдействат и са до нас. Мои приятели моля подкрепете ме, изчакваме да ни пратят субстанциите и господа трябват максимум 3 седмици употреба и няколко литри за да сте добре. Трябват ми сериозни хора, помогнете ми да стигнем до по-малките градове. Ако някой има болен човек, елата и ме вземете с колата, ще дойда, ще дойда като медик, защото аз имам сътрудници и хора които ме подкрепят за да се случи това. Нека да направим повече, ние не чакаме институциите. Ако утре някой от тях ме пита дали си е заслужавало, ще му отговоря, че дори един спасен човешки живот си струва! Само дори един, човек да се почувства по-добре и да се излекува си струва! Искам да благодаря на всички хора които ме подкрепят! Моля ви не умирайте от липса на кислород! Има много тролове и един приятел в правителството който е създал група които са тролове и говорят глупости. Да не дава господ този човек да се разболее и да се нуждаят от Хорен диоксид и да не може да го намери заедно с групичката му. Извинете ме не съм ядосан, просто са уморен защото се опитваме да помогнем и да спасяваме. Приятели нека да направим това нещо голямо защото Хлорния диоксид възстановява и спасява животи. Тежен съм когато видя тетрадката с записани хората, изоставени и са оставени да умират вкъщи сами, затова хора, ако ме познавате и дори и да не е познавате аз ще ви помогна. Ако си ми приятел и дори и да не си ми приятел аз ще помогна, защото никой не заслужава да умре при положение че има лечение! Господа управляващи направете безплатна доставката и я освободете, ако трябва ще говоря всеки ден с вас и със всички институции, за да достигне до нас лекарството за да имаме наличен хлорния диоксид.
част 4: Това е реално! Много хора ме подкрепят. За това (изброява тези които иска да го подкрепят от институциите, учени и доктори). Опитваме се да спасим цивилното население. Ще съм ви много благодарен ако ни подкрепите. Не ме интересува дали трябват кредити или не трябват. Мех и хората които работят с мен не ни интересува това. За мен и хората които работят мен е важно да излекуваме хората, кредитите ще ги възстановим. За нас в меента ни интересува и е важно да помагаме и да лекуваме, нищо друго не ни интересува. Наистина моля ви. Ама, че времена, Много от хората страдат и болниците са пълни с болни. Моля ви разрешете а семействата на тези хора сами да изберат лечението на близките си които са ваши пациенти, а не тяхната смърт да тежат на вашата съвест. Господа медици помогнете, моля ви помогнете ми да ги спасим,. Защото Хлорния диоксид е единственото решение в тази масова паника. Е което дава ефекти за броени часове. Имам позната която работи в здравеопазването сподели за пациент който не са могли да респирират и са приложили неврална терапия. Каза ми, че му дала една доза от хлорен диоксид, защото нямало повече, имала само резерва понеже свършил, го накарали да се чувства по-добре. Само една доза от хлоред диоксид. Това ме накара да се чувствам много добре и радостен . Срам ме е като виждам какво се случва в институциите, защото за тях такъв проблем не съществува. Трябва главите им да са пълни с лайна, за да изричат такива лъжи и такива глупости. Директорката на здравното министерство излезе и каза – Не умират от липса на кислород. Как не ви е срам като медик да изричате такива лъжи, а от какво претендирате, че умират госпожо? Да изричате такива лъжи и да криете истината по такъв безобразен начин. Колко ме е яд яд да слушам такива неща! Да слушам как говорите глупости и сте изоставили работещите в системата, да оставяте хората да измират, защото в главата си имате чип. Вместо да потвърдите. Вместо да позволите използването на протоколите за да помогнете на хората и ние да помогнем. За да ги опазите. Какво разочарование сте госпожо, какво разочарование само да ви слуша човек. И наистина приятели мои, ако има при вас много инфектирани, звънете на този телефон в Лима, ще ви доставим. Като свършим с резервите ще доставим. Който може да го плати да го плати, който не може не се притеснявайте. Защото трябва да продължим да лекуваме и да доставяме. А хората които искат да сътрудничат, споделяйте и дарявайте. Благодарим ви за доставянето. Благодарим ви за това. Ние даваме една кислородна бомба с помощта на хлорния диоксид под каквато форма е нужна. Защото кислорода липсва, а с помощта на оксидиране с хлорния диоксид, той се освобождава миктротромбите които освобождават кислорода в дробовете. Защото не са засегнати алвеолите, засегната е циркулацията в дробовете и хлордния диоксид помага на циркулацията, освобождава групата от клетки които освобождават кислорода и го доставят в дробовете. Именно липсата на кислород кара пациентите да се чувстват толкова зле. Искам да помоля хората в институциите които не се интересуват от транспорта на субстанцията, моля ви помогнете ни да спасим човешки животи!
Част последна: Махнете таксата, моля ви подкрепете ни! Благодаря на всички хора които ме подкрепиха (изрежда имената на хората които са го подкрепили и са му помогнали). Благодари и на всички доктори които го подкрепят и използват за да продължават да спасяват животи. Всеки ден ставаме все повече! Надяваме се, че това ще промени нещата и ще спасим животи! Господа автори, моят дългогодишен опит ме кара да застана зад думите които казвам, без да има значение дали съм учен или не съм. Без да мисля правилно ли е или не е правилно. Като гледам какви публикации издавате от доста време, не ме интересува киж интереси защитавате, не ме интересуват интересите, интересува ме аз да не съм замесен в тези интереси. Интересува ме да спасявам човешки животи с хлодния диоксид. За не го рекламирам или предлагам за други заболявания. Аз в момента го предлагам като лечение, ако сте болни от Ковид. Ако сте болни от Ковид пийте Хлорен Диоксид който се приема през устата. Не можете да получите токсичност, защото дозата не е токсична. Имам много примери на хора които се лекуват вкъщи и го приемат и се чувстват много добре защото го приемат. И дишането им е добре защото приемат 2 молекули кислород и се отделя хлор който ти дишаш. Искам да кажа на тези автори, които пишат, че е токсично, че това са глупости. Ще се свържа с още доктори, ще се свържа с хора със всякакъв транспорт, коли, мотори, самолети за да ни помогнат с транспорта на хлорния диоксид за да го доставим. Ще хлорираме водата ти, няма да ти даваме някакво друго лечение. Ще подобрим водата ти която ще ти даде нужния кислород за да оздравееш. Това беше от нас.
(https://m.-----.com/story.php?story_ ... 4360506724)

radoraev
Участник
Мнения: 83
Регистриран на: 17 Дек 2012 21:32

Re: Боливия полудя по ЦДС срещу Ковид 19

Мнение от radoraev »

Не ми дава да пейстна линк към видеото, което е във Фейсбук
Що така?
https://m.-----.com/story.php?story_ ... 4360506724

ivangp
Site Admin
Мнения: 4539
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Боливия полудя по ЦДС срещу Ковид 19

Мнение от ivangp »

Има някаква забранена дума в линка към видеото.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор