Безплодие (невъзможност за забременяване)

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4481
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Безплодие (невъзможност за забременяване)

Мнениеот ivangp » 02 авг 2007 15:03

От Капри Каландра

Наскоро имах страхотен успех с безплодие, който трябва да споделя. При мен дойде клиентка която не можеше да зачене. След като бе изпробвала всичко което конвенционалната, модерна медицина могла да й предложи и няколко десетки хиляди долара по-късно, тя стигна до мен.

Аз никога не бях имала шанса да помогна на някого с подобен проблем преди това, но бях много развълнувана от предоставената ми възможност и предизвикателство. Започнахме сесията с изследване на детството й. Аз я питах за вина, тъга и гняв свързанисъс случки от детството й, като се надявах да открия корена на проблема. Когато стигнахме до обсъждане на баща й всичко си дойде на мястото. Тя бе погребала огромно чувство на вина дълбоко в душата си.
Баща й бил диагностициран с рак, когато тя била тийнейджър. По това време тя не обърнала голямо внимание на това и била много по-загрижена от това да бъде с приятелите си отколкото да обръща внимание на баща си. За много кратко време обаче болестта на баща й се развила и той починал. Тя се виняла , че не се е грижила повече за него и че не е прекарвала повече време с него докато е бил жив. Тя решила че по натура не е достатъчно добра в това да се грижи за някого, което от своя страна било асоциирано с неспособност да се грижи добре за бъдещото си дете. Ние се заехме веднага с този проблем.

Въпреки че аз изпитвам тази огромна вина тъй като изоставих баща си когато бе болен..............

Въпреки че единственото за което ме бе грижа бяха приятелите ми........

Въпреки че се страхувам че няма да съм добра майка...........

Ние направихме 3 кръга по точките с тези настройки и лсед това завършихме с един кръз за прошка

Въпреки че всичко за което мислех бяха приятелите ми, аз си прощавам.........аз съм добра майка...............аз съм добра майка..........аз съм добра майка.

Два месеца по-късно, след нашата единствена сесия, тя бе бременна. Тя ме препоръча на още четири други жени. Три от тях забременяха в следващите 3 месеца. Четвъртата всъщност имаше повредена матка от предходна хирургическа операция.

Интерсното е че всички тези жени имаха вина свързана с бащите им. В даден момент от живота си те е трябвало да поемат грижите за някого и не са го направили по една или друга причина. Те всички се виняха за това и след като веднъж бяха освободени от тази вина с ТЕС и си бяха простили, забременяването вече не бе проблем.

Oще веднъж ТЕС проработи там където всичко друго не би успяло.

Нека наблегна на факта, че всички тези жени не използваха каквито и да е други методи на лечение или въздействие по времето когато аз работих с тях и всички те имаха само по една единствена сесия. Друга важна подробност е, че след като те се бяха освободили от негативните си чувства, които блокираха емоционалната им свобода връчката с партньорите им също разцъфтя в много отношения. Това е отличен пример за честите и неочаквани, благоприятни странични ефекти от ТЕС.

Обичам да използвам ТЕС за нови неща. Тя никога не престава да изненадва приятно и да изумява хората с резултатите си.

Искренно,

Капри Каландра
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4481
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Мнениеот ivangp » 16 ное 2008 09:23

Е и аз вече мога да се похваля с първия си успех с ТЕС в тази връзка.
Всъщност това ми е второ бебе за което съм допринесъл. Но за първото само убедих майката да направи една очистваща диета. И там само това бе достатъчно. Тук падна яко ТЕСане, визуализации и някои други техники бяха приложени.
След 3 месеца работа основно с жената (само 2-3 сесии с мъжа в двойката), преди няколко дни ми съобщиха радостната новина, че тя е бременна. Бъдещата майка обеща скоро да опише през какво е минала, така че ще оставя на нея подробностите.
Само ще наблегна на факта, че и при нея имаша проблем с баща й, макар и да не бе вина.
Според мен основният проблем на на жените които не могат да заченат е страх и/или нужда от прошка. И те трябва да простят на някого (най-често на баща си) или на себе си.
И искам дебело да подчертая, че казвам основен, а не единствен проблем.

Отне ми 3 месеца да намеря начин да накарам жената да прости. Ако бе простила по-рано, вероятно процесът щеше да е много по-кратък.
Но всяко зло за добро - за сметка на този дълъг процес на работа върху себе си тя коеренно си промени мисленето, светогледа и живота. А аз мисля, че открих начин за по-бързо прощаване. :)

Чувствам се много горд и щастлив, все едно аз съм го направил това бебе. :)
Дай Боже всекиму :!:
Последна промяна от ivangp на 03 дек 2008 00:05, променено общо 2 пъти.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Zlobcho
Участник
Мнения: 8
Регистриран: 03 авг 2008 14:33

Мнениеот Zlobcho » 19 ное 2008 12:24

Това е прекрасно! Честито! ПОздравления и за теб и за щастливите родители! :D

Кажи моля те обаче, какъв е проблема, ако става дума за мъжа. Т.е. според изследванията проблема за забременяването не е в жената. Не знам дали мъжа си е правил изследвания, по които да кажат - ето заради това не можете, но ... не знам дали се изразявам ясно ...
За жена, която не може да зачене е страх и/или нужда от прошка, а за мъж? какво е? :) според теб?

Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4481
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Мнениеот ivangp » 19 ное 2008 20:42

Мисля, че разбирам въпроса и ето какво е моето мнение.
При мъжа, ако всичко е наред с подвижността и качеството на сперматозоидите, дори да има психически или емоционални проблеми, те не могат да повлияят на процеса на зачеване. Тъй като след като напуснат тялото му той няма вече как да им влияе. Не може да ги контролира. Т.е. ако един мъж има каквито и да е проблеми с това партньорката му да зачене, той би саботирал процеса, като унищожава оплодителната способност на сперматозоидите си докато са още в него.
Ако има проблеми с подвижността или качеството на сперматозоидите обаче, със секса като цяло и т.н., тогава трябва да се работи и с мъжа.
Жената е друго нещо - след като попаднат в нея сперматозоидите тя има пълен контрол над тях, както и над собсвените си или имплантирани яйцеклетки. Тя може буквално да ги унищожи като произвежда необходимите за това химически вещества. Да отхвърля оплодените яйцеклетки и т.н.
В гореописания случай имах 2-3 сесии с мъжа, но не мисля, че проблема бе в него. Направихме тези сесии за да се ориентирам в ситуацията и да елиминираме всяка възможност за проблеми от негова страна.
Само да поясня, че с тях работихме 3 месеца, но се виждахме горе-долу веднъж седмично. След което им казвах какво да правят сами до следващата ни среща. Т.е. те изиграха огромна и решаваща роля в решаването на проблема си.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Zlobcho
Участник
Мнения: 8
Регистриран: 03 авг 2008 14:33

Мнениеот Zlobcho » 20 ное 2008 11:47

Ясно! Схванах разликата! Благодаря ти! :)
Но тогава идва логичния въпрос, каква би била причината да има проблем с подвижността и качеството на сперматозоидите?! нали?

Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4481
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Мнениеот ivangp » 20 ное 2008 12:24

Да и причините може да са различни - тясно бельо и дрехи, заболявания, стрес, неблагоприятна работна среда, начин на живот и хранене, пиене, пушене, наркотици, лекарства, психични или емоционални блокажи и т.н.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Zlobcho
Участник
Мнения: 8
Регистриран: 03 авг 2008 14:33

Мнениеот Zlobcho » 26 ное 2008 12:49

Тези са ми ясни :)

Имах впредвид в този аспект:

ivangp написа:Според мен основният проблем на на жените които не могат да заченат е страх и/или нужда от прошка. И те трябва да простят на някого (най-често на баща си) или на себе си.

а за мъжете?!

Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4481
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Мнениеот ivangp » 26 ное 2008 19:04

Не знам, не съм работил с мъже с такива проблеми.
Аз като се замисля по принцип с доста малко мъже съм работил. Мъжете не обичат да говорят за проблемите си и да споделят истинските си чувства, особено с други мъже. :roll:
Последна промяна от ivangp на 08 дек 2009 17:51, променено общо 2 пъти.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран: 29 мар 2008 18:32

Мнениеот mayadob » 02 дек 2008 15:23

ivangp написа:[b]...

Чувствам се много горд и щастлив, все едно аз съм го направил това бебе. :)
Дай Боже всекиму :!:

Ех, че хубаво :D
Четох и разказа за това бебе. Поздравления на всички ви :D

BC
Участник
Мнения: 2
Регистриран: 08 дек 2009 15:44

Сходен проблем

Мнениеот BC » 08 дек 2009 16:02

Моят проблем отново е във връзка с бездетие, но не е свързан с невъзможност за забременяване, а с успешното развитие на плода след това. В началните седмици плода умира :( . И така вече три пъти.
Единствения проблем открит от лекарите до момента е високо ниво на клетки убийци в кръвта ми. Това беше открито съвсем наскоро. Започнах да ТЕСвам тази причина, но не сам сигурна във формулировката на декларацията и напомнящата фраза. Искам да помоля за помощ в тази насока.
И също каква би могла да е психологическата причина за това?

Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4481
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Мнениеот ivangp » 08 дек 2009 17:57

Отговори си на следните въпроси:
Какви са възможните негативни последици от това една жена да е бременна?

