Страница 1 от 1

ТЕС и ваксиниране

Публикувано на: 27 Яну 2010 15:59
от Яна
Отварям темата за идеи как да се неутрализира чрез ТЕС отрицателното влияние (доколкото има такова) на ваксините.

Публикувано на: 27 Яну 2010 18:31
от ivangp
Lady Frost, твоят мозък би трябвало да функционира най-добре в този клинч. :roll: :x :cry:

Принципа на ТЕС е един за всички проблеми и подхода е очеваден. Крайно време е да се осъзнае, че за грип, заушка, алергия, високо кръвно, болки в гърба и т.н. принципите на приложение на ТЕС са едни и същи. Няма разлика.
Боледува организма, не органа. Организмът показва, че има проблем чрез разни чувства/усещания. Другото са диагнози, които нямат нищо общо с причините за проблема, а само го класифицират по симптомите.


Въпреки че еди какво си ми действа еди как си...........
Въпреки че аз чувствам еди какво си и смятам, че е резултат от еди що си .................................
Въпреки че отдавам наличието на еди кой си симптом на заболяването/проблема си на еди що си.....................

Публикувано на: 27 Яну 2010 21:42
от biscuit
Ако случайно, по някакъв начин ме ваксинират (хипотетично), бих изчистила първо гнева, защото определено ще ме е яд. После бих работила с нещо такова: въпреки, че съм ваксинирана против волята си, аз... и избирам тялото ми да изхвърли ненужната отрова.

Публикувано на: 27 Яну 2010 22:41
от Яна
Ами не става въпрос за някаква симптоматика конкретна. Синът ми не е имал реакции към ваксините до сега, поне не видими. Така че предложението на Бискуит е много в час и може да ми е от полза. Ще работя в тази насока.

Малко ми е странна позицията честно да си кажа. Не се притеснявам от болестите, каквито и да са. Но и не смятам ваксините сами по себе си са чак толкова опасни. Та не смятам, че вредата е толкова голяма, ако не я позволя, така да се каже...
Малко се получава, от типа, дори и да не вреди не е нужно, от друга страна законово са задължителни... И в главата ми е една каша тотална! :roll: Тасам тая каша, не знам до къде ще я докарам. За сега не мога да се реша да откажа задължителното ваксиниране, отлагам колкото мога последната ваксина, която е преди втората година, но не знам до кога ще мога да протакам. Надали ще дочакам да направят ваксините пожелателни, а не задължителни...

Ох, не знам и аз дали въобще обясних нещата, ама здраве да е!

Публикувано на: 28 Яну 2010 15:22
от ivangp
Vaccination - The Hidden Truth
ИСТИНАТА ЗА ВАКСИНИТЕ филм за ваксинациите, който препоръчвам на всички бъдещи родители! Филма е малко тежък, доста документален, но си заслужава времето! Има го в: http://kolibka.com/2.html

Гледай този филм и после пиши пак какво ти е мнението за ваксините.

Публикувано на: 08 Апр 2010 08:31
от Femme
Какво представляват всъщност ваксините и с каква цел се използват може да се разбере и от книгите на Ян ван Хелсинг и някои други.
Аз имам дете на почти 5 години и ако преди знаех какво следва след тях, нямаше да се съглася да го ваксинират. Лошото е, че е държавна не, ами световна политика....
За щастие при него няма видими физически поражения, но .... алергия, на ръба сме на астмата и изобщо слаба имунна система. Толкова е боледувал, че нямам думи!

Публикувано на: 12 Апр 2010 11:49
от Яна
Ние в крайна сметка решихме да не го ваксинираме повече, но той вече има доста от задължителните ваксини. За щастие до сега не е имало никакви видими проблеми, надявам се да продължи все така.

Re:

Публикувано на: 14 Авг 2015 02:35
от andy
ivangp написа:Vaccination - The Hidden Truth
ИСТИНАТА ЗА ВАКСИНИТЕ филм за ваксинациите, който препоръчвам на всички бъдещи родители! Филма е малко тежък, доста документален, но си заслужава времето! Има го в: http://kolibka.com/2.html

Гледай този филм и после пиши пак какво ти е мнението за ваксините.
Благодаря за препоръчания филм, вече има толкова много филми и информация относно ваксините, че се чудя как все още има толкова заблудени хора следващи тази практика. Пропагандата е огромна. Предполагам, че хората просто са заети с "по-важни" неща отколкото да разучат какви отрови бият в децата си.

Между другото, страхотен форум с още по-страхотна информация.

(Линка в колибка не работи, филма го има свободно в youtube - https://www.youtube.com/watch?v=rpqmc70 ... 3639044018)