диабет
диабет
Здравейте,
Аз съм на 21 години, все още съм инсулино-зависим и искам да споделя ефекта на ТЕС при мен.За период от 5-6 месеца ( имам диабет от 8 години ) съм пробвал различни видове лечения ( билколечение,гладолечение,акупунктура ) и наред с това водя до колкото мога природосъобразен и здравословен начин на живот. Вчера си купих книгата за ТЕС и вечерта я изпробвах. Честно казано не предполгах че още след първото прилагане ще има директен резултат върху кръвната ми захар,но това беше факт. От вчера до днес съм направил около 6-7 прилагания като при последните такива гледам да конкретизирам колкото може проблема от всички страни. Досега съм си налагал със силата на волята че няма как да не оздравея въпреки че е "невъзможно".Но сега без никакво напрежение и съмнение мога да кажа че съм убеден че това ще стане.Винаги съм бил отворен към алтернативната медицина, но мога да кажа,че начина по който ТЕС влияе е чудо за мен.Желая успех на всички,пък аз от време на време ще пиша до каде съм я докарал
Аз съм на 21 години, все още съм инсулино-зависим и искам да споделя ефекта на ТЕС при мен.За период от 5-6 месеца ( имам диабет от 8 години ) съм пробвал различни видове лечения ( билколечение,гладолечение,акупунктура ) и наред с това водя до колкото мога природосъобразен и здравословен начин на живот. Вчера си купих книгата за ТЕС и вечерта я изпробвах. Честно казано не предполгах че още след първото прилагане ще има директен резултат върху кръвната ми захар,но това беше факт. От вчера до днес съм направил около 6-7 прилагания като при последните такива гледам да конкретизирам колкото може проблема от всички страни. Досега съм си налагал със силата на волята че няма как да не оздравея въпреки че е "невъзможно".Но сега без никакво напрежение и съмнение мога да кажа че съм убеден че това ще стане.Винаги съм бил отворен към алтернативната медицина, но мога да кажа,че начина по който ТЕС влияе е чудо за мен.Желая успех на всички,пък аз от време на време ще пиша до каде съм я докарал
Радвам се за успешния ти старт
Ако някоя емоция ти се е загнездила и искаш да я теснеш, не се чуди дали е логично да я тесваш, защото е от еди-кой-си период. Направо я тесвай.stefan написа:искам да попитам относно детайлизирането на проблема:върху емоций преди заболяването ли да акцентирам, ( който евентуално може да са причината за появата му ) или да включвам и емоций появили се вследствие заболяването?
Благодаря за отговорите Определено имам доста ефект, прилагам ТЕС около 10 пъти на ден като включвам всичко,което ми идва на ум и по някакъв начин е свързано със заболяването ми.Чувствам се изключително добре,не само като настроение, но и здравословно.За тези няколко дни намалих инсулина с 10-ина единици.Препоръчвам ТЕС на всички в моето състояние ( и не само ), които още не са го пробвали.Благодаря много и на Иван за книгата,която е написал.Успех на всички
Здравейте отново Искам да се похваля,че макар и бавно продължавам да имам напредък,намалил съм още малко инсулина. Реших и да изкарам ден-два само на вода,само че незнам дали при моето състояние би имало ефект.Ако някой е по-запознат ще съм благодарен за съвет.От вчера пък пробвам ТЕС и за всякакви дребни неща свързани с тялото,даже и такива които не са проблем (като няколко малки брадавички на едната ръка),защото четох някъде по форума за лавинообразния ефект, та след няколко дни ще мога да кажа дали е имало резултат. Надявам се да съм от полза като пиша на какво дередже съм