Безсъние

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
asdfghjkl
Участник
Мнения: 15
Регистриран на: 18 Яну 2014 16:24

Re: Безсъние

Мнение от asdfghjkl »

Здравейте. Искам да благодаря на Иван и на хората като него, които ни помагат да бъдем по-добри и здрави, да опознаем себе си и да не сме роби на емоциите си.

asdfghjkl
Участник
Мнения: 15
Регистриран на: 18 Яну 2014 16:24

Re: Безсъние

Мнение от asdfghjkl »

Здравейте. Отдавна не съм писала. Мисля, че благодарение на ТЕС, получих подобрение в моите проблеми. Вярвам на Иван повече, отколкото на всички лекари. Искам да попитам нещо за хранителната добавка мелатонин. От 1 год. без прекъсване приемам мелатонин 1 мг. Сега опитвам да я спра, но тревогата и безсънието се върнаха. Възможно ли е да се получило привикване, или всичко е психологическа зависимост. Благодаря.

ivangp
Site Admin
Мнения: 4526
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Безсъние

Мнение от ivangp »

Мелатонинът е вещество което се произвежда естествено в организма при излагане на слънчева светлина. Може да си привикнала, може да не произвеждаш достатъчно, може да е психологическа зависимост (тези неща също могат да се ТЕСат - всяко поотделно)
Пробвай!
Ако ТЕсането им не помогне, продължавай да го приемаш до лятото.

Лятото излагай всеки ден поне за 30 минути на ден на слънце тялото си разголено възможно най-много ( в часовете между 9 - 11 и 16 - 18ч.) и започни да намаляваш дозата мелатонин постепенно. Всеки две седмици я намалявай с 1/4. Така 2 седмици ще взимаш 0,75 грама, след това 2 седмици 0,5 грама. След това 2 седмици 0.25 грама и след 2 месеца ще си го спряла.

Разбира се, не спирай да ТЕСаш.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

Публикувай отговор