Дневникът на desperado

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
desperado
Участник
Мнения: 37
Регистриран на: 10 Апр 2016 15:25

Дневникът на desperado

Мнение от desperado »

Здравейте!
От известно време чета този форум! Взел съм и книгата на Иван, и в момента я чета!
Имам 2 проблема, който искам, и мисля че мога да разреша с ТЕС и с помощта на този форум.
-> 1-я проблем е, че се усещам, че съм пристрастен към съпругата си.
Като цяло, отношенията ни никак не вървят. Тя се е отдалечила от мен, намеква за раздяла и дори развод. Женени сме от 17г имаме 14г син. Аз видях грешките си, довели до достигането на това състояние в отношенията ни, опитвам се да ги поправя, но ..... но насреща не намирам опора и каквото и да правя, не се забелязва, или се забелязва, но ми се дава да разбера, че няма смисъл, трябвало е преди години, да ги правя и показвам всички тези неща (визирам помагане в домакинството, предложения за разходки и екскурзии, внимание към нея като личност, подаръци с повод и без повод и др.)
.............Често изпадам в паника да не я загубя и дори усещам как започвам да се унижавам и да й се моля да не изчезва от живота ми. Направо все едно съм обсебен от нея. Виждам и осъзнавам колко глупаво се държа, и въпреки това не се отказвам. Постоянно чета този fфорум и се опитвам да правя ТЕС, но като че ли не мога да стигна до коренчето на проблема и да намеря начин да си реша проблемите.
Мисля, че може би един от проблемите ми е, че не се чувствам обичан, не получавам никакво внимание и се чувствам ужасно
Днес правих тес със следната декларация: Въпреки, че чувствам огромна тъга, която е породена от липсата на любов и внимание, аз напълно....
Много са объркани чувствата ми и реално не усещам никакъв резултат. Дори не мога да определя нивото на емоцията и физическото усещане ........... а иначе физическото усещане го определям като стягане в гърдите в ляво при сърцето
-> Втория проблем който в момента много ме тормози и не знам как да го реша, че за предстоящите празници, Тя не иска да отидем при родителите ни (те са в друг град). Разкъсвам се между нея и тях.(като казвам родители, имам внапредвид и нейните и моите) На кого да угодя и как! Явно много съм привързан и към моите родите и от там идва другия проблем. Те много искат да се събираме по празниците.
Направо ще полудея от нерви. Искам всички да са доволни!

Не знам и от къде да започна с ТЕС, как да съставя правилните декларации(за горните два проблема). Чета едновременно и форума и книгата и е тотална каша в главата ми.

ПС: Тя е имала проблем с майка си в детството. Постоянно и е натяквала как от нея няма да стане нищо, как няма да успее в живота и т.н. Много пъти ми е казвала, че в момента я мрази и въобще не я приема като родител. Онзи ден като се е обадил баща й да си отидем, тя директно му е отказала........... аз не мисля, че съм имал проблеми като дете, или поне на този етап не ми изникват случки. Много държа на родителите си и ги обичам! Въпреки, че като се замисля съм ги пренебрегвал тях заради съпругата ми и детето! В момента не знам как да им кажа и как да постъпя

Извинявам се! Малко объркано изложих и написах нещата по горе, но дано да сте ме разбрали!

ПС: искам да си върна изгубената любов, искам да си запазя семйството, искам да живея в хармония!
От къде и как да започна?
Последно промяна от desperado на 05 Юни 2016 15:01, променено общо 1 път.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: дневникът на desperado

Мнение от ivangp »

а иначе физическото усещане го определям като стягане в гърдите в ляво при сърцето
Това трябва да се вкара в декларацията. Всяко физическо усещане свързано с дадена емоция се вкарва в декларацията за тази емоция.

Според мен първото нещо, което трябва да направиш е да седнеш да поговориш откровенно с жена си и да разбереш нейната гледна точка. Какво ѝ липсва на нея в брака? Какво би искала да направиш, как да се промениш за да е доволна тя? Има ли друг? Тя склонна ли е да направи промени в собственото си поведение за да възстановите връзката и т.н.?

Иначе си ТЕСай собствените страхове, притеснения и слабости.
И най-вече ТЕСай да приемеш възможността да се разделите.
В момента твоето вкопчване и отчаяно желание да я задържиш най-вероятно я отблъсква. Тя иска мъж до себе си, а не хленчеща мижитурка. Освен това най-често връзките се разпадат защото единия или и двамата партньори скучаят в тази връзка. Търси начини да внесеш разнообразие във връзката. Да правите нещо ново или добре забравено старо.

Но всичко това е добре да се прави от позицията на - готов съм да направя промени и компромиси, а не от позицията на - ще направя всичко за да не те загубя.

Много ТЕС ще падне. ТЕСай, яко и по много всеки ден.
Накрая ще стане най-доброто. Макар че то може и да не ти хареса първоначално :)
Пък може и да ти хареса. Кой знае?
При всички случаи след време, ако не спираш с ТЕСа, нещо по-добро ще замени сегашното положение.

И пиши тук редовно, как се развиват нещата и в теб и около теб.

А за ходенето при родителите имаш два варианта.
1. Убеждаваш жена ти да отидете само у вашите родители. (този вариант не мисля, че ще ѝ хареса, но не пречи да опиташ)
2. Обясняваш на твоите родители за дрязгите с нейните родители и се надяваш да те разберат. След което оставаш при жената. ( този вариант със сигурност няма да хареса на родителите ти, а е възможно да не хареса и на жена ти).

При всички положения няма да угодиш на всички. Приеми го!
В единия от вариантите няма да угодиш на никой, включително и на себе си. ТЕСай и това.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
desperado
Участник
Мнения: 37
Регистриран на: 10 Апр 2016 15:25

Re: Дневникът на desperado

Мнение от desperado »

На първо място Благодаря за бързия и точен отговор Иване!
ivangp написа: Според мен първото нещо, което трябва да направиш е да седнеш да поговориш откровенно с жена си и да разбереш нейната гледна точка. Какво ѝ липсва на нея в брака? Какво би искала да направиш, как да се промениш за да е доволна тя? Има ли друг? Тя склонна ли е да направи промени в собственото си поведение за да възстановите връзката и т.н.?
Говорили сме нееднократно. Нищо не й липсва. Просто ме чувства чужд и не желае да правим нищо заедно. От 6 месеца спи в съседната стая при детето.Каквото и да й предложа го отказва. Нищо не иска да правя за нея! На темата за друг мъж..... говори ли сме си, казва, че няма..... А относно нейното поведение, не мисля, че е склонна да го промени! На моменти си мисля, че и тя не знае какво точно иска.

Тук си много прав и го осъзнавам:
ivangp написа: В момента твоето вкопчване и отчаяно желание да я задържиш най-вероятно я отблъсква. Тя иска мъж до себе си, а не хленчеща мижитурка.
..............Но всичко това е добре да се прави от позицията на - готов съм да направя промени и компромиси, а не от позицията на - ще направя всичко за да не те загубя.
каква е правилната декларация за
ivangp написа: И най-вече ТЕСай да приемеш възможността да се разделите.
и за
ivangp написа:хленчеща мижитурка
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Дневникът на desperado

Мнение от ivangp »

Всяко едно многоточие е нова декларация. Всички са взети от постовете ти. Най-вече от първия. Тук там леко съм ги променил. Но есенцията е същата.

Въпреки че
desperado написа: ........... съм пристрастен към съпругата си...............
.............като цяло, отношенията ни никак не вървят..............
.............Често изпадам в паника да не я загубя...............
...........започвам да се унижавам и да й се моля да не изчезва от живота ми.................
............направо все едно съм обсебен от нея...............
.............виждам и осъзнавам колко глупаво се държа, и въпреки това продължавам тъпо и упорито да правя едно и също и да очаквам различен резултат...........
............не мога да стигна до корена на проблема ...............
.........засега не намирам начин да си реша проблемите.................
.............не се чувствам обичан...........
........не получавам никакво внимание и това ме кара да се чувствам ужасно.............
...... чувствам огромна тъга, която е породена от липсата на любов и внимание и ми стяга гърдите в ляво при сърцето .............
..... се сазкъсвам между жена ми и родителите ми..............
...... не знам на кого да кого да угодя и как............
........Направо ще полудея от нерви.............
........Искам всички да са доволни..............
........Не знам и от къде да започна с ТЕС, как да съставя правилните декларации ..............
........е тотална каша в главата ми..............
........в момента не знам как да постъпя...............
..... искам да си върна изгубената любов, а не виждам как това би било възможно.............
......искам да си запазя семейството, а не знам как ............
......искам да живея в хармония, а дори незнам какво е това и дали изобщо е възможно.........
...... може да я загубя, а не допускам че е възможно да срещна друга по-добра за мен, която да ме обича така всеотдайно, както аз нея .........
Със следното продължавай да упорстваш.
помагане в домакинството, внимание към нея като личност, подаръци с повод и без повод, цветя, (сложени на масата, не ѝ ги давай лично)
Не прекалявай с подаръците. А бих ги оставил само за случаите с повод засега. Цветята са друга бира. Тях може да ги подновяваш на всеки 3-4 дни. Предложения за разходки и екскурзии и всякакви други словесни изрази на любов ги забрави засега. Т.е. засвидетелствай внимание, но не го натрапвай. Действай, не говори! Т.е. показвай ѝ, че я цениш и обичаш, но не ѝ говори за това. Не очаквай тя да направи нещо за теб. Ако случайно го направи, само благодари, без да изпадаш в словоизлияния, да точиш лиги, да се търкаляш по пода от радост и да размахваш опашка. Т.е отбелязваш факта, без излишна суета. Не си мисли, че си счупил леда и че под него вместо смразяваща бездна се крие горещо джакузи. Води леки, неангажиращи разговори за всичко друго, но не и за отношенията ви.

Основният принцип е, че ти си хладен (не си студен, не си и размекнат от жега), Действаш целенасочено и хладнокръвно и засвидетелстваш с действия, а не с думи. С думи можеш само да правиш леки комплименти, но внимавй да са с мярка и да не прекаляваш. Комплиментите да са са индиректни. Да й кажеш, че изглежда страхотно е директен комплимент. Да й кажеш, че отдавна не си я виждал с тази рокля и тя много й отива, е индиректен комплимент. И в двата случая ѝ казваш, че я харесваш, но във втория е по заобиколен начин и е по-ненатрапващо се. Няма жена, която да устои на комплименти, внимание и упоритост. Но пак повтарям важно е да не натрапваш вниманието си и да не прекаляваш с комплиментите. Сега е време леко да се отдръпнеш и за нищо да не настояваш. От време на време се съгласявай с нея, от време на време изразявай собствена позиция, без да я караш да я приема. Просто изрази собственото си мнение с идеята, че то си е твое и ти разбираш, че всеки има право на различно мнение.

Засега задачата ти е да играеш една роля. Вероятно ще ти е трудно и неестествено, но с времето ще става все по-лесно. Търпение и упоритост са главните ти оръжия.

Намери си или си измисли хоби, което да практикуваш един - два пъти седмично и да отсъстваш от къщи вечер или следобед, когато тя е там, Идеята е да й покажеш, че имаш собствен живот и той не се върти само около нея.

Всички емоции, които ти пречат да действаш по гореописания начин, трябва да бъдат подлагани на здрав и обилен ТЕС. Действай и пиши след седмица, как са нещата.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
desperado
Участник
Мнения: 37
Регистриран на: 10 Апр 2016 15:25

Re: Дневникът на desperado

Мнение от desperado »

Благодаря за ценните съвети и насоки!
БЛАГОДАРЯ, че има такива ХОРА като теб, Иване!
Яна
Опитен
Мнения: 475
Регистриран на: 26 Май 2009 15:16
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Re: Дневникът на desperado

Мнение от Яна »

desperado, успех в начинанието! Много работа те чака наистина, но първата крачка е направена и най-важното е да не се отказваш.

Иване, и аз благодаря, много ценни насоки. Беше ми много интересно и полезно да прочета.
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

Изображение
desperado
Участник
Мнения: 37
Регистриран на: 10 Апр 2016 15:25

Re: Дневникът на desperado

Мнение от desperado »

Привет отново!
изминаха 10-на дни от както не съм писал.
Като цяло нямах много свободно време, но съвестно прилагах ТЕС, когато можех. Предимно вечер преди лягане. ИзТЕСах, почти всичко, което Иван ми написа в четвъртия пост. Имаше дни когато се чувствах прекрасно, имаше дни, в които се чувствах много зле.
В последните дни съм наблегнал на темата за ревността. След като започнах да дълбая в тази насока, ми се поизясниха някои моменти и факти, от които постоянно бягах, и от които най много ме боли. Според мен те стоят в основата на проблема описан по-горе....... !!!
Дадох си сметка, че основно проблема е в мен. Много я ревнувам: Няколко сцени, които подсилват ревността ми:
-Прави ми впечатление, че се задържа повече на телефона (предполагам е в чата... вайбър, месенджър, а може просто да си сърфира :) ).... (тесах този факт).
-Използва почти всеки удобен момент, когато е сама да вземе телефона.
-Почти всяка вечер закъснява от работа.
-През почивните дни предпочита да излезе сама (както казва), да се поразходи из магазините или да седне на чай или кафе.
-Две вечери беше крайно изнервена..... дори се поскарахме малко.
-Като цяло през повечето време през почивните дни и вечер е в лошо настроение.
Дано да греша, дано няма друг, дано всичко е само в главата ми и да успея да се освободя от тези мисли, дано това нейно държане се дължи на някакво състояние на пропадане в някаква дупка, от която бих могъл да я измъкна или поне с нещо да помогна!!!..... (ако е така, готов съм да подам ръка и да я подкрепя, но за сега не иска никаква подкрепа от мен)..... не знам!!!
Опитвам се да се изправя пред най-големия си страх!
..........От вчера правя опити да приема факта, че наистина има друг, но ми е много трудно. Явно Егото ми страшно се бунтува! (ползвам следната декларация Въпреки че има друг мъж в живота й аз напълно...)..... правя го само и единствено с цел да си докажа, че както споменах по горе, всичко е само в главата ми.

Изводи:
От изчетеното тук и в други форуми си давам сметка, че заради глупавата ревност от моя страна, аз само страдам, измъчвам се и съм под постоянно напрежение, в главата ми се развиват различни сценарии и в крайна сметка може да се случи това, от което най много се страхувам – да я загубя.

Проблемът май идва от там, че се страхувам – ужасно много се страхувам, че може да ми изневери или ми изневерява вече.

Този страх ме прави неуверен и ми пречи да се доверя. Толкова съм се вкопчил в идеята, че мога да загубя любовта и че трябва да я браня и пазя от всякъде, толкова силно я стискам, че я задушавам и така я прогонвам.

.... и накрая да се самопохваля и да си призная, благодарение на този форум, на ТЕС и на Иван, от известно време мога да кажа, че мисля, че съм се променил до известна степен. Дал съм й свобода и глътка въздух. Не я питам защо закъснява къде ходи и кога ще се прибере. Стремя се да не й звъня без повод. Посрещам я с усмивка, като закъснее макар и вътрешно да се разкъсвам....

А може би има малко светлина в тунела. А именно:

Случиха се и едно-две хубави (поне аз така ги възприемам). .... Миналата седмица три дни не си бях в къщи, бях в командировка. Два пъти ми се обади, без аз да й звъня, да ме пита как съм и дали съм добре и т.н..... това много ме поласка, на фона на студенината й в последно време. Другото нещо от което се почувствах щастлив е че ходихме заедно тримата до един манастир и макар за малко се поотпуснах и бях щастлив!
Иначе продължавам да помагам домакинството, опитвам се по всякакъв начин да й показвам колко я ОБИЧАМ, УВАЖАВАМ и ЦЕНЯ, спазвайки препоръките и насоките на Иван!
Това е за сега!

ПС:много ми помогнаха следните статии: http://sebepoznanie.com/psihologiq/samo ... avisimost/ , http://sebepoznanie.com/psihologiq/samopomosht/revnost/ , ако Иван прецени, нека ги изтрие, защото са линкове от друг сайт.

Хубава седмица на всички, обичайте и бъдете обичани и щастливи !!!
Последно промяна от desperado на 09 Май 2016 08:47, променено общо 1 път.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Дневникът на desperado

Мнение от ivangp »

Статиите са хубави. И е добре, че продължаваш да правиш ТЕС.
Всички проблеми и всички негативни чувства могат да се сведат до една единствена емоция и тя е страх.
Когато си тъжен, това е от страх, че нещо си загубил или ще загубиш, когато ревнуваш това е от страх, че ще загубиш човека, когото обичаш, когато си гневен, това е страх, че ще ти навредят, когато изпитваш вина, това е страх, че си направил нещо лошо, когато изпитваш срам, това е страх, че ще ти се присмеят и т.н.

