Рак и много повече.

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
Публикувай отговор
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Едно допълнение по темата.
Наскоро прочетох една много интересна и поучителна книжка със заглавие "Аз бях болна и се излекувах" от Теодора Захариева.

Авторката е жената, която направи гладна стачка и осъди Министерство на здравеопазването за липса на лекарства за онкоболни. Може да я помните, даваха я често по телевизията преди няколко години.

Кое е изключително интересното и поучителното в тази книга, поне за мен:

В книгата освен историята на авторката са описани още две истории, но аз ще засегна само една от тях, тази на 82 годишния г-н Гено Танов (и него го даваха наскоро в предаването на Гала Имаш Поща; той се е излекувал от рак за 8 дни), тъй като само тя е свързана с рак.

И така накратко - Г-жа Захариева открива бучка в едната си гърда 1998г. Диагностицирана е с рак на гърдата. Почва нейното ходене по мъките - операция, химио и радиотерапия, лекарства и т.н. След като в един момент държавата спира да отделя пари за лекарства за онкоболни, Г-жа Захариева в отчаянието си започва да съди държавата, прави гладна стачка и покрай тези й действия се среща с няколко човека които я карат да се замисли върху емоционалните/подсъзнателни причините за поява на рака и евентуални алтернативни методи на лечение.
Тук е най-интересната част. Г-жа Захариева е убедена, че е омагьосана от баба си и това е причината за рака. Поради това тя естествено търси и намира хора които потвърждават това й убеждение и обещават да й развалят магията.
След като "магията е развалена" и държавата отново почва да внася лекарства за онкоболните г-жа Захариева преминава в ремисия.
Дотук добре, обаче няколко години по-късно ракът се завръща този път в другата гърда. Следват нови операции, конвенционално лечение, разваляния на магии, срещи с нови интересни хора, ходене по разни енергийно заредени места.
Ракът пак е в ремисия.
След няколко години обаче той пак се проявява този път в черния й дроб.
И така през последните 10 години г-жа Захариева има 4 рецидива на рак. В момента в който тя завършва историята си в книгата тя е все още болна от рак.
Според нея защото не е написала книга с която да опише историята си, което било повеля на някакви починали лечители дервиши, с чиито духове тя се среща на едно от енергийно заредените места, на които ходи за да й се развали магията.
Т.е. написването на книгата според нея е последната/поредната стъпка която тя трябва да предприеме за да бъде напълно излекувана. :roll:

И така да сумирам фактите от тази история - една жена преминава през ада на конвенционалното лечение на рак, отчаяна от медицинаската система в страната ни тя започва да търси алтернативи, вярва, че е омагьосана, през последните 10 години има 4 рецидива на рак в различни части от тялото си. Претърпява няколко операции, обикаля по врачки и екстрасенси, тялото й е обезобразено, душата й страда безмерно и въпреки това и противно на заглавието на книгата тя не е излекувана.

За Контраст - историята на г-н Танов:
Установяват му рак на пикочния мехур. Той отказва операцията за която настояват лекарите, както и да се лекува по стандартен начин.
Вярва в себе си и в силите на собственото си тяло както да създава болести така и да ги лекува. Заема се сам да се лекува и с помоща на позитивно милсене, работа с подсъзнанието, утвърждения и визуализации успява за 8дни да се излекува напълно от рака.

Г-жа Захариева вярва в магии, г-н Танов - в себе си. Г-жа Захариева търси помощ отвън (някой да развали магиите, да я излекува, оперира, да й купи лекарства и т.н.), г-н Танов се лекува сам.
Резултатът = Г-жа Захариева след 10 години не е излекувана, г-н Танов след 8 дни е напълно излекуван.


Смятам, че изводите от гореописаното може да си ги направи сам всеки средно интелигентен човек.

По-здрави!
Иван
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Аватар
invisible_
Участник
Мнения: 5
Регистриран на: 02 Ное 2008 09:03

информация за лекаря във Варна

Мнение от invisible_ »

Аз ходих при него казва се Пламен Верославов, а метатрон-а е според мен някаква програма инсталирана на лаптопа му, който е свързан с кабел и нещо като "шапка" която ти слага на главата и на компютъра излизат проблемните зони. При мен позна какъв е проблема, това което ми каза излезе после и при изследванията, даде ми хомеопатично лекарство, което е нещо като спирт, пие се сутрин и вечер 30 мин. преди да ядеш или пиеш нещо. Само за няколко дни имаше ефект и то значителен, после вече не кой знае колко, но така или иначе лечението трябваше да продължи 3 месеца, а аз нямах време и го направих само един месец. Сега смятам че трябва да отида пак. Координатите му са следните:Специалист по ирисова диагностика, мануална и скенар терапия, китайска медицина и резонансно лечение Д-р Пламен Верославов
052/61 96 69
GSM 0898/24 23 11
Варна, бул. "Владислав Варненчик" бл.41, партер
ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ!!! Моля някой ако има впечатления то този лекар да пише, понеже когато ходих на ендокринолог, му казах за съответния апарат, а той даже не беше чувал за метатрон и ми каза че това било несериозно. :(
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Иване, благодаря, че ни преразказа книгата. Имам я и тъкмо щях да я чета, но сега се съмнявам.
sneji63

информация за лекаря във Варна

Мнение от sneji63 »

invisible_, много ти благодаря за информацията.
Manitu

Мнение от Manitu »

ivangp написа:
От Лорън Милър
На 38 години, с три малки деца ... Рак на Млечните жлези.[/b]
По повод тази и всички подобни статии, искам и аз да напиша мнението/историята си.
Аз съм на 27 години - жена. КОгато бях на 23 ми поставиха диагноза Рак на гърдата. Последва лечение - ампутация на гърда, химио, лъчетерапия, все още приемам лекарства - хормонотерапия. Такааам.
Значи, аз вярвам, че всеки трябва да намери своята истина, за да успее да се пребори успешно с всяка сполетяла го злина/болест.
Пътищата са различни. Един открива света, друг се предава. Аз лично мога да кажа, че мен болестта ме е направила по-силна, започнах да правя неща за здравето си, които едва ли бих направила преди. Мисленето ми сигурно и то се е променило, най-малкото, затова, че съм порастнала. Все пак има разлика, когато си на 23 и на 27.
През цялото време, от момента, когато ми съобщиха диагнозата, до сега, не съм се замисляла за негативни неща. Винаги съм знаела,. че всичко ще си е наред и си е наред :) Усмихната, не съм задълбавала да чета за тези болест (само, защото имаше кой да го прави вместо мен - майка ми) и така преминах през всички етапи на лечение, при които не съм имала никакви странични ефекти. Единствено, че ми опада косата - което превърнах в ефект и много се кефех на бръснатата си глава. Бях си купила перука, защото незнаех, как ще се чувствам, но не съм я слагала, защото се харесвах с гола глава и много нагримирана и с екстравагантни дрехи. Едва ли някой си беше помислял, че съм болна. Този период отмина, коса ми порастна почти веднага, за лъчетерапията заминах за Виена, имах възможност, там даже ходих едновременно с това и на работа един месец, за да съчетая двете. :)
Та мисълта ми е, че всеки намира начин, да преживее негативните емоции, да превърне дефекта в ефект, да приема тези неща без истерии. Да продължи нататък. Но е ФАКТ, че жената от гореспоменатия случай се е подложила на всички възможни ФИЗИЧЕСКИ лечения, измислени до този момент. ФАКТ е, че рака на гърдата е ЛЕЧИМ, и че за него са измислили лекарства, които действат (хормонотерапията визирам). Така, че всяко нещо, което я е направило по-силна във психическо отношение е едно, но съвсем друго е, че тя се е излекувала по традиционния начин и СЛЕД това или по време на лечелието, няма значение, е намерила път към психическо равновесие. Не отричам, че това, което не ни убива ни прави по-силни, но в случая, да споделяш това, като причина, че си се излекувал, мисля че е малко ОПАСНО.
ОПАСНО е, защото други жени ще решат, че имат шанс да оздравеят, без да се лекуват, а това, мисля че не е доказано никъде, че става. НАй-много да решат да не се лекуват и оперират (на повечето жени им се струва, че операцията е най-плашеща, но не е така), а мине ли се определен период, става нелечимо. Не желая да се съмнявам във вашият метод, сигурно за много неща помага. Най-вече да си променят хората мисленето и да започнат да УСПЯВАТ, но все пак със серизните болести не смятам, че е добре, да се дават съвети/напътствия в грешна насока. Много е добре, че СЛЕД като си се излекувал си продължил напред и си намерил себе си. Но не трябва да се рискуват животите на други хора, само за да се чувстваш ти пълноценен и да си докажеш истината на ТВОЯ живот.
Това е моето мнение. Дано повече хора го прочетат.
И още се обръщам към DIETOLOG
Срещите ми с раково болни са много пъти по малко от диабетно болните.
Малко грубичко звучи.. все едно са някакви опитни мишки,а не хора. Ако искаш да срещнеш с мен – аз бях раково болна.

