Кървящи рани

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Кървящи рани

Мнение от ivangp »

От Джордж Йелинек
Искам да ви разкажа какво ми се случи когато претърпях катастрофа скола преди три седмици и използвах ТЕС докато още лежах на пътя. Някои мои приятели, които използват ТЕС, ми казаха, че непременно трябва да ви разкажа този случай и че това е едно чудо. Но за мен истинското чудо е ТЕС и тя промени живота ми завинаги. Силата на ТЕС е невероятна.

Аз бях ударен от кола и просто лежах на пътя и кървях здраво. Имах силни болки и както по-късно открих, няколко дълбоки прорезни рани по краката си.
След като осъзнах какво се е случило и къде съм в момента, а именно прострян на земята, кървящ и заобиколен от хора, които по-късно ми казаха, че са мислели, че със сигурност ще умра (аз съм на 73 години), аз започнах да ТЕС-вам, надявайки се, че и този път, както много други, ТЕС ще ми помогне.
Аз помолих да бъда оставен сам за малко. Не исках да викат линейка и да ме карат в Бърза помощ, освен ако не се налагаше, тъй като знам, че това може да донесе повече стрес и неприятности дори от самия инцидент.

Страхотно се гневях на случилото се и фразите които използвах не бяха много учтиви, но ще ви ги предам дословно.... Трябваше да се освободя от гнева си и затова започнах с ръба на дланта:

“Въпреки, че това тъпо копеле ми причини тези шибани рани и те адски болят,
аз напълно приемам себе си и му прощавам за неговата несръчност”
Аз повторих това 6 пъти и след това продължих по останалите точки с фрази като: “тъпо копеле; егоистичен звяр; пълно безхаберие; абсолютна безотговорност; той не го направи нарочно и се извини; прощавам му за несръчността; боли ужасно; но аз мога да издържа на болката; вече се чувствам по-добре.”

Продължих да почуквам по точките също за 6 цикъла. Исках всичко да ми се набие здраво в подсъзнанието и да се концентрирам колкото се може по-силно върху настоящата ситуация. Заобикалящите ме хора не можеха да разберат какво правя и защо искм да ме оставят сам. Вече не бях ядосан, въпреки че раните все още ме боляха, но сега те кървяха по-слабо.
След ТЕС настроенито ми бе доста по-оптимистично. Сега аз вече се уверих, че ТЕС действа и че нямам разкъсани артерии, просто нормални рани, иначе кръвта нямаше да спре да изтича.
Така че аз направих още 6 кръга, започвайки от ръба на дланта с фразата:

“Въпреки че все още кървя, вече не ме боли толкова много и това не е артериално разкъсване. Сега кръвта трябва да спре и съсири, раните ми да се затворят веднага и тялото ми трябва да започне да се самолекува веднага.”
Аз казах тези думи бавно и с максимална концентрация. Аз вярвам в силата на ТЕС. Тя е работила за мен и преди с фантастични резултати и аз не се съмнявах изобще, че и сега тя ще ми помогне. Както и стана.

Продължих с 6 кръга по точките повтаряйки: “не е артериално разкъсване; затвори се сега; спи да кървиш; нямам нужда от тази болка повече; зараствай; спирай да кървиш; започни излекуването; аз съм добре.”
След това си поех дълбоко въздух, издишах бавно и започнах да проверявам дали имам нещо счупено. Не установих да имам счупени кости, само опашната кост ме болеше силно когато се размърдах, тъй като бях паднал на нея от удара и я бях натъртил здраво. Помолих да ми помогнат да се изправя на крака.
Един лекар , който ме бе наблюдавал да прилагам ТЕС, не можеше да повярва на това което се случваше пред собствените му очи. Аз го помолих да влезе в сайта и да прочете за ТЕС, но той абсолютно отказваше да повярва че това е възможно. Негова загуба. Явно това противоречеше на всичко което той бе учил. Имаше кръв на земята, моите напоени с кръв панталони и големите рани по краката ми, които сега бяха покрити със засъхваща кръв също бяха налице. Всичко това бе пред очите му но той отказваше да повярва, че е истина.

Аз нямах как да се почистя, затова поисках да си отида в къщи. Жена ми бе отишла до аптеката и бе купила лепенки, реванол, кислородна вода и антисептичен крем, но след като пийнах малко сладък чай за да неутрализирам шока аз само исках да си хванем автобуса до нас и бавно отидох до спирката, която бе наблизо.
Имаше и други фрази които използвах по време на пътуването си с автобуса, тъй като аз продължавах да ТЕС-вам през цялото време.

“Въпреки че претърпях катастрофа и все още ме боли и се чувствам малко отпаднал, аз съм ОК и ще се прибера спокoйно в къщи.”
“Въпреки че автобусът вибрира, аз знам, че това е добре за раните ми и аз се поздравявам за това, че се справям толкова добре.”
“Въпреки че хората в автобуса ме гледат подозрително и странят от мен, аз знам, че ТЕС работи и че всичко ще бъде наред.”

След всички тези фрази и минаване по точките, аз се чувствах забележително по-добре и дори започнах да се смея. Използвах потупване по тимусната жлеза за да увелича енергията си защото бях доста изморен след всичко преживяно. Хората сигурно си мислеха че съм луд но на мен не ми пукаше. Бях щастлив, че всичко бе минало толкова добре след първоначалния шок и уплаха.
ТЕС ми спести ходенето в болница. Сега, 3 седмици по-късно, аз съм все така добре, нямам болки, мога да ходя идеално, коричките на раните паднаха и белезите са почти невидими. Всички утвърждения (фрази използвани при ТЕС) бяха изпълнени.

С благодарност,
Джордж Йелинек


Ако самите вие сте използвали ТЕС в необичайна ситуация oпишете я тук!

За да научите как сами да прилагате най-бързата и ефективна техника за подобряване на вашето здраве включете се в един от нашите семинари или си закупете книгата “Техника За Емоционална Свобода”.
http://www.emozdrave.info/fees.html

По-здрави!
Иван
Последно промяна от ivangp на 24 Дек 2006 18:06, променено общо 1 път.

Arethuse
Майстор
Мнения: 685
Регистриран на: 04 Сеп 2006 11:14

Мнение от Arethuse »

Значи е допустимо да си видоизменяме фразата?

ivangp
Site Admin
Мнения: 4523
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Да възможно е, стига да се завършва с някаква положителна и утвърждаваща фраза. Това умишлено не бе показано на първоначалния семинар за да се избегне объркване у практикуващите. Един от най-често задаваните въпроси от новаците е: "Как точно да си формулирам проблема?"
Затова е добре в началото да се започне с базовата фраза.
Тя дава ефект при над 80% от начинаещите.
Възможни промени на фразата и различни други подходи при ТЕС ще бъдат разисквани на семинара за напреднали. :)

Дени
Участник
Мнения: 50
Регистриран на: 05 Сеп 2006 07:35
Местоположение: София

Мнение от Дени »

Кога,кога,кога :D
Весеи и спокойни празници :!:

Arethuse
Майстор
Мнения: 685
Регистриран на: 04 Сеп 2006 11:14

Мнение от Arethuse »

Дени написа:Кога,кога,кога :D
Весеи и спокойни празници :!:
И аз това питам :)

Публикувай отговор