Замисли се от какво те е страх в случая. Страховете ще са много. Виж къде е най-силно изразен всеки страх в тялото ти! Какво точно физическо усещане изпитваш на мястото, където страхът е най-силно изразен. Какъв цвят има страхът (физическото усещане), каква форма. Вкарай ВСИЧКО ТОВА В ДЕКЛАРАЦИИ и ТЕСай докато няма вече страх!

Това ще отнеме време. Колкото повече време отделяш за ТЕС и колкото по-често ТЕСаш, толкова по-бързи и добри резултати ще имаш.

Продължавайи да четеш всякакви книги и статии, които ти помагат по-добре да разбереш и опознаеш себе си!

По принцип ревността е пряко свързана с идеята за вярност. А идеята за вярност е фалшива и натрапена от обществото морална норма, която също си струва да подложиш на анализ.
Ние живеем един единствен живот в това тяло и с това съзнаие, с които разполагаме в момента.
И времето, което прекарваме в това тяло и използваме това съзнание, е ограничено.

Ако ти наистина обичаш някого, не би ли искал този човек да бъде щастлив?
Ако искаш той да бъде щастлив, би ли му отказал шансът да изпита колкото се може повече удоволствие в живота си?
Ако не би му отказал този шанс и знаеш, че времето, в което той може да изпита това щастие с това тяло и с това съзнание, е ограничено, не би ли му позволил да използва всяка възможност за да изпита удоволствие във всеки един момент от време, който ако не бъде използван безвъзвратно отминава?
Ако отговорът на горния въпрос е ДА, защо отказваш на любимия човек шансът да изпита удоволствие от взаимодействието си с друг човек, били те сексуални или платонични?

Истинската любов не ограничава.
Ограничава желанието за притежание.
Но можеш ли наистина да притежаваш някой друг?
Обичаш ли наистина птицата, която обсипваш с грижи, храниш, пазиш от хищници, от лошото време и която държиш в златна клетка?
Ако наистина я обичаш, би трябвало да я пуснеш на свобода и да я оставиш да се завръща при теб, когато пожелае.
Всичко друго е нездрава зависимост, която сме научени да бъркаме и оправдаваме с любов.

Истинската любов не изисква.
Тя дава без да очаква признание или отплата.
Тя е просто щастлива от факта, че я има.

Поне аз така виждам нещата.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
desperado
Участник
Мнения: 37
Регистриран на: 10 Апр 2016 15:25

Re: Дневникът на desperado

Мнение от desperado »

Благодаря за отговора!
Много мъдрост има във всяка твоя дума!
препрочетох отговора ти няколко пъти!
Прав си за всичко.............. за свободата, за любовта, за всичко........
БЛАГОДАРЯ!
desperado
Участник
Мнения: 37
Регистриран на: 10 Апр 2016 15:25

Re: Дневникът на desperado

Мнение от desperado »