Искам да кажа още нещо на всички млади момичета, които си мислят, че ракът на гърдата засяга само жени над 35 години - МОМИЧЕТА ХОДЕТЕ РЕДОВНО НА ПРЕГЛЕДИ! Когато се установи това при мен, имаше същата година 5 (пет) случая само във Варна на момичета на 21, 23, 24 години със същата диагноза. Симптоми няма, така, че единствено трябва да се ходи на профилактични прегледи!

Поздрваи от мен ;)
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Здравей Маниту,
и добре дошла във форума!
Нека споделя няколко мисли относно твоя пост. Не искам да споря само да отбележа няколко факта. Всеки има право на мнение и избор за това как да живее, как да се лекува и на какво да вярва.
Ето какво мисля аз относно твоя пост. (Моля те помисли върху написаното по-долу без да се засягаш и се запитай има ли истина в думите ми. Желанието ми не е да те засегна, а да те накарам да се замислиш.)
Manitu написа: Аз съм на 27 години - жена. Когато бях на 23 ми поставиха диагноза Рак на гърдата. Последва лечение - ампутация на гърда, химио, лъчетерапия, все още приемам лекарства - хормонотерапия.
Фактът че все още приемаш хормони или каквито и да е лекарства според мен показва, че не си излекувана, а в най добрия случай си все още в процес на лечение. здравият човек не приема лекарства. Надявам се ще се съгласиш с това. Няма да коментирам факта, че си се съгласила да ти отржат гърдата, което според мен си можела да избегнеш, ако наистина имаше позитивно мислене.
Такааам.
Значи, аз вярвам, че всеки трябва да намери своята истина, за да успее да се пребори успешно с всяка сполетяла го злина/болест.
Пътищата са различни. Един открива света, друг се предава. Аз лично мога да кажа, че мен болестта ме е направила по-силна, започнах да правя неща за здравето си, които едва ли бих направила преди. Мисленето ми сигурно и то се е променило, най-малкото, затова, че съм порастнала. Все пак има разлика, когато си на 23 и на 27.
Абсолютно съм съгласен. Пътища много и всеки трябва да намери своя. ТЕС не е единственият път, а само един от пътищата.
През цялото време, от момента, когато ми съобщиха диагнозата, до сега, не съм се замисляла за негативни неща. Винаги съм знаела,. че всичко ще си е наред и си е наред :)

Според мен точно този начин на позитивно мислене те е спасил и излекувал, ако приемем че си излекувана, а не останалите химиотерапии, лъчетерапии и операции.
(Последното го пиша, защото само времето ще покаже дали си напълно излекувана, надявам се да е така. Статистиката, която не се огласява от лекарите сочи, че ракът рецидивира след около 5 години при лечение с методите на ортодоксалната медицина.)
Усмихната, не съм задълбавала да чета за тези болест (само, защото имаше кой да го прави вместо мен - майка ми) и така преминах през всички етапи на лечение, при които не съм имала никакви странични ефекти. Единствено, че ми опада косата - което превърнах в ефект и много се кефех на бръснатата си глава. Бях си купила перука, защото незнаех, как ще се чувствам, но не съм я слагала, защото се харесвах с гола глава и много нагримирана и с екстравагантни дрехи. Едва ли някой си беше помислял, че съм болна. Този период отмина, коса ми порастна почти веднага, за лъчетерапията заминах за Виена, имах възможност, там даже ходих едновременно с това и на работа един месец, за да съчетая двете. :)
Страхотно е, че намираш начини да превърнеш лимоните в лимонада.
Поздравявам те за това.
Та мисълта ми е, че всеки намира начин, да преживее негативните емоции, да превърне дефекта в ефект, да приема тези неща без истерии.
Абсолютно на противоположното мнение съм. Не всеки намира начини. Познавам хора които все още не са намерили начините и продължават да ги търсят. И продължават да се концентрират врху дефектите, да изпадат в депресия и в истерии.
Въпрос - Колко жени с рак на гърдата познаваш които са преминали 5 годишната граница след лечението и все още са напълно здрави и без рецидиви? Питам защото ти самата разказваш само един - своя случай, но обобщаваш за всички.
Но е ФАКТ, че жената от гореспоменатия случай се е подложила на всички възможни ФИЗИЧЕСКИ лечения, измислени до този момент. ФАКТ е, че рака на гърдата е ЛЕЧИМ, и че за него са измислили лекарства, които действат (хормонотерапията визирам). Така, че всяко нещо, което я е направило по-силна във психическо отношение е едно, но съвсем друго е, че тя се е излекувала по традиционния начин и СЛЕД това или по време на лечелието, няма значение, е намерила път към психическо равновесие. Не отричам, че това, което не ни убива ни прави по-силни, но в случая, да споделяш това, като причина, че си се излекувал, мисля че е малко ОПАСНО.
Може би, а може би е опасно да си мислиш че лечението те е излекувало, когато то не те е излекувало всъщност или пък те е излекувало мисленето/отношението ти. Много е трудно да се постави границата и да се реши кое всъщност е лечението когато се използва повече от един метод. Важното е да си излекуван. А не как си го постигнал. Също така по-добре би било да си цял, според мен, а не с отстранени части от тялото.
ОПАСНО е, защото други жени ще решат, че имат шанс да оздравеят, без да се лекуват, а това, мисля че не е доказано никъде, че става.
Какво би било доказателство за теб? Признание от ортодоксалната медицина? Колко хиляди случаи на излекувани с алтернативна медицина според теб са нужни за да се смята нещо за доказано.
защото има хиляди хора които са се излекували с алтернативни методи. И са цели, не взимат лекарства и не ходят да се проверяват на всеки наколко месеца за рецидив на болестта.
Доказано е много общо и неясно понятие.
Според мен ПО-ОПАСНО би било да се поддадат на паниката и страха и решат, че ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН да оцелеят и да се "излекуват" (слагам го в кавички, защото според мен да продължаваш да взимаш лекарства незнайно докога е в най-добрия случай форма на лечение, а не край на лечебния процес) както ги съветват лекарите.
НАй-много да решат да не се лекуват и оперират (на повечето жени им се струва, че операцията е най-плашеща, но не е така), а мине ли се определен период, става нелечимо. Не желая да се съмнявам във вашият метод, сигурно за много неща помага. Най-вече да си променят хората мисленето и да започнат да УСПЯВАТ, но все пак със серизните болести не смятам, че е добре, да се дават съвети/напътствия в грешна насока. Много е добре, че СЛЕД като си се излекувал си продължил напред и си намерил себе си. Но не трябва да се рискуват животите на други хора, само за да се чувстваш ти пълноценен и да си докажеш истината на ТВОЯ живот.
Това е моето мнение. Дано повече хора го прочетат.
На никого нищо не налагам, не съм боледувал от рак и нямам собствен опит в това отношение. Просто споделям какво съм научил и , че някъде някой друг се е справил по различен от общоприетия начин. Всеки е свободен да избира, дали да вярва в това, как да мисли и постъпва.
Не мислиш ли, че ти доказваш именно истината на ТВОЯ живот и я обобщаваш, правейки я общозначима. Възможно ли е по този начин, ти да рискуваш отстраняването на гърдите, отравянето на тялото, разрухата на имунната система и времената загуба на коса на някой друг.
Искам да кажа още нещо на всички млади момичета, които си мислят, че ракът на гърдата засяга само жени над 35 години - МОМИЧЕТА ХОДЕТЕ РЕДОВНО НА ПРЕГЛЕДИ! Когато се установи това при мен, имаше същата година 5 (пет) случая само във Варна на момичета на 21, 23, 24 години със същата диагноза. Симптоми няма, така, че единствено трябва да се ходи на профилактични прегледи!

Поздрваи от мен ;)
Аз бих искал да кажа на всички млади и не толкова млади момичета и момчета, че е изключително важно да правят профилактика, т.е. да се замислят над това как се хранят, дали пушат, пият алкохол, взимат наркотици, какъв живот живеят и най-вече как мислят.
Защото ако го правят, профилактичните прегледи, които подкрепям с две ръце, с много по-голяма вероятност ще регистрират ЗДРАВ УМ В ЗДРАВО ТЯЛО.
:)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
didomira
Участник
Мнения: 11
Регистриран на: 09 Яну 2009 21:18

Мнение от didomira »

ivangp :D
Aila
Участник
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Сеп 2009 15:09

Мнение от Aila »

Здравейт,
диагностицираха на майка ми рак на белия дроб и след биопсията се срина. Поръчах преди малко книжката, но можете ли да ми кажете докато пристигне с какво мога да и помогна? Някои фрази които тя да казва или аз?
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Ето какво трябва да й казваш:
Мамо, от теб зависи всичко. Здравето ти е в твоите ръце и глава.
Лекарите не знаят всичко. Диагнозата ти не е присъда.
Ако наистина си готова да се бориш за здравето си, има начини.
Ако не си готова да се бориш, никой не може да ти помогне, нито аз нито лекарите, нито Господ.


Купете си книгата на Лидия Ковачева - Гладът приятел и лекарство и почвайте да гладувате по нея. Поне двуседмичен курс.
Последно промяна от ivangp на 17 Сеп 2009 10:52, променено общо 1 път.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
Аватар
nia
Майстор
Мнения: 717
Регистриран на: 18 Юни 2009 14:37

Мнение от nia »

Ако изпитваш страх, поработи върху това (ще видиш как в книгата), защото ще ти трябват сили, а и за да не навреди това изпитание и на теб (поне оттук натам).

С теб сме. Пиши ако усетиш, че това ти дава сили.
Успех, на майка ти и на теб!
leonidas22
Участник
Мнения: 2
Регистриран на: 21 Дек 2009 20:49

Мнение от leonidas22 »

ivangp написа:Огняне,
прочетох го цялото макар че не бе лесно. Страшно много информация. И това огромно количество информация обърква. Това за метиловия алкохол го бях чел преди няколко години, не помня къде.
Аз лично съм леко скептичен към обяснението на рака с наличието на метилов алкохол, мед и т.н. в хората, защото всички ги поемаме с храната и козметиката, а пък не всички се разболяваме от рак.
Аз залагам на мисленето и емоциите като причинители.
Според различни течения и автори причините са различни.
Но това кой как го обяснява не е важно.
Важното е дали предложената методика за лечението на РАКа е ефективна или не.
И аз напълно съм съгласна с това мнение.


И тъй като ти определено имаш много информация по въпроса, аз бих те посъветвал да синтезираш препоръките си в една статия която да не е повече от 50 реда и да пишеш не какво да се избягва, а какво да се прави, да се взема, яде и т.н. Дори да е общо казано, а не в конкретни пропорции или с конкретни имена на билки, продукти.
Иначе настава объркване и човек махва с ръка и отново се доверява на "светилата" в медицината и науката защото така му е по-лесно.
Трябва по някакъв начин да покажем/докажем на хората че могат да се излекуват сами.
Ще има ли скоро тези препоръки?това наистина би било много важно и полезно за болните!
leonidas22
Участник
Мнения: 2
Регистриран на: 21 Дек 2009 20:49

Мнение от leonidas22 »

ivangp написа:Ето какво трябва да й казваш:
Мамо, от теб зависи всичко. Здравето ти е в твоите ръце и глава.
Лекарите не знаят всичко. Диагнозата ти не е присъда.
Ако наистина си готова да се бориш за здравето си, има начини.
Ако не си готова да се бориш, никой не може да ти помогне, нито аз нито лекарите, нито Господ.
Как може да казвате,че и Господ няма да й помогне!само с НЕГОВАТА помощ може да стане излекуването,независимо по какъв път сте поели...а иначе съм съгласна,че ако няма дълбока нагласа и вяра в собствените сили,няма как човекът да бъде излекуван.
Сега ще почвам да се запознавам с цялата информация,но въобще не мога да си представя,как може да минеш без традиционата медицина(в случая,рак на гърдата),много бих искала,да е така,но...съмнявам се много :cry:
Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1805
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Категорично мога да кажа,че рака е лечим с алтернативната медицица!Сблъсках се с подобен проблем и може би по нататък,ще напиша повече,макар че за ТЕС разбрах съвсем скоро и сега дори и него ще използвам за сериозни проблеми.
Знам че това е нещо уникално и четейки книгата и материалите които досега съм прочел в интернет,а за четене има много,дори се майтапим с една жена по скайпа,която е минала операция от рак,че ако с четене може да се лекува човек,трябва да има много здрави хора,но без труд и усилия нищо не става,от небето никой не ти пуска дарум каквото и да било.
Хареса ми Иван как се изрази в едно интервю,че той не иска и не обича да носи никой на гърба си,само показва пътя по който човек сам избира дали да тръгне и да бъде здрав и щастлив,а болен човек няма как да бъде щастлив и да му върви в живота!
Виждам,че наистина човека е устроен така,че сам да се самолекува и ТЕС е именно един от ключовете за мен,човек сам да си помага,но преди всичко трябва да има желание за това,а така той опознава още по добре и себе си!
MagicWoman
Активен
Мнения: 290
Регистриран на: 12 Фев 2011 20:46
Местоположение: София

Мнение от MagicWoman »

ivangp написа:Според мен и паразитите и бактериите и вирусите се появяват в организма за да помогнат на тялото да се очисти от боклуците които се произвеждат при лечението на заболяването, а не го причиняват. Т.е. те са полезни, а не вредни.
Да, Хулда Кларк го доказа...след като почина от рак. Хулда Кларк
~ Чудесата които можем да извършим са ограничени единствено от нашето съзнание ~
http://www.nad-dietite.com
Аватар
гената
Майстор
Мнения: 1805
Регистриран на: 22 Яну 2011 16:28

Мнение от гената »

Искам да кажа,че тази информация за Хулда Кларк е грешна и това е съзнателно направено за да се опетни всичко което е постигнала и открила в борбата с рака!Не ме питайте от къде го знам и защо го казвам,разбира се като много други които са чели и книги и форуми и статии в интернет.
А и искам да кажа,че като човек който използва и прилага нейните открития аз съм твърдо за това,че те лекуват и премахват следствието,а не причината!
За мен ТЕС е техниката която може да помогне да се изчисти емоционалният проблем довел до появата му и за мен това не е случайност,че след като се оказах в ситуация да работя с хора болни от рак и загубата на близък човек,ме амбицира да тръгна и търся лечение на тази коварна болест и мисля,че всичко си идва на мястото лека полека.
Най важното нека все пак да не забравяме,че човек сам трябва да има желание да лекува и справи със заболяването,а не ние да имаме желание които сме около него!Надявам се,че ме разбирате!
Сам виждам,че един физически проблем макар и изчезнал след време се връща,така че работете върху емоционалните повече!
Там е ключът за палатката! :lol:

P.S.На много хора е известно,че здравето не носи пари на лекари и фармацевтичните компании!
Логично е когато някъде се бъркаш и пречиш да върви и антирекламна компания,а това с интернет е лесно!
Ако не знаете,аз още в началото попаднах и на един друг форум за тес,където се пишат какви ли не простотии,но всеки луд с номера си!
Ако едно нещо е добро и работи,веднага се намират други които или си избиват комплексите или гледат да го оплюят,защото на тях това не им носи девиденти или не са пряко свързани с откриването и разпространението им!
Споделям всичко от личен опит,като най вече имам и някаква практика!
Публикувай отговор