Страница 1 от 3

Панически атаки,разстроен стомах!

Публикувано на: 12 Фев 2012 16:01
от GokuSan
Здравейте на всички пиша във този форум,защото имам чувството,че не мога да справя сам вече с тия проблеми.
Имам стомашни проблеми(гастрит) който е породен от паническото разстройство 99% съм сигурен.
Имал съм сравнителен успех със ТЕС,но не достатъчен да залича тия моменти и да усетя истинско спокойствие на моменти съм много спокоен обаче като ме обхванат негативните мисли и просто всичко се превръща с главата надолу.Не искам да се обръщам към психолог или психиатър просто тия лекарства не са работа за никой а съм и само на 20 има някаква основна причина за проблема но нз дали мога да я открия сам за това се обръщам към отзивчивите хора в този форум :)
Благодаря ви предварително!

Публикувано на: 12 Фев 2012 17:35
от MAG2001
GokuSan, здравей, много се радвам, че вече си пробвал ТЕС и си му видял ефекта.Ама аз не можах да схвана като те прочетох кое всъщност в момента ти е по-голям проблем-гастрита или паническите атаки.Кое искаш първо да изчистиш?!
И когато
като ме обхванат негативните мисли и просто всичко се превръща с главата надолу.
в този момент тесаш ли?!това което чувстваш?!
Според мен поне за сега можеш да пробваш сам и с помощ от форума да намериш облекчение, според мен поне за сега не търси психолог или психиатър, моето мнение е , че , да, вече се срещат и такива дето искат и могат да ти помогнат, не само да те пързулнат по клиничната пътека и да ти изпишат последният писък на фармацевтичната наука..но преди това ТЕСай, може и да отпадне необходимостта от посещение при тях, а ако се наложи да ги търсиш- вероятността да попаднеш на някой, дето може да ти е полезен, след като си се поизТЕСал е по-голяма.
Успех!И благодаря! :D

Публикувано на: 12 Фев 2012 17:51
от GokuSan
Ами благодаря за отзива значи пробвал съм да ТЕС-ам стомашните проблеми с не особено голям резултат което по пътя на логиката означава,че трявба емоциите да ТЕС-ам,обаче във един момент когато съм го правил за паниката чувството става неконтролируемо и не мога да продължа въпреки че знам че това е добър знак или може би просто не успявам точната причина да нацеля и реших да се джойнна във този форум за малко морална подкрепа знам доста за ТЕС и съм го използвал много успешно на моменти,но основното от което искам да се избавя е (страха,паниката,притеснението) които са свързани със стомашните ми проблеми примерно като получа киселини и веднага отвътре ме обхваща едно чувство на страх опитал съм да го тесвам но някакси безуспешно незнам.

Публикувано на: 12 Фев 2012 18:00
от MAG2001
ОК, опиши как си ТЕСал досега
избавя е (страха,паниката,притеснението) които са свързани със стомашните ми проблеми примерно като получа киселини и веднага отвътре ме обхваща едно чувство на страх опитал съм да го тесвам но някакси безуспешно незнам
Как го ТЕСа, с каква декларация и каква НФ

Публикувано на: 12 Фев 2012 18:36
от GokuSan
Пробвам нещо от рода на "Въпреки че чувствам този панически страх във стомаха си или в други части от тялото аз напълно и безрезервно обичам и приемам себе си.Продължавам така докато се успокоя,но определено много ме притесняват симптоми като чувстото на топлина в главата ми мислите.че ще изгубя контрол над ситуацията или че може да стане по-силна паниката.Най-вероятно трябва да наблегна на тях за да се разчупи тоя омагьосан кръг.

П.С Знам че тва ще ми помогне,защото бях гледал един филм с Гари Крейг нов от 2010та или 11та беше и ставаше дума за войници с ПТС(Постравматичен Стрес) и как им изчистваха лошите преживявания с ТЕС със невероятен резултат.който дори години терапия не би направил едно кутре пред това и се изумих,че моя проблем не е като не тия хора такава травма тежка и за това смятам че с много работа и насоки ще успея да се изчистя :)

Публикувано на: 12 Фев 2012 18:52
от ivangp
Какво значи - Чувството става неконтролируемо?
Обясни подробно! (емоции и физически усещания)

Публикувано на: 12 Фев 2012 19:15
от GokuSan
Ами става ми все по-топло пулсът ми се ускорява започва някакво странно стягащо чувство във стомаха ми или се подува някакси. Също вълна от топлина ме облива конретко във главата ми ми става много топло което още повече ме притеснява.Конкретно почти всеки от симптомите ме кара да се притеснявам.
Засега това мога да дам като инфо като трябва нещо ще допълня.

Публикувано на: 12 Фев 2012 19:18
от ivangp
Всеки от физическите симптоми да се ТЕСа до изчезване, както и притеснението от тях. Действай и пиши след седмица как е!

Публикувано на: 12 Фев 2012 19:28
от GokuSan
Благодаря Иван ще пробвам тази седмица малко предизвикателство ако се нуждая от насоки ще пиша във форума.

Публикувано на: 03 Мар 2012 15:23
от GokuSan
Здравейте и Честит 3ти март първо желая всичко най-хубаво на всички сънародници тук във този форум най-вече здраве.
Не съм писал скоро,защото нямах много време за ТЕС по принцип да работя в дълбочина със проблемите си,а имах и изпитна сесия която за щастие завърших успешно.
Сега по темата ТЕС-ах се малко през идните дни да намалея малко притеснението ми от някой симптоми имам сравнителен напредък но стомашните ми проблеми не са отшумяли фактически диагнозата ми е гастрит също ми се образуват киселини и подуване понякога когато ям определени работи 200% съм сигурен,че той е свързан със емоциите ми,но отделно съм допринесъл към него със лош режим на хранене сега се храня добре здравословно от близо месец не вземам никакви хапчета на моменти съм добре на моменти не толкова зависи какво ям алкохол също не съм вкусвал от месец само остава да си подобря схемата на съня т.е да си лягам по-рано а се радвам че със съня си нямам проблеми по принцип.
Така проблема обаче нали продължава пробвал съм да ТЕС-ам симптомите си със не особено добър резултат,а в началото на миналия месец ходих при една жена да ми направи няколко сеанса със биоенергия които бяха много отпускащи донякъде повлияха добре на общото ми здраве а и жената също беше специалист вътрешни болести.
Като цяло каза енергийно,че съм бил по-добре,но съм много емоционален и вземам нещата на вътре и че стомаха и червата са ми слаби места и наистина е така защото когато чувствам притеснение(anxiety) както му викат на английски ми се свива стомаха почва да се чувства някакси разтроен,нервен стомах му викат също та моля хората тука за насока да ми помогнат,че да спра да си причинявам повече вреда

Публикувано на: 03 Мар 2012 18:22
от гената
Обърни внимание на това което казваш,че много навътре вземаш нещата.
Сподели повече от какво се притесняваш?Какви страхове имаш?Киселините е възможно да се появяват в моменти когато се страхуваш от нещо.
Въпреки,че съм много емоционален и се натоварвам много от ........,от което чувствам болки в стомаха,аз .....
Можеш да опиташ като промениш-Въпреки,че вземам нещата навътре или да конкретизираш точно за какво става въпрос. :idea:

Публикувано на: 05 Мар 2012 17:01
от msm
Здравейте и от мен! Аз също съм с ПА и отделно имам рефлукс, които може би са свързани, незнам. Изчетох доста за ТЕС, включително и книгата на Иван, даже правих малко тес, но бях непостоянна.... а сега ми се иска да започна по-сериозно, обаче незная....откъде да започна.
Преместих се в чужбина от 2-3 дни, за да работя...още не съм започнала работа, но в момента страха ми е,че с тези атаки изразяващи се в / внезапно прилошаване, някакво странно усещане като топлина или нещо подобно през главата и в горната част на корема, прималява ми, сърцебиене, световъртеж и гадене,и съответно само ми се лежи/ няма да мога да работя....иска ми се , да не съм права с това изказване.
По принцип диагнозата, която са ми поставили е вегетативна дистония, но доколкото знам към нея като "подарък" може да получиш и ПА, вероятно съм от тези хора.... та моля за съвет, с кой симптом или усещане да започна?
Само да спомена, че живея в къща с много хора и ТЕС-ане на глас, май е трудно осъществимо, та въпроса ми е на ум може ли да се ТЕС-а и какъв е ефекта му?
Благодаря и ще се радвам, някой да ми даде насока.
Просто знам, че не искам повече да се чувствам зле постоянно. :(

Публикувано на: 05 Мар 2012 17:52
от ivangp
МSМ прочети важните теми тук:
http://emozdrave.info/forum/viewforum.php?f=7

Публикувано на: 05 Мар 2012 17:55
от Alisa
Защо ми се струва, че си тук с ново име, ама същия човек??? :roll:

Публикувано на: 05 Мар 2012 17:58
от msm
Alisa написа:Защо ми се струва, че си тук с ново име, ама същия човек??? :roll:
Изобщо незнам за какво говорите?