Цистит

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Цистит

Мнение от ivangp »

От Елейн Оливър

Искам да ви разкажа за един от многото ми успехи с ТЕС. Аз съм кинезиолог в Сидни, Австралия и използвам ТЕС от няколко години. Както повечето хора аз съм удивена от простотата и бързината с която тази техника работи. случаят за който искам да разкажа наистина ме смая с бързината с която бе постигнат страхотен резултат.

Имах клиент с хроничен цистит. Тя страдаше от това заболяване през последните 5 години. Когато се срещнах с нея тя бе в агония и се ужасяваше дори от мисълта да отиде до тоалетната. Ние поговорихме набързо общо за здравето й, а също и за това какво се бе случило в живота й по времето когато проблемът се бе появил.(От Иван - търсене на емоционалните корени на болестта.)
Оказа се че проблемът се бе появил скоро след емоционална раздяла с партньора й.
Така че започнахме да ТЕСваме с:

"Въпреки че страдам от този болезнен цистит............"
"Въпреки че аз все още имам някаква болка и уринирам твърде често...."


На третата Основна Рецепта ние се концентрирахме върху метафизичните аспекти на заболяването. (т.е. емоционалните корени) в случая - страхът от освобождението.
Тук искам малко да обясня защото не става много ясно при превода от английски. Работили са върху страхът на жената от това да се освободи от негативните чувства свързани с раздялата с любимия човек и да продължи живота си гледайки напред, а не постоянно обръщайки се назад към миналото и съжалявайки, обвинявайки се и желаейки нещата да бяха различни. Всичко което описвам е обхванато от една фраза. Да се освободя (в случая от миналото)).

Тази фраза съдържаше много истина за моя клиент. Използвахме и утвърждението на Луиз Хей:

"Аз се чувствам прекрасно и с лекота освобождавам старото и приветствам новото в моя живот. Аз съм спокойна и уверена."

След това тя отиде до тоалетната без каквато ида е болка и бе удивена от това.
Говорих с нея няколко дни по-късно и тя сподели, че всичко е нормално и че не е имала никакви симптоми или проблеми с уринирането след нашата сесия. Тя си бе направила тест на урината, при лекуващия я лекар, който бе показал, че всичко е изчистено.
Всичко това отне 15 мин. от началото до края и тя бе излекувана от 5 годишен проблем!

С уважение,
Елейн
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор