Как Тес помага за психотропно въздействие?

Интересни случаи на успешно приложена ТЕС.

ОПИТВАЙТЕ ТЕС ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ!!!
ВЕРОЯТНОСТТА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ОГРОМНА.
kalista
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2010 22:46

Как Тес помага за психотропно въздействие?

Мнение от kalista »

Много ми е интересно всичко което коментирате във форума,но имам въпрос.Как ТЕС може да помогне,ако група от хора,която вече обхваща доста голяма част от града в който живея са зесегнати от негативно влияние.Всички тези хора имат едни и същи симптоми по едно и също време и на едни и същи места по тялото усещат болки.Всички тези хора усещат едни и същи емоции,които в случа не са тяхни.
Тъй като основната идея в ТЕС е да се справим с емоциите ни как да се справят хора,които изпитват емоции които не са техни.
Бързам да добавя,че това се случва вече от няколко години и взема все по големи размери и че повечето хора не се познават,за да не си помислите че става дума за секта или нещо такова.
Ако има запознати с егрегори и източване на психична и сексуална енергия ще им бъда благодарна да споделят как шепа хора могат да се справят с нещо такова и в случая как ТЕС може да помогне,когато това влияние е доста глобално и не е насочено към един човек.
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Не може да изпитваме емоции, които не са наши. В смисъл, в момента в който ги изпитваме те са наши. За да чувствам емоция, аз имам усещане в собственото си тяло.

Ако подозирам, че има външно влияние, то мога да се ТЕСвам с:
Въпреки че изпитвам еди какво си, което подозирам, че е външно влияние..............и избирам да съм неподвластен на външни влияния отсега нататък.
или нещо от този сорт.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
kalista
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2010 22:46

Мнение от kalista »

Запознат ли си с методите на т.н.програмиране или зомбиране?На какво според теб се дължи,че 10 различни човека напр.във вторник към 12 на обяд започват да изпитват тъга или гняв...неопределено към кого или за какво и в същото време усещат болки в лявата половина на главата и болки в окото и след около 2 часа това спира,но болката остава?
Аз също преди време си мислих че това са лични емоции,но повярвай ми емоциите наистина са чужди,но се усещат като свои.
А и изчистването на емоциите било то чужди или свои помага ли на хората да се освободят от даден егрегор или да наместят събирателната си точка?
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Можем да седим и да си чешем езиците до второ пришествие за това кой с какво е "запознат", кой повече "знае" и кое на какво се дължи.
Или да седнем и да поработим върху себе си.

Аз отговорих как аз бих работил.
Въпросът ти бе как може да се помогне, а не защо се случва това или онова. Аз незнам защо се случва. И ти не знаеш. И двамата можем само да предполагаме.
В крайна сметка човека с болките в окото не го интересува толкова защо го боли окото, а как да спре да го боли.
Въпроса ЗАЩО? си го задаваме само с надеждата, че като разберем защо и премахнем причините ще премахнем и проблема.

Е, аз мисля, че можем да премахнем проблема и без да знаем причините. Но трябва да се хванем на работа, а не да седим и се чудим ЗАЩО?
Чуденето с нищо не ни помага, според мен.
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
kalista
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2010 22:46

Мнение от kalista »

Съжалявам че въпросите ми се приемат като чесане на езиците.За мен обаче е недопустимо в 21 век хората да не търсят кое,защо и как.Нали това е еволюцията на човека...да търси и да намира отговори.Всичко останало просто върши услуга на тези,които работят за контрол на съзнанието.За мен е нелепо да се твърди че всички чуства и емоции са наши при положение,че едва 5 % от мислите които ни минават са наистина наши,а за емоциите няма какво да се говори,не случайно се практикува вменяване на мисли и емоции.Да се справиш само с това което имаш като симптом е приом на традиционното мислене,а всеки холистик търси причината,за да се реши проблема,защото всичко останало е само временно.
В твърдение на това ще цитирам една много малка част от книгата на Георги Георгиев:"Глобалният контрол над човечеството се осъществява чрез различни и специфични средства за въздействие върху ума и емоциите на хората.С други думи казано,чрез манипулация на мислите и чуствата масите преживяват своя живот и възприемат света по начин,по който действащите желаят да бъдат наложен.
Една от формите за манипулация е така нареченият метод ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ"
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Така е, абсолютно си права ЗА СЕБЕ СИ. Продължавай да търсиш причините, корена, егрегора. А междувремено хората в твоя град ще си ги болят очите и главите.
Други хора, недопустимо според теб, ще прилагат ТЕС върху симптомите на проблемите си, ще ги премахнат и ще се чувстват добре.

