Как Тес помага за психотропно въздействие?

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Калиста, пак питам, ти от засегнатите ли си?
kalista
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2010 22:46

Мнение от kalista »

Да засегната съм,но вече мога да кажа че почти не ги усещам нещата.Но засегнатите по един или друг начин стигат до мен и търсят помощ,но това не е решение на проблема,защото това нещо трябва да бъде спряно.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

kalista написа:Сам човек няма как да се справи с това нещо,колкото и да се ТЕСа.
Това на база опит ли е установено или на база четене на книги?
Т.е. някой пробвал ли е да прави ТЕС поне месец за този проблем, какъвто и да е той?
Май споделяме само хипотези тук и чешем езици, вместо да предприемем действия.
Всяко действие е по-добро от бездействие i чесане по главата (от което може да ти опада и косата на мястото на чесането, ако се чешеш дълго, яростно и упорито :) )
Нямам нищо против тази система и съм убедена че дейстава,но наистина при такив вид поражения нещата са от друг вид.
Откъде знаеш, че е така, т.е. че нещата са от друг вид?
Аз не знам от какъв вид са. Само искам да знам ти от къде знаеш?
Пак ли от четене на книги или от някъде другаде?
Да не говорим че попаднахме на хора с вградени енергиини чипове в междинния мозък и точно на това място отзад на глават започва оплешивяване.....и така
Как точно попаднахте на тях? Как разбрахте че имат чипове? Какво значи енергийни чипове? Материално нещо ли са тези чипове или енергийни форми, кодове и т.н.?
Проверихте ли дали хората не се чешат усилено по главите точно на това място? :)
Последното е закачка, но и сериозен въпрос. Откъде сте толкова сигурни, че вашите заключения са верни? Има ли други алтернативни обяснения на явленията? Възможно ли е да има такива?
Една от най-честите ни заблуди се състои в обобщаването при интерпретацията на дадени събития и в идеята, че нещо знаем със сигурност. Но това е дълга тема.

При всички положения, дори да не може сам човек да се справи, обединете се пострадалите, правете групов ТЕС, медитации или каквото там пишат "авторитетите" по въпроса за да неутрализирате вредните влияния.

Който търси начини - намира!
Аз дадох предложение как точно да се работи с ТЕС.
Докато това предложение не бъде приложено поне един месец от поне един човек, няма как да знаем дали действа или не за този човек. Всичко останало са спекулации, предположения и загуба на време в разсъждения ЗА и ПРОТИВ.

Каквото и да решите да правите - действайте!
В народните приказки Неволята помага само на действащите, а не на викащите! А в тях има много мъдрост събирана с векове.

И накрая:
.......защото това нещо трябва да бъде спряно.
Защо да трябва? Какво ще стане според теб, ако не бъде спряно?
И може ли това което стане, ако не бъде спряно, да има и положителни страни, а не само отрицателни :?:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

ivangp написа:...
И може ли това което стане, ако не бъде спряно, да има и положителни страни, а не само отрицателни :?:
О, сега разбирам! Ти си от черното братство :twisted:

Калиста, какво очакваш от ТЕС?
Като гледам ти си имаш концепция за това, което смяташ, че трябва да се направи. И очакваш някой да каже това, което и ти си мислиш, а не да чуеш кой какво има да предложи. (то всички сме така :lol: :lol: :lol: )
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

И също, Калиста, ти как се освободи от влиянието?
kalista
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2010 22:46

Мнение от kalista »

Тъй като цялата работа се превърна наистина в чешене на езици,смятам че е безмислено да продължавам да пиша каквото и да е.На всички които ми писаха на ЛП съм обяснила по-подробно за какво става въпрос.
Явно има доста хора които търсят,но не намират отговори.
И в заключение,ако системата ТЕС наистина работеше,самия г-н.Петернишки щеше да е в много по-добро енергиино състояние ,да имало е опити да го подобри,но.....да продължава да се ТЕСа,може пък и да си оправи потоците :D
Femme
Напреднал
Мнения: 393
Регистриран на: 16 Фев 2010 22:47
Местоположение: София

Мнение от Femme »

kalista написа:Тъй като цялата работа се превърна наистина в чешене на езици,смятам че е безмислено да продължавам да пиша каквото и да е.На всички които ми писаха на ЛП съм обяснила по-подробно за какво става въпрос.
Явно има доста хора които търсят,но не намират отговори.
И в заключение,ако системата ТЕС наистина работеше,самия г-н.Петернишки щеше да е в много по-добро енергиино състояние ,да имало е опити да го подобри,но.....да продължава да се ТЕСа,може пък и да си оправи потоците :D
"Тъй като цялата работа се превърна наистина в чешене на езиците" смятам че е време вече да кажеш на всички какъв всъщност е проблемът, а не само на тези, които са ти "писали на ЛП", щото те нямаше да ти пишат там, ако го нямаше форума, за да влезеш и да търсиш мнения в него!
Другото, което ми стана много интересно е ти как прецени енергийното състояние на г-н Петърнишки? Ако можеш и мен да ме диагностицираш така, а? :lol:
Иначе стана много смешно. Влизаш, търсиш отговори на незададен въпрос и когато ти става ясно, че всъщност така няма да стане обидено си тръгваш. Ама нали ти казах за дима :)
nikimm
Майстор
Мнения: 804
Регистриран на: 29 Мар 2009 15:24

Мнение от nikimm »

Kalista, ти добре диагностицира Иван, ама не му помагаш хич. След като виждаш, че човек закъсва, ако искаш се опитай да помогнеш :!:
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Аз пък доколкото разбирам има много недоволни от моето енергийно състояние, които си разменят имейли зад гърба ми.
Хора които нямат смеслостта да си кажат нещата право в очите, а говорят зад гърба на някого не бих причислил към хората с които имам желание за вземане даване.

"Убеден съм", че в компанията на подобни личности решението на проблема и избавянето на прокълнатия град от злите сили ще бъдат просто като разходка в парка. :roll:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
neafeya
Активен
Мнения: 114
Регистриран на: 31 Юли 2008 18:56
Местоположение: Бургас

Мнение от neafeya »

Екзорсизъм (на латински: Exorcismus, на гръцки: Εξορκισμός) е практика за изгонване на демони или други зли духове от човек или място, където те съществуват. Практиката съществува от древни времена и се изпълнява и до днес в много страни.

Според християнската традиция хората, практикуващи екзорсизъм, наричани екзорсисти, са обикновено членове на църквата или смятат, че притежават свръхестествени сили и умения. Екзорсистите обикновено използват молитви и заклинания, както идруги религиозни способи, като формули, жестове, символи, икони, амулети и др. Обикновено призовават Бог, Исус Христос или някои ангели или архангели, за да извършат екзорсичния ритуал.

Обикновено обсебените хора не знаят за злото в себе си, нито контролират издаващите го движения. Екзорсистите примат тази практика повече като лечение, отколкото като наказание. Основните ритуали включват и разказ, който предотвратява агресия от страна на обсебения по време на гоненето на демони.[1]
Що не пробаваш ???
Essence
Участник
Мнения: 94
Регистриран на: 17 Ное 2008 12:32

Мнение от Essence »

kalista написа:Отдавна съм запозната с Верищагин и това което той пише.Не се врътвам да изчезна,просто на моите въпроси не се даде никакъв отговор,който да ми е от полза...
На мен Верещагин ми даде отговори на доста важни въпроси.
Описал е подробно негативни явления като програмирането, проклятието, магията и кармата (първите три са описани в Книга 1, а кармата в Книга 2).

Аз си мисля, че разликата м/у тях не е толкова в начина на въздействие, а в последствията и пораженията - т.е. във вида ПО. И четирите явления са енергийно-информационни въздействия върху подсъзнанието и личността.
Програмирането ("мътят ни главата") е най лесно за отстраняване - според Верещагин е достатъчно да се засилват централните потоци и да се държи на своето в присъствието на човека, който (се опитва да) ни въздейства...
А ако след това сме се усетили, че са ни програмирали, пак използваме централните потоци за отмиване на остатъците от чуждата енергийна програма.
Ако обаче недоброжелателят не е успял да ни засегне, независимо дали имаме капацитета да противодействаме така, то ПО може и въобще да не възникне - лично мнение...
При магията и кармата вече е по-сложно. Но самия факт, че се отстраняват по един и същ начин (Верещагин пише за отстраняване на кармична структура да си припомним как се отстранява магия) - за мен означава, че абсолютно всяко негативно въздействие или самовъздействие може да се прояви/прерасне в магия или карма, ако с течение на времето не се отстрани/неутрализира...
Ето цитат:

ПРОГРАМИРАНЕ
Програмирането може да се извършва и осъзнато, и неосъзнато, но за жертвата това няма никакво значение - и в двата случая й е еднакво тежко.
Програмирането нарушава баланса на основните енергийни потоци, поражда подсъзнателен дискомфорт и неадекватно поведение, но е трудно да бъде открито по непосредствените усещания в тялото, тъй като не предизвиква отчетливи промени в самочувствието. Наистина, ако влезете в еталонно състояние, ще можете смътно да усетите, че нещо се е променило в течението на потоците и те вече не съответстват на еталона.
Програмирането може да се открие и по такъв признак: мислите ви изведнъж почват да текат в съвсем друго русло и без видими причини се променя настроението ви. Например сте си мислили за хубавото време, за отпуската, радвали сте се на живота и изведнъж нещо неуловимо се е променило, настроението ви се разваля, времето вече не ви радва, а мислите ви са ангажирани само с това, че заплатата ви е малка и ви я плащат нередовно. Но най-яркото проявление на програмирането се състои в това, че то подтиква към действие. При това към такова действие, за което човек после си казва: "Как можах да го направя?!" или "Къде ми беше главата?!" А главата му си е била на място, но е била подчинена на чужда програма, която буквално е изнудвала човека да постъпва против себе си, да прави това, което не е било нужно, а дори вредно. В такъв момент човек сякаш е подхванат и влачен от някаква вълна, с която не му е по силите да се справи. При това в дълбините на душата си, като правило, човек има смътно, едва долавящо се усещане, че прави не каквото трябва. Но мощната чужда програма подтиска този вътрешен глас, не позволява той да бъде чут.
При известен опит ще можете да разпознавате хората, подложени на програмиране. Освен това, програмирания човек се държи като марионетка, сякаш вече не е господар на себе си. Неговите постъпки са нелогични, нямат обяснение, той не знае какво иска, и действа сякаш под влияние на някакви абсолютно неразумни пориви. За такива хора казват, че "нямат цар на главата си". Правилно, те нямат цар в главата си, защото цар, господар за тях е станал някой друг - този, който им е задал програмата.
Разпознавайки такъв човек, вие можете да му окажете първа помощ: да го научите на методите за противодействие на програмирането. Но самите вие не прилагайте тези методи към друг човек, за да не изпадне той в зависимост от вас. Прилагайте ги само на себе си, а на другите дайте информация, за да си помогнат сами.

Такива неща се случват често с младите хора, особено с добре възпитаните и послушните, за които чуждото мнение е винаги авторитетно, особено ако е на някой по-възрастен. Имайте предвид: дори по-възрастните и по-опитни хора не винаги знаят кое е най-добро за вас. По-добре от вас никой не го знае и не може да знае. Затова ако някой настойчиво ви вика там, където вие не искате да бъдете или настоява за това да постъпите по определен начин, много е важно навреме да се спрете и разберете: аз не искам да ходя там, защото искам да правя нещо съвсем друго. А ако някой ви внушава, че по-добре от вас познава живота и при това ви натрапва своя начин на живот и своя модел на поведение, знайте: вие имате работа вече със съзнателно програмиране! Усилвайте потоците си в присъствието на такъв човек и дръжте на своето.

МАГИЯ
Магията е винаги резултат от нечие злонамерено въздействие, оформено в завършено желание да навреди другиму. Това не значи, че магия могат да правят само черните магьосници. Ежедневно си правят магия един на друг и множество наши съграждани, обикновени хора, които често не осъзнават какво правят, защото не знаят, че техните деяния се наричат магия. В битовите кавги, за нещастие, хората много често си подхвърлят реплики от сорта "Да пукнеш дано!", "Ръцете ти да изсъхнат!", "Да те вземат мътните!" и т.н. в разни варианти. Резултатът от такива "невинни" пожелания е магия. Злите пожелания, особено ако са произнесени емоционално, с жар, с патос (а другояче не се произнасят) се оформят като самостоятелни енерго-информационни конструкции и се внедряват в ефирното тяло на човека, към когото са били насочени.
Магията може както да вреди на здравето, така и да носи неуспех в определени отношения с обкръжаващите, и дори да се прехвърля върху други хора! (Знаете, че има хора, за които се казва: "Те носят нещастие." При това хората сами по себе си могат да са и хубави и добри, но са омагьосани!) Доста е сложно да почувстваш в себе си магията. Тя е невидима за своята жертва и няма някакви определени симптоми. Тя може да се проявява във всеки индивидуален случай различно. Трябва да се има предвид, че тя винаги предизвиква промяна на предишното състояние. Но цялата беда е в това, че тези промени много приличат на естествени.
Може да ви се промени настроението, да се промени начинът ви на мислене, но може и да не забележите, че това е свързано с магия. Затова, за да се открие магията трябва, повторям отново, внимателно да се отнасяте към своето състояние. Всичко онова, което не е било във вашето състояние по-рано и внезапно се е появило незнайно откъде, може да означава магия. Особено трябва да бъдете нащрек ако нещо смътно започне да ви измъчва, да ви тревожи, а какво, не е ясно; или пък ако ни в клин, ни в ръкав изпаднете в униние и мрачни мисли.
Последно промяна от Essence на 25 Юни 2011 23:38, променено общо 1 път.
Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 17:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

Скъпа kalista

Иван ти даде неговата гледна точка , предложи ти да опитат 10те човека ТЕС за 1м.
Т.е. даде ти неговия отговор. Това , че не си го видяла , причината е в ТЕБ не в Иван , как да видиш нещо което не искаш:-)
Провери своето енергийно поле , и моето ако искаш дори.
Но макар и от 1 среща Face2Face с Иван съм изпитал само меко казано позитивна енергия и ми е повлияла благотворно.
Аз започнах ТЕС , видях че при мен работи и после се зачетох защо и как и още се уча , правя си ТЕС в автобуса , във влака, на работа , дето ми трябва , отстрани изглежда смешно но ДЕЙСТВА.
А и ти сама казваш ключа от бараката а той ,че всички са в една "група" имат връзка помежду си по GSM , Скайп и бла бла .
Звънва Х на Y и го пита Мен ме заболя , ляво до окото , теб не те ли боли, Y се зачудва и на 3тата секунда ААА и мен май почна да ме боли
И се получава един силно познат ефект ммм задачката познат на медицината от мноооого време и на всички НАС, е за теб името му понеже си чела повече от нас.:-)
А човек може да си помогне сам стига да иска, и никой ама никой не може да му помогне ако той не иска!
Останалото е в твойте ръце.
Това е МОЯ ГЛЕДНА ТОЧКА и за мен е ПРАВИЛНА!
:D
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
dejavu
Участник
Мнения: 79
Регистриран на: 18 Юни 2011 13:05

Мнение от dejavu »

Хайде и аз да се включа в "чешането на езици" :D
kalista написа:За съжаление обаче няма как да се справят сами 2 или 3ма човека.
Права си! Може да се справи сам 1 човек!
Няма значение колко си чела, чула или какво е енергийното състояние на Иван! :lol:
Силата е у всеки един от нас.
Има хора, които хабер си нямат от съществуването на енергии и прочие, но никакво външно влияние не може да ги застигне. Очевидно има и други, които много са чели, но си мислят, че трябва да се съберат 100 човека, за да има ефект.
И все пак: това е форум за самопомощ с ТЕС. Всички сме фенове тук :) Несимпатизантите да търсят отговора в себе си! И моля никой да не прави оценки на хора, които не познава, на тяхното енергийно ниво и т.н. Да съдиш ближния е грях!
Hari
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 11 Юли 2012 19:33

do kalista

Мнение от Hari »

do "kalista" ,
Свържи се с мен на е-маил : [email protected] , искам да ми обясниш по подробно нещата и заедно да обменим опит , аз също има какво да ти кажа и споделя
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Хари, ако искаш да излезеш от порочния кръг, не се събирай с хора с които да си ближете раните и да наливате масло в огъня на това да се чувствате жертви на външно влияние. Ами сядай и работи върху себе си. Вгледай се в себе си и всичко което има да се променя там като мисли, убеждения, настроения, вярвания и т.н.
Спри да обвиняваш външни обстоятелства за положението си.

Запомни - повторението е майка на утвърждението и материализирането.

Като продължаваш да повтаряш колко си зле и как са те "омагьосали" и т.н. какво утвърждаваш и материализираш в живота си?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор