Възможно ли е да се премахне болката с ТЕС

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
Dreamer
Участник
Мнения: 15
Регистриран на: 20 Сеп 2006 19:59

Възможно ли е да се премахне болката с ТЕС

Мнение от Dreamer »

Малко си падам фантазьор,но вчера си мислех след като ТЕС помага за толкова физически проблеми неможе ли да премахне напълно чувството на физическа болка например чувството на болка при изгаряне:"Въпреки,че ме боли когато се опаря".Звучи доста налудничаво,но невъзможно ли е? :roll:

ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Не знам. Не съм пробвал. Пробвай и пиши :shock:
Аз лично бих искал да ме боли когато ръката ми гори, иначе как ще се сетя да я дръпна от огъня. Същото се отнася за всяка травма. Болката е там за да ни предпази от по-нататъшно влошаване на състоянието поради неправилни действия от наша страна. Това се отнася за пресни рани и травми. Ако раната е зарастнала и травмата е отшумяла, но болката остава, тогава вече имаме проблем, който трябва да се отстрани с ТЕС. Прилагането на ТЕС върху пресни рани обаче ускорява излекуването им, тъй като позволява изпращането на по-голямо количество енергия към раната и по-добро хранене на тъканите. :)

iva_8503

Мнение от iva_8503 »

Ровя си се из форума и препрочитам теми, та само минавам да кажа, че при мен ТЕС помага за всякаква болка, дори за изгорено, пробвала съм не един път на изгорен пръст на котлона,"въпреки,че ми пари/гори/ пръста...,въпреки,че се опарих и боли..."но казвам точно кой пръст, след мах.3 ТЕС-та не боли, не гори, не пари :wink:

Публикувай отговор