Аз казах нещо,че нямам какво повече да кажа,а относно това че давам съвети без никой да ми ги е искал,не мисля че който и да било тук от участниците иска конкретно от някой точно определен човек съвет и мнение.
По отношение на фразите които ползвам казани от Иван,да така си е,но защо след като е казано много пъти нещо от него и не се спазва,после се питаме къде грешим и защо не успяваме?
Достатъчно добре следя и чета темите където вземам участие и дори виждам и следя броя на влизащите през денят тук и колко са хората които споделят и помагат за развитието на форума,а и ако няма коментари и идеи от различни хора,няма и да намираме решения на проблемите си,които са разнообразни като нас самите и форума няма да го има!Опитвам се да давам пример с неща от опит и практика,а не от обяснения и анализи за нещо,което не е ясно на много,макар и да се смята за полезно,тук визирам ГНМ!
Ако Иван в случая да използвам пак него,смяташе че ГНМ е нещо което има поле за действие смяташ ли,че нямаше да бъде така заинтересован да бъде по детайлно запознат с нея и да се развива и в тази насока,като той самият сподели,че не познава човек в Бг който да е запознат добре и да работи с нея?
И не се сърдя,не съм малко дете и няма за какво,това си твое желание и избор,което аз нямам и не съм имал намерения да променя!
Извинявам се,че исках да бъда полезен и така съм те засегнал!
Успех и жива и здрава!
P.S.Замисли се,ако всеки прочете този въпрос за това кой ти иска мнението тук и се замисли дали да пише и сподели нещо,което знае но се притеснява да не бъде натрапен,какво се случва!
Отговори си на себе си,мен това вече не ме касае,вземам си поука от забележката,а и не че ме е грижа за някой си,че има проблем и дали ще ме чуе или не за да си реши проблеми,всичко си зависи от него единствено и в кой глас ще се вслуша!