22.12.2012 - Истината от първа ръка

Истинското пътуване на откривателя не се състои в намиране на нови територии, а в придобиване на нов поглед върху нещата.
Този форум е за всички дръзнали да поемат по трънливия път на разкриване на истинската си същност, себеосъзнаване и разкрепостяване на ума.
MAG2001
Майстор
Мнения: 765
Регистриран на: 07 Апр 2011 14:34

Мнение от MAG2001 »

А иначе, като превключ на разум-да, Иван е прав, и аз така знам...:
Когато човек спи честотата на мозъка пада, а не се увеличава, поне аз това съм чел. И дзен будистите се стремят да релаксират, успокояват мозъка, т.е. да му свалят честотите, а не да ги увеличават.
Може би става дума за различни неща, в смисъл мозъка си вибрира едно, а другите клетки още вибрират на друго-да речем, което е възможно, или...бе като цяло извода:
От гореизложения материал може да се направи лесен извод приемайте Светът такъв, какъвто е, живейте с любов към хората, природата, родната планета, насочете действията и мислите си към съзидание (тъй като човек може да твори с мислите си) – това е ключът към здравето и успехът.
асолютно от всякъде ме устройва.И докато нещо пречи-ТЕСаме го, с квато техника можеме.

И, понеже като превключа на мозък, не мога да не търся логични обяснения-е, та според мен, почуквайки по крайните точки на меридианите, докато ТЕсаме, ние уеднаквяваме различните вибрации на различните неща! и! синхронизирайки ги..достигаме желаните нива на високи чисти честоти на вибриране...тука предпазителя ми падна и вече превключвателя ми на мозък изкюч!!!стига толкова! за днес!че пак ще изтърся нещо :)
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related

ivangp
Site Admin
Мнения: 4527
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Гена, ти наистина ли вярваш, че пълен контрол над човешкото мислене, чрез някакъв уред е възможен?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Определено да,и сега ще ме попиташ как е възможно.Не мога да дам точно обяснение,но по National Geographic попаднах на едно предаване за ЦРУ или КГБ беше,как от една съседна сграда с уред са оказвали влияние на конкретни висши служители.
Дори и тук в Бг бях чел за това,че в един апартамент има апаратура,която се смята,че е предоставена от вън за експерименти и доста това се коментираше по някоя медия.
Конспиративните форуми се пише,че инплантирането на чиповете цели именно това,пълен контрол над човека.Ставаш марионетка,която се управлява от компютър.
И по скоро тук мисля,че става въпрос за контрол над съзнанието!

http://30dumi.eu/2011/06/totalniyat-kon ... atritsata/

http://www.parallelreality-bg.com/index ... ntrol.html

Една интересна статия на Дейвид Айк за Устройство и функции на рептолоидния мозък:
http://www.parallelreality-bg.com/index ... 53-10.html
http://taini.alle.bg/%D0%B2%D0%B8%D0%B4 ... %82%D0%BE/

Който иска ето материал за четене.Иване предполагам клиповете от последният линк,ще са ти по интересни.
Тук са казва,че истината няма да я видим и научим от телевизора:
http://vbox7.com/play:153a7e8473

Интернет е също един добър начин не само да се манипулира човешкото съзнание,а и да се наблюдава.Тези които са над нас според мен много лесно виждат и ни следят чрез него на какъв етап сме в развитието си и винаги са едни гърди пред нас!
Замислям се често,ако много клипове показват неща,които да сметнем,че се показват неща които са крити и няма къде другаде да се видят,ако са наистина така и заплашват висши кръгове от хора и групи,какъв е проблема да се премахне и унищожи тази информация и за да се покрие.
Голяма заблуда, е че парите управляват света. Управляват го знанията.
Този цитат е от тази статия и доста ми допада:
http://www.parallelreality-bg.com/index ... 32-15.html
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

ivangp написа:Гена, ти наистина ли вярваш, че пълен контрол над човешкото мислене, чрез някакъв уред е възможен?
Иване,според теб по ли е лесно човек да го направи това или уред?
Снощи гледах по Дискавъри ето този пич:
http://vbox7.com/play:7a3e06aa56
Предполагам си го гледал,ако не си изгледай го и виж за какво става въпрос.
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

На къде гледат очите при презентация

http://re-presentation.net/%D0%BD%D0%B0 ... %B8%D1%8F/

https://sites.google.com/site/mentalistat/
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

ivangp написа:Гена, ти наистина ли вярваш, че пълен контрол над човешкото мислене, чрез някакъв уред е възможен?
http://vbox7.com/play:9fd4331a :wink:

Приятелите от КГБ не стоят,действат и то от кога само! :D
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Нещо интересно:
http://www.youtube.com/watch?v=PejALg4OpBg
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс

Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1827
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

ЗА НЯКОИ НАИСТАНА ИДВА КРАЯ НА СВЕТА ПРЕЗ 2012 !!
„Мнозина са чували за предричания край на света на 21-ви декември 2012г. Преди всичко тази дата се свързва с календара на маите и щяхме да гадаем по различните версии около тази дата и да се взираме в небесата с надежда да открием обекта, който ще ни удари по главите ако не бяхме прочели информацията, че руския министър на финансите Алексей Кудрин е докладвал на Президента Медведев, че американския федерален резерв, който е частен европейски банков конгломерат е информирал Президента Обама, че няма да поднови 100-годишната харта, предоставена им от американския Конгрес, която изтича точно на 21-ви декември 2012г.
Още по-лошо: Федералния Резерв уведомява Обама, че възнамерява да изплати на американското правителство 156,3 млрд. долара от техните „огромни печалби“, натрупани от тяхното плячкосване на Министерството на финансите на стойност около 23,7 трилиона долара.
Интересно е също така да се отбележи за тези събития, че от известно време, „основната“ американска преса започва да подготвя американската общественост за предстоящите събития, като го предупреждава за умишленото банково унищожаване икономиката на САЩ, за което можем да прочетем в статията от 29-ти януари на Bloomberg News, озаглавена „Тайното банкиране на AIG излиза от сянка„.
За факта, че Федералния резерв (който мнозина наричат най-големия световен фалшификатор) е унищожил американската икономика е доказателството в унищожаването на американския долар, който е изгубил над една четвърт от стойността си само през последните 8 години.
Това, което с 1 (един) долар можеше да закупи през 1913 г., когато този таен банков заговор започна да души хората струва днес 21.67 долара, което са шокиращите 2067.0 проценти инфлация!
И най-голямото притеснение е, че Baltic Dry Index (най-надеждния световен индикатор за бъдещото икономическо развитие) се срина повече от 40% през последните 10 седмици, което е сигнал, че най-лошото на тази глобална финансова криза тепърва предстои.
Федералният резерв (на английски: The Federal Reserve System или The Fed) е система от финансови организации, които служат като централна банка на САЩ.Федералният резерв е създаден през 1913 г. с приемането на закона за Федералния резерв от Конгреса на САЩ и ратифициран от президента Удроу Уилсън.
Той представлява изключително частна корпорация, чиято собственост няма общо с американското правителството.
Федералният резерв има право да емитира американския долар.
Тъй като Резервът е частна собственост, той предоставя на щатското правителство доларови банкноти срещу годишна лихва.
И точно в тази годишна лихва е уловката.
Тя се нарича сеньораж. Най-общо сеньоражът представлява разликата между разходите за отпечатване на новата емисия пари и тяхната номинална стойност. Т.е. ако Федералния резерв отпечата банкнота от 100 долара, а разходите й за отпечатването са 10 цента, то реалната стойност на банкнотата са 99.90 долара.
До създаването на Федералния резерв през 1913 г. най-разпространената форма на книжни пари е т.нар. златен сертификат, който е 100% гарантиран от златните резерви на банките.
За няколко години обаче след създаването си Федералния резерв постепенно изтегля златните сертификати от обращение и ги заменя с банкноти. Сеньоража обаче, който получава Федералния резерв за своята дейност от правителството се заплаща не като процент от отпечатаните пари на резерва, а е 1% годишно от общата стойност на златните сертификати.
Забележете, Федералния резерв не желае да получава за дейността си част от собствената си продукция, знаейки че тя няма никаква стойност, а прибира по един процент годишно златни сертификати, обезпечени със ЗЛАТО. Това е все едно готвача да не желае да яде от ястието, което е сготвил.
А сега нека пресметнем каква част от златния резерв на Щатите ще си задели Федералния резерв на 21.12.2012, когато ще прекрати договора си с Конгреса: 100 години по 1% = 100%.
Т.е. на 21.12.2012г. Федералния резерв ще прибере целия златен резерв на бившата вече държава САЩ
Бедата обаче не свършва дотук………….
Първо, американския долар ще престане да съществува като валута, защото той е продукт на една частна фирма, която прекратява дейността си.
Второ, при прекратяване търговските взаимотношения между две страни те трябва да си уредат сметките. А кредитите на Федералния резерв към американското правителство са 120% от брутния вътрешен продукт на страната. Това означава, че групата банкери от Федералния резерв ще сложат ръка на целия държавен сектор на Съединените щати. Същата участ очаква и почти всички американски търговски банки и финансови институции, както и всички предприятия, ползвали „услугите“ на Фед за „спасяването“ от кризата.

Това е от тук:
http://joomtuning.com/ekzoterika.com/?page_id=449
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс

Публикувай отговор