моля за помощ

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
m1ma
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 27 Мар 2009 14:25

моля за помощ

Мнение от m1ma »

Здравейте на всички !Страшно съм объркана и отчаяна -откриха рак на матката на майка ми !Случайно попаднах на този форум и ви моля за помощ-на първо място как да се снабдя с книгата?Запознах се набързо с някои случаи от форума ,дайте идея с какво да започна,какво да правя?Извинете ме предварително за обърканите мисли и ако съм сгрешила нещо с темата.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Това което ще ти кажа, може да прозвучи грубо или безсърдечно, но си е истина. Нямам желание да те обезсърчавам, но не мога да не ти го кажа.
Ако майка ти не иска сама да си помогне, нищо не можеш да направиш освен да се молиш.
Много хора искат да помогнат на близките си, но ако самият човек не желае сам да си помогне, никой не може да му помогне, да го промени или да му наложи да повярва, да работи и да се излекува.
Виж често задавани въпроси и допълнителни техники - 14 стъпки.........
Книгата все още я има на ул "Стефан Караджа" #7А в София. Има само 5 бройки останали. След 2-3 седмици ще излезе нов тираж и ще я има навсякъде.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Bastet
Напреднал
Мнения: 338
Регистриран на: 19 Юни 2008 02:17

Мнение от Bastet »

Да,но момичето може да прави прокси на майка си!!!Нека прочете за прокси!!!
m1ma
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 27 Мар 2009 14:25

Мнение от m1ma »

Много ви благодаря за отговорите.Майка ми е силен духовно човек и има желание за борба,но не може да работи с компютър,а и аз не мога точно да и обясня за ТЕС.Страх ме е да не сбъркам ,ако не и го обясня точно а и нямаме много време-скоро ще влиза в болница.Затова си мисля ,че книгата ще е добро начало на нашата борба.Дано се появи скоро и при нас ,защото сме от провинцията.Четох за прокси и мислех да започна с него.Моля помогнете ми с фразите(може и да не се изразявам точно,простете).Вие сте ми голяма надежда.Благодаря!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Най-добре си купи книгата на Лидия Ковачева - "Гладът" и направете поне 2 седмично, а още по-добре 3 седмично "гладуване" с правилно захранване след това, докато излезе книгата за ТЕС отново на пазара.
Ако майка ти ще влиза в болница, това, предполагам, автоматично изключва всякакви алтернативни методи на лечение, тъй като там лекарите няма да й позволят да ги прави.
Съжалявам, но не мога да те съветвам за фрази с информацията която имам особено имайки предвид, че тя идва от теб, а не директно от майка ти.
Най-доброто което мога да ти препоръчам на този етап е методът на Лидия Ковачева. ТЕС ще я включите по-късно.
Последно промяна от ivangp на 31 Мар 2009 17:10, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
m1ma
Участник
Мнения: 3
Регистриран на: 27 Мар 2009 14:25

Мнение от m1ma »

Благодаря ви за отговорите!Ще се възползвам от насоките,които ми давате и...дано всичко свърши възможно най-добре за нас!
Публикувай отговор