Страница 1 от 5

RECONNECTION- Повторно свързване

Публикувано: 05 май 2012 10:53
от Alisa
Понеже станаха много дискусиите около техниката, ето ни отделна тема. Ха сега да пишем тук! :D
RECONNECTION- Повторно свързване("Според учените, всяко човешко същество има две нишки във всяка молекула на тялото си и тази конфигурация е в основата на нашия генетичен код или отпечатък. Това, което науката премълчава - поне до този момент - е че някога вероятно сме имали 12 ДНК нишки, в които е била кодирана много повече информация. Това е част от процеса на Възстановяване на връзката: ние се свързваме отново с това, което някога сме били."), е енергийна техника целяща енергиен баланс. Идеята е, че постигайки го на лице имаме разгръщане на потенциала ни по всевъзможни начини и посоки, включително физически подобрения, психическо уравновесяване, друго.
Всеки я може, дори и малките деца. Няма нужда от специално обучение, освен осъзнаването, че ние сме просто проводници, инструмент за случване, че не трябва да се привързваме към очакване на резултат или липсата на такъв, да приемем че техниката е игра- чиста и без никакво друго намерение освен да ни е хубаво тук и сега играейки.
Започвам с линк към книгата на български:
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=32504

От руски сайт и на руски език "Воссоединение..." д-р Эрик Перл:
http://www.e-puzzle.ru/page.php?al=erik ... soedinenie

А ето и сайта на автора, д-р Ерик Пърл, в него са всички филми и интервюта по темата:
http://www.thereconnection.com

Ето и българския вариант в лицето на Никола Стоянчев:
слагам първо най-ценното, според мен интервю по "Нощен Хоризонт"
http://www.vbox7.com/play:de9dfe755e
ето и ТВ предаването:
http://tv7.bg/news/8531302.html
ето го и във ФБ:
http://bg-bg.-----.com/pages/%D0%9D% ... 7312449805
Приятно занимание!

:D

Публикувано: 05 май 2012 11:49
от Angel_K
Благодаря АЛИСА :lol:
Време бе да отделим тази техника от КС:-)
Ето и един друг Българин.
Магистър по Медицина:
http://www.thereconnection-bg.com

Цената на един сеанс при Магистъра е 60лв. :)

Публикувано: 05 май 2012 12:51
от Alisa
Angel_K
Ето и един друг Българин.
Магистър по Медицина:
http://www.thereconnection-bg.com

Яааа, супер!
Давайте още!

Публикувано: 05 май 2012 12:59
от Angel_K
Не знам как сте с ENGLISH.
Аз лично гледах интервю на ПЪРЛ за Сръбска ТВ. Слушах на English но гледах и субтирите им , защото знам Сърбо-Хърватски "случайно"
ако искате ще PASTE линка:-)

Публикувано: 05 май 2012 13:00
от neafeya
Благодаря,Алиса :D

Публикувано: 05 май 2012 13:07
от Alisa
Ачо и аз го гледах и слушах това интервю. в крайна сметка нещата се преповтарят. Който не знае английски си пуска гугъл преводач и чете., а още по-добре направо книжките. Според мен става и само с едното гледане, защото наистина нищо по-различно не се прави от показаното. Спънките са в ума ни и идеята, че трябва да знам, да ме научат- неувереност в себе си.
Аз лично просто се заиграх и стана, после четох, но не научих нещо по-различно от това, което получих от личния си опит. Тук няма технология!Невярващите ще прочетат същото това в книгата на Ерик Пърл. :lol:

Публикувано: 05 май 2012 13:16
от neafeya
Аз усетих енергията,като много тежка,намагнетизирана.
Алиса,дистанционно правила ли ли?

Публикувано: 05 май 2012 13:17
от Angel_K
Alisa написа:Ачо и аз го гледах и слушах това интервю. в крайна сметка нещата се преповтарят. Който не знае английски си пуска гугъл преводач и чете., а още по-добре направо книжките. Според мен става и само с едното гледане, защото наистина нищо по-различно не се прави от показаното. Спънките са в ума ни и идеята, че трябва да знам, да ме научат- неувереност в себе си.
Аз лично просто се заиграх и стана, после четох, но не научих нещо по-различно от това, което получих от личния си опит. Тук няма технология!Невярващите ще прочетат същото това в книгата на Ерик Пърл. :lol:

Именно де , но не знаех кой какво е гледал и слушал.
Наистина не съм чел книгата нямаше я нито в Пловдив нито в Ст. Загора онази неделя , дали е случайно не знам.
УМ=ЕГОто според мен.
И наистина когато УМА мисли ,че Аз лекувам и ХОП няма я енергията в ръцете , отпусна ли се и всичко теква.
Но това е само при мен!
И не съм чел книгата! :lol:
Поръчах я , другата седмица ще я имам :?

Публикувано: 05 май 2012 14:39
от Alisa
Angel_K
И наистина когато УМА мисли ,че Аз лекувам и ХОП няма я енергията в ръцете , отпусна ли се и всичко теква.
Но това е само при мен!

А-ха!
УМ=ЕГОто според мен.

А-ха-ха!
neafeya
Алиса,дистанционно правила ли ли?

Да, правя.
Това е от разговора ни с Иван и Маджик от темата КС:
Alisa
Рекънекшън- една от поредните ми стъпки към опознаване на мен и възможностите ми, като явление, усъвършенстването ми като отстраненост от очаквания, его и страхове. Сега го пробвам още. Ефекти- свързването на ниво Любов е вече по-мощно, по-осъзнато като енергиен канал и по-ефективно. Правя техниката дистанционно през скайп, като гледам на живо клиента или лично. Енергийната връзка е ясно осезаема и за двете страни. Резултати- най-малко релаксация, следват самоизяснявания за лични проблеми на клиента, физически усещания, като най-впечатляващото до сега беше усещане за безтелесност, нещо като да си в Нищото (по обяснения на клиента), болки, придърпвания, обезболяване на глави, синуси, кръстове, сваляне на температура, отпушване на дробове... от този порядък. Една майка заяви, че след един сеанс с детенцето и, на 4 г. , то се е променило "най-накрая се отпуши и почна да се държи свободно и да си казва, а толкова пъти съм се опитвала и говорила с нея но не става, сега изведнъж е друга!". За мен това е признак за осъзнаване на ниво личност. Сега чакам отзвук, за последната поискана намеса, до този момент имам едно "велико беше", което не ми обяснява нищоLaughing в смисъла в който питаш.
И аз нямам проверка във времето на Рекънекшъна.

:-)

Публикувано: 05 май 2012 21:15
от Angel_K
Опитах втори сеанс с друг човек и отново се получи като направих номера от КС, "Каква ще бъде следващата ми мисъл" и цък стана след което просто наблюдавах.
Мърдаха пръстите безименен и кутре на 2-3 пъти.
След това като попитах какво са усетили казаха:
Топлина от ръката мина по тялото и отиде до двата крака , спокойствие и гот.
Като се има впредвид , че им беше за сефте пак е много като споделено:-)
Учудването бе в повече:-)

Публикувано: 05 май 2012 21:35
от Alisa
Ачо, моят опит посочва, че като се отпусна и просто усетя енергията в дланите си от там нататък нещата сами си се случват- ръцете ми сякаш заживяват свой живот! Това значи, че те ме водят, т.е. те се местят около тялото, близо далече, завъртания, шаване с пръсти, всякакви изпълнения. През това време аз сякаш "чета" случващото се, защото току ми излезе: "Аха, сега има извеждане!" или "а сега става зареждане", "ама това е вътре в гръдния кош, нещо с долната част на белия дроб"...ей-такива работи. Вече ми се очертава нещо като кодекс на движенията и смисълът им. Предполагам, че това си важи само за мен, т.е. мой кодекс спрямо моето енергийно поле и същност. Интересно ми е, че когато енергията на другия човек се оправи на дадено място то и мен ме отпуска на същото място в тялото и това е сигурен белег за мен, за "оправяне". Също ми се случва, да ми се явяват образи и мисли сякаш че съм в главата на другия (всъщност ние сме си поле в поле). После, като си коментираме, се оказва, че долавям проблемните му/и полета, което пък значи, че и това е отработвано някак.
Та наслаждавай се на ставащото, носи се по течението, топлината, гъдела, напрежението..каквото усещаш, останалото е "от Бога"!
:D
Само не разбирам, защо ти е тук да не мислиш, като единственото което ти е необходимо е, да нямаш очаквания?! :roll:

Публикувано: 05 май 2012 21:36
от neafeya
И аз правих,на друг човек и дистанционно.
На приятелка приспа и се,отпусна се,пресъхна и устата,дистанционното чакам отзиви все още :)

Публикувано: 05 май 2012 21:37
от Alisa
Браво! Поздравления! :D

Публикувано: 05 май 2012 21:50
от гената
Аз по време на сеанса си говоря.Усещам енергията като вихър който бушува в човека особено в главата му.Понякога полагам и ръце по тялото за малко.Балансирал съм и енергията на приятелката си като стоя само до нея.По различен начин усещам енергията на другият и мога да му въздействам.Една вечер бяхме с една приятелка на вечеря,а после дойде един мой стар познат.Както бяхме четиримата,той имаше хрема се хванахме за ръце и се получи един затворен кръг.Те му пуснаха рейки,а аз се забавлявах.По едно време тази приятелка ми каза,я обърни енергията насам и след малко имаше само едно-Ухаааааа.
На друга жена си сложих ръцете на главата и отгоре и започна да усеща иглички в краката и.Друга моя приятелка ми каза,че уж я докосвам,а не е пипам,така усеща енергията ми.На мен също мога да си правя.Преди седмица на един колега му правих,че го боли главата.Питаше какво му правя отзад,че почнал да му се сгрява врата.
Преди време когато не знаех за тази техника,на жена болна от рак на пикучният мехур си сложих ръката на стомаха и.Каза,че усетила затопляне.След това си сложих двата пръста на гърба и.На следващата сутрин тя сама ми се обади и се похвали,че е спала най-спокойно откакто е с този проблем.Много мога да пиша още,но едва ли е нужно.Малко ми приличате като малки деца които се радват на новата си играчка.Ще е до време,като другите техники.Дано скоро прочетем някакви сериозни резултати и във времето да си останат такива.
Интересно и особено се чувствам когато ми го прави на мен приятелката ми и се усеща силно енергията,все едно ме масажира,но вътре в тялото ми и се усеща като вълна.
Ето ви малко усещания! :lol:
Успех! :wink:

Публикувано: 06 май 2012 05:29
от Angel_K
Гена,
Мерси за споделеното.
Но да ,като деца сме и какво от това?!
Забавляваваме се , и какво от това?!
Не се чуствай длъжен да коментираш всяка тема ако обичаш :!: :!: :!:
Вчера ти написах за 100 болести ама май не си го чел , виж го пак. :)
С най-приятелски чуства те моля за това.
Ако си разгледаш темите където пишеш ,ще видиш ,че не само Аз казвам това :idea: :!: