Съмнявате ли се в ТЕС?

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Татяна Тотева
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 06 Фев 2012 13:42

Съмнявате ли се в ТЕС?

Мнение от Татяна Тотева »

Откриха ми ММ/рак на кожата/. След премахване на лимфни възли, дясно ингвинално 04.10.2010г., на 29.11.20110г. имаше съмнения отново за метастази в същата област. Беше ... и аз не знам какво всъщност беше, но ще Ви кажа какво се случи.

nikimm ми предложи помоща си и аз я приех. Дойде в къщи в събота 14ч. работи с мен до около 17ч./примерно/, след което започнаха остри болки в същата област, и така ден след ден, с болки и антибиотик, с възпаленеие в областта на операцията. Ходене на лекарска комисия в онкологията /трябваше да я изчакам до четвъртък/ и т.н... В крайна сметка, преди да вляза в Пирогов, в петък сутрин операцията ми "цъфна", зейна дупка, пробойна Ви казвам, и отвътре изтече зелена гадост, колкото яйце./Извинявайте за подробностите/.
В Пирогов ме почистваха и всичко както му е редът. Хистологичния резултат показа "некротизирал лимфен възел", аз видях доктора като бъркаше и го извади и вика "я да видиш какво си намерих" и излезе точно това, което очакваше. Стоях там 5 дни и провех само и единствено ТЕС под наставленията на Ники ММ /"да изтече всичко, което е там, и най малката част, най скритите и мини ракови клетки,да се изтръгне и изтече през дупката, и др. подобни неща в този дух/.
Резултата до днес е ОК. До сега съм чиста.
Според д-р Хамер/може да бъркам буква/ тези заболявания протичат през студена и топла фаза. Първата е деленето на клетките и образуването на тумора /метастази/ и втората е оздравителния процес, който протича със възпаление.
Това преживях с ТЕС. А какво ли щеше да е без него ? Вие как мислите?
Няколко месеца след това, го правех всеки ден /започнах с изчистване на ПО, бях задръстена/, колкото имах нужда, после нащата, се успокоиха и пак правя ТЕС, но при нужда или при някакъв дискомфорт, за който нямам причина, или обяснение. Бих искала това да стигне, до хората които искат нещо да им помогне / или мислят, че вече нищо и никой не може да им помогне/, но не знаят какво е то, също и до хората, които са съмняват в ТЕС. Помогнете си сами с ВЯРА и ТЕС.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Браво, Татяна. Браво, Ники :)
Таня, много се радвам за теб. Много е хубаво това, че споделяш.
Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1805
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Таня,какво щеше да е без ТЕС не е важно и няма как да знаем/ш?По-важното е,че си попаднала на подходящият човек и информация което за мен не е случайно и ти си се възползвала и ето какво е станало.
Знаем,че човек в живота си има уроци,а ти явно добре си взела поредният.
Поздравления!
:lol:
Последно промяна от гената на 06 Фев 2012 17:49, променено общо 1 път.
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Супер!
Ти не идва ли и на семинар?

Сега остава само с Ники да се сетите какво сте правили първия път като сте работили и да споделите. Така ще сте по-полезни на повече хора.

Радвам се, че сподели. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Татяна, Благодаря ти!
Ники, браво!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Иване, тури това и към ГНМ, Рака и истории, моля!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
MAG2001
Майстор
Мнения: 740
Регистриран на: 07 Апр 2011 15:34

Мнение от MAG2001 »

Татяна, благодаря, благодаря, благодаряяя..... :D :D :D
Великолепни сте-и и ти, и Ники-благодаря ви!
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related
matro
Участник
Мнения: 93
Регистриран на: 25 Дек 2010 19:37

Мнение от matro »

Много съм развълнуван от тази новина.Невероятните неща все по често започват да се появяват и в контекста на техники като ТЕС да изглеждат като не чак толкова невероятни ;).Много се радвам на хората.които имат смелоста да практикуват алтернативни методи,когато са под толкова силно напрежение.Благодаря ти,че ни сподели.
nikimm
Майстор
Мнения: 804
Регистриран на: 29 Мар 2009 15:24

Мнение от nikimm »

Здравейте на всички, които четат този форум. Нека да кажа на Таня, че самото отваряне на тази тема и споделянето й в нея за проблемите, през които е преминала е постижение. Убеден съм че с практиката нещата ще стават все по-интересни за теб Таня :).
По време на нашата среща, както Таня е описала по-горе имаше гнойна топка на корема, заради която трябваше да се направи друга операция, която тя вече си беше организирала. Когато се видяхме проблем номер 1 за нас беше да махнем тази топка. Започнахме да правим тес и в него веднага доколкото си спомням започна да излиза страха от болестта. Минахме през чувство за вина към нейн роднина, докато нещата чисто емоционално от нейна страна не се поизравниха. След това визуализирахме с тес, как тя вижда, това което вижда и после с тес го чистихме. Накрая дойде момента и да обърнем вече внимание и директно на топката, на която благодарихме с тес, че я има, защото това е начина тялото да се чисти. И тук вече дойдоха малко повечко "проблемите" , защото започнаха болките от нейна страна. Болките в тази подутина и станаха толкова силни че тя почти не можеше да се движи и легна на леглото, където също трудно си намираше място. Тук за болките почнахме с ЕТ. Междудругото когато гнойната рана я заболя рязко, разбрах че тес е проработил, но пък от друга страна си мислех че болката ще я откаже. И така болката след всяко ЕТ идваше на тласъци и едва ли не противно на правилата оставих Таня на вид в по-лошо положение от това в което тя ме посрещна. Мисля че на следващиия ден тя ми се обади по телефона да ми каже, че топката се е пукнала и тече. По време на разговора стана дума за това дали назначената за нея операция вече е необходима, но тя прецени че най -малко иска да бъде под лекарско наблюдение. Мисля че тази операция всъщност не се състоя. В случката обаче има и нещо още интересно и това беше именно отношението на лекуващия лекар с който Таня имаше проблем в ракова болница. Ще помоля Таня да го разкаже, защото детайлите от нейно име ще са повече.
Поздрави
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
paraboloid
Напреднал
Мнения: 362
Регистриран на: 24 Авг 2011 17:18

Мнение от paraboloid »

Поклон и на двама ви!
Татяна Тотева
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 06 Фев 2012 13:42

Мнение от Татяна Тотева »

Добре заварили, на всички от форума.
Да, Иван, аз бях на семинара с дренажите. От продължителното седене имах усложнения, но се оправиха с няколко нови шева /голяма работа/. Важното е, че емоционалното ми его, се промени. Предния ден ти прочетох книгата и на другия вече бях на семинар за напреднали/между другото едно прочитане е нищо, с всяко следващо се изясняват нещата/. Това си беше предизвикателство.
Ще разкажа по-подробно как работихме с Ники ММ. Не го направих вчера, за да не отегчавам с подробности, но щом мислиш, че така ще съм по полезна. Добре. Няма да ми е трудно да се сетя, защото такова нещо не се забравя, но какво от това, нали това е целта, Иван, да стигнеш до - "какво ти дреме". С Ники ММ изчистихме, чувството ми за вина към майка ми, която е починала. После четохме хистологията, правихме ТЕС за ужаса, който изпитвах от резултата, който неписан там, после ТЕС за доктора, който ми прави операцията, вследствие, на което получих това възпаление /за което сега съм благодарна/. Аз имам хемангеом на лицето /белег/, това за мен се оказа основен ПО, /ТЕС за това как до сега ме е карал да се чувствам отделно от другите, как са ме игнорирали цял живот, заради него, как не са ме приели в хореографското у-ще, как са ми викали "образ" в у-ще и т.н./. За себе си открих, че това, ме е яло цял живот, и то е причината. Изчистихме, това, че като второ дете аз, съм че чувствала за втори план, простих на баща ми, и го помолих да ми прости, за това, че докато беше жив постоянно се карахме. ТЕС за всяка емоция от спомена за случка и това е. Много е просто, когато има кой да те поведе. След това, месеци чистих ПО, първо ги четях от книгата и правех кръговете, според "скалата", след това излязоха мои. Пример:че съм болнични, защото трябва да се върна на работа /това се случи след като ми изтече 1-та година майчинство/, че това е цената, която платих, за да стоя и втората година в къщи да си гледам детето.
Не трябва да пренебрегвам и отлично свършената работа от хирурга, и имунотерапията, на която съм втора година, но това е друга страна, не емоционална. Тук е важно да се знае, че трябва да оздравеем от минали негативни емоции, които са ни яли с години и ТЕС ни ги посочва и ги изчиства на подсъзнателно ниво, и днес вече определена случка не може, когато те ужаси да остави "този" отпечатък у нас.
Благодаря Ви. Със здраве.
Татяна Тотева
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 06 Фев 2012 13:42

Мнение от Татяна Тотева »

matro,
ти от къде си на ясно със това "такова голямо напрежение" или предполагаш.
Татяна Тотева
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 06 Фев 2012 13:42

Мнение от Татяна Тотева »

Здравейте,
Ники, всичко е така както казваш, само малко ред в хронологията. С теб работихме в събота след обяд, и провокирахме нещо, както тогава ми каза, и наистина ме остави в много по лошо физическо състояние.На другия ден започна образуването на гнойната топка с постоянната температура. Този процес продължи до петък рано сутринта, когато тя "цъфна" и аз тогава постъпих в Пирогов, и Стругаров каза: - Аз няма какво, да правя, то си е свършило чудесна работа.
Взеха хистология от тъкънта и този некротизирал лимфен възел, който извади /некротизирал, означава, че е бил с метастази/, на мен това ми бе целта при престоя в болница. Благодарихме на топката от Пирогов, защото ти звъннах още в петък, и всеки следващ ден.
За доктора, не желая да казвам нищо, наистина по-добре да не знаят хората. Изключителен специалист, единствен в България, но е емоционално осъкатен, но може би,това му е нужно, да работи така.
Хайде, със здраве.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Татяна Тотева написа:...аз тогава постъпих в Пирогов, и Стругаров каза: - Аз няма какво, да правя, то си е свършило чудесна работа....
Кое то? Според доктора, де.
В смисъл доктора знаеше ли, че си прилагала алтернативни техники (в частност ТЕС)?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
matro
Участник
Мнения: 93
Регистриран на: 25 Дек 2010 19:37

Мнение от matro »

Здравей Таня,просто предполагам, когато казвам нещо в което не съм сигурен,но ако желаеш може да опишеш емоционалнито си състояние след новината за диагнозата.Ако си го приела хладнокръвно и си била сигурна ,че именно с алтернативни методи ще се излекуваш,значи съм сгрешил.Поздрави
Публикувай отговор