Какви са възможните негативни последици от това една жена да е майка?

Какви са възможните негативни последици от това една жена да трябва да се грижи за едно дете?

Какви са възможните негативни последици от това аз да имам дете сега?

Какви са възможните негативни последици от това аз да имам дете от мъжа с който съм?

Какви негативни чувства имам към майка си, баща си, семейството като институция?

Не бързай!
Помисли добре!
Напиши всички отговори които ти идват наум. Дори да не ти се струват много логични или съотносими към твоята ситуация.

След това ги ТЕСай всичките.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

BC
Участник
Мнения: 2
Регистриран: 08 дек 2009 15:44

Мнениеот BC » 08 дек 2009 18:38

Мислила сам си за тези неща... ще помисля пак :)
Благодаря много!

Захващам се :)

Dita
Участник
Мнения: 2
Регистриран: 22 авг 2010 17:49

Мнениеот Dita » 22 авг 2010 18:22

Здравейте, и аз имам проблеми със зачеването. Направили сме 8 инсеминации и едно инвитро. При инвитрото бяха оплодени прекрасни ембриони, но бременност не се получи. Спермограмата на мъжът ми е почти донорска. Аз имам редовен цикъл и нормални хормони. Имам тироидит на хашимото от няколко годин в резултат от Чернобил, но го отключик със стрес. Сега ситуацията е овладяна с хомеопатия, билки и малко традиционни лекарства. Имам и атопичен дерматит, но той е генетично обословен от астмата на дядо ми по майчина линия. Лекарите смятат, че имам изразен имунологичен фон заради двете автоимунни заболявания, поради тази причина ме тъпчат с кортикостероиди по време на процедурите, от които съм напълняла с 6 килограма.
За съжаление от толкова влачене по доктори, секса с мъжа ми е доста нередовен и вял.
Тази есен ни предстои ново инвитро и ми се ще да е успешно.
Вече от 3 месеца правя детоксикация по пълнолуние, за да рестартирам имунната си система, но не съм сигурна, че е достатъчно.
По повод на вината, за която по-горе прочетох, изведнъж си спомних, че всеки път когато с майка ми се карахме тя накрая казваше: "Ти ще видиш като станеш майчица" или "Пожелавам ти да си родиш две такива като тебе." или "Аз от ей-такова парче месо съм те отгледала, а ти сега така да се държиш"
Мислите ли, че има някаква връзка?
Записала съм се за семинара през септември, смятате ли че ще ми трябват индивидуални сесии? Колко време е нужно за положителен резултат?

Потребителски аватар
ivangp
Site Admin
Мнения: 4481
Регистриран: 01 яну 1970 02:00

Мнениеот ivangp » 22 авг 2010 20:56

Дита, почети из този форум поне 2 седмици и тогава пак задай въпроси! Засега си твърде неподготвена да питаш. Не си достатъчно отчаяна за да успееш и не си достатъчно мотивирана за да се захванеш самостоятелно с проблема си. Виж през какво са минали други хора и после решавай дали ТЕС е за теб!

Ако все пак решиш че искаш да работиш с ТЕС и да поемеш отговорност за решаването на проблемите си, подготви се за 3 месеца до година ежедневна работа.
Вероятността да успееш е огромна, но лошото е, че имаш алтернатива (инвитрото) и много вероятно мързелът, и нежеланието ти да поемеш отговорност за съдбата си (които са присъщи не само на теб, а на човечеството като цяло) ще те накарат да се обърнеш в друга посока.

Горещо се надявам да греша в твоя случай. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Dita
Участник
Мнения: 2
Регистриран: 22 авг 2010 17:49

Мнениеот Dita » 22 авг 2010 22:20

Благодаря за бързия отговор!
Напълно съзнавам, че по света има хора с много по сериозни проблеми от моите, но когато ви гледах в "На кафе", останах с впечатление, че при този метод вярата в успеха идва със самата практика.
Вероятно ако прочета фоума ще съм по-информирана, но е възможно да стана и по-объркана.
Избирам да си прочета книгата ви и да пробвам сама.
Мисля, че най-трудно ще ми е да дефинирам проблема и да намеря верните думички за повтаряне, но все пак се надявам, че за 35 години съм опознала достатъчно себе си, за да намеря верния път навътре.
Продължава да не ми е ясно как се процедира в случай, че имаме няколко проблема за решаване (болести за лекуване). Третираме ги успоредно или приоритизираме и ги решаваме последователно във времето? Вероятно на този въпрос ще намеря отговор в книгата.
Всъщност, искам да знам дали освен груповите семинари предлагате и индивидуални сенси?


Върни се в “ПОМАГА ЛИ ТЕС ЗА .......”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта