Рак и много повече.

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
Публикувай отговор
ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Рак и много повече.

Мнение от ivangp »

От Иван: Нарочно публикувам този случай като отделна тема тъй като в него има много пластове и има много да се научи. Той не се ограничава до победата над рака а се разпростира и върху теми като личностно усъвършенстване, пълно приемане на себе си, духовно израстване и т.н.
Четете го внимателно! Тук има много аспекти и много поуки.


От Лорън Милър

На 38 години, с три малки деца и докато преминавах през развод аз бях диагностицирана с трета степен, трето ниво Активно разпространяващ се Рак на Млечните жлези.
Казаха ми, че имам 50% шанс да оцелея. След тази диагноза аз се осъзнах на пода в къщи. Търкалях се от една страна на друга, гърчех се и плаках, биех с юмруци по пода и крещях към Бог- "Защо всичко това ми се случва точно на мен."
Отказвах да повярвам, че всичко това е истина. Надявах се да е сън - един кошмар от който скоро ще се събудя. Но уви.
Въпреки че професията ми бе Треньор по успех ( учех други хора как да успяват в живота) и имах черен колан в Тае Куон До, аз не можех (не знаех как) да се боря или да науча себе си как да се справя с тази диагноза.

"Мъжете в бели престилки" (лекарите) ми казаха, че имам 50% шанс да оживея. За по-малко от 2 години аз изтърпях 16 курса на химиотерапия (включително "Червения дявол"), двойна мастектомия, 6 седмици ежедневна радиация, една година на Херцептин (вливан от банки в кръвта), ежемесечни инжекции в корема ( за спиране на продукцията на естроген) заедно с ежедневен прием на инхибитори на естрогена.
Въпреки всички тези интервенции аз бях диагностицирана от "белите престилки" като принадлежаща към ТРЕТА по опасност група риск за рецидив на рака (от 4 възможни).

Започнах да се занимавам се с ТЕС веднага след първите ми два курса анти-канцерогенна химиотерапия, която също така е известна като "Червеният дявол". Наричат я така защото е ярко червена и те удря като дявол. След това лечение страдах от СНСТ (Стресови нарушения в Следствие на Травма), поради което всеки път като видех нещо червено аз получавах болки, свиване в стомаха и повръщане, комбинирано със силна тревожност.
Опитах акупунктура, консултации с психотерапевт и Познавателно-Поведенческа Терапия, но без резултат.
След това ме пратиха на ТЕС терапевт и след само една телефонна сесия аз се освободих от всичките си симптоми на СНСТ.
Започнах собственото си обучение по ТЕС същата седмица и целият ми живот се промени....физически и емоционално.
По-конкретни примери за този обрат са описани по-долу.

Бележка от Иван: Забележете, че само една телефонна сесия е стартирала процеса на лечение, но упоритостта и постоянството в самостоятелното приложение на ТЕС след тази сесия са решаващите фактори довели до успешен край на тази сага и до всички положителни личностни промени. Сесията с ТЕС терапевта е била само катализатора на процеса, който е дал първични резултати и надежда за успех.


Лорън продължава:
Един въпрос си задавам ежедневно: "Въпреки че тези "бели престилки" ми казват, че аз съм в третата по опасност група от рецидив на рака..........какво имам аз да кажа по въпроса сега?"

Аз казвам , че аз никога не съм "имала" рак........ракът никога не ме е "имал". Той просто ме събуди и ми помогна да си спомня коя съм в същност. Не как други хора са ме определяли, а коя аз казвам че съм.
Възстановявайки идентичността си, използвайки ТЕС като средство с което да изтрия вътрешните си стени, покрити с фалшиви "истини", внушени ми от други хора и обстоятелства в живота ми, които аз бях позволила да ме определят като личност. Аз използвах ТЕС за да се върна към истинското си АЗ.

Ето и крайния извод - Аз забравих коя съм в същност и поради това отдадох силата си на обграждащия ме свят и му позволих той да "ме"дефинира. ТЕС е оръжието което използвах и продължавам да използвам ЕЖЕДНЕВНО за да изтрия цялата складирана негативна енергия, свързана с моите неприятни спомени и случки от миналото, които бях заключила в тялото си. Чувствах се сякаш моето тяло казваше:
"Хей жено, ако не се завърнеш към извора и не си вземеш обратно честта, любовта, и не приемеш БЕЗРЕЗЕРВНО всичко което си и което винаги си била под черупката на тези нерешени проблеми, аз те напускам."

За това аз благодаря ежедневно на тялото си, че ме събуди от моя сън...сънят на себеотричането. Исус е казал толкова елегантно: "Обичай съседа си както обичаш себе си!" ТЕС затвърждава тази истина всеки път когато правя Настройка:
"Въпреки че.......аз НАПЪЛНО И БЕЗРЕЗЕРВНО ОБИЧАМ И ПРИЕМАМ СЕБЕ СИ, ТАКАКВА КАКВАТО СЪМ."
И чрез ТЕС аз успях да стъпча диагнозата на "белите престилки" отново и отново и отново.

1. "Въпреки че изгубих цялата си коса, аз напълно и безрезервно обичам и приемам всяка част от себе си...включително голата си глава."

Напомнящи фрази: гола глава, плешива, без коса, АБСОЛЮТНО ПЛЕШИВА, няма дори и зачатък, мъж ли съм или жена?, Каспър -духът, Междузвездни войни, Извънземно.

Изключително важно бе да си дам позволение да наричам нещата със собствените им имена, да призная истината, не да я отричам или завоалирам и така да приема себе си наистина такава каквато съм.

Аз винаги правя кръг по точките с положителна настройка след изпълнение на Основна рецепта за даден проблем:

" Избирам да намеря изобретателни начини да празнувам моята плешивина.

Избирам да се чувствам красива.

Избирам да усетя изобилие от свобода в плешивостта си.

Избирам да привлека красота в живота си днес.

Избирам да видя себе си от глъбините на душата си, с цялата й красота, смелост, сила, упование и любов."


Резултатът - изгубих цялата си коса след първите два курса химиотерапия (тогава не използвах ТЕС), косата ми започна да расте след четвъртия курс!!!!!!!!!! и след 16-тия курс аз влязох за първото си лечение с радиация. Лекарката ме попита дали нося перука!!!!!!!!!!!!!. "Не" - отговорих аз. "Цялата си е моя". Тя бе изумена. Каза че в цялата си практика до сега никога не е виждала какъвто и да е растеж на коса при такова количество химиотерапия. Ура за ТЕС!!!!!!!!!!

2. "Въпреки че "белите престилки" ми казаха че аз мога да имам до 50 различни неблагоприятни странични ефекта от това лечение (тези лекарства), аз избирам да обичам всичко в себе си и да приема цялата позитивна енергия и ползи от това лекарство (лечение).

Напомнящи фрази: Казвам името на лекарството или вида лечение. Например: Аромазин, Аромазин, Аромазин..... по всички точки.
След което правя кръг с положителен избор:

"Избирам да бъда приятно изненадана с прекрасно изобилие от умствено спокойствие и фокус.

Избирам да прегърна всички ползи от Аромазина и разрешавам на тялото си да се освободи от всички негативни ефекти (като често назовавам конкретно някой от страничните ефекти - най-често тези от които най-много се страхувам)."


Резултатът - Преминах през 10 операции, 16 химиотерапии, 6 седмици радиация, една година на Херцептин, Томоксифин, Аромазин. Освен първоначалната ми загуба на коса, няколко белега и потъмняване на кожата (която всъщност изглежда доста добре, като се има предвид колко силно бе обгорена кожата ми от комбинацията на радиация и Херцептин) аз съм без обичайните за това лечение странични ефекти и симптоми. И те липсваха по време на цялото лечение. Щом усетех появата на някой симптом (страничен ефект) аз веднага го пазпертушинвах с ТЕС. Днес мога искрено да кажа, че никога в живота си не съм се чувствам по-силна и по-здрава. Енергията ми продължава да ме удивява всеки ден.

3. "Въпреки че изгубих цялата чувствителност в гръдната си област заради двойната мастектомия (отстраняване на гърдите), аз НАПЪЛНО И БЕЗРЕЗЕРВНО се приемам цялата и всички мои чувства свързани с тази загуба......и ИЗБИРАМ да възстановя и свържа отново ВСИЧКИ нерви в обласатта на гърдите си. Разрешавам на тялото си да направи всичко необходимо за да възстанови ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА в цялата ми гръдна област."

Напомнящи фрази: разкъсани нерви, разрязани нерви, повредени нерви, разместени нерви в гръдната област, травматизирани нерви в гръдната област, не свързани нерви, неправилно срастнали нерви, повредени нерви, стресирани нерви, безчувствени нерви.


Последвано от фрази с положителен избор по точките. И често след това правя по един кръг като сменям фразите на всяка точка една положителна и е дна негативна. (виж тема техники във форума!):

"Въпреки че нервите ми бяха повредени от операциите аз ИЗБИРАМ да предизвикам пълно възстановяване на нервите и чувствителността в цялата си гръдна област."

"Въпреки че нищо не чувствам в гръдната област аз разрешавам на тялото си да свърже отново и възстанови всеки нерв в гръдната ми област. Аз избирам пълно възстановяване на миелиновите щитове(външните обвивки на нервите , които служат за предаване на сигнали между нервите) и всички части на нервите в гръдната ми област."Резултатът - Около 80% от чувствителността в гръдната ми област е възстановена.......и аз продължавам да работя за 100%.

4. "Въпреки че нямам гърди АЗ НАПЪЛНО И БЕЗРЕЗЕРВНО ОБИЧАМ И ПРИЕМАМ СЕБЕ СИ ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ИЗБИРАМ да виждам себе си като красив войн който е излязъл от битка и е ПОБЕДИЛ.

Въпреки че аз имам белези от операции по гърдите си, аз избирам да ги възприемам като физически примери за духовната ми същност: аз съм победителка, красива, смела, силна жена чиято красота блести по-силно от всякога.

Въпреки че аз стоя пред това огледало без коса и гърди, аз приемам всяко чувство и емоция свързани с това, изпълнена с любов, уважение и одобрение на всяка част от тялото ми. Аз избирам избирам да погледна в очите си и да определям себе си чрез струящата от сърцето ми красота. Красотата която бе скрита под външната обвивка на тялото ми и която струи по обилно сега от когато и да било преди."


Напомнящи фрази: без коса и без гърди, плешива и плоска, огледалната ми дефиниция, плешива, безгърда, андрогенна (мъжеподобна), лишена от женственост, плешива, безгърда, Йода (от междузвездни войни), ET (Извънземното).

След това правя кръг по точките с положителни фрази:
" Избирам да се чувствам красива, избирам да се чувствам смела, избирам да простя на себе си всеки друг който е допринесъл за моята липса на коса и гърди, избирам да празнувам и уважавам красотата на душата си, избирам да имам изобилие от изобретателност и да откривам различни начини да намирам красотата в себе си, избирам да уважавам и почитам тялото си, избирам да вибрирам с честотата на благодарността и любовта и избирам да изпращам тези вибрации към прекрасното си тяло ... всяка моя клетка, избирам пълно възстановяване и крепко здраве във всяка частица от тялото си и по цялата верига на моето ДНК!"

Резултатът - Аз разпознавам, обичам и уважавам красотата си.......есенцията на моята истинска вътрешна красота. Сега повече от когато и да било преди в живота си. Аз празнувам съществуването си и моят "земен костюм" (който толкова красиво обгръща душата ми). Аз обожавам всеки миг в който съм благословенна със способността да дишам. Да , косата ми порастна отново и аз имам някакви подобия на гърди (възстановени чрез реконструктивна хирургия), но моята идентичност не е свързана с тях повече. Аз имам прекрасно самочувствие и усещане за крепко здраве.

5. " Въпреки че "белите престилки" ми казаха че съм в третата по опасност от рецидив на рака група, аз НАПЪЛНО И БЕЗРЕЗЕРВНО ОБИЧАМ И ПРИЕМАМ СЕБЕ СИ, ТАКАВА КАКВАТО СЪМ. Аз избирам сега да утвърждавам и уважавам способността на тялото ми да отприщи и изобилие от здраве и възстанови всяка клетка от тялото ми."

Напомнящи фрази: трета по опасност група, трета по опасност група, рецидив, рецидив, страх от рецидив, страх, страх, страх, страх от рецидив.

" Избирам да дам разрешение на тялото си да излекува всяка своя клетка.

Избирам да чуваствам изобилие от увереност и високо самочувствие.

Избирам перфектно здраве и пълно възстановяване на тялото си.

IИзбирам да изпитвам повече сила и здраве от когато и да било преди.

Избирам да приема с отворени обятия и да приветствам всичко което допринася за здравето и възстановяването на тялото ми."Резултатът - Няма дори намек за рецидив на рака. Чувствам се по-концентрирана, енергична и силна от всякога

ТЕС наистина ме поведе по пътя на емоционалното освобождение, любов и приемане на себе си. Разбира се и до физическо изцеление. За това аз ще съм вечно благодарна. Докато стъпвам по тази земя аз се посвещавам на разпространението на този дар -ТЕС.

С любов и благодарност
Лорън Милър - ТЕС терапевт
Последно промяна от ivangp на 21 Фев 2012 23:02, променено общо 3 пъти.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Аватар
DIETOLOG
Участник
Мнения: 42
Регистриран на: 06 Май 2008 07:24
Местоположение: СОФИЯ

Мнение от DIETOLOG »

Моля се много повече хора да разберат за ТЕС терапията. Преди време бях публикувал мнение за рака. http://www.save-darina.org/component/op ... /catid,23/ и не посмях да пиша повече заради заплаха от админа, че ще изтрие всичко написано.
Последно промяна от DIETOLOG на 08 Авг 2008 23:28, променено общо 1 път.
" Намерението дава насока на чистото осъзнаване " Франк Кинслоу

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Огняне,
прочетох го цялото макар че не бе лесно. Страшно много информация. И това огромно количество информация обърква. Това за метиловия алкохол го бях чел преди няколко години, не помня къде.
Аз лично съм леко скептичен към обяснението на рака с наличието на метилов алкохол, мед и т.н. в хората, защото всички ги поемаме с храната и козметиката, а пък не всички се разболяваме от рак.
Аз залагам на мисленето и емоциите като причинители.
Според различни течения и автори причините са различни.
Но това кой как го обяснява не е важно.
Важното е дали предложената методика за лечението на РАКа е ефективна или не.
И тъй като ти определено имаш много информация по въпроса, аз бих те посъветвал да синтезираш препоръките си в една статия която да не е повече от 50 реда и да пишеш не какво да се избягва, а какво да се прави, да се взема, яде и т.н. Дори да е общо казано, а не в конкретни пропорции или с конкретни имена на билки, продукти.
Иначе настава объркване и човек махва с ръка и отново се доверява на "светилата" в медицината и науката защото така му е по-лесно.
Трябва по някакъв начин да покажем/докажем на хората че могат да се излекуват сами.

Също така ще е много полезно да споделиш собствен опит с раково болни, ако имаш такъв. Т.е. хора които ти си излекувал или са се излекували по твоята методика.
Последно промяна от ivangp на 11 Авг 2008 08:54, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Pepita
Участник
Мнения: 21
Регистриран на: 20 Яну 2008 17:47

Мнение от Pepita »

Всичко това сме го чели вече в предлагания метод за прочистване от паразити от Хулда Кларк. Даже вече и на българския пазар може да се намери книгата й.

Аватар
DIETOLOG
Участник
Мнения: 42
Регистриран на: 06 Май 2008 07:24
Местоположение: СОФИЯ

Мнение от DIETOLOG »

Методиката е на Хулда Кларк и е много подробно описана в нейните книги. Хубаво е, че вече е преведена на Български. Метода е наистина ефективен и полезен. Скоро бях във Варна при доктора с този руски апарат метатрон дето ти казах за него. http://www.oberon-hashimoto-medication.com/diagnose.htm подобен е на този.
Установява на 100% всичко в тялото на човек. Когато знаеш какво те мъчи е по лесно да го премахнеш. Смело мога да кажа, че над 80% от хората са опаразитени. Това филмче от препоръчаните филми го обяснява добре BODY SNATCHERS http://www.zamunda.net/details.php?id=72178
Изумен съм от този апарат. Направи една консултация и ще разбереш, че дори при теб ще се появи нещо. Споменах му за теб, че вече си във Варна и много му е харесала книгата за ТЕС. Аз много я препоръчвам на всеки. Каза, че ще му е приятно да се запознаете. Срещите ми с раково болни са много пъти по малко от диабетно болните. При инсулинозависимите се установява една гадина: ешерихия коли като причинител. При засегнатите от рак ситуацията е обратна на тази при диабетно болните. Вярват прекалено много на медицината и се лекуват неправилно. Най често се обръщат към алтернативните методи когато медицината им каже, че просто са дали вече всичко от себе си и самите хора са похарчили доста пари за неефективно лечение. Съвета който мога да дам като първи освен е да направи преглед на метатрон. По време на продължителен разговор с него или родителите му разпитвам много подробно за обстановката на роднини, свекърви, съседи, баби и т.н. и дали имат подялба на имоти и всичко свързано около хора завиждащи или негативно настроени срещу тях. Трябва да ти кажа, че голяма час от тези хора са си докарали проблемите точно от там. Другите са си го причинили сами с негативни мисли и голяма злоба към други хора. Много е сложно да го описвам това. Не може да бъде разбрано от много хора. Може да ти прозвучи смешно това което ти описвам, но за мен голяма част от това заболяване се дължи на негативно влияние от други лица с точно определена цел. Това не го определям аз. Пращам ги ако е нужно при хора можещи и разбиращи от тази материя. Има доста хора можещи да определят подобни проблеми с измервания и техни си методи. Намерил съм една жена от София работеща в НАУЧНО -ИСЛЕДОВАТЕЛСКИ ЦЕНТЪР ПО МЕДИЦИНСКА БИОФИЗИКА. Взима между 10-20лв. и има записани часове за 1 месец напред. Искам да спомена, че когато причината бъде премахната и човек много бързо се възстановява. Имам няколко неспасяеми случая при които всичко се оправи като в приказка. Много наблягам на позитивното мислене като терапия.
Доста е трудно да ги убедиш в това. Сега вече и с ТЕС наблюдавам, че просто работи и искам да ти благодаря за това, че си написал тази книга.
" Намерението дава насока на чистото осъзнаване " Франк Кинслоу

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

ОК. Това което не ми е ясно е паразитите ли причиняват болестите според теб или психическата нагласа, мисленето и отношението на човека към дадени ситуации или пък странични въздействия на други хора, един вид магии.
Защото ако смяташ че са паразитите, това на мен лично много ми прилича на теорията господстваща все още в ортодоксалната медицина, че бактериите и вирусите причиняват заболявания, а тази теория отдавна бе опровергана и отречена дори от съдателя си Пастьор.
Според мен и паразитите и бактериите и вирусите се появяват в организма за да помогнат на тялото да се очисти от боклуците които се произвеждат при лечението на заболяването, а не го причиняват. Т.е. те са полезни, а не вредни. Тялото се самолекува когато му е дадена възможност за това. А тялото боледува за да покаже че има конфликт/проблем на психическо ниво.
Това е също Един от основните закони в едно ново течение в медицината - Германската Нова Медицина. Която е научно доказана от създателя си Д-р Хамер. Препоръчвам ти да се запознаеш с него, ако вече не си го направил.

Моето и на ГНМ обяснение на заболяването идеално се връзва с това което обясни за делбите на имоти и т.н. психически и емоционални проблеми. Но според мен не другите хора ни причиняват тези конфликти(т.е няма магии и тем подобни), а ние самите (се омагьосваме) с ОТНОШЕНИЕТО СИ към дадената ситуация.
Така че аз съм съгласен че бактерии, вируси и паразити присъстват когато има болест, но не те са причинителите, а болестта е причината те да присъстват там и те са всъщност полезни, защото унищожават/хранят се с болна, мъртва и токсична тъкан, като по този начин подпомагат лечебния и очистителен процес.
И в тази връзка дори някой с някакъв апарат да открие наличието на даден паразит или бактерия в организма ми, това не означава автоматично че те причиняват болест или че трябва да ги премахна, защото те всъщност са или в латентно състояние или ако са активни са полезни.

Не споря за паразитите , нямам достатъчно данни. Но си мисля от собствен опит. Как е възможно човек с рак например да се излекува само като промени мисленето си, визуализира, утвърждава и т.н. Без да се чисти от паразити. А такива случаи има описани. Дори да приемем че паразитите са причината, ако съдим по тези случаи на излекуване чрез въздействие върху подсъзнанието, значи е възможно да унищожим паразитите само с мисълта си.

При всички положения съм заинтригуван и ще се видя с този доктор с Метатрона във Варна за да се тествам и да науча повече за неговите теории, а и за да приложа евентуално лечение, ако ми открие нещо и ще докладвам за резултата. Защото в крайна сметка резултата е важен. Ние можем да си теоретизираме колкото искаме, но резултата определя кой е крив и кой прав. А в повечето случаи всички са прави защото винаги психика, физика и душа боледуват заедно и ако се лекуваме на едно от тези нива се лекуваме на всичките 3 едновременно. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

nas_nina

Мнение от nas_nina »

Здравейте! Отскоро посещавам този форум, както и този за германска нова медицина. Питах там, да попитам и вас - какво бихте посъветвали жена, на която са й поставили диагноза рак на гърдата? Трябва ли да се оперира или може с ГНМ и ТЕС да оздравее?

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Може да оздравее с ТЕС, ГНМ, правилно хранене, визуализации и утвърждения, позитивно мислене, промяна в начина на живот, гладуване и ред други алтернативни методи.
Дали да се оперира или не тя си решава. Тя и никой друг. И роднини и приятели не бива да я притискат да поеме по един или друг път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

nas_nina

Мнение от nas_nina »

И към кого да се обърне за начина, по който може да го направи с ТЕС и ГНМ?!?!

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

С ТЕС към мен, мога да й дам и информация за това какво казва ГНМ по въпроса(теоретични постановки и евентуални причини за заболяването), но не и как лекува ГНМ. За лечение с ГНМ не знам да има специалист в България.
Последно промяна от ivangp на 09 Сеп 2008 09:36, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

nas_nina

Мнение от nas_nina »

Достатъчно ли ще бъде да си купи книгата за ТЕС?

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Никой не може да каже дали ще е достатъчно. Само да си я купи няма да е достатъчно със сигурност. :) Трябва и да използва техниката.
Може да пробва пък ако стане - добре, ако не, значи трябва да се видим.

Напоследък работя с нещо ново което е комбинация от Методът Силва и визуализация под мое ръководство съчетана с НЛП техники и имам страхотни резултати. Стига се винаги до корена на проблема. Може да пробваме и това, ако тя желае. Все още е в изпитателен период все пак и не мога да твърдя с абсолютна сигурност че ще й помогне от раз. Но вероятността е голяма.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

nas_nina

Мнение от nas_nina »

Ох, много е трудно. Ами ако пробвайки с тези техники стане късно и ракът напредне много?!?! Знам, че никой не може да даде никакви гаранции. Но е адски трудно да прецени човек на кого да вярва. . . :(

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Така е. Затова казах, че всеки сам трябва да реши и да поеме отговорност за решението си. Гаранции в живота няма за нищо.
Нямам никакво намерение да убеждавам когото и да е да поеме по този или онзи път. Мога да помогна само на вече убедените.
Давам информация за възможности пък от там нататък всеки сам решава.

Но в тази връзка да ви разкажа за един случай който страшно ме впечатли и остави дълбок отпечатък в мен, както и решимостта да разпространявам информация за алтернативните методи на лечение.

Докато живеех в Австралия гледах едно предаване което се казваше "Чудеса в медицината" и чиято идея бе да се рекламират постиженията на модерната медицина. Както се сещате никой няма да направи подобно предаване скоро за чудесата на алтернативната медицина защото от нея не се правят толкова пари.
Та във въпросното предаване един от епизодите бе за една жена с рак на матката. Всъщност тя бе имала рак някъде другаде в тялото си(не помня къде), който бе опериран вече веднъж и се бе разнесъл в половата й система. След поредица от изследвания лекарят й каза, че ако иска да живее трябва да изрежат всичките й полови органи - яйчници, матка, вагина, анус, част от червата и целия пикочен мехур. При това й даваха поне 5 години живот.
В противен случай й даваха само 2-3 месеца.
Как ви звучи това като диагноза - присъда?:
Решавай дали да те изкормим и да живееш поне 5 години или да си останеш цяла и да умреш след 2-3 месеца.
Жената попита доктора - Това ли е единственият начин?
И той й отвърна - ДА.
Той не й каза - Това е единственият начин за който аз знам и съм учил.
Той не й каза - потърси алтернативни методи и реши сама.
Той не й каза - чувалсъм, чел съм, че има хора излекували се сами от рак, но според мен те са ненадеждни спекулации. А вероятно е чувал и чел, както всеки от нас.
Не, той "специалистът", светилото, най-добрият в своята област й каза - ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ НАЧИН ДА ОЦЕЛЕЕШ.

И така жената се съгласи на операцията. Тя друго и не можеше да направи, защото реално не й бе предоставен избор.
Медицинското чудо се заключаваше в следното. Изрязаха я цялата отдолу. В един момент камерата показваше как се виждаше през нея като през труп на изкормено животно от гърдите до таза й имаше тунел през който свободно преминаваше светлина. След като я зашиха тя нямаше анус и пикочна система поради което й бяха извели две пластмасови тръбички близо до ребрата през които да отделя изпражнения и урина до края на живота си.
Това бе "Чудото на съвременната медицина". Един човек изкормен и доведен до състояние да отделя през пластмасови тръбички до края на живота си, който така или иначе вероятно няма да е много продължителен в това състояние.

От както гледах това предаване реших, че ще разпространявам информация за алтернативите за лечение. Така поне хората ще имат избор. А решението какво да избере и отговорността за него вече си принадлежи на всеки отделен човек.

Така че приятелката ти поне има избор.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

sneji63

Мнение от sneji63 »

Имам молба към "ДИЕТОЛОГ",ако имате информация за този лекар от Варна, който прави диагностика с апарата"метатрон",къде се намира кабинета му или телефон за връзка,моля да ми ги изпратите.Ще Ви бъда много благодарна.

Публикувай отговор