Хомосексуалност

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
leonp
Участник
Мнения: 4
Регистриран на: 04 Май 2011 15:54

Хомосексуалност

Мнение от leonp »

нередност или нещо нормално и естествено е това? Може ли да се промени с тес и как?

Alisa
Майстор
Мнения: 2091
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Всичко е енергия, тя е и информация, а информацията влияе на гените( ДНК...). Би следвало с ТЕС (психо-енергийна техника), да може да се повлияе и в тази ситуация.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Ако хомосексуалният иска да стане хетеро, няма значение дали хомо-то е нередно или нормално. Не е това въпросът. Въпросът е, че той иска да се промени, пък диагнозите, определенията и оценките нямат значение.

Да, може да се промени с ТЕС.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Според мен, хомосексуалността не е болест, а е начин на мислене и възприемане на света. Като такова тя подлежи на промяна при желание от страна на индивида. Първата стъпка , както с всичко останало е - ПРИЕМАНЕ.
ТЕС може да помогне. Чел съм за работа с друг метод, подобен на Аспектика от SТ техниките, с който над 80 човека са си променили влечението към същия пол във влечение към обратния пол.
Принципите на работа са едни и същи. Откриване на нуждата, която този начин на мислене и поведение задоволява и намиране на начини за задоволяването й по друг начин.

След всичко казано - По-добре да се приемеш и да си щастлив и в мир със себе си гей, отколкото нещастен, обвиняващ се и неприемащ се хетеросексуален.

Помисли дали наистина искаш да си променяш сексуалните влечения или просто имаш нужда да се приемеш такъв какъвто си.

И да не знаеш, като почнеш да работиш с ТЕС, неминуемо ще стигнеш до приемане. Накъде ще решиш да продължиш след това, един господ знае. :)
Последно промяна от ivangp на 18 Окт 2011 09:17, променено общо 2 пъти.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

leonp
Участник
Мнения: 4
Регистриран на: 04 Май 2011 15:54

Мнение от leonp »

Благодаря за отговорите!

Доста интересно. Мислех, че хората просто са родени по този начин и не могат да се променят, но веднага се сетих и за болестите по рождение, които някои хора имат. Звучи логично да може да се промени, както вярвам, че може да се промени и цвета на очите, примерно.

ivangp, без ПЕАТ, а само с ТЕС пак е възможно да се направи, нали?

Всъщност аз усещам какво ще стане. Ще тесна всичките си несигурности и ще приема себе си напълно и тогава няма да искам да се променя. Което ме плаши и даже дори не искам да го тесна този страх, защото сякаш ме предпазва от нещо (яко ПО, знам).

А може ли да се промени поведението, в смисъл такъв, че някои хомосексуални мъже са си женствени - това може ли да се промени и да станеш по-мъжествен откъм маниери и т.н.? (Пак е породено от желание за приемане от другите де, но все пак ми е интересно да знам. Особено трудно е в училище ако често ставаш обект на подигравки за това, но това съм на път да го изчистя скоро.)

Приел съм философията, че човек се ражда такъв, какъвто е, с някаква духовна мисия и съм объркан и не знам точно кое е правилния път (макар че осъзнавам, че само мисълта прави нещо правилно и неправилно и това още повече ме обърква, хах).

Благодаря ви аадски много за готините отговори. :)

ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Всъщност аз усещам какво ще стане. Ще тесна всичките си несигурности и ще приема себе си напълно и тогава няма да искам да се променя.
Това няма как да го знаеш. Приеми се пък после ще видим. Резултатът може да е изненада дори за самия теб.

ТЕСай си всичко , което ти идва наум.
Всички промени са възможни. Включително тези в маниерите и поведението.

Ти, както и всички ние, не си неизменна даденост, а процес в развитие. :idea:
Хубаво е че сега имаш техника с която да се развиваш накъдето пожелаеш. Но първо спри да се противиш на положението в момента.
Съпротивата ти го подхранва и поддържа.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Essence
Участник
Мнения: 94
Регистриран на: 17 Ное 2008 12:32

Мнение от Essence »

leonp, не избързвай с изводите още от самото начало... :?
Запознай се и с тази техника на избора
Прилагай я и нея възможно повече време, преди да си така категоричен!

Alisa
Майстор
Мнения: 2091
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

vangp, без ПЕАТ, а само с ТЕС пак е възможно да се направи, нали?
Не съм Иван, но ДА!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

leonp написа:... и съм объркан и не знам точно кое е правилния път ...
Правилният път е избран, когато жланията съвпадат с действителността. Т.е. става това, което искаш и искаш това, което става.

DG
Участник
Мнения: 45
Регистриран на: 03 Апр 2011 05:50

Мнение от DG »

Независимо какъв си, си се приеми... Когато не вредиш на никой, не е важно какъв си. Много хора смятат, че хомото е извратено. Обаче не си виновен, че по някаква причина ти идва отвътре да харесваш човек от същия пол. Просто трябва голяма доза себеприемане и разбиране. В училище е много тъпо - там пълни, с пъпки, с големи очила и разни подобни неща, които те правят по - различен от останалите, все се вземат на подбив за съжаление. Мене са ме подигравали за теглото, нищо че сега съм даже кльощава. Обаче пък аз не останах по -назад като се подигравах на едно дете с очила. За съжаление. После този човек стана най-добрият ми приятел. Ама си е факт, че и аз съм подигравала.
Имам едно приятелче - със сигурност гей. Много, много красиво, но и много женствено. Обаче е страхотен човек и много го обичам. Винаги, когато се срещам с него съм усмихната, защото е много забавен.
Лично според мене има някаква причина за хомосексуалността. Пак според мен възниква, когато бащата е грубиянин и не позволява на мъжа в детето да се изяви. Това се подтиска, ставаш женствен. После, нали на повечето деца момчета се казва, че не трябвало да се глезят, гушкат, нали ще стават мъже. Примерно, не реви, нали си мъж, хм, женчо, жена и подобни.А вместо да се покаже мъжът по този начин, се подтиска. И детето става женствено. Нещо такова. Това съм чела.

leonp
Участник
Мнения: 4
Регистриран на: 04 Май 2011 15:54

Мнение от leonp »

Всеки е чел различни неща, в крайна сметка никой не знае каква е причината, това че си чела нещо не значи, че е вярно.
Интересувал съм се. Има хомосексуални хора от всякакви семейства, родители, обкръжения и т.н.

Баща ми лично не е такъв човек, никога не съм бил потискан от родителите си по този начин всъщност. Мисля, че няма значение в крайна сметка. :)

DG
Участник
Мнения: 45
Регистриран на: 03 Апр 2011 05:50

Мнение от DG »

Ами, не знам. Не знам на колко години си, но ми се ще да те успокоя, че като свърши училището, тези подигравки отпадат. Хората, поне повечето помъдряват. Особено в работата, гледат се качествата ти, а не дали си дебел, слаб, гей или хетеро. Хората искат да умееш да работиш просто. Та, обичай си се. Жалко е, че все още има хора, които не приемат различните и всички трябва да сме като в един коловоз, за да сме в "нормите". Искам да ти кажа, че този мой приятел гей, работи все престижни работи, независимо, че изглежда хетеро до момента, в който не започне да говори или жестикулира. Но е голям сладур и много го обичам. Не забравяй, че винаги има хора, които ще те харесват и такива каквито няма независимо какъв си.

Публикувай отговор