"Лечебният код"

Техники и подходи, които можете да използвате като допълнение или заместител на ТЕС.
Публикувай отговор
Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 17:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

"Лечебният код"

Мнение от Angel_K »

"- Научните изследвания потвърждават, че 95 % от всички болести се дължат на стрес.

- Стресът доказано е в основата и на много други проблеми: пристрастяване, депресия, ниско самочувствие, провали във взаимоотношенията, в работата, в живота като цяло.

- Защо е толкова трудно да се справим с основният виновник за здравословните ни и лични проблеми?

Отговорът е, че много често стресът е неосъзнат, заровен дълбоко в подсъзнанието ни, но въпреки това управляващ импулсите ни. Да стигнем до него и да деактивираме разрушителното му действие върху имунната ни система се оказва почти невъзможно: как да се борим с проблем, който дори не знаем, че съществува?

Стресът блокира естествените защитни средства на организма и го прави податлив на всякакви болестотворни вируси и бактерии.

Има ли някакво средство, което може да въздейства директно върху причината за всичките ни неразположения, болести и неуспехи? Според авторите на „Лечебният код“ - д-р Александър Лойд и д-р Бен Джонсън, проблемът със стреса може да бъде разрешен.

Лечебният код на д-р Лойд е ефикасно средство за лечение на стреса и хармонизиране на енергиите, което действа на енергийно ниво - върху самия източник на болестта.

„Лечебният код“ - откритието, което промени всичко!

През 2001 г. Александър Лойд открива механизъм , който премахва стреса - основния причинител на болестите в организма. Лечебният код действа върху клетъчната памет и деактивира разрушителните модели, блокиращи имунната ни система.

Енергийното лечение е резултатно и без вредни странични ефекти и затова водещите умове в тази област смятат, че медицината на бъдещето ще се основава върху контролиране на енергиите на тялото.

„Лечебният код” излага системата на д-р Лойд и разкрива начина, по който работи. Тя не е обикновена книга , а ключ към дадения ви от Бога лечителски потенциал.

Ако използвате инструментите, описани тук, ще можете да изпитате благотворното въздействие на истинската прошка, ще отхвърлите погрешните си схващания и ще решите проблемите на сърцето си, водещи до стрес, провали и физически заболявания.

Ще се удивите от бързата и резултатна техника, с която за десет секунди ще елиминирате стреса и негативните емоции и ще увеличите енергията си за деня.

Резултатите са поразителни: хиляди хора постигат изцеление от „нелечими“ болести - рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

Д-р Александър Лойд има две докторски степени: по натуропатия и психология. Години наред той се бори да открие лечение за тежката депресия на съпругата си Трейси. В желанието си да й помогне, Лойд завършва психология и холистична медицина.

Изпробва всякакви форми на терапия и нетрадиционна медицина, но без резултат. Един ден, когато бил особено разтревожен за влошеното състояние на жена си и се молил пламенно за нейното излекуване, той получил информацията за Лечебния код под формата на откровение.

Д-р Лойд няма никакви претенции, че това е негово откритие, смята се само за посредник. Резултатите са поразителни: след 12 години на тежка депресия, съпругата му е излекувана в рамките на 24 часа. Следват стотици случаи на изцеляване от всякакви болести: рак, диабет, сърдечни заболявания и др.

Този лечебен код помага също и при зависимости, емоционални и дори финансови проблеми. Оказва се, че това е един универсален лечебен код, който няма вредни странични ефекти, а резултатите са поразителни.

Д-р Бен Джонсън, съавтор на книгата, е доктор по традиционна и холистична медицина. Той има клиника за раково-болни в Атланта и работи с най-последните постижения в тази област, съчетавайки постиженията на традиционната и на алтернативната медицина, за постигане на максимални резултати.

Д-р Джонсън обаче е съвсем наясно, че помощта, която може да окаже на пациентите си, е само частична, защото лекува симптомите, но не може да премахне причините за болестта им.

Той още по-ясно разбира ограниченията на съвременната медицина, когато самият той се разболява от нелечимото и фатално раково заболяване - АЛС (амиотрофична латерална склероза), която дава най-много 5 години живот. Макар и скептичен, д-р Бен Джонсън опитва лечебния код на д-р Лойд и резултатите са смайващи: след три месеца няма и следа от болестта.

Бен Джонсън изоставя своята практика и се залавя да лекува с лечебния код на д-р Лойд и да изнася лекции по света, популяризирайки наученото.

Книгата „Лечебният код” представлява амалгама от наука и духовност. Докато д-р Лойд дава мистичното откровение, родило Лечебния код, д-р Джонсън предлага научната обосновка защо той действа, опирайки се на последните постижения на квантовата физика, невробиологията и медицината.

