?!? точна декларация при ТЕС-ване при автоимунно заболяване

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
katq_dekova
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 04 Юли 2009 18:29

?!? точна декларация при ТЕС-ване при автоимунно заболяване

Мнение от katq_dekova »

През 1999 год. ,когато бях на 43 г. ми съобщиха ,че имам автоимунно заболяване - прогресивна склеродермия.Това е заболяване на съединителната тъкан,при което фиброзират(втвърдяват и атрофират) кожата и меките тъкани на органите. Началото на заболяването е свързано с болестта на Рейно-характеризира се с епизоди на побледняване и цианоза на пръстите на ръцете, понякога и на краката, при която се уврежда кръвоносната система. При системната склеродермия се увреждат хранопроводът, белите дробове, сърцето ,а което е най-лошото - бъбреците. Бъбречната недостатъчност постепенно започва да нараства, появяват се злокачествена артериална хипертония и мускулна слабост. Резултатът е „истински склеродермичен бъбрек". А прогнозата съвсем не е утешителна. Отначало ми даваха живот от 6 мес.до 2 год.Бях строителен инженер-проектант .Тази вест ме покоси,но аз преодолях първоначалният стрес и сега 10 год.по късно гледам с надежда напред.След година ми откриха второ автоимунно -лупус, хашимото на щитовидната жлеза , сьогрен на слъзните и слюнъчните канали ,фиброза на бял дроб и др. ,а от 2 седмици имам белтък в бъбреците т.е те вече са обхванати от болеста. Лекувам се от 2001 г. с имуносупресори-всеки месецвливане на индоксан (вид химиотерапия и много ми се гади от него) , имуновинин. На 15 дни ми бият инжекции пенецилин.Всеки ден приемам лекарства за щит.жлеза ,стероиди-метилпреднизилон,на 3 месеца ми вливат Бонвива -против остеопороза и т.н. Пробвах различни методи за алтернативно лечение,посещавах курсове на Норбеков,разни китайски техники от интернет,но видими резултати нямам.Прочетох няколко пъти книгата на Иван Петърнишки,даже скоро му писах на e-maila.Книгата много ме обнадежди,но предвид моята "рухнала" плът,но не и дух реших да се захвана с ТЕС,като удавник за сламка.
Започнах да се ТЕС-вам за автоимунно заболяване от близо месец, но ще Ви бъда много благодарна ,ако ми помогнете да си съставя точната декларация. Сега тя е "Въпреки,че "имам автоимунно заболяване отразяващо се разрушително на съединителната тъкан, рефлукс на хранопровода, фиброза набели дробове,сърцебиене,нарушена бъбречна функция " ,аз ............" .
Объркана съм и не знам от къде да започна. Дали да не ТЕС-вам за всеки орган по отделно? Ще ми стигне ли времето ? Боже колко тъпотии написах и пак не ми се завърта подходящата мисъл.
10 години са дълъг период на борба с този коварен звяр.Доведе ме до инвалидност 91 %- тя е само органна.Иначе видимо съм добре.И както казва народа "отвън лице -отвътре трици". Скоро започнах да се радвам на внуче.Искам поне да ме запомни т.е да поживея още някоя годинка.Надявам се ,чрез ТЕС да откарам до дедетилетие.Не не съм луда или изкуфяла от болеста.Паметта ми е о.к.
Д-р Иван Петърнишки надеждата ми е във Вас и такива като Вас.Помогнете ми.
Много дълго и отегчително стана тази изповед,но какво да направя,като се "обзаведох" с толкова болежки,а и трябваше да ориентирам всички,които не са наясно с болеста.Очаквам Вашета помощ. Моля пишете във форума или на e-mail : к.dekovа@abv.bg Благодаря Ви предварително.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4568
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

b]Аз не съм Д-р[/b].:D
Прочети книгата поне още 2 пъти. Работи върху симптомите на заболяванията си. Сегашната ти декларация не е добра. Работи поотделно за всеки симптом. Виж Предизивикателството в Допълнителни техники. както и Често задавани въпроси.
Подготви се за поне година яка работа с ТЕС , и не само. Прочети книгата на Д-р. Гайдурков - "Човешкото хранене" и почвай да се храниш както е описано там и да правиш очистителни дни само на плодове и чай.

Надежда има и оправия също. Всичко зависи от това колко си упорита и доколко ще следваш дадените по-горе съвети.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Публикувай отговор