Здравейте!
В следващите редове ще споделя какво ми се случи вчера и днес!
Малко предистория..........
От както започнаха проблемите свързани с влошаване на взаимоотношенията между мен и съпругата ми, аз не се чувствах добре, психическото ми състояние се влоши, спрях да спя, спрях да се забавлявам, спрях да се занимавам с хобитата си........... всичко се срина. Опитах самолечение, но не се получи.При един случаен разговор с колежка, споделих за безсънието ми и тя ме посъветва да отида на лекар, неин познат - класически хомеопат. Още същия ден се обадих и записах час при него. Срещнахме се, изписа ми лекарства (капки), с които първоначално си стъпих на краката. След второто лекарство последва интервал на почивка и не приемах никаква хомеопатия. Явно бях развил психологическа зависимост към лекарствата, защото като ми каза да ги спра, доста се стресирах и не знаех какво ще правя без тях. Но както е казано всяко зло за добро..... Започнах да търся разни алтернативи и така случайно попаднах на този форум. БЛАГОДАРЯ на съдбата за което!
.... Та по конкретно за вчера и днес!
Вчера още със събуждането се чувствах добре. Отидох на работа и установих, че започвам с всяка минута да се чувствам по-добре, и по-добре. Към обяд ходих при лекаря, защото беше изтекъл месеца за почивка и трябваше да се срещнем и да реши как да продължим лечението. След кратък разговор, той ме попита какво правим и защо въобще съм тук. Аз си дадох сметка, че се чувствам прекрасно и явно той го вижда! В процеса на разговора споменах за книгата на Иван и за ТЕС, и как техниката ми служеше като спасителна сламка в този месец без лекарства. Лекаря не беше чувал за ТЕС, дори си записа на едно листче "Техника за Емоционална Свобода - Петърнишки "......... явно прояви интерес. Даде ми поредните капки, предполагам последните и аз си тръгнах. Още с излизането от кабинета почувствах невероятна енергия, идваше ми да викам, да скачам, да кажа на всеки срещнат, че съм щастлив, че света е прекрасен!........ не бях изпитвал такова чувство мноооого отдавна!
Вечерта, преди да се прибера в къщи, минах през аптеката да си взема капкомер за хомеопатията и случайно погледа ми попадна на едни пилички за нокти. Импулсивно купих най хубавата, някаква стъклена, която не нацепва ноктите, защото си спомних как преди няколко дни чух как жена ми си говори със сестра си, че трябва да си вземе нова пила, защото нейната почти за нищо не става. Така се зарадвах на тази пилички и си представих как й доставям удоволствие с този незначителен подарък.... само за 5лв.
Прибрах се в къщи и за мое учудване, тя се беше прибрала,............. не беше закъсняла от работа!!! Направо не можах да повярвам какво ми се случва днес! Подарих пиличката, вечеряхме, пихме вино и си легнахме. Естествено, тя в другата стая, аз в моята......... но бях щастлив!
Тази сутрин се събудих в добро настроение и отпочинал. ........... като се поразсъних, се случи поредното странно нещо: Дорева ми се и ревах почти 20минути в леглото без да мога да спра. Сълзите бяха от щастие, не от мъка. През цялото това време благодарих полугласно, на БОГА, на Иван, на Лекаря и на съпругата ми..... така ми дойде отвътре. Изпитах невороятно умиление и някакъв вид Любов към всеки един!!
Станах направих кафе! В този момент и съпругата ми се събуди, започна да се оправя за работа, а аз легнха в леглото(днес съм почивка) и с невероятно удоволствие си изпих кафето и гледах "Деня започва" по БНТ1

ПС: прокрадна се едно леко чувство на тревога, че твърде хубави неща започнаха да ми се случват, и от утре да не се върне отново лошото настроение и стягането в гърдите, но го ТЕСнах и още на втория кръг изчезна!
Това е от мен!
Хубав ден!
Alisa
Майстор
Мнения: 2043
Регистриран на: 12 Май 2010 22:17
Местоположение: София
Обратна връзка:

Re: Дневникът на desperado

Мнение от Alisa »

Еха! Браво! Много се радвам за теб, чудесно се справяш!
:)
КОЙ, АКО НЕ ТИ?! КОГА, АКО НЕ СЕГА?!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Дневникът на desperado

Мнение от ivangp »

Супер. Не спирай с ТЕС. Правиш ли го, щастливите съвпадения ще се множат.
Промениш ли себе си, променяш и света и хората около теб.
Помни, че всичко в живота е циклично и след върха винаги следва спад. Това не трябва да те отчайва. То е просто факт, който трябва да приемеш. Радвай се докато яздиш гребена на вълната! А когато си в подножието й помни, че ако не се бориш с нея да се върнеш на гребена зад теб (което е безмислено и безплодно усилие), тя сама ще те издигне на нов и по-висок гребен.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
desperado
Участник
Мнения: 37
Регистриран на: 10 Апр 2016 15:25

Re: Дневникът на desperado

Мнение от desperado »

ivangp написа:помни, че всичко в живота е циклично и след върха винаги следва спад.
Да усетих го още същия ден! :(
desperado
Участник
Мнения: 37
Регистриран на: 10 Апр 2016 15:25

Re: Дневникът на desperado

Мнение от desperado »

Днес се чувствам много зле!
Ужасно съм нервен, тъпо ми е, дори се улових, че не мога да шофирам адекватно. Едно паркиране като хората не успях да направя.
Не ми се ТЕСа, ни ми се прави нищо.
............. май съм на етап м..ната му на всичко!
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Re: Дневникът на desperado

Мнение от ivangp »

Супер! Ето ти решение на проблема.
Техника за оправяне на всичко - Майната му!
http://emozdrave.info/forum/viewtopic.php?f=4&t=1173
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор