Фиброаденом - Дневникът на Mery

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
nikimm
Майстор
Мнения: 804
Регистриран на: 29 Мар 2009 15:24

Мнение от nikimm »

Мери, дали е възможно да се настроиш да се събудиш и да зпоанеш тес, когато сънят ти според теб има нужда от тес. После е малко далечно и човек сякаш невярва, че сънят е имал смисъл за него. Според мен е хубао да го теснеш на момента, когато емоцията се вихри. Не знам защо искаш да се освободиш от нуждата си да бъдеш обичана и обичаш?! :idea:
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Vasilka
Участник
Мнения: 53
Регистриран на: 21 Сеп 2010 23:59

Мнение от Vasilka »

И аз мисля като Ники,4е няма нужда да се освождаваш от нуждата да бъдеш оби4ана.Няма 4овек ,който да не иска да бъде оби4ан.Аз мисля,4е трябва да тесаш разо4арованието и гнева към мъжа ти,както и много тес ти трябва както и на мен да добием самоувереност да променим положението ако трябва и с раздяла а не просто да премахнем негативните емоции,това няма да те направи щастлива а нали 4овек е роден за щастие.Ти трябва да заоби4аш себеси и да повярваш ,4е имаш право на по хубав живот,опитвам се и себе си да убедя в това .
Видях Иван в друга светлина,той бил романтик,колко хубаво .
mery
Участник
Мнения: 53
Регистриран на: 11 Апр 2011 14:28

Мнение от mery »

Мерси на всички за съветите!
Алиса, наистина имам нужда от такова споделяне, като се замисля много споделям на майка ми , която винаги ме подкрепя и ме хвали и т.н.
Иван, не се разделям с мъжа ми , защото имам дете, нямам къде да отида поне за момента, страх ме е че няма да се справя сама.А от стихотворението първото, което изпитах е вина, че живея с този мъж, а не го обичам и мога да бъда наказана за тази Лъжа( ако мога така д аго нарека),сега ТЕС-ам точно това. Днес като го ТЕС-ах ми дойде мисълта, че фиброаденома ми е като наказание! Също усещам и съжаление към себе си.Ще продължа със стихотворенито, защото все още усещам негативни емоции като го чета. Снощи си направих такава Декларация- Въпреки че, когато чета стихотворенито изпитвам негативна емоция, която не мога да определя......Не можех да определя какво точно изпитвам и за това я съставих така.
nikimm ще опитам да направя така ,когато имам сънища. За обичането реших , че трябва да се освободя от тази нужда, защото в момента не я получавам любовта и това ме кара да се чувствам зле
Последно промяна от mery на 23 Май 2011 22:29, променено общо 1 път.
nikimm
Майстор
Мнения: 804
Регистриран на: 29 Мар 2009 15:24

Мнение от nikimm »

Mery, казвам ти нещо със сигурност :!: няма какво да получаваш, всичко е у теб. Любовта е у теб и когато я почувстваш нещата ще се наредят по незнам си какъв начин и всичко ще ти харесва и нещата с мъжа ти ще се развият по начин, който ще приемеш.
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
mery
Участник
Мнения: 53
Регистриран на: 11 Апр 2011 14:28

Мнение от mery »

Много благодаря nikimm Много хубави думи, заредиха ме много позитивно! Събудих се поизнервена и без капка настроение. Сега съм усмихната и се чувствам доста по- добре.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

mery, много добре се ориентираш! Браво! Желая ти успех във влюбването в себе си! :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
mery
Участник
Мнения: 53
Регистриран на: 11 Апр 2011 14:28

Мнение от mery »

Днес бях на лекар за фиброаденома. Отидох на друг лекар, не при този , който ми го откри. На него повече му заприлича на киста. Каза че не е така плътно образование и не е цяло както е на снимката преди 4 месеца. Повече прилича на отделни възпалени каналчета( или нещо подобно каза). Но все пак иска да ми вземе клетки( каза че е пробождане в гърдата), за да разбере дали е киста или фиброаденом. Попитах за размера, каза ми че горе долу е толкова колкото и преди, но гледам, че си записа около 15мм, което е малко по-голямо от предишното.Обясни ми, че ако е киста не е толкова важно колко е точно големината и, че сега го мери малко по отвън и за това излиза малко по голямо. Продължавам с ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО- мисля до края на месеца, пък после както дойде!
Детенцето ми е на малко повече от 2 годиники и от вчера е със схванат врат( предполагам от една разходка я духна вятъра повече).От 2 дни не иска да помръдне, ТЕС-ах няколко пъти с Декларацията- Въпреки че много ме боли врътлето и ми е схванато, аз съм най- доброто и обичано дете! Сниощи мисля че и помогна, на третия ТЕС тя заспа, но днес е пак така и незная какво да правя! Мажа с билкови кремчета и и давам хомеопатични, но за сега няма резултат!
Ако някой знае нещо за такава болка, ще съм благодарна д ами сподели!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4566
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Имайки предвид емоционалното ти състояние и проблемите ти с мъжа ти бих казал, че детето ти отработва някои от твоите емоции. На 2 години детето е все още много тясно свързано с майката, няма идея за собствен АЗ, а се идентифицира до голяма степен с майакта,и усеща интуитивно това, което и майката усеща. Чисти себе си, тя ще се оправи! Прави Прокси върху себе си за нея, все едно че ти имаш схванат врат и мисли какви емоции може да са предизвикали това схващане, в какво отношение се чувстваш схваната, хваната в капан, невъзможност да се движиш свободно, да се извъртиш, липса на гъвкавост, свобода и лекота в движението ( в преносен смисъл). :idea:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 17:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

