Предизвикателство за кожен проблем

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
rory
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 30 Мар 2011 00:57

Предизвикателство за кожен проблем

Мнение от rory »

Здравейте всички,

Чета ви отдавна, реших да се регистрирам за съвет и евентуално за споделяне на успехи(надявам се да имам такива)
Имам злокачествено образование на кожата,намира се отляво на торса, всъщност е от най-"безобидния" вид ,т.е не метастазира,но с времето расте и "изяжда" здравата кожа.Веднъж вече го оперирах но след по-малко от година се показа пак на същото място и за момента е два пъти по-голямо.Сега искам да опитам малко други методи,защото не съм готова психически за повторно рязане.
При мен ТЕС работи идеално за малките болежки.За емоционалните ми проблеми по-трудно,просто аз съм от хората които трудно се оставят на чувствата си и ми е много трудно да определям степените и тъй като не мога да почувствам дали има напредък или не ,бързо губя желание да се тесам за емоционалните проблеми.Затова реших да започна с предизвикателството(намирам нещата за по-конкретни при мен).Искам малко помощ за декларацията и напомнящата фраза.


Кое е по-добре:
"Въпреки рака на кожата от лявата страна на торса,който много ме притеснява, аз напълно и безрезервно приемам себе си и се освобождавам от този рак сега!" Напомняща фраза - освобождавам от рака на кожата сега!

"Въпреки рака на кожата от лявата страна на торса,който много ме притеснява,боли и кърви понякога, аз напълно и безрезервно приемам себе си и кожата ми е здрава и без белези сега!" Напомняща фраза - кожата ми е здрава и без белези сега.

Благодаря предварително.

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Успех и поздравления,за това че си решил/а да опиташ и търсиш друг начин за справяне на проблема,което е един вид успех макар,че не пълен,но е започнато да се работи,което е по добре от това,да не се работи и прави нищо!
Аз бих ти дал съвет да си изтесаш и това:

много ми е трудно да определям степените и тъй като не мога да почувствам дали има напредък или не ,бързо губя желание да се тесам за емоционалните проблеми

ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Проблемите с кожата, според ГНМ, са свързанис конфликт на отделяне или погнуса. Т.е. принудителна раздяла с някого / нещо или желание за отделяне от някого / нещо.

Потърси подобни случки в периода преди появата на рака и вероятно ще откриеш корена на проблема. След това изчисти с ТКФ всички случки с подобно съдържание за които се сетиш и проблемът ти би трябвало да изчезне.

Втори вариант - прави Предизвикателството с коя да е от предложените от теб фрази и всеки път се питай: "Каква може да е причината за този рак?"
Отговорът ще ти дойде спонтанно в даден момент насън или наяве.

Упоритост му е майката и гъвкавост в подхода. Няма една фраза, която да е идеална за даден проблем. Сменяй ги според това което ти идва отвътре, което ти подсказва подсъзнанието и интуицията.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

rory
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 30 Мар 2011 00:57

Мнение от rory »

Много благодаря за отговорите.Беше ме страх да не бъркам някъде с декларациите.
Много съм си мислила каква е причината,но за съжаление не съм намерила отговор.Това нещо си го имам от дете,изглеждаше си на една по-голяма бенка,от тези изпъкналите,даже имам спомени като малка че майка ме предупреждаваше да не я чопля и дразня.Това което си спомням ,че взе да корозира след раждането на второто ми дете,започна на кърви,да прави струпчета ,формата взе да се променя.Абе много е неприятна, дразни се от водата,потта,триене. Мислех си за тоя период,когато започна да "работи",но тогава беше един от най-спокойните и щастливи моменти в живота ми.Затова сега съм решила да работя отвън навътре(макар че съм сигурна е това е по-бавния вариант).Снимала съм го,измерила съм го и чакам да видя дали ще има промени.След 30 дни ако само се изчисти от струпчетата и спре да работи,пак ще съм щастлива.Ако пък намалее или изчезне да не говоря.Вече 2 дни се тесам,май прекалявам със силата на потупването,днес ме болеше подмишницата,даже се претесних да не е някой лимфен възел,но като се поопипах и видях че няма нищо и се сетих че сигурно е от престараване в потупването. :)

По отношение на тесането на събитията и емоциите свързани с тях- много ми е трудно,опитвала съм, но не мога да определя спепените и това е.Изкарвала съм събития и неща за които знам че са ме натъжавали навремето,но когато кажа фразата в сегашно време,нищо не чувствам,просто е като затворена страница,нещо което ми е безразлично.Единствено понякога като сънувам подобни изживявания и случки от миналото сутрин се субуждам с много силни чувства ,което ще рече че все пак нещата не са ми безразлични.Същото е ако пийна нещо.Сякаш само тогава завесата пада.Тогава може и да пусна някоя сълза.Но в ежедневието почти невъзможно.Аз рядко се ядосвам и излизам от кожата си по принцип,но с напредването на годинките съвсем.Ще работя по въпроса де,сега първо ще се фокусирам върху физическата част,нядявам се след малко време да се отключи някоя врата към моята душа. :)

ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Ами поркай си и ТЕСай. Или сутрин като се събудиш в емоционално състояние веднага почвай да ТЕСаш!

Също може да си пускаш музика или да гледаш филми или снимки които те разчувстват и пак да ТЕСаш, като мислиш на какви случки от миналото ти напомнят.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор