БИБЛИОТЕКА

Мисли и цитати за размисъл, нови идеи и интерпретации на живота, света около нас, какво е възможно и невъзможно, какво трябва и какво не трябва, защо сме тук, откъде сме тръгнали и накъде вървим, и как да направим пътуването по-приятно.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

http://www.klex.ru/9pu
Това е от Франк Кинслоу, на руски език "Техника за мигновено изцеление". Става дума за техника на спиране на мисълта, с което се изпада в Чисто Осъзнаване, което води до трансформация на физическо ниво, която е винаги и само положителна!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Няма такова нещо, като винаги и само положително. Всичко е двоинствено и подлежи на интерпретация. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Essence
Участник
Мнения: 94
Регистриран на: 17 Ное 2008 12:32

Мнение от Essence »

Дмитрий Верещагин - Освобождение (Книга 1)
Дмитрий Верещагин - Щастие и успех (Книга 2)

Накратко, системата на Верещагин включва способи за управление на собствения живот, нещо като да програмираш/правиш магия на себе си, но не с окултни средства, разбира се, а чрез себепознание. Системата (така като е описана в книгите му) е достъпна, но се искат доста постоянство и тренировки, за да се постигнат резултати.
И 1 уточнение - към системата има и създадена школа - не искам дори да й споменавам името, тъй като ми е доста подозрителна, пък и много такива школи се превръщат в секти в един момент, и то съвсем умишлено. В случая коментирам единствено автора и книгите му.
Напълно сигурна съм, че карма (кармична програма) и ПО е едно и също. Публикувам няколко интересни цитати. Дали Верещагин ще се вземе под внимание, всеки сам решава.

Кармата, както вече казахме се проявява във вид на нежелателни вериги от събития, различни заблуди, с които не можете да се справите, независимо от всички методи, които вече сте успели да усвоите. Ако използваме алегория, може да си спомним историята с пионера, избягал от пионерски лагер... Той е избягал на свобода, но представете си, че за него се е залепил, да речем, маниак. И колкото и далеч да бяга детето от предишния рабски живот към новия, свободен, все продължават да го преследват. Така е и с кармата.

Но вие няма нужда да общувате с многобройните появили се днес специалисти по кармата, повечето от които са шарлатани - вие всичко можете да направите и сами. Не са ви нужни специалисти, които да се вмъкват дълбоко в подсъзнанието ви и кой знае какво ще забъркат там. Вашата карма сама изплува от подсъзнанието ви, само трябва да умеете да я фиксирате и идентифицирате...

Работата е там, че кармичните проявления се разкриват не наведнъж всички, а постепенно. Можем да работим само с онези, които вече са се проявили. Не е изключено някои кармични програми просто да си дремят в структурите на подсъзнанието, като мини със забавено действие, замаскирани под част от душата, и да си дремят така още дълго чак до следващ живот. Такава програма вие просто не можете да откриете, а следователно и да отработите. Но все пак имате шанс значително да очистите кармата си. Обикновено това става по следния начин: щом спящата карма е готова да се събуди, около човека започват определени събития, т.нар. кодови събития, съпровождащи натрупването на кармата.

Под въздействие на кодовите събития подсъзнанието си спомня какво се е случвало с него в предишен живот в подобни обстоятелства - кармата оживява, разголва се, изплува на повърхността на душата и съзнанието. И тук е времето да бъде "хваната" и отработена, да не й се даде отново дaсе разгърне в нежелани събития по предишната схема. Ако кармичната причина е изплувала, започнала е да работи, то тогава тя се отстранява елементарно!

И така, когато кармичният проблем вече е изплувал и се е проявил, ние можем да получим към него пряк достъп и да отстраним проблема от структурите на своето съзнание и душа. Като време няма да отнеме повече от три минути, а за вашата по-нататъшна съдба това ще е равносилно на естественo отработване на кармата.

