Любовни мъки

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Любовни мъки

Мнение от ivangp »

От Кони Квилхау

Аз бих искала да ви разкажа една история, която има лична връзка с мен - тя включва една телефонна ТЕС сесия с дъщеря ми, която е в колеж сега и която за пръв път бе с "рзбито сърце".

Бележка от Иван: ТЕС работи също толкова добре по телефона, колкото и при лична среща.

Дъщеря ми настоя да ви разкажа тази история, тъй като тя бе впечатлена от това колко бързо тя преодоля любовните си терзания и можеше да продълж напред в живота. Тя мисли, че и други хора трябва да научат за това , за да не прахосват дни, седмици или месеци дори самоизтезавайки заради някой друг, а да продължат напред и да живеят нормално без любовните мъки да разкъсват сърцата им.

Как да излекуваме разбито сърце.

Миналото лято аз имах бизнес среща когато ми се обади дъщеря ми, която по това време бе в колеж, в друг град, на няколко стотици мили от мен. Тя изля върху мен поток от думи от които успях да разбера само, че гаджето й е скъсало с нея и от това много я боли. Аз й обясних вежливо, че в момента съм на важна среща, опитах се да я успокоя и й обещах да й се обадя по-късно при първа възможност.

Звъннах й веднага лсед края на срещата ми. Ние имаме тази майка-дъщеря връзка при която, ако аз й кажа нещо което смятам че ще й помогне, тя побеснява. Затова трябваше да съм много внимателна с думите които използвах.

След като се изтощих да се опитвам да й "налея" мъдрост в главата, при което не постигнах абсолютно никакъв резултат аз реших да я накарам да опита ТЕС. Честно казано не мислех, че тя ще се съгласи с това , но тя явно наистина бе на ръба на нервен срив и бе готова да пробва всичко. Тя вече бе запозната с ТЕС и въпреки че не вярваше, че ТЕС може да й помогне, тя се съгласи да опита, тъй като страданията й бяха непоносими.

Така че, по телефона аз започнах да й диктувам фрази, с които се надявах да намаля напрежението и притъпя остротата на болката й.

Въпреки че сърцето ме боли и приятелят ми бе толкова гаден.....

Въпреки че аз не мисля че някога ще мога да харесам някой друг толкова колкото харесвах Пол .......

Въпреки че живота е гаден и душата ме боли толкова много.....


Ние направихме няколко кръга по точките казвайки думите които дъщеря ми бе използвала за да опише ситуацията. След което направихме една Основна Рецепта за Прошка. Нещо от рода на:

Въпреки че Пол (не е истинското му име) ме нарани толкова дълбоко и се държа толкова гадно с мен, аз му прощавам, тъй като той прави най-доброто на което е способен.

Накарах дъщеря ми да си поеме дълбоко въздух 3 пъти след което ние направихме още няколко кръга използвайки различни фрази и думи за да опишем чувствата й. Като прекъсвахме тук там за да си поеме дълбоко дъх. След около половин час тя бе значително по-спокойна, спря да плаче и да въздиша (което е знак за освобождаване на емоциите). Каза ми, че се чувства по-добре но, че е абсолютно изтощена. Аз й казах да отиде да изпие няколко чаши вода и да се прибира, да си ляга и почива.

На другия ден тя ми се обади за да ми каже, че се чувства страхотно. каза че се е наспала добре и се е събудила с толкова много енергия, колкото не е чувствала от много време насам. Сподели също, че е ходила да поплува, наградила се е с обяд в един ресторант , който отдавна искала да посети и се е обадила на няколко приятели да се видят по-късно.

Тя бе удивена, че болката която е разкъсвала сърцето й предния ден, бе напълно изчезнала. Каза, че е очаквала да се чувства съсипана задмици и месеци наред, но вместо това сега се чувствала страхотно. Каза също, че все още не й е приятно , че нещата между нея и приятелят й са се развили така, но че това вече не я натъжава. Раната в душата й бе зарастнала и тя гледаше с надежда в бъдещето, където я очакаваха срещи с нови и интересни хора.

Дъщеря ми, която обикновенно не оценява усилията ми, буквално ми благодари поне 10 пъти при този наш телефонен разговор. Тя дори ми се обади още веднъж, този ден, само за да ми благодари отново за нашата ТЕС сесия и да ми каже колко добре се чувства. И тези приятни чувства се запазиха дори и сега (6 месеца по-късно)- това е което я удивява най-силно, че добрите чувства се задържаха и болката никога не се появи отново.

Тя настоя да разкажа тази история за да могат хората да узнаят, че не е нужно да прекарват толкова много време в страдания и терзания по тези които са ги изоставили и че могат да заместят страданието с надежда, болката с радост и депресията с енергия само с буквално няколко минутно приложение на ТЕС.

Кони Квилхау
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор