Страница 1 от 1

Вродени малоформации

Публикувано на: 28 Мар 2015 23:36
от Цвети
Здравейте и от мен!
Случайно попаднах на този форум (казвам го с мисълта, че не вярвам в случайностите). Последната седмица изчетох каквото можах в малкото свободно време, което имам. Рових се из темите и чрез търсачката търсих, но не намерих отговор на въпроса, който ме интересува: възможно ли е ТЕС да помогне за вродени малоформации и изобщо възможно ли е каквото и да е да помогне на вродените недъзи и увреждания?
Абсолютно съм убедена в помощта на ТЕС, ЛК и други техники, разглеждани тук (макар че все още не съм пробвала никоя от тях), тъй като вярвам, че първоизточникът на всяка болест е нарушение на енергийния баланс, причинено от самите нас. Т.е. способни сме да върнем тялото към естественото му състояние на хармония и баланс и да се излекуваме. Но в случай, че гените са увредени поначало, ако този баланс е изначално увреден още на ниво ДНК...?
Моля, ако някой може, да даде мнение. Става въпрос за детето ми, с увреждания в крачетата е.

Re: Вродени малоформации

Публикувано на: 29 Мар 2015 22:29
от Alisa
Здравейте, ако още не сте попадали на това, изгледайте го, свързано е с въпроса Ви.

БРУС ЛИПТЪН
„Биология на възприятието“ – на български език https://www.youtube.com/watch?v=Tv4Ep9922SU

И опитвайте с ТЕС, само така ще разберете отговора!
От моя опит ще кажа, че имах обявено за "трайно увреждане" на костици на носа заради тежките очила носени през соца в детските ми години. Съответно нямах достъп на достатъчно въздух, не можеха да ми вкарат и детски размер тръбички за упойка при операция за сливици, когато бях на 28- отдавна бе и не подозирах за ТЕС. Миналата есен при обучението ми при Карл Досън, направихме въвеждащ в семинара ТЕС за капацитета на дишане и познайте – почнах да дишам по-обилно. Физически усетих промяната точно в стесненото място.
Тези дни съм с хрема и при мен се получава нещо като праг в носоглътката и засядане на секрет – като тапичка. Даже това бе един от "сигурните показатели" заради който навремето решиха да ми махат сливиците...Ама нейсе! Едва този път се сетих да тесам този праг и пак имаше осезаем моментален ефект – просто усетих как мястото се отваря като кръгъл тунел и няма праг, няма задържане на секрет.
Така че – кураж! Не спирайте да опитвате!
:)

Re: Вродени малоформации

Публикувано на: 30 Мар 2015 22:11
от ivangp
Опитвайте ТЕС за каквото се сетитие. Вероятността да си помогнете с нея е много голяма.
Помнете, че едно е вероятност, а друго в гаранция. Няма гаранции за нищо в живота.
Така, че няма гаранция, че ТЕС ще проработи във вашия случай, но има голяма вероятност.
Гените не са непроменими. Те както и всичко друго са само енергия организирана по определен начин. Пробвайте, така или иначе нямате какво да губите.

Re: Вродени малоформации

Публикувано на: 05 Апр 2015 21:32
от Цвети
Благодаря и на двамата! Започнах с опитите :) Доста ми е сложно и объркано всичко, но постепенно ще се ориентирам.

Re: Вродени малоформации

Публикувано на: 06 Апр 2015 11:22
от ivangp