Брадавици

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Брадавици

Мнение от ivangp »

Аз пиша за да изразя благодарността си за чудният подарък, който ТЕС е за моето семейство.
Моята 10 годишна дъщеря –Камил -страдаше от 5 години от ужасяващи атаки на брадавици по ръцете, стъпалата и лицето. Опитахме толкова много неща, различни мазила, компреси с чесън, етерични масла и т.н. Те помогнаха донякъде но бяха твърде болезнени за Камил и правеха лицето й да изглежда като изгоряло и кожата на ръцете и да се лющи и пада. През изминалите 5 години аз натривах брадавиците с люспи от картофи, стари почернели кори от банани, масло от чаено дърво и какво ли още не, но нищо не помагаше.
Когато брадавиците се появиха за пръв път на лицето й ние отидохме при лекар, който ни каза че те трябва да бъдат изрязани веднага, или ще се разпространят по цялото тяло.
Бедната Камил! Някой брадавици бяха по устните й, белезите личаха повече от 2 месеца, но брадавиците не изчезнаха. Нови пълчища се появиха и повторната операция само ни коства много болка и пари, но не реши проблема.
Аз знаех, че вирусът който причинява брадавиците, живее вечно в организма и че имунната й система трябва да се подсили. Ние се храним общо взето здравословно, с много плодове и зеленчуци. Пробвахме и ужасяваща “уринотерапия”(пиене на урина и мазане на тялото с нея) няколко месеца, както правят китайците( бележка на Иван – не съм чувал китайците да го правят, по скоро индийците са привърженици на този вид самолечение).

Пробвахме и Хомеопатия цели 2 години. Ходихме при двама различни специалисти, като по едно време дори и професор по Хомеопатия се зае с нас.
На даден етап това доведе до изчезване на брадавиците от ходилата й, така че тя поне можеше да стъпва без болки, но пък брадавиците упорито се установиха по краката, около ноктите и пръстите на краката.
Мислех вече , че ще се побъркам от тревоги и безпокойство около този проблем.
Тя е толкова сладко и красиво дете, и тези ужасни брадавици не само проваляха ангажиментите й като модел (тя имаше няколко предложения в тази насока), но най-лошото бе отражението им върху социалния й живот и смазаното й самочувствие.
Веднъж дори бях повикана в училището й за да ме смъмрят защо не обръщам внимание на детето си и не се заема по-сериозно с проблема й. Другите деца и техните родители се страхуваха , че тя е заразна и никой не искаше да я докосва, освен мен.
Тя започна да се срамува дълбоко от някога красивите си ръце. Не можеше вече да свири на виолина, да държи молив продължително време и трябваше да се откаже от скалното катерене.
Все повече и повече брадавици се появяваха по тялото й и тези по лицето й започнаха да нарастват и да се превръщат в изпъкнали, дебели възли по бузите и брадичката й (като тези на вещиците по картинките от приказките).

Пробвахме и ТЕС преди година, но сякаш нищо не се промени. Използвахме всякакви фрази, за които можахме да се сетим. вече се бяхме отчаяли до дъното на душите си. Вече мислехме, че нищо не може да ни помогне.
(бележка от Иван – ТЕС работи, понякога много бързо, друг път по-бавно. Когато няма резултат, това обикновенно се дължи не на слабости на техниката , а на липса на постоянство и самоанализ на прилагащия ТЕС. Упорствайте и променяйте фразите с които атакувате проблема, резултатите може да се забавят , но със сигурност ще дойдат.)

Аз вярвах, че Камил по някаккъв начин създаваше проблема си подсъзнателно, но не можех да разбера как и защо. Приложихме ТЕС и върху това, но без резултат. Това само я накара да се чувства виновна, сякаш останалата болка и страдание не й бяха достатъчни.

Един лекар ми каза, че някои деца се избавят от брадавиците си като вярват в магическо противобрадавично заклинание. Камил обаче не бе суеверна.
Това все пак ме накара да се поразмисля и реших, че ако е възможно да се избавиш от брадавиците чрез силата на мисълта, то е възможно и да ги създадеш и задържиш пак чрез мислите си.

Понякога имах изблици на ярост към нея, отчаяна, безпомощна и обезверена аз я обвинявах, че нарочно си ги причинява и че не прави ТЕС по 5 часа на ден докато не изчезнат напълно.

Един ден ние ТЕС-вахме нейният страх да остава сама в къщи. Аз карах курсове тази година и по това време тя се прибираше в къщи преди мен. Тя спомена , че се страхува от това , че аз мога да умра и от това какво ще стане с нея ако това се случи. Ние сме само двете, никакви роднини. А и моето финансово положение хич не е цветущо, така че страховете й бяха съвсем основателни.
Аз също се притеснявам за това , но се старая да не мисля за този проблем, докато не съм в състояние да го реша.
Аз мислех, че и за нея е същото, но явно нейният страх е по-силен и може би й причинява брадавиците.
(бележка от Иван – над 80% от хроничните проблеми са с емоционални корени, които не могат да бъдат осъзнати на логическо ниво, поне преди да се приложи ТЕС)

Така че приложихме ТЕС за тези нейни страхове. Не решихме проблема, но поне го изказахме на глас.
За наше удивление на следващия ден няколко от брадавиците бяха изчезнали напълно, все едно никога не ги е имало.
Приложихме кал от мъртво море и продължихме да ТЕС-ваме ежедневно в продължение на месец.
(бележка от Иван – честото приложение на ТЕС върху даден проблем –поне 10 пъти на ден- в продължение на месец обикновено носи резултати, дори да не е открита първопричината за проблема)
Сега тя има само леки следи от белези там където са били най-големите брадавици и 3 точици, които трябва да се изчистят напълно.
Хубавите й ръце се възстановиха в предишният си блясък и тялото й е добре.

Тя вече няма нужда да ми показва , че не всичко е цветя и рози......че дълбоко под повърхността се крие демонът на страха, който разрушава красотата на повърхността. Не е ли странно как работи умът ни? Ние крием болката и преминаваме през толкова несгоди за да подтискаме и отричаме страховете си, което от своя страна ни носи още повече болка.
Камил сега знае. че с ТЕС тя може да се изправи срещу всякакви изпитания.


Благодаря ти Гари!

Ейлийн Клейнман
Мюнхен, Германия
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор