Помогнете ми да си направя ДЕКЛАРАЦИЯТА

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
desko
Напреднал
Мнения: 383
Регистриран на: 24 Май 2009 16:29
Местоположение: Пловдив

Мнение от desko »

Благодаря ви за подкрепата. Наистина имам нужда. Неприятностите ни идват едно след друго. Ей го днес например. Синът ми за 3 месеца изпи 5 антибиотика и от миналия ден пак е болен. Тъкмо спряхме с поредния и веднага започнахме друг. Днес лекарят не ми дава болничен, защото трябва да имам 3 дена работни между двата болнични. И хоп, прецакана съм на работа. Шефът ми ме гледа постоянно на криво, страх ме е да не ме уволни, а си харесвам работата. Детето ми постоянно е зле, явно кофти му се отразява яслата. Аз съм постоянно болна с това гърло и няма оправия. Постоянно имам скандали със свекървата. Синът ми постоянно реве и не ми дава дори до тоалетната да отида. Нон стоп е залепен за мен. Страх го е да не го оставя. В чудо съм се видяла вече.
Е това е, оплаках ви се. Само се чудя как ще се измъкна от тази работа. Хайде, аз все някак уж ще се оправя. Като легна под ножа и си махна сливиците. Ама малкия, как да му помогна, да се пооправи, да не е постоянно болен. Та аз до миналия месец го кърмих, нямаше такива болести. Да съжалявам, че съм го отбила ли :?
Femme, чела съм за храните според кръвната група, но да ти кажа честно, много, много не вярвам. Аз бях при един диетолог-Огнан Симеонов и той ми изготви хранителен режим и наистина имаше ефект. Това е цялата работа, да се храниш правилно.

Arethuse
Майстор
Мнения: 685
Регистриран на: 04 Сеп 2006 11:14

Мнение от Arethuse »

деско, много тес ти трябва.

Препрочети си постинга и давай наред - за детето, за себе си, за детето, за себе си...

Ясно е, че детето се разболява, защото не иска на ясла, а иска с теб. Ами нормално е за едно дететнце да иска да е с майка си... Мая имаше опит с проблеми с Кирчо и градината, да се включи. Според мен нещата имат един корен, трябва да го напипаш.
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен

Публикувай отговор