Дневникът ми (desko)
Re: Дневникът ми (desko)
Нищо ново няма да ти кажа, но явно някои уроци трябва да се повтарят отново и отново докато се научат:
1. Заеми се със себе си и се постави на ПЪРВО МЯСТО
2. За всяка болежка се консултирай в Гугъл с ГНМ, т.е. пишеш в Гугъл - заболяване (например "синузит ГНМ")четеш и от там си правиш изводи за случки, които да обработваш с ТЕС или други техники, които знаеш.
3. Скъсвай се от ТЕС, най-вече за случки.
Това е.
Дано новата година ти донесе въжделената промяна!
Т.е. ти сама да си я донесеш през новата година.
1. Заеми се със себе си и се постави на ПЪРВО МЯСТО
2. За всяка болежка се консултирай в Гугъл с ГНМ, т.е. пишеш в Гугъл - заболяване (например "синузит ГНМ")четеш и от там си правиш изводи за случки, които да обработваш с ТЕС или други техники, които знаеш.
3. Скъсвай се от ТЕС, най-вече за случки.
Това е.
Дано новата година ти донесе въжделената промяна!
Т.е. ти сама да си я донесеш през новата година.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Значи е имало причина, но неосъзната, само почувствана! 
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
Е нали вече си сита!? – поне аз така разбрах...
Използвай ТЕС при него, както би го използвала при себе си.
OK e.
Здрасти, знаеш, че първо трябва да освободиш себе си от твоето отношение към неговия проблем, нали? Затова ти подчертах твоите думи-спънки.desko написа:Да, да, просто си описах чувството, защото в предния пост не ми дойдоха думите наум. Но после го оприличих на глад
Той да се ТЕС-а, аз да му подсказвам или нещо друго? За първи път ще пробваме ТЕС върху него като вече голямо момче и съм объркана. И какво да говорим, само за съществуването на топчето ли? Защото на мен не ми идва нищо наум, което да го е предизвикало. Питам сякаш за първи път използвам ТЕС, но ми е ново така за баткото. То първо зора ще е да го накарам да отдели време, ама ще трябваБлагодаря ви предварително за подсказките!
Аз като показвам на родител как да помогне на детето си взимам първия попаднал ми под ръка предмет и го карам да определи кое ще е глава, кое крака , после къде ще са точките – сякаш е детето. След това да започне да тупка по предмета-дете и да говори, каквото му дойде по темата. Обикновено думите сами идват и родителят доста бързо схваща кое идва от него и кое от детето, като информация. Опитай!
Според ГНМ - личностно обезценяване.
Според Лиз Бурбо - липса на любов и на поскрепа в живота. Усещане, че носиш огромен товар на гърба си сама.
Според Лиз Бурбо - липса на любов и на поскрепа в живота. Усещане, че носиш огромен товар на гърба си сама.
Не е нужно да отслабваш, а да си промениш отношението към килограмите си.
И не е нужно да си обясняваш всичко и да намираш връзките. Просто ТЕСай с каквото ти излиза , докато ти се махне проблема и се почувстваш по-добре.
И не е нужно да си обясняваш всичко и да намираш връзките. Просто ТЕСай с каквото ти излиза , докато ти се махне проблема и се почувстваш по-добре.
Неживотозастрашаващи, кратки, силни и остри заболявания не бива да бъдат спирани с ТЕС или каквито и да е други лекарства, освен ако това не е крайно наложително. Те е по-добре да бъдат оставени да извървят естественият си ход на развитие, тъй като имат очистителен и усилващ имунитета, психиката и съпротивителните сили на организма ефект. При тях най-добрият подход на лечение е максимално да се почива физически, психически и емоционално. Да се ядат само сурови плодове и да се пие много вода и билкови чайове с мед и лимон.
Ето какво ти предлагам:
Затвори очи и си го редстави в средата на една пирамида. Пирамидите са лечебни, както знаеш.
Представи си, че от върха на пирамидата към него струи светлина или енергия, която го лекува и оправя всеки проблем в тялото му. Дръж тази визуализация колкото можеш по-дълго в ума си. Като свършиш си кажи, че е задействан автоматичен процес на лечение, който ще свърши когато лечението е напълно завършено. След това по няколко пъти на ден се връщай към визуализацията и наблюдавай за промени в това, което ти се появява. Т.е. как е променен/поправен проблема.
Просто поискай и приеми това, което ти се дава. Ако се появят съмнения и тревоги ТЕСай ги.
Аз направих точно гореописаният процес.
Яви ми се мозъкът му някак сбвит и нагънат. Представих си, че светлината го изпълва и изглажда гънките до перфектната форма на мозъка.
На теб може да ти се яви друг образ за проблема.
Който друг иска може да се включи по начин, който на него му харесва или пък по гореописаният.
Съединението прави силата!
Затвори очи и си го редстави в средата на една пирамида. Пирамидите са лечебни, както знаеш.
Представи си, че от върха на пирамидата към него струи светлина или енергия, която го лекува и оправя всеки проблем в тялото му. Дръж тази визуализация колкото можеш по-дълго в ума си. Като свършиш си кажи, че е задействан автоматичен процес на лечение, който ще свърши когато лечението е напълно завършено. След това по няколко пъти на ден се връщай към визуализацията и наблюдавай за промени в това, което ти се появява. Т.е. как е променен/поправен проблема.
Просто поискай и приеми това, което ти се дава. Ако се появят съмнения и тревоги ТЕСай ги.
Аз направих точно гореописаният процес.
Яви ми се мозъкът му някак сбвит и нагънат. Представих си, че светлината го изпълва и изглажда гънките до перфектната форма на мозъка.
На теб може да ти се яви друг образ за проблема.
Който друг иска може да се включи по начин, който на него му харесва или пък по гореописаният.
Съединението прави силата!
Деско, когато попаднах на форума, преди около месец, твоята история беше една от първите, които прочетох и която много ме развълнува.
Мисля за вас и се моля Мирко да се оправи!
Мисля за вас и се моля Мирко да се оправи!
Никой не се връща от дълго пътуване същия човек какъвто е бил преди.
Третирай го с ММС. Виж темата за ММС тук във форума. Можеш да си го купиш и да видиш основния протокол за използване (протокол 1000) в: http://www.mmsbulgaria.com
Понеже детето ти е малко, консултирай се с човека, който продава ММСа как точно да прилагаш протокола.
Визуализациите няма да попречат, а само могат да помогнат.
Понеже детето ти е малко, консултирай се с човека, който продава ММСа как точно да прилагаш протокола.
Визуализациите няма да попречат, а само могат да помогнат.
Милата душичка, радвам се, че вече е по-добре! Не се познаваме, но ви мислих.
Никой не се връща от дълго пътуване същия човек какъвто е бил преди.
Деско, прегръдки, прегръдки, прегръдки! Надявам се скоро да се наредят нещата.
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

ТЕСай го този стрес и треперене.desko написа: На мен още ми е стреснато, много ме е страх в момента, сякаш всичко ми минава на лента. Ръцете ми треперят и следя всяко едно движение на Мирослав, за да не стане пак същото нещо