Много често кармата се маскира под обичайни външни обстоятелства, които уж идват някъде отвън и изобщо не зависят от човека. Но това не е така. Всъщност именно кармата устройва тези обстоятелства, или по-вярно, самото ваше подсъзнание ви подтиква към онези външни събития, които са нужни за реализирането на кармата. Най-често тези събития са абсолютно противоестествени за вас, но вие сте принудени да участвате в тях.

Давам пояснение защото у вас неизбежно ще възникнат въпроси: как именно се отпечатват тези предишни събития и къде са те, собствено записани? Вие знаете, че вашето ефирно тяло има определена конфигурация в пространството. Вашата защитна енергийна обвивка също има определена форма. По същия начин и структурите на съзнанието има своя конфигурация - просто това е още по-фина материя от ефирното тяло и енергийната обвивка. Структурите на съзнанието се отнасят към по-високо ниво на енергоинформационното поле и се намират по отношение на физическото и ефирното тяло в друго измерение. Съзнанието на всеки човек има своя, присъща само на него, уникална конфигурация.
Щом човек отстъпи от истинските си цели, започне да преследва лъжливи цели и да извършва лъжливи постъпки - т.е. да натрупва карма, неговото съзнание под въздействие на тези погрешни и неправилни деяния (те твърдо са в конфликт с подсъзнанието) променя своята конфигурация. Върху него се появяват патологични израстъци или дупки, падини. Тези патологични образувания не изчезват сами по себе си с течение на времето, човек живее и умира с тях. И дори прераждайки се, въплъщавайки се в ново тяло в следващ живот, той наследява тези дефекти, останали от предишния живот. Най-важното е, че тези дефекти на съзнанието, тези израстъци и дупки, имат програмиращи свойства: те продължават да програмират човека за изпълнения в същия стил на отношения, както в предишния живот, те продължават да подтикват човека към лъжливи цели, да се отклонява от истинния път, и съответно го заставят да приема всички негативни последствия от такива деяния.

Преди да говорим за методите, няколко думи за това не ли неетично и нежелателно прилагането на тези методи. Предвиждам, че такива съмнения могат да възникнат у част от читателите. Въпросът е в това, че Природата е предвидила естествен механизъм за отработване на кармата. Т.е. от Природата е замислено така, че човек трябва да отработва кармата си през целия си живот, и то не само през един живот (казват, че страданията пречиствали душата - това е точно от тук). Повечето хора така си и живеят и днес, само че не разбират, защо им се налага да страдат и да се мъчат, обвиняват обикновено за това околните, а виновна за това е само тяхната собствена карма...
Последно промяна от Essence на 02 Дек 2011 19:29, променено общо 1 път.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Супер. Понеже си ги чела книгите публикувай сега и начина за промяна на кармата (ПО) според Верешчагин. Прочетох че отнема само 3 минути. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Essence
Участник
Мнения: 94
Регистриран на: 17 Ное 2008 12:32

Мнение от Essence »

Разбира се :D На моменти третирането на кармична структура много ми напомня за техниката ЕТ (вж. извличането на структурата от етерното тяло).

Кармичните структури поразяват нашата енергоинформационна същност много дълбоко. Затова за тяхното отстраняване ще ви се наложи да извършите работа на три нива, иначе положителния резултат не е гарантиран.

ПЪРВО НИВО. ОТСТРАНЯВАНЕ НА КАРМИЧНА СТРУКТУРА. Предупреждение: ако ви преследват няколко вериги разнообразни кармични събития, значи при вас са се проявили наведнъж няколко вида карма, които трябва да се коригират отделно. Отработвайте тези вериги последователно, не бива всички в общ кюп.
1. Влезте в еталонно състояние. Извикайте във въображението си събитията от вашия днешен живот, които както сте определили с помощта на посочения по-горе метод, са предизвикани от кармични причини. Отново повтарям: това трябва да бъдат събития от един смислов ред. Ако в живота ви има няколко такива вериги: падате през цялото време, крадат ви парите, жените се само за алкохолици… - не бива да си представяте всичко наведнъж. Започнете с нещо, например с безпътните мъже. Съсредоточете се върху този аспект на живота си. Проникнете се с онези неприятни усещания, които тази процедура предизвиква.

2. Сега внимателно изучете своето ефирно тяло (тези методи са описани в първа книга). Изследвайте го щателно и подробно – кармичната структура трябва да е там. Определете мястото на дислокация на онези неприятни усещания. Къде именно във вашето ефирно тяло, във вашата енергийна обвивка се разполага тази болка, страх, мъка, отчаяние и т.н.? Спомнете си че говорихме за това, че кармичният проблем променя конфигурацията на полевите структури – той се усеща като израстък или дупка. При измъкването на тази структура на нивото на ефирното тяло тя може субективно да се възприема като плътно сгъстена чужда енергия: като оток, нещо лепкаво или напротив, нещо твърдо; като възел от патологични връзки между органите и т.н. Именно там се е разположила и цялата ви душевна болка, предизвикана от кармична причина. Представете си цвета, размера и формата на тази структура.

ВТОРО НИВО: КОРЕКЦИЯ НА ПОЛЕВАТА СТРУКТУРА. Обръщам особено внимание: преходът към второ ниво се осъществява веднага след завършването на първото, без прекъсване и без да се излиза от еталонното състояние! Кармичните структури са устойчиви, а съзнанието - достатъчно инертно. И ако вие допуснете пауза, съзнанието може автоматично да се върне към привичната патологична конфигурация и кармичната структура отново да заеме привичното си място. На мястото на ликвидираната от вас структура може да се породи нова такава, ако не запълните бързо заеманото от нея пространство с нова конфигурация. За това е предназначено второто ниво на работа.

1. Вие сте както преди в еталонно състояние. С методите от първо ниво сте се освободили от неприятните усещания и образи, които е предизвикала у вас картината на кармичните събития. Не се връщайте повече към тях, не си ги спомняйте, а веднага пристъпете към формиране на напълно противоположни образи, картини и усещания. Създавайте идеална картина - какво бихме искали да имате вместо тези кармични събития? Имате прекрасен мъж, който няма да ви измени, имате нови забележителни приятели, канят ви на перспективна работа, всички ви подаряват подаръци, сдобрявате се с любимия, танцувате на сватба, идвате навреме на важна среща? - Прекрасно! Разбрахте, че трябва да създадете в душата си картина, напълно противоположна на онази нежелателна ситуация, в която през цялото време ви е вкарвала кармата. Нарисувайте си във въображението и мислите си колкото може по-ярко тази диаметрално противоположна ситуация, представете си, че тя вече се е осъществила, порадвайте се на това, съсредоточете се върху приятните чувства.

2. Сега тези радостни чувства ги пресъздайте във вид на сгъстена енергия, която насищате с приятни усещания. Внедрете я направо в ефирното си тяло. При нужда повторете операцията няколко пъти. Няма да е зле, ако оставите това позитивно сгъстяване в своето еталонно състояние завинаги, залагайки го в ефирното си тяло на нивото на сърцето, както го правихме при програмите за здраве.

ТРЕТО НИВО: КОРЕКЦИЯ НА ПРОГРАМИТЕ ЗА ПОВЕДЕНИЕ. Предишната карма ви е подтиквала към определен тип поведение, тя е създала стереотип на реакции към света, към който сте привикнали и вие и околните. Например мъжът, когото кармата е подтиквала да зависи от жените, при вида на властна жена веднага придобива виновно изражение, жалка усмивка, и свива глава към раменете. Колкото и да се опитва да изглежда уверен супермен, все едно, в нейно присъствие той започва да страда от комплекс за малоценност, заеква, държи се сковано и гледа отдолу нагоре, дори малко над ръста й. Когато старата карма е отстранена, нищо вече не пречи на такъв човек да промени стереотипа си на поведение. Вече няма структура, която да го програмира за това, значи просто трябва да си изработи нов модел на поведение и както трябва да го оттренира.

Проникваме се от чувство за собствена правота (виж предната глава). Усещаме се уверено, устойчиво, нашата енергетика е силна и мощна. Пускаме в тези усещания новия модел на поведение, противоположен на предишния. Представяме си как общуваме с тази жена; гледаме я право в очите, говорим като равни, гласът е равен, уверен, позата свободна, отпусната… и т.н. всеки си рисува картината в зависимост от своите обстоятелства и от конкретния резултат, който иска да получи в замяна на кармичните заблуди.
После житейските обстоятелства ще ви карат сами да тренирате новия си модел на поведение, докато не стане за вас естествен и органичен. Описаният мъж например непрестанно ще се среща с нови и нови варианти на общуване с такива жени, от които по-рано е зависел, докато не се научи окончателно да бъде независим и уверен, докато тези нови навици на общуване не бъдат доведени до автоматизъм и няма да му се налага да контролира това свое състояние.
Има една сложност: околните са свикнали с вашия предишен стил на поведение, а да се пречупи стереотипа на околните е много трудно. Ако вие на шега изиграете пред някого ролята на приятел, после едва ли ще можете да го убедите, че всъщност сте умен и сериозен човек. Хората реагират един към друг по един и същ, веднъж завинаги закрепен стереотип, който възниква при първата среща. По-нататък те рядко забелязват промените, които са станали с въпросния човек, и продължават да се отнасят към него така, сякаш си все предишния, какъвто са го видели за пръв път. Вашите нови познати ще ви възприемат съвсем различно, а виж със старите могат да възникнат проблеми. Вашата задача е да разчупите стереотипите, според които са свикнали да ви възприемат околните. Вие трябва да ги свикнете към новия си образ на всяка цена – дори ако това предизвика в някакъв момент шок или враждебност от страна на обкръжението ви към вас.
С тази цел много добре работят програмите за увереност и ефективност на действията, които описвахме в предишните глави. Коригирайте програмите отчитайки вашето ново състояние.

Всичко останало ще направи времето – и живота. Ще възникват ситуации, в които ще се налага отново и отново да демонстрирате новото себе си, да отработвате нови модели на поведение...
Essence
Участник
Мнения: 94
Регистриран на: 17 Ное 2008 12:32

Мнение от Essence »

Обобщено за трите нива:

Първо ниво: отстраняването на кармичната структура от собствените полеви структури.
Второ ниво: Корекция на полевата структура - залагане в освободилото се място на нова противодействаща енергийна структура, за да не се самовъзстанови предишната дефектна конфигурация.
Трето ниво: Корекция на програмата на поведение – предишната карма ви е тласкала към определен тип поведение, сега трябва да отработите нов тип, коригирайки заради това програмите за увереност в себе си и за ефективност на действията.

Ако все още не всичко е наред - повторете извършената работа няколко пъти, до тогава, докато всичко се получи както трябва. Ако всичко е направено правилно, ще забележите, как всичко, което по-рано ви е тревожило просто си отива и се разсейва някъде далече.
Поздравявам ви, сега имате в ръцете си мощен инструмент за корекция на кармата и можете сами, без странична помощ да се изтръгнете от лапите й. С проявяване на кармата, вие във всеки момент можете да я ликвидирате.

Има и друг способ за работа с кармата, но това е за любители. Ако ви се струва, че всичко е много просто, ако все пак искате първо да изпитате страдания, за да пречистите душата си, ако ви е интересно да узнаете, къде би ви завела кармата ако не я отстраните, ако искате да извлечете някакъв урок с помощта на проявилата се карма, преди да я ликвидирате - какво пък, можете да опитате да я отработите. Не ви съветвам да го правите по естествен начин - може да ви отнеме половин живот, че и цял, освен това рискът е голям: ами ако не оживете? А да си "поиграете" на отработване на кармата в условия, така да се каже, лабораторни – може да бъде много любопитно, особено за хората, притежаващи мощно творческо въображение...
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

От написаното не става ясно, какво точно се прави в стъпка 1, т.е. отстраняване на крамичния модел.

Но в крайна сметка всичко, за мен, си е основано на визуализации (сенсетизации).

А тоработването на кармата съм готов да се обзаложа, че пак е основано на визуализации и Симоронски техники.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
vladopetkov
Участник
Мнения: 47
Регистриран на: 19 Юли 2010 22:04
Местоположение: София

Мнение от vladopetkov »

Essence, благодаря ти за всички тези линкове. Безкрайно интересно е!
Всичко добро!
:)
Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 17:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

Малко линкове от мен :-)
С това започвам деня си , вместо кафе , не пия вече кафе:

http://www.youtube.com/watch?v=aoSzivsQkVI

В менюто вдясно има и за края на деня , за пари и за ... :-)
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
Essence
Участник
Мнения: 94
Регистриран на: 17 Ное 2008 12:32

Мнение от Essence »

ivangp написа:От написаното не става ясно, какво точно се прави в стъпка 1, т.е. отстраняване на каpмичния модел.
Верещагин препраща към Книга 1 за противодействие (изхвърляне) на магия и енергиен вампиризъм ("астрална пиявица").
Механизмът за отстраняване на карма е същия като механизма на премахване на тези две въздействия.
ivangp написа:Но в крайна сметка всичко, за мен, си е основано на визуализации (сенсетизации).
А oтработването на кармата съм готов да се обзаложа, че пак е основано на визуализации и Симоронски техники.
Да, и аз смятам така. Просто Верещагин не казва "визуализация", а "астрално виждане" - двете означават едно и също :)
Тоест, визуализацията е способност за астрално виждане.

Да обобщя - и при програмирането, и при магията се формират ПО, които ако не бъдат премахнати/неутрализирани, с времето започват да се разгръщат и ни въвличат в нежелани и неприятни събития, т.е. водят до натрупване на карма (кармична програма)...

Иван, не си спомням къде, но ти някъде беше казал, че при работа с ТЕС не е необходимо да се третира причината, достатъчно е да се третират (тесат) симптомите...
Интересното, е че и при кармичните програми е така... И не вярвам да е просто съвпадение, тъй като двете имат много общо... :idea:
Последно промяна от Essence на 28 Май 2011 17:41, променено общо 1 път.
Essence
Участник
Мнения: 94
Регистриран на: 17 Ное 2008 12:32

Мнение от Essence »

ВЪЗПРИЕМАНЕ НА ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОННОТО ПОЛЕ (НИСШИЯ АСТРАЛ).
Възприемането на нисшия астрал е първото, най-просто стъпало по пътя за възприемане на енергоинформационното поле. В нисшия астрал лесно се движи нашето въображение, включващо в себе си най-често само канал за зрителна информация. Във въображението си можете да се разхождате из гората, да седите в театъра, да плувате в морето, да ходите на среща, и дори не се досещате, че заедно с вашето въображение "ходи" и вашето ефирно тяло. Неслучайно във всеки момент можем толкова лесно да си представим картина на пролетна гора, дори ако седим у дома си в града, а зад прозореца е зима. Или намирайки се в гората, можем да си представим шумна градска улица. И можем да видим всичко това пред вътрешния си поглед като наяве. Когато спим, ние попадаме насън именно в света на нисшия астрал. Там пътешестваме в своите фини тела и се срещаме със също такива пътешественици. Наяве за повечето хора е невъзможно да пътешестват там, защото нашето възприятие, изкривено от възпитанието, смята, че това е просто невъзможно.
Но вие вече сте започнали по малко да прозирате и да разбирате какво представлява светът в действителност. Ако и по-нататък продължите по този път, постепенно ще се издигате все по-високо, вашето възприятие ще се простира все по-далеч от нисшия астрал до най-високите нива на енергоинформационното поле, заложени във вас от Природата.

Усещанията, които изпитахте сега, на пръв поглед са много фини, едва доловими. Те са толкова неопределени за обичайното възприятие на материалистически възпитания човек, че в нито един език няма названия за тези усещания. Това не е осезание, не е обоняние, не е зрение... А какво е? Някакво неуловимо "шесто чувство". При това усещанията са достатъчно познаваеми и различими, и съзнанието с лекота ги разпознава.
Благодарение на получения при тези упражнения опит, вие усетихте как енергетиката на пространството на нивото на нисшия астрал контактува с вътрешната енергетика на човека, с неговата чувствителна сфера. Именно на това ниво в подсъзнанието на човека, в неговата енергийна сфера, често се внедряват странични програми.
Усещанията от този клас са много полезни - те ще ви помогнат да се слеете с околното пространство и да почувствате и най-малките изменения в него. Именно тези усещания лежат в основата на усещането за опасност, наблюдавано у представителите на дивите племена и хищните зверове.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

СПОСОБЪТ ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА МАГИЯТА Е САМО ЕДИН: ИЗХВЪРЛЯНЕ
Отпуснете се, съсредоточете се, разгледайте своето ефирно тяло, открийте това нарастване, уплътнение, оток, откъдето идва нежеланото изменение на вашето състояние. Усетете плътността на тази чужда енергоинформационна конструкция, нейния размер. Обследвайте ефирното тяло около уплътнението и почувствайте как около него ефирното тяло е по-рехаво. А сега започнете бавно и постепенно да уплътнявате границите на ефирното тяло под тази рехава област, прилепваща до магията. За целта насочете натам максимум от своята енергия. Едновременно с това над самата конструкция и под нея продължете да разрохквате полето – с методи, които са ви най-удобни. Може да го разпенвате, мислено да го пресявате през сито, намалявайки плътността. Когато почувствате че около областта на магията ефирното тяло е достатъчно рехаво, а под магията плътността на ефирното тяло е достигнала максимума си, почувствайте как тази плътна граница отделя магията от вас. Тя е още в ефирното тяло, но вече не е съединена с него, образувала се е сякаш прослойка въздух, която отделя страничната енерго-информационна структура от плътния участък на ефирното тяло. А сега се стегнете, усилете докрай двата потока и мислено (в астрала) отблъснете магията с плътната граница на ефирното си тяло, през рехавата прослойка. Нека магията отскочи от вашето ефирно тяло като топка от гъвкава гумена стена и излети навън.
Много е важно да си набележите предварително обекта, към който ще отправите изхвърлената магия, за да не причини тя вреда на други или да не се върне обратно към вас. Най-добре е да я отпратите към течаща вода или открит огън. Ще свършат работа и струята вода от крана на чешмата, и газовата горелка. Може да се пусне магията и в тоалетна или да се удави в реката. Водата ще отмие и разтвори заложената в нея информация. В краен случай, ако няма друго под ръка, може и да я затиснете с камък.
Има и други методи за неутрализация на магия – на народа са известни методите на отливане във восък или прехвърлянето й на домашни животни... Аз не препоръчвам да се прави това, защото употребата на восък е трудно да се ограничи, не се знае в чии ръце ще попадне (не дай боже в ръцете на дете), а да се мъчат животните не е хуманно, може да възникнат и кармични усложнения.
Когато се избавите от магията, загладете ефирното си тяло за да не останат на това място никакви ямки или прорези. Също както се прави при уроки, насочете натам енергия, запълвайки с ефир празнината, възстановете границата на ефирното тяло и повече дори с мисъл не се връщайте към онова, което сте извлекли оттам. Обърнете гръб на магията и си отидете от нея. След всичко това още веднъж се тествайте чрез еталонно състояние. Ако почувствате че нещо е останало, повторете процедурата още веднъж. Не ви препоръчвам да извършвате процедурата по неутрализация с други хора. Ако видите магия у друг човек, научете го как да се справи с нея самостоятелно. Опитните лечители умеят да извличат магия от ефирното тяло на другите хора – правят го с ръка, сякаш изваждат чужд предмет. Но за това е нужно умение за сериозна защита на собственото ефирно тяло, защото винаги е голям рискът да приемете магията върху себе си.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

АКО ДО ВАС СЕ Е ДОБРАЛ ЕНЕРГИЕН ВАМПИР С ГОЛЯМА СИЛА, КОЙТО Е УСПЯЛ ДА СЕ ВКОРЕНИ ДОСТА ДЪЛБОКО. В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ "ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ".
Това се прави по следния начин: Най-добре да сте сами в тиха стая. Отпуснете се, прогонете страничните мисли. След това ви предстои да прекъснете, отрежете или по някакъв друг начин да се откачите от пиявицата. Съсредоточете се върху усещането за собственото си ефирно тяло, обследвайте границите му, усетете мястото на прилепване, откъдето изтича вашата енергия. Сега усетете тази пиявица във вид на съвсем материално въже, връв, канап – както ви подскаже интуицията. После пак в съгласие с интуицията си, действайте така, както бихте постъпили в реалността, ако трябва да прережете тази връв. Можете да използвате каквито искате инструменти – като меч, трион, брадва за да отсечете пиявицата. Ако нито меча, нито брадвата успеят да се справят, какво пък, вземете лазер, огнемет, дори ракета ако е нужно. Изобщо, работа може да свърши всяко оръжие, което можете ясно и отчетливо да си представите и почувствате. То може да бъде моделирано от вашето ефирно тяло. Режете, сечете пиявицата дoтогава докато не почувствате ясно нейното отделяне и възстановяването на границите на ефирното ви тяло. Но имайте предвид следното: да отсечете пиявицата, това още не е всичко. Защото дори след отсичането, тя пак ще се протяга към вас през пространството, опитвайки се да се промъкне отново. За да предотвратите повторното залепване на вампира, можете да затворите отрязаното въже с Манипура чакра на вампира, образувайки така своеобразна примка. Ако не успеете да направите това по някаква причина, може да заровите отрязаната пиявица дълбоко в земята, толкова дълбоко, колкото можете (естествено във въображението си, няма нужда да копаете). След това на вампира едва ли ще му се прииска отново да се промъква към вас със своите пипала.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Това е линк към друг, много интересен форум. Темата е слънчево хранене. Четете и се сещайте, за връзката с нашия форум!:wink:
http://indigota.com/index.php?PHPSESSID ... opic=948.0
Последно промяна от Alisa на 12 Май 2011 14:20, променено общо 1 път.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Воля, Вадим Проглеждане или как се отървах от очилата за 7 дни
http://www.spiralata.net/booklist.php?f ... =0&Letter=*
:twisted:
Последно промяна от Alisa на 02 Юни 2011 16:02, променено общо 1 път.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 17:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

УЖАСНО БЛАГОДАРЯ ALISA ,
Страхотна книга , още едно доказателство , че в мозъка е ключа от всяка "барака" , не е в аптеката или във вълшебно хапче.
И още едно доказателство , СЛУШАЙ ИНТУЦИАТА си , вътрешния глас или както искаш го кръсти но се научи да го слушаш! :idea:

За 6ч. сутринта , това четиво ме зареди с позитивъзъм ,не нямам проблеми с очите , като изключим ,че са с "хроничен" конюктивит т.е. зачервени , аз го отдавам на работата ми по цял ден на PC.
Но и аз от известно време засърбят ли ме или просълзят от натоварване просто местя погледа надалеч , отивам до прозореца и просто го правя.Може да съм го прочел някъде не знам , но един ден го открих като станах да си бърша очите и отидох до прозореца само като плъзнах погледа надалеч-наблизо , пак надалеч-наблизо и хопла спираше да ме сърбят и сълзят.
А иначе капах капки "изкуствена сълза" да бе да , същите проблеми...
Цялото това ме подсеща да ТЕСам зачервените очи!
Чакам с нетърпение останалите два дни !
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

:oops:
Последно промяна от Alisa на 02 Юни 2011 16:03, променено общо 2 пъти.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Публикувай отговор