Пълното излекуване от Хашимото се случи!

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
ANTOANET1
Участник
Мнения: 19
Регистриран на: 31 Яну 2011 21:49

Мнение от ANTOANET1 »

Иван,мерси за съветите!след една година пак ще прочета всичко и ще пиша има ли разлика в моята възприемчивост и всичко останало.няма нужда да триеш мненията,сигурна съм,че нищо не е случайно и всичко става с цел да помогне на някой с нещо в някакъв етап от живота му.желая ти много успехи с всички хора,на които помагаш!искам да благодаря и на ниа за съветите-това не се бях сетила,а е страхотно!за радостта на майка!тя наистина се радваш за всички мои успехи по уникален начин-шумно,искрено,от сърце!след месец-два пак ще ви пиша да споделя как продължава процесът при мен...........

Аватар
nia
Майстор
Мнения: 722
Регистриран на: 18 Юни 2009 13:37

Мнение от nia »

Желая ти пълен успех!

Просто от тук натам всичко, което визуализираш по жлезата гледай да е в завършен вид - напълно приключило излекуване, не процес на лечение. По същия начин и нещата, които си представяш по време на ТЕС (ако го правиш съзнателно - не се налага иначе) - и те да са напълно завършен процес, да бъде това което искаш да бъде на финала.

Bastet
Напреднал
Мнения: 338
Регистриран на: 19 Юни 2008 01:17

Мнение от Bastet »

Пиша до всички хора с хашимото и намалена функция на щитовидната жлеза. През октомври 2007ма година бях диагностицирана с Хашимото и намалена функция на жлезата, съответно имах ТАТ и МАТ антитела над нормата и ТСХ 6 при норма 4.2.Последваха доста практики с ТЕС, ТАТ и други техники,както и приемане на определени вещества, като първо спаднаха антителата през 2009та година, но тогава все още взимах тироксин. През 2010 година реших ,че ако всички приложени техники и усилия от моя страна действат тогава няма нужда да пия пове4е тироксин и го спрях. Последва криза около месец,след което се оправих. Следващото изследване на ТСХ беше през 2011г май мес,резултат - 2.4 при норма 4.2. Тогава лекарката се очуди и каза, че е доста странно след спиране на тироксина някой да се оправи,тъй като се получава влошаване и вдигане на ТСХ. Реших, че това е краят на терзанията ми и забравих повече за всякакви изследвания. Днес 11 май 2012г реших от любопитство да видя как е ТСХ и дали все още е в норма и получих следните резултати, които прилагам тук. Ако някой има съмнения мога да му дам паролата си за влизане в сайта на лабораторията. С това искам да вдъхна вяра на всички с проблеми с жлезата и да им пожелая скорошно оздравяване.Ако някой има въпроси нека ми пише и на лични и на скайп - Kotaualpa.
HOME

Лора Валентинонва Виденова Роден на: 03.03.1982
Пациентът е насочен от д-р: Служебен Лекар
АМБ No.: 149480 Материал взет на: 11.05.2012 08:42:37 Позитано 24 Външен No.:
Регистрация: 11 08:42:37.05.2012 08:42:37 Илка Топалова
Други данни: -//-

Група Показател Биологичен материал Резултат Измерителна единица Референтна област Метод
Хормони
TSH S 2.48 µIU/ml 0,27 - 4,2 ECLIA


Отговорен лекар: Д-р Чавдар Стоянов

Дата на отпечатване: 11.05.2012
Лабораторните резултати не са диагноза, а само основание за такава. Консултирайте се с Вашия лекар!
http://bodimed.com

Yandra
Активен
Мнения: 169
Регистриран на: 04 Май 2011 14:48
Местоположение: Варна

Мнение от Yandra »

Чудесна радостна новина :)
1.Бъди безгрешен в словото. 2.Не приемай нищо лично. 3.Не прави предположения. 4.Винаги прави най-доброто, на което си способен.

MAG2001
Майстор
Мнения: 765
Регистриран на: 07 Апр 2011 14:34

Мнение от MAG2001 »

Bastet, наистина е чудесно, благодаря ти. :)
За всичко има място под Слънцето!
E тва е истината...
http://www.youtube.com/watch?v=DO1Bh7rZ ... re=related

paraboloid
Напреднал
Мнения: 369
Регистриран на: 24 Авг 2011 16:18

Мнение от paraboloid »

Толкова е хубаво това, което се случило при теб и това, че го написа. Хората често се обезсърчават и съмняват и подобни успехи, на даден етап, са като балсам на отворена рана. Ако напишеш и малко повече подробности, ще бъде направо като "помагало".

Alisa
Майстор
Мнения: 2091
Регистриран на: 12 Май 2010 21:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Жeлязна си! Браво! Честито! Превъзходно! Примерно и пожелателно- вдъхновяващо... :D :D :D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!

svedd
Активен
Мнения: 104
Регистриран на: 17 Яну 2012 20:44

Мнение от svedd »

Много добре и оптимистично ми подейства това :) , браво, радвам се за тебе и ако споделиш подробности ще е мн хубаво....
Успех и занапред :)

nikimm
Майстор
Мнения: 815
Регистриран на: 29 Мар 2009 14:24

Мнение от nikimm »

:D поздрави!
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет

Bastet
Напреднал
Мнения: 338
Регистриран на: 19 Юни 2008 01:17

Мнение от Bastet »

С радост ще споделя всичко, което съм правила, за да се излекува жлезата, но тъй като форума е за ТЕС не искам отново да вляза в конфронтация с някой. Истината е че не мога обективно да преценя кой от всички приложени методи и техники спомогна, дали ТЕС или пчелните продукти и още много други, но смятам, че всички са помогнали в еднаква степен. Пишете ми на лични съобщения или в скайп, ще отговоря на всички! :D

ivangp
Site Admin
Мнения: 4527
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Форумът не е за ТЕС, а за емоции и здраве. Пише си го отгоре.
ТЕС е защитавана като техника, само когато някой се опита да я омаловажи. Това не означава, че ТЕС е най-добрата техника, а само, че дадена друга не е "по-добра" от нея във всяко отношение.
Всяка техника си има достойнства и слабости и в някакво отношение е по-добра от друга, а в друго е по-слаба. Това, което прави дадена техника по-подходяща за даден човек е самият човек, а не техниката сама по себе си.

Срещу личния ти опит никой нищо не може да каже.
Срещу интерпретациите на личния ти опит, може.

Как и дали ще разпространяваш информацията, за това как си се излекувала, си е твое право. Ще стигнеш до много повече хора чрез форума отколкото на лични, според мен.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 16:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

Поздравления

Мнение от Angel_K »

Поздравления Bastet!
Справила си се , защото си го искала.
И наистина сподели какво си правила ще е от полза на много хора.
И аз не правя , само ТЕС , правя и много други неща и Да получават се нещата.
ТЕС беше за мен началото за да прогледна и да видя и другата страна на живота. Беше и ще си остане 1вата крачка;-) И да постоянно е в джоба ми , дотрябва ли ми не трябва да бъркам и ровя в джоба си или шкафа си , има го в главата ми :-)
Сподели на воля , МОЛЯ Те ;-)
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com

Bastet
Напреднал
Мнения: 338
Регистриран на: 19 Юни 2008 01:17

Мнение от Bastet »

Сподели на воля , МОЛЯ Те
Ето, споделям всичко, което съм правила, за да се излекувам от Хашимото и намалена функция, дори си мисля, че под формата на номериран списък ще е по-добре:

1. ТЕС
2. ТАТ
3.Пчелни продукти по схема ( пчелно млечице, прополис,пчелен прашец, богати са на йод и са изключително мощни при много заболявания)
4.Зелен чай и Жен-Шен, без ограничение, само да не се пият преди заспиване.
5. Йогииска техника за вдишване, изключително мощна и предназначена именно за намалена функция, за хиперфункция на жлезата е забранена! Нарича се ДЖАЛАНДХАРА.
6. Носи се кехлибар на врата, поставя се с верижка, може и кожена, точно на жлезата и не се сваля.
7. Ядат се по два ореха на ден, моркса риба 2 пъти седмично.
8. Соята, зелето и цигарите са забранени, тъй като неутрализират йода. Не яжте никакви соеви продукти.
9. Жлезата се масажира чрез хващане с едната ръка и леко се разклаща настрани, така се активира да започне сама да произвежда тироксина. Също се потупва от двете страни с 4 пръста.

Искам да апелирам към всички , които взимат синтетичен тироксин - той пречи на жлезата да се възстанови и да започне сама да го произвежда , ако пиете такъв всички по-горе изброени методи няма да са ефективни. Тироскина се спира само по схема изготвена от лекар! След спирането е възможно да се получи криза и някои лоши симптоми да се възвърнат рязко, но това е само временно, докато горните вещества и методи я стабилизират! Казвам го от личен опит и стоя зад думите си.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4527
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Благодаря! Но сподели, моля те и какво си правила с ТЕС и ТАТ. Какви фрази си използвла, колко често на ден си прилагала ТЕС и ТАТ. Колко време си ги прилагала и т.н.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

_kalina_
Участник
Мнения: 77
Регистриран на: 10 Мар 2011 06:27

Мнение от _kalina_ »

Аз също се интересувам. При мен заболяването е дългогодишно така че вероятно ще трябва да положа много повече усилия...само да имам идея какво првя.... Какво е ТАТ, може ли линк!

Публикувай отговор