Нещо като предизвикателство за Благополучие и Изобилие

Мнения и резултати на практикуващи или изпитали върху себе си силата на ТЕС. Както и въпроси и коментари към тях.
Публикувай отговор
mimiska
Активен
Мнения: 154
Регистриран на: 08 Сеп 2008 19:51
Местоположение: София
Обратна връзка:

Мнение от mimiska »

alex_JI написа: И на една друга зараза се надявам! :roll: Lady Frost, :wink:
То аз за тая, другата зараза писах, че започвам да имам опасения. Първата вече ме "хвана". :lol:
"Ah, but I was so much older then,
I'm younger than that now."
Bob Dylan

alex_JI
Участник
Мнения: 69
Регистриран на: 23 Ное 2009 12:21

Мнение от alex_JI »

Разбрах те аз, mimiska, още от първия път! Та затова веднага се прилепих към благополучието! Предпочитам да ме "хване" втората! :lol: Всъщност те са едно и също! Поне за мен!
Май отплеснах темата! :oops:
Запазих много от детското в себе си! Аз вярвам в чудеса!
След "идването" на децата ми, ТЕС е другото голямо чудо, което ми се случи!

Яна
Опитен
Мнения: 475
Регистриран на: 26 Май 2009 14:16
Местоположение: Варна
Обратна връзка:

Мнение от Яна »

mari написа:Нали не пречи да се прави повече от два пъти на ден?
Рекорда ми е да го правя през час! :lol: Мнооого гот се почувствах след тоя ден! :lol:

Алексче, айде, юруш!
"Не се отказвай от една мечта заради времето, което ще отнеме осъществяването ѝ. Времето така или иначе си минава."

Изображение

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Вяра- неВяра, чел съм много истории за разни просветители дето са се самоубили от отчаяние, че последователите им не схващат същината на учението им. Следват ги, ходят по семинари, но не схващат същината. И учителят отчаян от това, че не успява да предаде идеите си на последователите си в един момент си прекратява сам живота.

Сега като чета за резултатите ти и като ми разказват, че след срещата в неделя пак си изразила неверие в ТЕС и другите техники, които практикувахме, започвам да разбирам тези учители за които писах по-горе. Заражда се в мен едно такова желание да скоча от някой небостъргач, да си прережа вените или да се обеся на балкона.
Ще взема да ида де го ТЕСна това желание. Дано при мен ТЕС проработи. Защото при теб явно не дава резултати. :roll:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

vqra
Майстор
Мнения: 640
Регистриран на: 18 Яну 2010 15:20

Мнение от vqra »

ivangp написа:Вяра- неВяра, чел съм много истории за разни просветители дето са се самоубили от отчаяние, че последователите им не схващат същината на учението им. Следват ги, ходят по семинари, но не схващат същината. И учителят отчаян от това, че не успява да предаде идеите си на последователите си в един момент си прекратява сам живота.

Сега като чета за резултатите ти и като ми разказват, че след срещата в неделя пак си изразила неверие в ТЕС и другите техники, които практикувахме, започвам да разбирам тези учители за които писах по-горе. Заражда се в мен едно такова желание да скоча от някой небостъргач, да си прережа вените или да се обеся на балкона.
Ще взема да ида де го ТЕСна това желание. Дано при мен ТЕС проработи. Защото при теб явно не дава резултати. :roll:И кой е изопачил онова, което съм казала?
Изобщо не сме говорили за другите техники. Ставаше дума само за ТЕС. Аз вярвам в ТЕС, тъй като имам страхотни резултати при лечение на психо-соматични проблеми, (каквито се лекуват с "Благополучието"), вкл. и премахването на маяка ми, който ми създаваше често голям дискомфорт. Имам и резултати за премахване на физически проблеми /не хронични/.

С групата пред хотела обсъждахме до къде можем да се доверим на техниката и от къде натам, трябва да разчитаме на медицината.
Казваш, че работи за всичко. Да, но аз наистина искам да знам, дали бронхопневмонията може напълно да се излекува с ТЕС. Знам, че ако практикуваш техниката, няма да стигнеш до тази болест, но да предположим, че човека вече се е разболял. Мога ли да му кажа, че е възможно да се излекува без антибиотици с ТЕС?

Случаят с приятелката ми deli69, не се повлия с ТЕС, въпреки, че тя работеше упорито с техниката. В момента отново е оперирана от национален консултант по проблема и. Доцентката е казала, че ще търси отговорност на лекаря, който е направил последната и операция и е отстранил и жлъчката и кучешката тения с лазер. Доцентката е казала, че тения не се оперира с лазер и че лекарят е виновен за напълно унищожаване на жлъчните и пътища.
Тя ТЕС-аше и нощно време, тъй като имаше страхотни сърбежи, поради високия белирубин и не можеше да спи.
И ТЕС-а цели 3 месеца, послуша интуицията ти, направи лечебен глад една седмица, въпреки, че беше като скелет.
На нея техниката не успя да помогне при напълно унищожени жлъчни пътища, (каквото и да значи това), тя да ги изгради отново.

Повече от ясно ми е, че жлезата ми нямаше да бъде увредена сега, ако при поставената ми в съвсем начална фаза диагноза "Хашимото", преди 4 години, аз знаех за ТЕС.
Но научих скоро за техниката, а през това време жлезата ми е била надупчена от антителата и в момента изглежда на ехограф като проядена от молци, т.е. с увредена структура, а аз не знам в този случай дали мога да разчитам на техниката. Ако не ме разбираш, представи си го, че се случва с теб.

Тоест моята НеВяра се състои в това докъде/за какви болести и проблеми да разчитаме на техника (не само за подобрение на състоянието, а за пълно излекуване) и къде вече тя може само да подобри състоянието, но не може да излекува проблема?


Ама ти какво си се хванал за моята НеВяра? Нали техниката работи и когато не вярваш в нея. Това и в книгата си го написал.
Тъкмо ще го тествам с Хашимотото. ;)


ПС: ТЕС-ай, че без теб сме загубени :) И що спамиш готината тема. В нея съм Вяра, а не НеВяра. :P

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

vqra написа:Да, но аз наистина искам да знам, дали бронхопневмонията може напълно да се излекува с ТЕС. Знам, че ако практикуваш техниката, няма да стигнеш до тази болест, но да предположим, че човека вече се е разболял. Мога ли да му кажа, че е възможно да се излекува без антибиотици с ТЕС?
Възможно е човек да се излекува с помоща на ТЕС. ТЕС не може да излекува човека. Ей там е разликата, която все още не желаеш да схванеш.
Също така с ТЕС нищо не лекуваме, а само се чувстваме по добре. Лечението е страничен ефект на доброто настроение и самочувствие.
Дано да го разбереш някой ден.

Няма да спамя повече хубавата тема.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

От една седмица не ми идва да го правя. Преди от само себе си го започвах. Сега реших да спра. Гледам колко време е минало. Правила съм го 20 дена.
Ако пак ми дойде, пак ще го почна.

Питам се дали мога да отчета някакви резултати.
Започнах да се чувствам доста добре. Особено след като съм го правила.
Обаче тая седмица, в която спрях, по-скоро през мен минава някаква апатия. Занемарих и други практики. Пълен застой. Никакво желание да тесам. Само си мисля, какво би било добре да тесна и до там. Чакам външни фактори да ме извадят. Е, положението не е натърпимо зле и затова си позволявам тази летаргия.

Имам две клиентки, които са идвали при мен и после зачезнаха. Чудех се как върви при тях. Според мен и двете имаха нужда от поне още една среща, но не съм ги търсила. В началото на теса за благопопучие и двете ми се обадиха по едно и също време, свързах го с теса. Едната дойде, с другата се видяхме в Скайп. Сега пак зачезнаха.

dani-gp
Участник
Мнения: 7
Регистриран на: 14 Май 2010 18:41

случвало ли се е на някой това

Мнение от dani-gp »

здравейте от около два месеца разбрах че съществува ТЕС много ми допадна правя си ТЕС-ане по клипчето и чета с голям интерес мненията във форума. На мен ми се случи това- започнах с голям ентусиазъм правя сутрин и вечер "упражнението" отначало се чувствах чудесно - здравословно и достигнах една хармония със себе си и околния свят получи се и в област -блогополучие но към 7-8 ден се сринах отпаднах вдигнах температура едва ставах от леглото ден два без да ме боли нещо и без някаква причина .Нямах сила даже да правя ТЕС .Дадох си почивка няколко дни и сега пак започнах .Моля ако на някой му се е случило или има някакво обяснение да сподели -аз го почувствах като реакция на организма към промяната която започна да настъпва при мен.Възможно ли е това като причина?

ivangp
Site Admin
Мнения: 4535
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Възможно е. Правилно си го почувствал. Нарича се лечебна криза. Забележка: тази лечебна криза може да не е единствена. :)
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.

dani-gp
Участник
Мнения: 7
Регистриран на: 14 Май 2010 18:41

Мнение от dani-gp »

Благодарна съм за бързия отговор! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! Ще споделям пак как действа ТЕС при мен- сигурна съм че ще имам нужда от вашата помощ и подкрепа. Благодаря!

dani-gp
Участник
Мнения: 7
Регистриран на: 14 Май 2010 18:41

Мнение от dani-gp »

здравейте в тези клипчета има много интересни декларации дали да не опитаме да ги съчитаем с ТЕС http://vbox7.com/play:8b3753e4&al=1&vid= http://vbox7.com/play:f30e9bf0&al=1&vid=2978626: http://vbox7.com/play:a6ce4f10&al=1&vid= http://vbox7.com/play:339de074&al=1&vid= http://vbox7.com/play:4bbcb003&al=1&vid= http://vbox7.com/play:4378abb5&al=1&vid=

vqra
Майстор
Мнения: 640
Регистриран на: 18 Яну 2010 15:20

Мнение от vqra »

dani-gp написа:здравейте в тези клипчета има много интересни декларации дали да не опитаме да ги съчитаем с ТЕС http://vbox7.com/play:8b3753e4&al=1&vid= http://vbox7.com/play:f30e9bf0&al=1&vid=2978626: http://vbox7.com/play:a6ce4f10&al=1&vid= http://vbox7.com/play:339de074&al=1&vid= http://vbox7.com/play:4bbcb003&al=1&vid= http://vbox7.com/play:4378abb5&al=1&vid=

Mного интересна лекция. Благодаря ти!

Аватар
Емоция
Активен
Мнения: 116
Регистриран на: 14 Окт 2009 13:36

Мнение от Емоция »

Здравейте, дами. Благодаря за клипчето. Искам само да ви споделя, че т.н. лавинен ефект при мен е доста изразен. Онзи ден правих Прокси за крачетата на канарчето. Имаше добър ефект при него. Съвършено случайно забелязах, че отокът на глезена на десния ми крак, който от миналата година се подува като възглавница, е толкова спаднал, че си видях кокалчето. Толкова се зарадвах! Правя Прокси за птичката, а се лекувам и аз. Най-хубавото е, че резултатът е траен, т.е. оток пак има, но е доста по-малък и не се увеличава през деня. :D

krista
Участник
Мнения: 94
Регистриран на: 21 Апр 2010 15:29
Местоположение: София

Мнение от krista »

Клипчетата са върха!Всичко е ясно, но сме свикнали да се оплакваме постоянно.Какво да правим ако в автобуса някой ни заклещи и започне да ни говори за проблемите си?А на работното място?Спираме да слушаме и си повтаряме,че това не ни касае? :D
Времето е пари!

mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1410
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Когато някой ми говори за проблемите си, си представям, че потупвам точките му.

Публикувай отговор