Патил

Мнение от Angel_K »

Здравей,
Продължавай все така да споделяш , ако ти се плаче докато го четеш после , плачи и се тесай просто докато го четеш.
Аз точно заради такава болка като на момиченцето ти сефте опитах ТЕС и мина с един кръг. Но това бе преди година.
Миналата събота ми трябваха повечко кръгчета с ТЕС , защото болката се променяше и като усещане бе първо стягане , после топка ...
Тоест когато се появи проблема пак ТЕС , тесай Макар да не зная какво да права когато малката е болна аз ...
Като ТЕСам сина ми , вярно , че той е на 5г. но го карам да ми казва къде го боли , как го усеща ... просто да говори за проблема който има докато Аз го ТЕСам и цяла зима действаше за гърло , хрема, ...
Само дето като ме пита "Защо ти ми правиш масаж и минава , а мама ме кара да пия лекарства и не минава , тя не иска да ми прави масаж ..." Не можах да отговоря , макар мама да има книгата подарена от мен, просто не иска.. Казах , че ще говоря с мама да прочете книгата и да започне и тя , или да ми звъни мама , аз ще ходя (на 10мин пеша съм) да му правя масажа
Аз не можех да слушам песни в които се пее за любов нито на Български нито на English като открих ТЕС , просто почуствах ли емоцията и ТЕСах
Бая ТЕСане падна но няма и месец след това с радост слушах любимата си музика без да рева на 3тата секунда:-)
Знам , че ти си майка , а аз баща , и съвсем по друг начин чустваш детето , оправи си фиброаденома но това става като започнеш ти да се обичаш не да се съжаляваш и т.н.
Хирургичска операция зарастна по-бързо и изглеждаше белега точно така както Аз си го бях визулизирал като свалиха превръзката за сефте.Брадавица изчезна като всяка сутрин 1во и вечер последно визулизирайки тесах , че тя намалява с милиметри и ,че всяка сутрин е по-малка и по-малка , а и вечерта е намаляла още , благодарях на Тялото ми , че прави това за мен ...
Изчисти стъпка по стъпка проблемите си и повярвай ми ще ти светне какво да правиш занапред с мъжа ти , дали ще се разделяте ...
Не казвам , че правилния е да се разделиш с мъжа ти , но от опит знам , че детето е по-добре сега така , майка му пак си е нервна но поне то вижда , че не аз съм виновния и си прави изводите.
Прочети подписа под писанията на ИВАН те са най-точно и кратко обяснение как се "оправят" нещата :-)

"Всичко е енергия. Енергията отива там, където я насочи мисълта и осъществява това, което е заложено в намерението. Стига да не й пречим със съмнения, които да я пренасочват."-Иван Петърнишки

Дерзай , споделяй ще помагаме и всичко ще е наред за по-скоро от колко си мислила само без съмнения моля :-)
Няма невъзможни неща , стига да ги искаш истински!
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
mery
Участник
Мнения: 53
Регистриран на: 11 Апр 2011 14:28

Мнение от mery »

Благодаря ви много! :)
mery
Участник
Мнения: 53
Регистриран на: 11 Апр 2011 14:28

Мнение от mery »

Днес реших да започна да работя с емоции свързани с бившия ми приятел. Много от проблемите ми започнаха, когато имах връзка с него. Изпадах в депресии, не можех да живея без него и т.н. Започнах да си представям времето от както сме се запознали и така постепенно ще стигна до сега, като си ТЕС-ам емоциите, които изпитвам или по точно тези които предполагам, че съм изпитвала. За сега изпитвам само хубави емоции като си мисля за него. Няколко пъти сме се разделяли и после пак се събирахме. Аз си усещам че имам нещо като пристрастя, зависимост към него. Решавала съм да се разделя с него и след няколко месеца започвам много да искам да бъда с него. Нямам обяснения за тези мои чувсва. Сега той си има семейство и не съм го виждала от около 3 години, но много често си мисля за него! Когато си мечтая , той почти винаги е в мечтите ми. Първата ми ДЕКЛАРАЦИЯ е: Въпреки че все още усещам зависимост към...и си мисля че с друг мъж не мога да бъда щастлива, аз ...... и се освобождавам от тази зависимост сега! Мисля днес да работя с нея. Вечерта ше си продължа " филма"( ако мога така да го нарека)и за утре ще ми е друга , според зависи какво усетя. Това всичко го реших интуитивно, че трябва да мина през тази част от живота си като през един по дълъг филм.
Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1805
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Насоката ти според мен е много правилна!Искам да споделя,че и аз наскоро си мислех за човек,с който имах връзка и изпитвах някакви емоции,след като се захванах със темата освобождаване от нужди нещата са ок!
Мислейки си за този човек,ако това те кара да се чувстваш по някакъв начин нерешителна да промениш нещо в живота си,един вид да си оставаш с мисълта за него и приятните емоции които си имала когато сте били заедно,не е много добре за теб!В крайна сметка имаш само тук и сега,миналото не те вълнува,а бъдещето е някъде в настоящето!
Въпреки,че когато си мисля за Иван/примерно/ се чувствам........аз.....
Аз по подобен начин формулирах декларациите и успях да елеминирам доста проблеми и дори емоционални проблеми причинени от родителите ми!Тук визирах,че не съм оценен,подкрепян,липса на внимание,любов и т.н.,дано тези жокери са ти полезни!
Има резултат и ти желая успех! :wink:
mery
Участник
Мнения: 53
Регистриран на: 11 Апр 2011 14:28

Мнение от mery »

Ето така си формолирах Декларацията- Въпреки че, когато си мисля за Иван (примерно) се чувсвам прекрасно, аз напълно и ......и се освобождавам от миналото си с Иван сега. Мисля да добавя и че, когато си мисля за него усещам много любов в сърцето си( нещо такова усещам, чувството на влюбване)!
Дали е добре?
Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1805
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

mery написа:Днес реших да започна да работя с емоции свързани с бившия ми приятел. Много от проблемите ми започнаха, когато имах връзка с него. Изпадах в депресии, не можех да живея без него и т.н. Започнах да си представям времето от както сме се запознали и така постепенно ще стигна до сега, като си ТЕС-ам емоциите, които изпитвам или по точно тези които предполагам, че съм изпитвала. За сега изпитвам само хубави емоции като си мисля за него. Няколко пъти сме се разделяли и после пак се събирахме. Аз си усещам че имам нещо като пристрастя, зависимост към него. Решавала съм да се разделя с него и след няколко месеца започвам много да искам да бъда с него. Нямам обяснения за тези мои чувсва. Сега той си има семейство и не съм го виждала от около 3 години, но много често си мисля за него! Когато си мечтая , той почти винаги е в мечтите ми. Първата ми ДЕКЛАРАЦИЯ е: Въпреки че все още усещам зависимост към...и си мисля че с друг мъж не мога да бъда щастлива, аз ...... и се освобождавам от тази зависимост сега! Мисля днес да работя с нея. Вечерта ше си продължа " филма"( ако мога така да го нарека)и за утре ще ми е друга , според зависи какво усетя. Това всичко го реших интуитивно, че трябва да мина през тази част от живота си като през един по дълъг филм.
Мери,виж си този пост сега пак го чета и виждам,че явно не съм го прочел и вникнал както трябва,но последният ти пост ме накара да се върна и прочета този!
На няколко пъти сте се разделяли и пак сте се събирали,казваш че си имала нужда,от какво?Зависима си от какво и кое поражда точно тази зависимост в теб от него?Работи ли върху това и за какво ако си?
От него започват проблемите ти,това го споделяш още в самото начало на поста си!Какви проблеми и какви емоции породиха в теб те?
Дано тези въпроси ти дадат някаква насока за работа!
:wink:
Да не би да ти липсва някаква сигурност и закрила?
Страх от самота,да не останеш самотна,неоценена и незабелязана?
Нужда от одобрение,липсата на това че не си оценена се поражда от липсата на любов и внимание!
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

предлагам ти следната декларация:
Въпреки, че свързвам прекрасното чувство за любов задължително с "Иван", аз ...и се освобождавам от тази свързаност между двете, сега!
:D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Публикувай отговор