Програмиране на съзнанието за Богатство и изобилие чрез ТЕС!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

След това аз си спомних и други "хубави" моменти, свързани с парите, които носят още по-задна дата, но за тях ще разкажа друг път. Но само, ако представлява интерес за Вас.
За мен представляват огромен интерес. :)
Хич даже не се натоварвам като те чета. :wink:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Thesoanita
Участник
Мнения: 19
Регистриран на: 12 Окт 2010 22:59

Мнение от Thesoanita »

Здравейте! Благодаря на Мая, Diorella и Иван за подкрепата! Мая, мисля че тези, които имат интерес да се развиват, черпейки опит и от другите, ще намерят тези мои постове, защото човек, когато търси - намира. Ако ти се занимаваш с писане на статии - моля - имаш пълното право да цитираш моите преживявания. Ще разкажа още неща, макар че съм още начинаеща. Но сега искам да споделя с вас продължението на видеото, от италианският сайт за EFT-http://www.eft-azione.it/- как с ТЕС да започваме позитивно деня си. Така ще внеса по-положителна нотка в моите постове, защото можете да си останете с впечатление, че съм негативна личност.

т.на дланта: Днес ме очаква чудесен ден и аз позволявам да влязат в мен всичките чудесни опитности, цялата радост и цялата любов, защото това е най-хубавият ден в моя живот. Аз се обичам и се приемам изцяло и дълбоко в този прекрасен ден, изпълнен с любов!
т.на главата: Това е един прекрасен ден, изпълнен с любов, през който всяко нещо ще върви добре!
т. на веждата Аз съм изпълнен с любов и съм благодарен за промените, които правя вътре в мен, благодарен съм, че си позволявам да ги направя, благодарен съм и за чудесния човек, който откривам, че съм!
т.външен ъгъл на окото:Пускам да си вървят всички неща, които не ми харесват и концентрирам вниманието си само върху това, което ми харесва и е важно за мен!
под окото:Моят живот е изпълнен с радост, благодарност и любов и аз усещам да текат вътре в мен тези емоции и усещам как те рефлектират върху света!
под носа: Светът е мое огледало и чувствам любов, радост и благодарност. Също и светът ми праща радостни и изпълнени с благодарност любов случаи!
под устата: Днес имам прекрасен ден и аз чувства, че правя важни промени и чувствам, че моят живот отново върви напред!
под мишницата: Аз чувствам, че щастието е вътре в мен и усещам,че обхваща всичките мои клетки и имам ново поведение по отношение на живота, а това е поведение, изпълнено с радост!
под гърдата: Аз заслужавам любов, заслужавам да бъда щастлива, заслужавам да имам един хубав ден и приемам всичко, което заслужавам!
потривайки върховете на пръстите: Това е един много хубав ден, ще му се насладя от край до край! Благодаря за всичките промени! Очаква ме само най-доброто!

На всички прекрасен ден! :)
vqra
Майстор
Мнения: 640
Регистриран на: 18 Яну 2010 15:20

Мнение от vqra »

Thesoanita написа:.... Това е един много хубав ден, ще му се насладя от край до край! Благодаря за всичките промени! Очаква ме само най-доброто!

На всички прекрасен ден! :)

Е, как да не е прекрасен денят, след този твой пост.

Благодаря Тhesoanita. Много ти се радвам, знай!

Събирам си текстове от клипчета. Това ще бъде третия в колекцията ми, след "ТЕС за здраве, щастие и богатство" и "Тапинг за любовта"

Хубав ден и на теб.. :)
Per aspera ad astra!
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Thesoanita, всъщност, всичко което сподели за "парите" е един прекрасен пример, за ТЕС и процесът на случване на лечебния катарзис! Това помага, а не натоварва. Поздравявам те, за постигнатато и написаното!
Успех и занапред! :D Вече знаеш как става :D :D :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Thesoanita
Участник
Мнения: 19
Регистриран на: 12 Окт 2010 22:59

Мнение от Thesoanita »

Много Ви благодаря Вяра и Алиса! Положителното Ви отношение към мен стопля сърцето ми! Чувствам Ви приятелки! Заедно сме по-силни! Успехи и на Вас!
Thesoanita
Участник
Мнения: 19
Регистриран на: 12 Окт 2010 22:59

Мнение от Thesoanita »

Здравейте! Продължавам да окупирам вниманието Ви с моят филм, който се нарича "Пари". Ето още един епизод от него. След като изчистих емоциите от случката, която описах по-горе, веднага се заех с една друга история, която датира от времето, когато съм била 5-6 годишна.
Моят баща изобщо не уважаваше родителите на майка ми, вкл. и цялата й рода.Но особено "нежни чувства" хранеше към дядо ми- бащата на майка ми. Спомням си, че го обиждаше и хулеше, та чак подиграваше. /а сега иди и кажи,че едно мъничко дете не попива всяка дума от разговорите между възрастните/ Майка ми никога и дума не ми е казала за това, нито преди години, нито сега. Аз го помня от малка този факт. За мен баща ми беше по-авторитетния родител и вероятно подсъзнателно съм се съгласила с мнението му, защото помня,че не исках да ходя на гости при родителите на майка ми.
Един ден бях на двора и дядо мина с мотора на път за неговия дом. Спря се, попита ме какво правя, аз му отговорих:нищо. Той ме попита дали съм сама. Казах му, че мама и тате са у дома. Той ми даде 20 лв и ми каза: Дай ги на майка ти. Запали мотора и ми каза още: Внимавай да не ги загубиш.Не си спомням какво съм му отговорила. Помня, че моментално се насочих към външната ни тоалетна в двора, накъсах парите и ги хвърлих. Помня, че много се изплаших, че говорих с дядо ми и че той даже ми е дал и пари. Та нали той е най-омразният човек на татко. И дума не казах. Както даже и до този момент. Никой не знае. /Вие вече сте в час/Спомням си,че няколко години след смъртта на баща ми аз често се връщах към този момент, разсъждавах какво се е случило, защо така съм постъпила. Започнах да изпитвам огромно чувство на вина към дядо ми и огромно презрение към мен за подлата ми постъпка/ако въобще едно 5-6 годишно дете е способно на умишлена подлост/ .Започнах да тесам. До този момент не бях плакала тесайки, но сега плаках с много горчиви сълзи. Внимателно обмислях декларациите си, огледах този момент от всички възможни страни. Погледнах го от момента на случилото се, тесах и глождещите ме спомени след години, стигнах до днес, за да изпитам безусловна любов - към дядо, към мен, към баща ми. Нямам опит в ТЕС, но за пръв път изпитвам безусловна любов, прилагайки тази техника. Разбрах, че съм изчистила проблема, по любовта, която изпитах. Онази любов, в онзи най-всеобхватен смисъл, за който се говори в езотеричната литература - аз я изпитах. Тя е едно голямо блаженство и покой.
Сега ще ви напиша всички декларации, с които съм работила.
1.Въпреки че аз много се изплаших в онзи далечен ден, когато дядо ми ми даде 20-та лева и аз ги скъсах и ги хвърлих в тоалетната, за да не ми се кара баща ми аз.......
2.Въпреки че изпитах огромно презрение към дядо ми в онзи далечен ден, когато ми даде 20-та лева и с много яд ги скъсах и хвърлих в тоалетната аз .....
3. Въпреки че много години след като хвърлих парите от дядо ми в тоалетната, аз изпитвах задушаващо чувство на вина и огромно презрение към мен самата, аз дълбоко и изцяло приемам детето в себе си, което направи тази лоша постъпка.
4.Въпреки че в мен дълго време са живели агресия/късането на парите/, презрение/към дядо ми после и към мен/ и чувство за вина, аз дълбоко......и решавам да се освободя от тези чувства
5.Въпреки че в онзи далечен ден постъпих зле с парите, които ми даде дядо аз изпитвам дълбоко чувство на любов и уважение към моя дядо. Дядо, аз те обичам! Макар че тебе вече те няма, любовта между нас е вечна!
6. Въпреки че в онзи далечен ден, аз - малкото дете се почувствах заплашена и извърших тази лоша постъпка, късайки и хвърляйки парите от дядо, аз избирам да си простя и вече знам,че всяко нещо което идва при мен - идва с любов и аз трябва да му отвърна с любов. Изпитвам огромна любов към себе си, към дядо и татко, и всички около мен!
НФ в декларациите 3, 4 ,5 и 6 редувах с отрицателна и положителна и завършвах само с положителна.
vqra
Майстор
Мнения: 640
Регистриран на: 18 Яну 2010 15:20

Мнение от vqra »

Kaква прекрасна история, Thesoanita! Радвам се, че я сподели!

"Онази любов, в онзи най-всеобхватен смисъл, за който се говори в езотеричната литература - аз я изпитах. Тя е едно голямо блаженство и покой. " - знам за какво говориш.
Per aspera ad astra!
Thesoanita
Участник
Мнения: 19
Регистриран на: 12 Окт 2010 22:59

Мнение от Thesoanita »

Според мен всеки конфликт болест или затруднение означават липса на любов. Разбрах,че когато работим с ТЕС ние влизаме директно във вътрешния ни свят, който си е само наш- много личен и интимен. С думи не можем да го предадем на никой. Никой не може да почувства нещата, хората и събитията, както нас. Чела съм, че двама души може да гледат едно и също нещо, но да го виждат по различен начин. Ето защо смятам,че при съставянето на декларацията, НФ, броя на обиколките трябва да се чувстваме свободни, да не следваме чужди рецепти, а да се потопим в нашия вътрешен свят, защото изживяването е там, емоциите са там, никой не чувства нещата, както ние ги чувстваме. Направим ли го, насоките сами ще потекат просто от нищото.Трябва да се потопим в емоциите си, да ги изживеем отново, да се пречистим, за да стигнем до усещането за блаженство и покой или с други думи - до ЛЮБОВТА, която е всеопрощаваща.
Това разбира се е мое мнение, не ангажирам никого с него. Просто споделям и се радвам,че имам възможност да го направя тук в този прекрасен форум. Между другото не е в стила ми да разкривам душата си, обикновено сама преживявам всичко.
Явно ТЕС и всички Вие ме провокирахте! Желая Ви светли дни! :)
Thesoanita
Участник
Мнения: 19
Регистриран на: 12 Окт 2010 22:59

Мнение от Thesoanita »

Вяра, тази история ми е давала много болка през годините, кога подсъзнателно, кога съзнателно. Сега ти я нарече прекрасна, защото си усетила, че всичко в нея сега е пречистено от ЛЮБОВТА.
Радвам се,че и ти си изпитала това прекрасно чувство!
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Тесоанита, като те чета ми идва сравнението, че си риба, която е била на сухо и най-сетне плува. Много ми харесва как работиш с ТЕС. Опитът ти до тук с "такава" литература сега ти помага да боравиш с техниката наистина добре.

Скоро, не помня в коя тема, стана въпрос за това дали стари случки да се формулират в минало или в сегашно време. Забележете, че декларациите на Тесоанита са в минало време и са дали такъв велик резултат - безусловна любов. И ето рецептата, която тя ползва:
при съставянето на декларацията, НФ, броя на обиколките трябва да се чувстваме свободни, да не следваме чужди рецепти, а да се потопим в нашия вътрешен свят, защото изживяването е там, емоциите са там, никой не чувства нещата, както ние ги чувстваме.
Това се опитвам да карам хората да правят.
Тоест, ако не е станало ясно, за някой друг декларации в сегашно време може да са по-добрият избор.
Thesoanita
Участник
Мнения: 19
Регистриран на: 12 Окт 2010 22:59

Мнение от Thesoanita »

Мая, хареса ми сравнението, което си направила за това как съм се чувствала досега. Имаш право и за това, че литературата, която съм изчела, ще я нарека с общо заглавие "положително мислене", сега ми дава ценна помощ в работата ми с ТЕС. На мен ми харесва метода - творческа визуализация и аз го съчетавам с ТЕС. Иначе, ако само тесам с думи и не влизам в ситуацията с всичките си сетива, няма да имам резултати. Поне така си мисля аз, може и да не съм права. По отношение на декларациите, които са в минало време, сега ме накара да се замисля. Може би, ако знаех за това изискване да са в сегашно време, щях да блокирам влизането в случката и нямаше нищо да се получи. И за двете ситуации, които описах тук съм ползвала декларации в минало време. Мисля, че ще продължа да ги ползвам, когато чистя емоционален товар от миналото, защото така все едно се разтварям в проблема, иначе ще ми звучи изкуствено и ще се гледам отстрани, ако са в сегашно време.
Хубав ден ти желая! :)
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

И аз ползвам декларации в минало време и иначе ми звучи изкуствено и ме разсейва.
vqra
Майстор
Мнения: 640
Регистриран на: 18 Яну 2010 15:20

Мнение от vqra »

Thesoanita написа:Вяра, тази история ми е давала много болка през годините, кога подсъзнателно, кога съзнателно. Сега ти я нарече прекрасна, защото си усетила, че всичко в нея сега е пречистено от ЛЮБОВТА.
Имах предвид историята на твоето изцеление.
Per aspera ad astra!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

mayadob написа:И аз ползвам декларации в минало време и иначе ми звучи изкуствено и ме разсейва.
Ако работите за детето в себе си или за някакъв аспект на личността, има смисъл да използвате минало време в декларациите.
Т.е. например:
Въпреки че 5 годишната Мая изпита еди какво си, еди кога си............

Но ако този факт (че няко нещо се е случило и сте се чувствали по определен начин) не предизвиква у вас в настояще време негативни емоции или не ви влияе на поведението и мисленето (или не подозирате, че е възможно да ви влияе), за какво да го ТЕСате?

По-добрият вариант би бил:
Въпреки че еди какво си ми се случи и се чувствах еди как си и това все още влияе еди как си на поведението и мисленето ми сега............
Тук правим връзка между минало и настояще

или
Въпреки, че все още чувствам еди какво си по отношение на ........поради еди коя си случка.............

В крайна сметка най-важно е
........ да ги ползвам, когато чистя емоционален товар от миналото, защото така все едно се разтварям в проблема, иначе ще ми звучи изкуствено и ще се гледам отстрани..........
А ако се разтворя в проблема, това означава, че изпитвам СЕГА чувствата, които съм изпитвал тогава.
Независимо кое време използвам, ако не чувствам сега чувствата, които съм изпитвал тогава, не съм разтворен в проблема и само
....... ще се гледам отстрани..............
Поне според мен е така.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Дааа, така е! Когато се сблъскам с емоция, аз я третирам като настояща. После може да се окаже, че я нося от детството си и я чистя напълно. Това не ми пречи междувременно, да си приказвам с аз-детето, да го прегръщам и успокоявам, обяснявам и т.н. В момента в който изчистя емоцията диалогът се губи, защото ставам пак цялостна- няма проблемна емоция, която да ме държи в миналото. Не съм учила специална техника за това, нещата просто се случват- навлизане в диалог със себе си и излизане от такъв, при изчистване на емоцията, която го е предизвикала, просто позволявам свобода на контакта съзнавано- подсъзнание и освобождавам с ТЕС.
Дерзайте! :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Публикувай отговор