ПЕАТ и проблеми с бъбреците, рак, инфаркт и т.н.

Техники и подходи, които можете да използвате като допълнение или заместител на ТЕС.
mary089
Активен
Мнения: 148
Регистриран на: 10 Мар 2009 10:28

ПЕАТ и проблеми с бъбреците, рак, инфаркт и т.н.

Мнение от mary089 »

Здравейте! Имам близък, който е е опериран от рак на пикочния мехур преди 16г., но оттогава постоянно го подлагат на допълнителни интеревниции, които увреждат пикочните му канали и почти не може сам да уринира. Преди 2 седмици трябваше да постъпи в болница за поредната интеревнция и за някаква пластика на пикочния канал, но може би и от притеснение получи инфаркт. Слава Богу го овладяха, поставиха му стент. Сега е ужасно изплашен, депресиран, не се храни. Проблемът е, че заради инфаркта не може да постъпи в болница за пикочния мехур поне 3-4 месеца. От 2 дни отново започна да има кръв в урината, което може да означава, че ракът се е върнал. Още преди няколко месеца му дадох книгата на Иван, показах му как да прави ТЕС, но той нещо не се справя. Преди няколко дни опитах с него пак да правя ТЕС, но почти без ефект - той ми говори само с диагнози, кой какво му бил казал, но не казва той какво чувства и усеща. Работихме с обща настройка, че е притеснен заради отлагане на операцията на пикочния мехур. Вчера пак ходих при него и пробвах с ДП. Започнахме от отчаянието му, че отново има кръв в уината, оттам миналхме през различни емоции и усещания - ту му изтръпваше десния палец, ту го пробождаше нещо в гъпдите, после каза, че е ужасно виновен, че ме натоварва. това го разнищихме, че като цяло се чувства виновен, че натоварва околните .... Доста неща "излязоха" при сесията. Накрая стигнахме до "светлина отгоре, тъмнина отдолу", обединихме ги и последното беше "спокойствие" и в трите точки. След това търсихме ПО, после дали проблемът ще се върне в бъдеще, направихме прошка, пуснахме светлина отгоре и приехме лечението. Накрая завършихме с 2 позитивни неща, които ще направи. Надявам се, че се получило, защото вечерта като се чухме ми каза, че за пръв път е имал апетит и се е хранил добре откакто е получил инфаркта. След ДП-то той веднахга отиде до тоалетната и каза, че е изхвърлил кървав съсирек и след това 2-3 пъти е ходил почти чиста урина! За първи път правя ДП на друг човек и не знам как да продължавам - през колко дни, с какви настройки? Моля Ви ако имате повече опит, да споделите. Иначе съм му поставила бойна задача да продължава с ТЕС с няколко различни декларации, но му нямам голямо доверие, че ще го прави.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Моят отговор е- когато пак е готов за работа, няма норма.
Браво за резултатната сесия!
:D
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Продължаваш когато му избие нова силна емоция.
Може да направиш и ДП-4 за уринирам кръв с болки (или кавото там изпитва) и уринирам с лекота и удоволствие чиста и бистра урина.
Браво за опита с ДП и резултатната сесия!
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
mary089
Активен
Мнения: 148
Регистриран на: 10 Мар 2009 10:28

Мнение от mary089 »

Алиса, Иване, много ви благодаря!Давате ми кураж да продължа с "пациента". :) Ще пиша пак как се развиват нещата.
Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1805
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Радвам се,че си се захванала с този човек и да работите по сериозен проблем,а това което пишеш ме развълнува истински.Поздравления от мен и успех в същият дух,само напред и нагоре! :wink:
Чак се просълзих от приятно вълнение!
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Публикувай отговор