Херпес Зостер

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4542
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Херпес Зостер

Мнение от ivangp »

Аз използвам ТЕС от година и непрестанно се удивявам на универсалността на тази техника и на това “какво се появява” докато си почуквам по точките.
Тази история е за херпес зостер и как той бе излекуван за 2 дни.
Аз се занимавам с акупунктура от 25 години и в професионалната си практика съм лекувала много хора с херпес. Много от моите пациенти трябваше да търпят страхотни болки и дори по-лошото е, че някои от тях останаха с увредени нерви и хронична чувствителност в зоната на появата на херпеса.

Един ден когато си взимах душ аз забелязах появата на обрив със съпътстващо го изприщване в лявата долна част на корема ми. Аз веднага разбрах какво е, но все пак реших да се посъветвам и с моят личен лекар. Той потвърди диагнозата – Херпес Зостер.
Негативнните ми емоции веднага започнаха да се проявяват. Затова аз реших, че това е добра възможност да започна да ТЕС-вам.

Въпреки че имам този обрив......
Освобождавам се от изприщването
Освобождавам се от зачервяването
Освобождавам се от вируса
Освобождавам се от страха


В краят на първия ден обривът бе ограничен, в края на втория ден мехурчетата бяха започнали да се свиват и засъхват, в края на третия ден намястот на обрива бе останало само малко петно с леко различаващ се цвят от този на нормалната кожа.
Ако някога съм имала каквито и да е съмнения за ефективността на ТЕС, те бяха абсолютно заличени с този случай. Сега аз използвам ТЕС с всичките си пациенти.

Сюзан Дейвис
Венеция, Флорида

Публикувай отговор