Душевен Катарзис

Истинското пътуване на откривателя не се състои в намиране на нови територии, а в придобиване на нов поглед върху нещата.
Този форум е за всички дръзнали да поемат по трънливия път на разкриване на истинската си същност, себеосъзнаване и разкрепостяване на ума.
tais
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 02 Окт 2010 09:54

Мнение от tais »

Вече два пъти правих теста. Малко са различните отговори. Ще продължа обаче.
Thesoanita
Участник
Мнения: 19
Регистриран на: 12 Окт 2010 22:59

Мнение от Thesoanita »

И аз отговарям на въпросите за втори път. Първият път беше труден, изживявах стари травми, припомнях си отдавна изживени неприятни ситуации и хора. Най-интересното ми се случи с въпрос 27. Естествено отговорих, че нямам някаква конкретна цел, просто мираж или мечта, която е в сферата на фантазиите. Само 2 дена след попълването на теста ми дойде идея, която ме държи ентусиазирана вече доста дни. И знам, че съм напипала нещо, което всъщност моята душа жадува, защото мислейки за целта си, ме изпълва голям ентусиазъм и желание да работя за реализирането й. Сигурна съм, че теста ми е помогнал да отключа някой таен килер на подсъзнанието ми, в който е дремело това нещо, което чувствам като призвание. Става въпрос, за пост, който искам да поема. Като се сбъдне вие ще сте първите, които ще разберете. Ще продължавам с теста, много ми харесва преживяването, попълвайки въпросите. Пречистващо и обогатяващо е, а също така и мотивиращо и ентусиазиращо. Благодаря за прекрасния тест!
kedar2
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 28 Апр 2011 06:26

Мнение от kedar2 »

току-що го попълних и съм обнадежден че има полза защото ме накара добре да се замисля върху живота си като цяло и да предприема мерки за промяната, която така или иначе е започнала защото много я исках.Вярвам че ще се справя. :)
Яна
Опитен
Мнения: 475
Регистриран на: 26 Май 2009 15:16
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Мнение от Яна »

Lady Frost написа:Пропуснах да ви споделя.

В сряда вечерта още седнах и започнах да отговарям на въпросите. Малко съм разочарована от себе си, че на някои отговорих с "Не знам.", но съм сигурна, че ще го преборя. :) От тогава доста усилено мисля над някои неща и съм доволна как се променят усещанията и действията ми.

Вечерта, след като отговорих на въпросите, се почувствах много изморена, все едно съм вършила някаква физическа работа цял ден. И някак си все едно изпразнена от съдържание. Беше ми приятно това усещане.
Направих катарзиса докрай. Освен това описано вече първоначално чувство почти нищо не се промени. На някои въпроси намерих отговорите, но останах с усещането, че това не са моите въпроси.
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

Изображение
Публикувай отговор