Дори да е времено, защо да не се чувстваме добре докато търсим корена!
Току виж, ако се чувстваме добре всеки ден, може би няма да ни се налага да търсим корена на нещо което не съществува или не ни притеснява вече.

Успех!
И като откриеш егрегора пиши тук!
А също може да споделиш и как си/сте го неутрализирала/и. Вярвам,че ще е много полезно за всички в този форум.

Ако причината е извън човека и ако всички хора в този град или в някаква сграда изпитват тези симптоми по едно и също време, аз бих потърсил причината в някаква машина, която се включва по това време.
Просто машина, излъчвател, приемник. Не е задължително да е с цел психотропно действие. :idea:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
kalista
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2010 22:46

Мнение от kalista »

Идеята ми беше в този форум да намеря може би малко по-запознати с такъв проблем.За съжаление няма кой да даде достатъчно адекватен отговор.Аз също работя с този метод на потупване,но аз не съм го учила или чела из книги...енергията е тази която ме води.
Метода наистина е ефикасен но временен,точно поради това че причината остава,защото независимо че енергията след това започва да протича нормално,когато има внедрени негативни програми или има нишкуване по хората това няма как да се изчисти ако се работи само на физическо ниво.Ако проблема си остава по другите тела,като ментално и астрално той пак "слиза"на физическо.Някой път след часове,а някой път и след дни симптомите се връщат отнова.Въпроса не е да заровим главата в пясъка и да кажем...мен не ме боли,значи нямам проблем.
Относно локаторите това е доста дълга тема,а и са засегнати хора в различни краища на града.
mayadob
Яка ТЕСла
Мнения: 1398
Регистриран на: 29 Мар 2008 18:32

Мнение от mayadob »

Калиста, ти от засегнатите хора ли си?
Много е ефективна работата в група. Засегнатите хора да тесат заедно.
Femme
Напреднал
Мнения: 393
Регистриран на: 16 Фев 2010 22:47
Местоположение: София

Мнение от Femme »

Верещагин е писал за такъв тип въздействие. Намери му книгите и виж там дали нещо няма да ти подскажат.

Ето линк:
http://www.spiralata.net/s.php?SearchTy ... 0%E3%E8%ED
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

kalista написа:....Аз също работя с този метод на потупване,но аз не съм го учила или чела из книги...енергията е тази която ме води.
Метода наистина е ефикасен но временен,точно поради това че причината остава,........
Нека бъдем коректни и точни, моля!
Ти работиш с някакъв метод на потупване,а не с този метод на потупване, т.е. с ТЕС.
Каквото и да си мислиш, че правиш, не е ТЕС. Разковничето не е само в потупването. Нещата са по-дълбоки.
Тя и акупунктурата работи с меридианите и енергийната система на организма от хилядолетия, но няма същите резултати като ТЕС.

Не бъркай двата щата!
Иран и Ирак са държави от близкия изток с много общи черти, но не са едно и също нещо. :)
Не обобщавай неща с които не си запозната подробно и най-вече, които не си изпробвала сама на собствен гръб.

Пак повтарям, това с което работиш изобщо не е ТЕС.
Така че вместо да продължаваш да спекулираш с въпроси и обяснения, по-добре вземи изучи ТЕС, пробвай я поне месец и чак тогава давай мнения за това, което се постига с ТЕС. :idea:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
kalista
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2010 22:46

Мнение от kalista »

Наистина доста глупаво от моя страна да потърся съвет в този форум.Трябваше преди да пиша да проверя енергииното ниво на самия г-н.Петърнишки ;)Това ми даде отговор колко "ефективна"е системата ТЕС.Просто се подведох по това което пише из интервютата...много учения,много нещо,но в крайна сметка нека той да изчисти себе си и тогава да дава съвети.
То така се оказа много лесно-давам на хората сами да работят по себе си,ако не се получи вината не е моя...хитро :)
ivangp
Site Admin
Мнения: 4567
Регистриран на: 01 Яну 1970 02:00

Мнение от ivangp »

Сбогом и на добър път.
В живота няма грешки има само уроци. :idea:
Постоянство, Дисциплина и Упоритост
са ключовете за успех във всяко начинание.
nikimm
Майстор
Мнения: 804
Регистриран на: 29 Мар 2009 15:24

Мнение от nikimm »

Kalista, ти сякаш си открила нещо много важно в живота си , така ми звучи на мен! :!: Търси тук или където искаш другаде! Какво казва Иван или някой друг където и да било е просто гледна точка! :!: Дали ще се възползваш или няма да се възползваш от нечия гледна точка, си е твое решение, което никой не може да ти наложи! За теб според мен е по-важно да дадеш оценка на някого,отколкото да видиш какво става у теб! За теб е по-важно Иван Петърнишки да се изчисти и тогава ти да кажеш че може да съветва и т.н. Нещо недоволстваш и може това да те радва. Аз гледам да се радвам възможно повече, въпреки че и аз напоследък нещо не мога да се центрирам. Не ми е виновен нито Иван, нито майка ми, нито жена ми, нито колегите , нито дъщеря ми, нито ти. Може би аз така съм решил по някакви причини! :!: Ако ти виждаш начин помогни на Иван да се изчисти, защото и той е човек! :) :!:
"Същността на "философията" е в това, човек да живее така, че щастието да зависи колкото се може по-малко от външни фактори"
Епиктет
Femme
Напреднал
Мнения: 393
Регистриран на: 16 Фев 2010 22:47
Местоположение: София

Мнение от Femme »

Калиста, посочих ти книги, в които пише това, за което питаш ти! Не видях, обаче, да обърна някакво внимание на моя пост. Дали си тук, за да си помогнеш и да помогнеш на някого, да задаваш въпроси и да получаваш отговори или да се фръцнеш веднъж-дваж и да изчезнеш яко дим, мислейки че оставяш някого със зяпнала уста :o да гледа след теб? Но димът не оставя следа. :wink:
Ако отговорите не ти харесват, не можем да помогнем.
kalista
Участник
Мнения: 8
Регистриран на: 01 Сеп 2010 22:46

Мнение от kalista »

Отдавна съм запозната с Верищагин и това което той пише.Не се врътвам да изчезна,просто на моите въпроси не се даде никакъв отговор,който да ми е от полза..Знам кои са хората отговорни за това,което се случва и не случайно казвам хората,защото нещата тръгват от доста голяма организация.Повечето от тях са последователи на Дънов,само че не са от Бялото братство,а от черното.За съжаление обаче няма как да се справят сами 2 или 3ма човека.И тъй като нещата са много дълбоки на енергиино ниво,а и прочетох Иван какво е учил се надявах че ще е по запознат с тези глобални неща.Той обаче или не е наясно за какво става въпрос или не иска да говори по тези теми.Тук трябва да се намесят хора,които знаят за какво става въпрос и "виждат",защото когато се впрегне достатъчно положителна енергия,всяко негативно нещо може да се спре.За съжаление страха при хората е доста голям и не искат да се забъркват.Постепенно обаче това ще обхване доста голяма част от населението.Лошото е пак повтарям че пострадалите са млади хора и те незнаят какво и защо се случва с тях.Сам човек няма как да се справи с това нещо,колкото и да се ТЕСа.
Нямам нищо против тази система и съм убедена че дейстава,но наистина при такив вид поражения нещата са от друг вид.Да не говорим че попаднахме на хора с вградени енергиини чипове в междинния мозък и точно на това място отзад на глават започва оплешивяване.....и така
Публикувай отговор