Правата за „Лечебният код“ са продадени в 26 държави. Книгата е бестселър № 1 на най-голямата електронна книжарница „Амазон“ в 11 категории: „Здраве“, „Алтернативна медицина“, „Самопомощ“, „Лечение“, „Психология“ и др.

Радва се на нестихващ читателски и медиен интерес. Авторите са желани събеседници в големи телевизии като:ABC, CBS, NBC, FOX. Те дават интервюта и за най-авторитетните издания - People, Time, USA Today и др."
http://hermesbooks.com/detail.php?pID=1396&pcatID=138

Доста лесна и интересна техника , ще видите и точки познати Ви от ТЕС и не само.
Отново се споменава Д-р Роджър Калахан...

Примерно видео : http://www.youtube.com/watch?v=ChH1zpVqoiI
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Какъв е твоят опит с тази техника?
Резултати?

Аз съм чел книгата, но нещо не ме грабна.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 17:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

ivangp написа:Какъв е твоят опит с тази техника?
Резултати?

Аз съм чел книгата, но нещо не ме грабна.
Опита ми е от вчера;-)
Третирах една случка с баща ми , Бог да го прости.
Която съм третирал и с ТЕС и с ДП-4 но някак си все имах странно усещане в корема и гърдите като се сетех за нея.
Та за проба я третирах нея, но по погрешка държах по около 5-6мин. на точка,бе 02ч. посред нощ ;) и след като свърших яко ми се доспа и ме заболя и главата.
Легнах си и на сутринта се сетих за случката и се засмях и ги нямаше онези усещания , а и имах усещането все едно съм в 3то лице...
За сега е това.
Книгата иначе , да разводнена е доста , някой неща се повтарят по 5-6 пъти но е писана за американци все пак:-)
А и е 110 страници , ако ги нямаше тези попетвания щеше да е 20-30стр. според мен:-)
А и издателите са искали пред история , случки ...
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

А според мен оригиналната идея е доста проста и може да се види в клипа към който си дал линк. След това са я усложнили ненужно за да могат да си продава по-скъпо продукта.
И сега вече има не един лечебен код, както в началото, а десетки.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Иване, може ли да ни светнеш за това последното?
И сега вече има не един лечебен код, както в началото, а десетки.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 17:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

ivangp написа:А според мен оригиналната идея е доста проста и може да се види в клипа към който си дал линк. След това са я усложнили ненужно за да могат да си продава по-скъпо продукта.
И сега вече има не един лечебен код, както в началото, а десетки.
Нямаш представа колко си прав:-)
Прекалено е просто , и те за това са го направили сложно с кодовете :idea:
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Alisa написа:Иване, може ли да ни светнеш за това последното?
И сега вече има не един лечебен код, както в началото, а десетки.
Ами откривателите на този код са направили обратното на Гари Крейг. Той от система с много алгоритми за различни проблеми - ТМП - създава техника с един алгоритъм за всички проблеми - ТЕС.

А те от един код работещ за всички проблеми създават много кодове за различни проблеми. При положение, че оригиналният код си работи за всичко, стига да вярваш, че не са ти нужни специфични кодове за специфични проблеми.

И затова и книгата им вначалото не ми хареса. Защото е объркваща и претрупана с информация. А нещата са прости.

Оригиналният код е:
1. Молитва:
"Моля всички знайни и незнайни негативни образи, убеждения, разрушителни клетъчни спомени и физически симптоми свързани с ____проблем________ да бъдат открити, отворени и излекувани като бъда изпълнен с божията светлина, живот и любов.
Моля също така ефективността на това лечение да бъде увеличена стократно или повече!"


2. Задържане на събраните пръсти на ръцете (виж видеото по-горе) в 4 позиции, поне по 30 секунди във всяка. Като се правят поне 3 кръга по тези позиции. (общо времетраене 6 минути или повече).

3. Утвърждения или Визуализация на здаво тяло или орган, желано състояние, поведение, ситуация по време на задържането на ръцете в различните позиции.

Докато се правят утвържденията или визуализациите може да се появят негативни мисли и чувства. Ако това се случи се задава въпросът: Кога преди съм се чувствал по този начин?
Търси се най-ранният спомен и се започва работа върху него, като се променя утвържението или визуализацията в съответствие със съдържанието на спомена.
Утвърждението или визуализацията трябва да са позитивни и също така е важно да са възможни според човека, който ги прилага. Т.е. това което казваме или визуализираме да е възможно да се случи.

Това е.

В новите кодове има различни утвърждения и различни комбинации на положението на ръцете по същите позиции, различно времетраене в различните позиции на ръцете за различни проблеми.

Авторът често споменава Роджър Калахан в книгата си и според мен е черпил идеи от него. Но се радвам, че все пак е публикувал и оригиналния код, което е еквивалент на създаването на ТЕС от Гари Крейг.
Т.е. един алгоритъм за всички проблеми.
Последно промяна от ivangp на 20 Сеп 2012 23:29, променено общо 6 пъти.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1805
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

В края на първият си пост Ангел спомена за д-р Калахан,от книгата на Иван знаем всъщност как Гари Крейг открива ТЕС!Системата му е сложна и за това идва ТЕС,проста,бърза и също така резултатна. :wink:
Дискутира се доста преди време за техниките,че няма най-добра техника и да е универсална за всички.Според мен е по-добре да насочим вниманието си към това,кой какво е направил за да постигне резултат,защото техниката и да е добра,ако не се работи и няма желание и вяра в успеха си остава само една техника и толкова.Това за мен е по-важното да осъзнае човек,а не това е една много добра техника и до там!Едва ли ще прочетем и видим нещо негативно за подобни методи и техники :D
Някои успяват,защото такава е съдбата им.Повечето успяват,защото такова е решението им.
Анатол Франс
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Благодаря Иване!
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 17:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

ivangp написа:
Alisa написа:Иване, може ли да ни светнеш за това последното?
И сега вече има не един лечебен код, както в началото, а десетки.
....
В новите кодове има различни молитви, различни визуализации и различно времетраене в различните позиции на ръцете за различни проблеми.
Ако съм те разбрал правилно, същите точки 4 на брой но ръцете по друг начин в какъв смисъл ?!
Аз намерих различни варианти с всички пръсти събрани и допряни заедно до вариант с недопряни пръсти...:-)
Според мен трябва да е със събрани и допряни пръсти, поне аз усещам най-силно енергията така :-)
И друго като усещане при мен е ,че се клатя във всички посоки , както е когато медитирам;-) Не волево просто си се люлея , въртя в кръг ту на ляво ту на дясно:-)
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Пръстите на ръцете се събират по един и същ начин. Времето на задържане в различни позиции е различно, а не е само по 30 сек., например.
Последно промяна от ivangp на 10 Авг 2012 22:04, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Аватар
Angel_K
Напреднал
Мнения: 332
Регистриран на: 07 Май 2010 17:23
Местоположение: България
Обратна връзка:

Мнение от Angel_K »

Благодаря,
С идеята повече да се отделя повече енергия на еди кой си меридиан ...
Опитай ТЕС - тупни се тук и там няма да ти навреди. :-) ;-)
http://tec.a4obg.com
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Така, имам чудничък резултат!
Добавям още нещо към основната формула, както е в книгата, тук, за да не търсите и вие. То е, когато искате да включите друг човек, или да му правите само на него, или на животинка.
1. Молитвата:
Моля всички известни и неизвестни образи (махам думата негативни, защото е ограничаващо, все пак съществуват и пречещи позитиви (т.н. маяк)) нездравословни вярвания и деструктивни спомени, на клетъчно ниво и физически симптоми, свързани с (моят, нечий друг проблем)........., да бъдат открити, отворени и изцелени, а аз (и /или друг, животинка) бъда изпълнен с Божията светлина, живот и любов! Моля се ефективността на това лечение, да бъде увеличена стократно и повече!
2. Задържане на събраните пръсти на ръцете (виж видеото по-горе) в 4 позиции, по 30 секунди във всяка. Като се правят 3 кръга по тези позиции. (общо времетраене най-малко 6 минути, може и повече), докато си представяме/ мислим/ чувстваме нещо позитивно!!!(препрограмиране)
ИЛИ
3. Визуализация на здаво тяло или орган, желано състояние, поведение, ситуация.](това от Иван) пак на фона на позитивна нагласа- това е много хубаво, за внедряване на желани качества, състояния и убеждения, не само физически характеристики.

Прави се оценка по скалата от 0- 10 преди и след сесия, за да сравним напредъка, ако желаем.
Пие се вода, за прочистване от енергийните токсини.

Когато се прави лечение за друг/животинка, се провежда върху нашето тяло, но след сесията се казва: прехвърлям всички ефекти от това лечение върху ..друг/животинка.... с любов!

Аз се пробвах, като при ПРОКСИ- първо казвам, че съм някой друг, няколко пъти, а като свърша, че съм себе си, пак няколко пъти.
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

И какъв е резултата?
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от Alisa »

Срам ме е да кажа проблема. :wink:
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Публикувай отговор