Автоимунни заболявания.Псориазис

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
lucky64

Автоимунни заболявания.Псориазис

Мнение от lucky64 »

Автоимунни заболявания
Псориазис

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Имам приятелка със псориазис,има книгата но така и не се захвана с тес да работи по този проблем!
До колкото знам,стресът е основната причина за това заболяване!Случка в живота,която да те е стресирала ако се сещаш,трябва да започнеш да работиш върху нея!
Ако питаш дали помага тес за псориазис,всяка подобна техника може да помогне за всяка болест,но не на всеки човек!:wink:

http://emozdrave.info/forum/viewtopic.p ... 0%E7%E8%F1

ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Това е третата тема за това заболяване. http://emozdrave.info/forum/viewtopic.p ... 0%E7%E8%F1
Както става ясно, то е на нервна почва и предните няколко страдащи от него са си останали с по един два поста, което означава, че доникъде не са я докарали. Моля ви да търсите във форума преди да питате и ако има вече отворени теми, да пишете в тях.
Ако си отваряте собствен дневник, е различно положението.

ТЕС помага за всичко, но не на всеки. Както и всяка друга техника. Хубавото при ТЕС е че е проста, лесна и дава бързи резултати при новаците, което да ги мотивира да продължават да я ползват. На сайта на Гари Крейг http://www.eftuniverse.com има случаи на хора с псориазис, които са се излекували от тази болест.

Освен това, за различни хора лечебният процес ще отнеме различно време. За един може да е едно приложение на ТЕС, за друг да е Няколко месеца ТЕС. Упоритостта и постоянството, както във всеки друг аспект на живота, са разковничето за успеха.
Няма перфектни фрази за дадено заболяване или даден човек, които друг човек може да му даде. Всеки сам ще ги открие за себе си с работа и ТЕСане, а не само с мислене и чудене.

Всеки ТЕС процес, дори привидно неуспешният, е по-добър от никакъв ТЕС процес.

Почвайте от нещо и наблюдавайте какво става в телата ви и в главите ви! По-лошият вариант е да почнете с диагнозата (защото Псориазис, Диабет, Паркинсон, Хашимото и т.н. са диагнози), по-добрият вариант е да започнете със симптомите, т.е. с това, което чувствате (диагнозите ви са дадени на база нежелани усещания :idea:).
ТЕС = Техника за Емоционална Свобода, а не техника за премахване на диагнози.
Т.е. какви усещания и мисли, асоциации, връзки се появяват.
ТЕСайте всичко, което се появи.

Мислите предизвикват емоции и физически усещания, които от своя страна предизвикват други мисли, които от своя страна предизвикват други емоции и физически усещания и т.н.
Всичко това, което се появява в психиката и тялото ви е добре да бъде ТЕСано.
Принципно, за хроничните проблеми е добре да се потупват по-бавно и по-дълго точките - по няколко минути на точка - докато се следи какво става в тялото и в психиката. Както и ТЕСсесиите да са по-дълги 1-2 часа.

Накрая не само ще сте изчистили даден проблем /заболяване, а ще сте се променили като личност, живота ви ще е по-добър, ще сте развивли интуицията си и ще сте увеличили самочувствието си.

Страничните ефекти от този процес са много и всичките са положителни.

Този форум е създаден за да дава идеи и насоки за работа с ТЕС, както и да показва грешки и резултати. А не да доставя готови рецепти и решения за отделни проблеми, болести или хора.

Упоритост и гъвкавост в подхода са майката и бащата на успеха във всяко едно начинание. Поне според мен.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор