ТЕС за Ефективна Визуализация

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
Alexx
Участник
Мнения: 19
Регистриран на: 28 Май 2010 18:36

ТЕС за Ефективна Визуализация

Мнение от Alexx »

Здрасти отново, на Иван и на всички останали :).Имам един интересен въпрос,относно визуализацията,защото я практикувам от доста време.Предполагам всеки е чувал за силата на визуализацията на желания,как помага на желанията да се случат по бързо,благодарение на "законът за привличането" и активизирането на безграничните ресурси на подсъзнанието.Докато практикувам "визуализация" забелязох че нещата които са най-ясни и реалистични като образи и емоции в процеса, се случват (разбира се ако и вярваш)и то доста бързо,а при тези които немога да постигна тази въображаема реалност не се случват.В някои отношения постигнах доста добри резулатати,но само в някои.Забелязох че не винаги и не със всичко мога да постигна тая,яснота на образите и ситвна чувствителнност, в доста от случаите ми е трудно да се откъсна от действителността и да изпитвам свободно емоцийте които искам.Въпросът ми е следният ... можем ли чрез ТЕС да направим "визуализацията" по реалистична и ефективна и ако може как точно. Благодаря предварително :)

mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Пробвай, трябва да може.
Нещо като "Въпреки, че когато се опитвам да визуализирам един какво си, не мога да постигна яснота на образите и ситвна чувствителнност, ..."
Или "Въпреки, че в доста от случаите ми е трудно да се откъсна от действителността и да изпитвам свободно емоциите, които искам, ...."

Alisa
Майстор
Мнения: 2091
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

:D Пример:
1- ВЪПРЕКИ, ЧЕ
немога да постигна тази въображаема реалност
АЗ ДСЪЛБОКО И ...
2.ВЪПРЕКИ, ЧЕ
не винаги и не със всичко мога да постигна тая,яснота на образите и ситвна чувствителнност,
АЗ ДСЪЛБОКО И ...
3.ВЪПРЕКИ, ЧЕ
в доста от случаите ми е трудно да се откъсна от действителността и да изпитвам свободно емоцийте които искам
......АЗ ДСЪЛБОКО И ...
Ето така става ли :lol: :?:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

puhii
Участник
Мнения: 16
Регистриран на: 05 Апр 2011 09:04

Мнение от puhii »

здравейте, аз искам също да попитам нещо свързано с визуализацията и тес. Преди две седмици започнах всеки ден да си права визуализация,проблемите ми започнаха да се разрешават да не кажа почти веднага..така всеки ден в продължение на една седмица,но от няколко дни ежедневието ми е много напрегнато,работа вечер курсове и не успявам да се отпусна каквото и да правя,съответно не успявам да влезна в алфа ниво и визуализацията няма ефект. Правих какви ли не упражнения за отпускане на мускулите,но постоянно усещам,че са стегнати и нищо не се получава. Сетих се,че тес може да ми помогне,но не зная точно как да процедирам,бихте ли ми дали пример,как точно да формулирам утвържденията си с тес,така че при лягане да успявам да отпусна тялото си напълно? ''Въпреки,че не успявам да отпусна мускулите и тялото си.....'' или може би в положителни утвърждения ''всеки път,когато легна успявам да се отпусна''? Ще ви бъда много благодарна,ако ме насочите :)

ivangp
Site Admin
Мнения: 4527
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

И двата примера, които си дала стават. Пробвай с различни декларации и виж коя най-добре ти действа.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

paraboloid
Напреднал
Мнения: 369
Регистриран на: 24 Авг 2011 16:18

Мнение от paraboloid »

Не можах да намеря от къде четете как се прави тази визуализация? Явно тук всички си знаете, ама подайте малко инфо и насам. :)

ivangp
Site Admin
Мнения: 4527
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Виж Предизвикателството!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

paraboloid
Напреднал
Мнения: 369
Регистриран на: 24 Авг 2011 16:18

Мнение от paraboloid »

Благодаря за отговора, но аз това "предизвикателство за хронични проблеми" вече мога да го декламирам. Лошото е, че като чета какво се разбира под "визуализация", на мен това ми прилича на фантазиране с усмивка. То аз това си го правя цял живот, ама освен дето като малка отнасях по някой зад врата, щото съм се заблеяла, друг практически резултат от него не съм видяла. Пък чета тук, че явно действа. За мен това означава, че аз или не разбирам как наистина това се прави, или не мога да го постигна като състояние, или пък участниците тук имат и някаква допълнителна информация, която на мен ми липсва. Щом не е до информацията, явно бъгът е в моята глава.

Alisa
Майстор
Мнения: 2091
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Изтесай си
на мен това ми прилича на фантазиране с усмивка. То аз това си го правя цял живот, ама освен дето като малка отнасях по някой зад врата, щото съм се заблеяла, друг практически резултат от него не съм видяла
и ще се получи!
:D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

Публикувай отговор